unnilindell.no

BOKVINTER !…feiring og snart sommer.(..bare 6 mnd til)

Publisert den 27.11.2016 i Uncategorized

unnilindell_vet-hvor-du-bor_trykk_sitat_forsiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_3491

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_4488

 

 

 

 

 

 

 

img_4636

 

 

 

 

 

 

 

 

img_4196

 

 

 

 

 

 

 

 

img_4022

 

 

 

 

 

 

 

 

img_2905

 

 

 

 

 

 

 

 

img_2852

 

 

 

 

 

 

 

 

DET ER TRAVEL OG DEILIG BOKVINTER. DET GÅR I ETT, MED SIGNERINGER OG REISING OG OPPTREDENER. «JEG VET HVOR DU BOR» OG » RØDHETTE OG ULVHILD PÅ KJØPESENTERET» SELGER OG SELGER! JEG KLYPER MEG I ARMEN HVER DAG, FORDI DET FORTSATT GÅR SÅ BRA. HAR 30 ÅRS JUBILEUM SOM FORFATTER I ÅR. …Det har Anne  B ragde også, så vi feirer og opptrer sammen strax vi har mulighet. FEIRING BLE DET OGSÅ DA MANNEN MIN FYLTE 60; femti flotte gjester og hyllest til gleden over å være her. Stor kveld ble det også for Theodor da vi var på premieren på «Reisen til julestjernen». Og lille nykommer Mikkel vokser fra dag til dag. I dag har vi bakt pepperkaker med de tre eldste, Mikkel sto over i år.  Så savner jeg sommeren med nabodamene. Men nå skal vi ha damejulebord snart. Og sommeren kommer jo snart tilbake. Det er bre 6 måneder til! Og heldigvis er det sommer på den andre siden av jorda. ALLTID SOMMER ET STED!

…og nå gleder jeg meg til nytt år og nye bokprosjekter. Begynner å skrive den 2 januar. VINTERKLEM UNNI

 

201 kommentarer til “BOKVINTER !…feiring og snart sommer.(..bare 6 mnd til)”

 1. Ingrid Plau Hansen sier:

  Så gøy! Og imorgen skal jeg kjøpe Dagbladet med deg og Hanne Kristin Rohde i røde kjoler. Flott forhåndsreklame i søndagsavisen.

 2. Unni Lindell sier:

  Ja, og søndag 4 desember har Hanne Kristin og jeg stort bokbad på Rockefeller, i røde kjoler og med Vigdis Hjorth også. Og selveste Anne Grosvold som bokbader. Og flotte Hilde Louise Asbjørnsen står for musikken. Det blir Damenes aften.

 3. Bente M sier:

  Åh, Unni, Tine, Lene og Veslemøy. Snart sommer ja! Herlig bilde! Og Rockefeller, vi kommer! 4 stk fans. Og takk for hjelpen med lånet av kjolen. Den satt som støpt på datter!

 4. Luis Sante sier:

  Skriv på Lindell. Din siste bok var rå og spennende. Går Nesbø en høy gang!

 5. Ellen Johansen sier:

  Jeg likte Honningfellen bedre.

 6. Unni Lindell sier:

  Smaken er forskjellig. Tusen takk uansett.

 7. Eline R sier:

  …og du må hilse Ana og si at jeg likte tankene hennes. Og din danske venninne og mannen var supersøte. Rart at alle har bursdag på samme dag som deg, han og barnebarnet ditt og svogeren din. Blir mye til våren da.

 8. Jørgen Rud sier:

  Hei. Jeg foretrekker mannlige krimforfattere. Da blir det litt mindre dill.

 9. Monica S sier:

  Er det han lyse som er mannen din? Hvem er han på bildet med den oransje veggen.

 10. Unni Lindell sier:

  Jeg elsker også mannlige krimforfattere, så da er vi enige. He, he!!! Mannen på bildet er Per, bestevennen til mannen min gjennom 35 år!!! Super type, på alle måter. Hederskar!

