unnilindell.no

BØKER

SUKKERDØDEN

Sukkerdøden

"Krim av godt Lindell-merke." Terje Stemland, Aftenposten

På et konditori husker plutselig overvektige Kari Helene Bieler hva som egentlig skjedde da lillebroren døde som baby for seksten år siden. Vissheten setter foreldrene John Gustav og Greta opp mot hverandre og provoserer frem en spiral av grusomheter, blant annet drapet på Kripossjef Martin Egge og flere uskyldige kvinner.

Hemmeligheten rundt babyens død har vært en unik dekkoperasjon for en psykopat som har levd et perfekt dobbeltliv i mange år. I ly av hendelsene trigges en kaldblodig morder til å iverksette en farlig hevn.
Politiet får et uvanlig krevende kriminalmysterium å løse. Den 32 år gamle politibetjenten Marian Dahles fortid blir trukket inn i saken på en helt spesiell måte og setter hennes kollegiale og profesjonelle forhold til etterforskingsleder Cato Isaksen og hele politietaten på en hard prøve.

Hva anmelderne sier:

«Krim av godt Lindell-merke.»
Terje Stemland, Aftenposten

«Unni Lindell har skrevet en feit krim.»
Kurt Hanssen, Dagbladet

«Kløktigere enn noensinne (…) Her er ikke bare ytre spenning, men også personkarakteristikker som stikker dypere enn vanlig er i denne type litteratur. Slik lykkes hun i å fornye seg og en av de mest leste krimseriene her hjemme.»
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

«Unni Lindell blir stadig bedre i kunsten å iverksette kronglete krimmysterier for sine dedikerte lesere. (…) en særdeles veldreid thriller.»
Turid Larsen, Dagsavisen

«Unni Lindell kjeder aldri sine lesere. Og hun makter å gi sine personer kjøtt og blod – og ikke minst nerver.»
Svein Harald Moe, Fædrelandsvennen