 11. Cecilie von der Ohe sier:

  Da har jeg et prosjekt i morgen; å kjøpe papirutgaven av Dagbladet, eller å gå på biblioteket og ta kopi av artikkelen. Prosjekt nummer 2 blir å få noen til å lese for meg. Jeg håper du har en fin 1. søndag i advent.

  Cecilie
  ?

  • Hege Hjørnevik sier:

   Cecilie, hvis du vil kan jeg mer enn gjerne lese høyt for deg. Om vi avtaler det, så kan vi treffes. Jeg elsker å lære nye ting, og du kan nok lære meg mye. Hunden min skal øve seg på å ligge i ro ved høytlesing, slik at barn kan lese for ham, lese og skriveopplæring, så jeg leser en del høyt for tiden. Hvis formen min tillater det kan jeg godt stille opp for deg, og så kan du kanskje hjelpe meg med å trene hunden? Vi har et stykke igjen til han ligger i ro lenge nok, he,he. Tirsdager ved lunsjtider kan jeg, hvis du er interessert. Klem fra Hege

   • Cecilie von der Ohe sier:

    Jeg var på biblioteket og fikk kopi i går og regner med å få lest opp i morgen. Det hadde uansett vært gøy å treffes Hege, men å lære opp hunder egner jeg meg nok dårlig til. Faktisk er det sånn at jeg ikke liker dyr og er redd for dem. Det betyr likevel ikke at jeg aksepterer dyreplageri. De som driver med slikt må få sin straff. Skilpadder er jeg litt fascinert av, men det er nok mest på det indre plan. En gang hadde jeg sjansen til å holde en levende skilpadde, men jeg turte ikke når det kom til stykke. Når jeg tenker etter tror jeg de neste tirsdagene blir litt travle, men senere og i hvert fall etter jul, burde det gå an å få i stand et møte hvis du er interessert.

    God natt, Hege!
    ?
    ?
    ?

    • Hege Hjørnevik sier:

     Supert at du fikk hjelp. Har ikke lest den artikkelen selv, men det burde jeg kanskje ha gjort? Jeg hadde glemt det med deg og dyr. Mange som synes det er ubehagelig med levende vesener, dyr av ulike arter, som kan bevege seg ukontrollerbart og uforutsigbart, kanskje klore og bite til og med, og nei, jeg tenker ikke at du dermed «hater» dyr altså! Men det er vist at kontakt med pels og den relasjonen man kan knytte til dyr gir økt velfølelse hos mennesker, og når man kommer nær og kan høre hjertet slå er det så godt å bare være….slike øyeblikk er noen ganger magiske, særlig hvis det er ville dyr, og ja, det kan være veldig fint, så om du vil forsøke å hjelpe med med hunden, så har jeg tro på at du ville være en perfekt trener. Men jeg kan selvsagt lese for deg, hvis du vil, men uten hund da! Du bare gir en lyd hvis du vil treffes, og så kan jeg lese for deg om det er noe du vil lytte til, og som ikke er på lydbok enda. Jeg virker ikke alltid like godt, men begynner å komme meg, så noen timer i uken kan jeg nok helt sikkert få til hvis du vil. Klemmepå og natta. Sove godt!!!

 12. Unni Lindell sier:

  Søte Cecilie. Håper du har det bra. Jeg har det finfint. Ny hverdag igjen og masse program. I juleutgaven av Tara kommer et åttesiders intervju med Anne B og meg. Og førstkommende lørdag kommer vi på Go Kveld med Dorthe Skappel. Jeg skal ikke mer til Bergen i år dessverre. Var der i september/oktober. Klem Unni

 13. Elida Zehl sier:

  Ser Budstikka nå, om cats. Fint atte du vil hjelpe svake dyr!

 14. Unni Lindell sier:

  Ja, grov dyremishandling er uakseptabelt. Mennesker som gjør slikt er farlige. Organisasjonen Noah har slått opp saken på sine facebooksider. Håper noen kontakter politiet med tips.

 15. Ruben J sier:

  Er dur mer verd en mennesker Londell? Siden du gir penger til dusør. Hva med alle menneskene som lider?

 16. Unni Lindell sier:

  Her er svaret fra Lindell: Nei, dyr er ikke mer verdt enn mennsker. Det går an å gjøre begge deler. Ja, de får 5000 til dusør . For noen år siden ga jeg 1,2 millioner til Redd Barna. Til info til deg. Man kan ha to tanker i hodet samtidig. Mennesker som ikke er anstendige i forhold til dyr, er ikke gode mennesker. Hvordan du behandler dyr sier alt om hvem du er. Så hvem er du Ruben?

 17. Unni Lindell sier:

  Har du gjort noe for noen noen gang Ruben? For mennesker og dyr? Tenker ikke på penger. Men har du gjort noe bra noen gang?

 18. Lejla sier:

  Hva er dine mest solgte bøker?

 19. Unni Lindell sier:

  Hei Lejla. Honningfellen er den som har solg aller mest. Der er også min yndlingsbok. Varmklem Unni

 20. Alexander K sier:

  Har lest » Jeg vet hvor du bor». Fy f, den ruler! Heftig ass! Grattis!

 21. Alexander K sier:

  Og forrsten så er jeg så INDERLIG LEI AV TRINE SKEI GRANDE.

 22. Unni Lindell sier:

  Jeg er faktisk enig Alexander. Venstre er et miniparti og NOK ER NOK!! Virkelig lei!

 23. Hege H. sier:

  Heia på deg?
  Gratulerer med Mikkel, mannens jubileum, salget av bøkene, og ikke minst med jubileum til deg og Anne B. Jeg fikk ikke med meg datoer i år, jeg, men julen blir jo ikke den samme om jeg ikke får litt bøker til jul…så kanskje jeg fikser meg et eksemplar i helgen. For julepengene? Klemmepå?

 24. Unni Lindell sier:

  Hei Hege. Koselig med lite pip fra deg. Du får selvsagt boka til jul. Men da må du sende meg et kort med adressen din på. Eller oppgi den her. STOR VARMKLEM Unni

 25. Unni Lindell sier:

  Da får han finne på koe annet. Klem Unni

 26. Unni Lindell sier:

  Noe, mente jeg.

  • Hege H. sier:

   Du er no bare så skjønn du! Gleder meg til søndag?Men du, badehetter? Må man ha bikini eller badedrakt…røde kjoler kanskje? Det jo står ikke noe på billetten! (Vidar har troen på at jeg finner frem…men hotellmannen var litt i tvil om trygghetsfølelsen hans også ville være gjeldene for meg…for han var kjempehøy og veide mye…og ja, han mente at jeg kanakje skulle ta taxi, ih ertfall hjem…om man hadde «badet»… Ler høyt!)

 27. Unni Lindell sier:

  Oj, kommer du virkelig søndag? Til Rockefeller? Ikke fra Bergen vel! Det er jo galskap.

  • Hege H. sier:

   Ler! Jodda. Jeg kommer! Kun for det?(Neida, men vi kan si at jeg kommer kun for det?for galskap er helt min greie. Og sannheten er nok litt mer traust og kjedelig, om jeg skal si det selv…så da er denne versjonen litt mer spenstig?) Juhu?

 28. Linda Pinda sier:

  Vi kommer 5. Damer. Blir førjulstidens høydepunkt.

 29. Unni Lindell sier:

  Men da ser jeg deg etter at jeg har signert ferdig da Hege. Varmklem Unni

 30. Unni Lindell sier:

  Blir koselig! Har passet Mikkel på tre måneder i dag og Felix 2 år. Puh, for en herlig gjeng. Nunne, som alle barnebarna sier, og Faffaf fikk gledeskjørt seg. Helt herlig. Signering i morgen, og møter. Og lunsj med Henning Kramer Dahl. Lyriker og venn gjennom snart 40 år. Spekka dager. Herlige!

 31. Nora Moe sier:

  Takk for signert bok på Storo i dag. Med barnebarn på fanget. Herlig og vakker gutt.

 32. Egil Andersen sier:

  Lest ut boka i dette sekund. Din beste!

 33. Unni Lindell sier:

  Så hyggelig. Tusen takk. Vært barnevakt for baby Mikkel. Nå forberedelser til Rockefeller. Så ny tettpaket uke. Det går gledelig i ett.

 34. Unni Lindell sier:

  Takk selv. For at du kom. Varmklem Meg

 35. Lillian W sier:

  Ser at du kommer til Trondheim i helgen. Vil gjerne si hei. Kommer til Ark Sirkus. Lillian

 36. Lejla sier:

  Hva er det som gjør at dine bøker er så spesielle? Er det noen bøker vi kan se at det er du som har skevet på måten boken er skrevet?

 37. Unni Lindell sier:

  Det må nesten leserne svare på. Men jeg har selvsagt mitt eget uttrykk! Alle forfattere har nok et særegent uttrykk. Vet ikke om mine bøker er så spesielle, men de er » mine»! Klem Unni

 38. Unni Lindell sier:

  Tusen takk for gaven Hege. ( har smugåpnet) Og det nydelige kortet. Og alle kløverne, ikke rart jeg selger mye. Hvor får du tak i de vakre skrinene? Har et nydelig fra før også! Og alt det fine oppi. Du skjemmer meg bort! Håper du kom vel hjem. Du var fantastisk i den lange heklekjolen. Hvor gammel er du egentlig? Du ser ut som 26!

  • Hege H. sier:

   Alder er bare et tall? men 26 (pluss) når jeg har på meg tantekjolen, vel, he,he, den skal jeg leve lenge på? (Tenkte altså at «det oppi» kanskje passer til kostymekassen hos farmor hvis den ikke passet deg! Hadde planer om å skifte knappen, men tiden fløy fra meg i år!) Man kan ikke skjemmes bort når man er så raus selv. Var jeg som ble skjemt bort! Sånn e det. Og jeg koser meg når jeg finner på luddie saker og ting. Skrinet er deler av et sett jeg trolig kjøpte på en møbelbutikk. Jeg bruker det ikke lenger, så da ble det innpakning i år. Ikke så eksklusivt som forrige skrin, da. Det tilhører egentlig en julekule og er håndmalt. (Du kan jo få julekulen neste år?) Jeg lette altså i alle butikker etter ordboken, men den var ikke å oppdrive. Skal skrive en til deg, jeg…for det er mange flotte ord! Bekkalokk for eks. betyr kummelokk?
   Håper du kommer i mai! Festspilldikteren 2017 burde være god grunn for mange til å ta turen over fjellet!!! God jul, Unni! ❤??✉?Du er no bare så skjønn!!!

   • Unni Lindell sier:

    Så artig! Alt sammen! I mai er jeg i skriveinnspurt og skal til Sigrid Undsetdagene på Lillehammer. Herlig at Vigdis er festspilldikter.

 39. Unni Lindell sier:

  Og Bergensboka. Min mormor Nanci ( Nancy) Camilla Nilsen, født 1896 var fra Bergen. Mistet moren da hun var liten. En ekte søster Gerda og to brødre som ble drept under 1 verdenskrig. Vet så lite om oppveksten hennes. Skal sjekke ut ved en anledning.

 40. Camilla sier:

  Hei, jeg er elev på Ranvik ungdomsskole, og vi har om forfatterskap, og jeg har valgt å skrive om deg:) Det jeg lurer på er om du kanskje kan maile meg en mail hvor du forteller litt om deg og hvordan du er som person, og kanskje forbilde ditt og hvor du får inspirasjonen din til å skrive fra? Mailen min er camillasf@hotmail.com

 41. Unni Lindell sier:

  Kjære Camilla. Dessverre kan jeg ikke det. Får 20 sånne henvendelser via forlaget i uka. Det finnes masse stoff om bøker og meg på nettet. På Wikipedia og mange, mange flere steder. Kontakt gjerne Aschehough også. Klem Unni

 42. Sigvart Hansen sier:

  Du har så ekte navn på personene i bøkene dine. Gode navn. Ikke jålete romannavn. Bra!

 43. Unni Lindell sier:

  Takk. Ja, prøver å finne navn som kan huskes og skilles fra hverandre. Er jo mange med i hver bok.

 44. Siri K sier:

  Tror «Jeg vet hvor du bor» er den beste krimmmen jeg har lest. Noensinne. Tårene kom mot slutten.

 45. Pelle sier:

  Hej
  Håller på att läsa Brudkistan.
  Bra bok.
  Men tänkt på att dra ner på fingrar som dras genom håret. Tror det är uppe i fem eller sex (till slut stör det läsningen).

  Ha det!

 46. Unni Lindell sier:

  Takk til Siri og Pelle. Jeg tar med meg infoen til neste bok.

 47. Timo A sier:

  Hva om vi gjør alvor av å samles alle sammen, fra den kule sammenkomsten hos dere i 2011. Det var tidenes gigafest de lux. Dere kan arrangere! Til sommeren?

 48. Eloise H sier:

  Takk for fint møte og signatur til min mann i krimmen din. Jeg tenkte på det etterpå: du er flink til å møte folk der de er, til å snakke med folk.

 49. Unni Lindell sier:

  Så hyggelig!

 50. Ellen Johannessen sier:

  Takk for signert Rødhette og Ulvhildbok for en uke siden. Døtrene våre elsker den. Må leses hver kveld og hver morgen. De kler seg også ut og later som om de har hemmelig slottsleilighet. En nydelig bok om å dele.

 51. Unni Lindell sier:

  Så hyggelig. Ja, den er populær. Vært hovedbok i Bokklubbens barn og kommet i nytt opplag.

 52. Unni Lindell sier:

  Kjære Anne. Vet jo ikke hva du hete til etternavn, men takk for rose og rørende kort på Tanum Byporten i dag. Klem Unni

 53. Unni Lindell sier:

  God Jul til dere alle! Søkermotoren på bloggen er nå i orden igjen.

 54. Wenche M sier:

  Inderligste. Takk for alt i dette året. At dere kommer i februar er strålende. Vi hleder oss!!!!

 55. Myldre Haug sier:

  Gratulerer med lista over årets mest solgte bøker. Må være stas det.

 56. Unni Lindell sier:

  Godt nytt år! Takk for alle fine ting i 2017. Og takk for superfeiring inn i det nye året kjære gode venner. I morgen er det ny hverdag og mange nye muligheter. Deilig! Spennende. Fint!

 57. Unni Lindell sier:

  Mente fine ting i 2016 selvsagt, he, he!!!!

 58. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei og godt nytt år, Unni. Jeg håper du har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring. Har du lest noen bra bøker? Jeg ønsker deg et godt skriveår og ellers alt godt for 2017.

  Cecilie

 59. Unni Lindell sier:

  Godt nytt år Cecilie. Jeg har lest mange gode bøker i løpet av høsten, på hotellrom mostly, mellom opptredener og signeringer. Klem Unni

 60. Nora Moe sier:

  Ser at du skal på mange litteraturfestivaler fremover. Sigrid Undsetdagene og Krimfestivalen og Gotland også. Skriver du nå?

 61. Lejla sier:

  Hvilken tid skriver du i? Vil du si at du skriver i den samme tiden hele tiden?
  mvh

 62. Hege H. sier:

  Godt nyttår!!!

 63. Unni Lindell sier:

  Godt nytt år Hege.❤️❤️❤️❤️❤️👍✨✨✨✨💥Pang! Nå jobbes det igjen. Så deilig med hverdag.

  • Hege H sier:

   Hverdager er livet👍 Jeg tenkte likevel å starte året med litt ferie😂🎉🍷Lykke til med skrivingen! Gleder meg alt😃

 64. Unni Lindell sier:

  Hverdagsferie er det beste av alt.😀😀😀😀❤️

  • Hege H. sier:

   Tusen takk for boken! Like fantastisk underholdning som alltid.( Men kanskje ikke akkurat så luddi å lese så mye av deg når man er på alene tur😂for da begynner jeg jo å sjekke under hotellsengene hver gang jeg har vært utenfor rommet. Heldigvis var det et sånt hotell med låser overalt, for hvis ikke hadde jeg nok fått insomnia😂og tviholdt øynene åpne i en hel uke😂) Du ruler! Og eg bare elsker at det hodet ditt er fullt av mer! Gleder meg. Og elsker Marian. Klemmepå fra Gran Canaria

   • Unni Lindell sier:

    Sol høres skjønt ut. Kikk godt under senga, selv om det er lyst.😀😀😀

    • Hege H. sier:

     Sol var herlig…men fader så det regner her i denne byen. Jeg vurderer å prøve å bo i Spania…men snakker tross alt mindre spansk enn fransk til og med. Så da må jeg nok ta et kurs. Til og med «guappa» skjønte jeg ikke. – Beautiful! It means you are beautiful! sa bussjåføren, da jeg hadde stotret til ham, på akutt dårlig fransk(Det føltes naturlig av en eller annen grunn) at jeg ikke forstår spansk…(Jeg trodde han mente jeg skulle kjappe meg litt med koffertene😂Som i «chop chop», slik min venninnes mann brukte å haste på meg da jeg var litt sein…ler høyt! Jeg takket pent på norsk, og han innså nok at jeg var litt eldre enn han først hadde trodd😂😂😂) Uff. Nå er jeg glad for at min hund er skikkelig vakthund. Du må ikke skremme meg sånn!!! He,he.

 65. Egil Andersen sier:

  Ser du kommer til uio for foredrag om psykologi i krimlitteraturen. Bra!

 66. Lejla sier:

  Hvilke språk har du oversatt bøker fra, og til?
  Tusen takk for svar

 67. Unni Lindell sier:

  Jeg har bøker blant annetl Babarbøker, fra fransk til norsk. Aventura forlag i sin tid, Og fra svensk til norsk har jeg oversatt mange barnebøker, Sanna-serien og feks » I magen bor en baby.»

 68. Unni Lindell sier:

  …mente har oversatt

 69. Unni Lindell sier:

  …og Nurket er et bøllefrø, kom jeg på nå. Ha, ha. Veldig gøy. Man må gjendikte. Nytter ikke å oversette direkte.

 70. Beate Hansen sier:

  Gratulerer med den 3 mest solgte krimmen i 2016, bare slått av Kaninjegeren og Når det mørkner ser jeg nå.

 71. Unni Lindell. sier:

  Takk. Ja, stas. Skriver for fullt igjen. Fint party på lørdag og gleder meg til Stavanger neste helg. Så Danmark og gode venner!

 72. Anni H sier:

  Og så krimfestivalen og Undsetdagene på Lillehammer. Gledermeg til ALT.❤️❤️Gledermeg i ett ord, som vi snakket om. Og hurra for svigermoren din! Så snill du er som fixer party for henne! Hilse og gratulere.

 73. Unni Lindell sier:

  I dag har jeg hatt skrivedag fra tidlig morgen, til nå. Koselig middagsselskap i går hos Signe og Desmond i Ullevål hageby. ❤️Heldige meg!

 74. Anina M sier:

  Liker innstillingen din til Rebecca Solnits filosofi. Foredraget ditt var veldig gjenkjennelig. Det at du alminneliggjør og setter hersketeknikker inn i en hverdagslig context, gjør at vi gjenkjenner noe så inderlig. Superkveld!

  • Andreas Johansen sier:

   Ja, det var knallbra analyse. Bedre enn Jungmanns. Er det din Signe? Heter mannen hennes Desmond.

   • Unni Lindell sier:

    Nei, ikke min Signe. Pcs tremenning i Ullevål hageby. Du traff dem her på den digre hagefesten.😂Hun er professor i antopologi. Spennende dame. jippi at det ikke regna.

 75. Anina M sier:

  Du var suveren på Ntk 2 i dag, grusa Røh Isaksen og lærerne. Vorkelig stolt av deg. Sees på middagen.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💃🏾

  • Hege H. sier:

   Du satte ord på det viktigste!!! Svært gode poenger. Takk❤

  • Evy Berge sier:

   Vi er mange lærere som støtter deg. Det skulle vært en litteraturkanon, slik du foreslo. Og det du sa om historieløshet blant pedagoger, da salen bue, er VI lærere, antahelig et flertall hundre prosent enige i. Men ingen tør å heve stemmen i direkte Tv debatt. Du er klar og tøff! Topp! Din logikk kom best frem i diskusjonsprogrammet. Du gikk Røh Isaksn og hun sinte pedagogen med den skrikende stemmen en høy gang. Hvorfor må noen kvinner snakke på den måten? Dine rolige formuleringer nådde frem. Mer sunn fornuft.

 76. Unni Lindell sier:

  Jeg er litt sjokkert over at det ikke finnes nasjonale retningslinjer som feks en litteraturkanon. Det er opp til lærerne hva elevene skal lære om litteratur. 💙 Det synes jeg ikke går an. Vi må forvalte litteraturen for nye generasjoner og en fremtidsrettet skole må ikke være så redd for fortiden.

 77. Sunniva Berg sier:

  Og det er jeg enig i. Og jeg er lærer. Gratulerer med det nye barnebarnet. Enda en gutt jo. 💙Det renner over av gutter rundt deg.

 78. Angelica sier:

  Vet du når neste Nifse Nella bok kommer ut?

 79. Unni Lindell sier:

  Det er så hyggelig at så mange savner Nella. Jeg skriver på en ny!💙

 80. Ragnar K sier:

  Du skal vel delta på Krimfestivalen som begynner i morgen?

 81. Unni Lindell sier:

  Det skal jeg absolutt.💃🏾❤️👠🔎🔎🕵🏼‍♀️👁🔎

 82. Ragnar K sier:

  Gratulerer med nominasjonen. Deter jo stort.

 83. Unni Lindell sier:

  Veldig stas. På scenen på Centralteateret kl 20. Men utenlandske mannlige krimforfattere, blant annet Escobras sønn. Spennende.💃🏾💃🏾💃🏾💃🏾💃🏾❤️🔎🔎🔎🔎💣Unni

 84. Lene K sier:

  Wondergirl! Damevin etter program i morgen. Vi stiller mannsterke. As you know. Synd Ana er paa skitur.

 85. Angelica sier:

  Jippi, gleder meg😄

 86. Unni Lindell sier:

  ❤️

 87. Unni Lindell sier:

  Vi var på Latter med gode venner Trond og Bente i går kveld. Så doktor Bergland bryter taushetsplikten! HELT SUVEREN FORESTILLING. EN KLAR TERNINGKAST 6!!! Intelligent humor som balanserer på kanten av uasntendighet. Sår og skarp!!! Ikke ett kjedelig minutt!!! Stor kunst 😀🔝💥GÅ OG SE! ❤️Unni

 88. Ana Pana sier:

  Da drar vi og ser den. Får med meg PC de eldre. Så sees vi jo snart. Forrtesten kjolen var helt passe, Jeg tar den. Du kan kjøpe lik. Bare gøy. Pc og Pc får finne på noe snart. Han tar kontakt. Lykke til i Hennings begravelse mandag. Vet jo hva han betød for deg. Du var jo nettopp ute med ham?

 89. Unni Lindell sier:

  Henning var en nydelig mann, har grått mine tårer. Eva ringte meg. Jeg kommer til å si noe i ettersammenkomsten. Skal snakke til Johanne. Hun var Hennings største lykke. Johanne vet det. Snakket med henne om det rundt juletider faktisk. Heldigvis er det så gode minner gjennom 36 år. ❤️❤️❤️❤️❤️Han etterlater seg mange dikt. Jeg har alle mine dedikerte bøker i senga og leser alt han har skrevet nå. Vemodig!!!

 90. Sine Heyer sier:

  Ren slakt av Nesbø i Aftenposten i dag. Du går ham en høy gang.

 91. Unni Lindell sier:

  Aftenpostens krimanmelder er en useriøs B-krimforfatter som slakter alle som selger. Han makter ikke å anmelde bøkene på en proff og objektiv måte, men kommer alltid tilbake til hva slags bok HAN hadde ønsket seg og ikke den han faktisk anmelder. Han slakter som sagt alt som selger. Tror ikke et øyeblikk at Jos bok er så dårlig som Pål Gerhard Olsen skriver den er . Han har et elendig rykte i alle forlag. Utrolig at Aftenposten bruker ham.

 92. Stine Heyer sier:

  Høres ut som om du har vært utsatt for ham selv!

 93. Unni Lindell sier:

  Ha, ha!!! Gjett om. Alle som selger får så det smeller. Jeg selger jo masse. Min siste bok fikk han ikke.😊😊😊😊😊😊Den fikk 6 i Dagbladet!!! Han hadde grusa den.😂😂😂

 94. Ellen M Johansen sier:

  Og ingen av leserne tror på den mannen. Han bor her i Asker. Samtaleemne, for å si det sånn.

 95. Lasse Berg sier:

  Når kommer det ny krim fra deg?

 96. Unni Lindell sier:

  Det jobbes med den. Neste år kommer den. Denne høsten har jeg to andre utgivelser, en barnebok og noe HELT SPESIELT. Det røpes den 3 april.❤️❤️❤️

 97. Thale Johnsen sier:

  Du, jeg tenkte bare jeg skulle si at vi gleder oss veldig til du kommer til Sigrid Undsetdagene i mai. Ditt program er det folk helst vil se. Du og Horst sammen blir topp.

 98. Thale Johnsen sier:

  Og så må jeg takke deg for at du tok deg tid til å gjøre det intervjuet i går. Det blir sendt på P1 i påsken har jeg skjønt.

 99. Synne Bergmo sier:

  Hei, Unni!
  Jeg er ei 19 år gammel jente som er svært engasjert i arbeidet for dyrs rettigheter, og har vokst opp med deg som forbilde innenfor dyrenes verden.

  Nå arbeider jeg som frivillig for Dyrebeskyttelsen Lillestrøm og Omegn, og vi har en innsamlingsaksjon til et prosjekt for hjemløse dyr på et gresk shelter (Animal Rescue Kefalonia).
  Før frivillige drar nedover i juni, skal det arrangeres sponsorløp, stands med lykkehjul etc., og jeg finner ingen mail, så prøver lykken her!
  Jeg er på utkikk etter eventuelle sponsorgaver/premier, og det hadde vært fantastisk om det var mulig å få en signert bort eller lignende?
  Tusen takk for alt du gjør, du er en inspirasjon!
  Mvh
  Synne Bergmo, ARK Norway
  arknorway@hotmail.com

 100. Unni Lindell sier:

  Hei Synne. Så fint at du også engasjerer deg. Jeg satt jo lenge i rådet til Dag Stiansens stiftelsen der jeg var med å dele ut penger til dyrevern. Mener å huske at dere søkte penger der? Var mange lignende prosjekter. Jeg er ikke lenger med i det rådet, valgte å gå ut da det tok for mye tid, er nå selv bare involvert i Norske prosjekter. Det blir så uoversiktelig når det er utenfor norske grenser. Like viktig, men jeg får så mange henvendelser at jeg har måttet ta det valget, rett og slett. Vi får stå på på hver vår kant. ❤️Varmklem Unni

 101. Samuel Knit sier:

  Det som ble trukket frem på det åpne møtet var bra. Du er tøff som sier imot Bergstøl og co. Det blir jo politisk korrekt å stå for alle deres meninger. Men du sier bare nei, det synes jeg er tull. Og alle er eninge med deg men ingen tør å si noe. Vi synes du er klar i talen din, klar og gjennomtenkt. Og ikke redd professorene. Gøy!

 102. Unni Lindell sier:

  Takk. Ja, det er veldig greit å være klar og ikke pakke inn alt mulig. Det har jeg lært mine barn. Og det lærer jeg nå mine barnebarn. Det funker bra!

  • Hege sier:

   <3 Noen ganger tenker jeg at du er så lik Astrid Lindgren at jeg bare får så inderlig lyst til å klemmepå deg! Denne høsten (2016) og i vinter har du virkelig imponert meg stort. Elsker at du snakker rett fra hjertet om det å fortelle historier, og at du viser at du er så klok. Og å engasjere seg i debatten om innholdet i norskfaget, vel, om jeg satt i salen skulle jeg ha ropt "BRAVO" når du sa dem noen sannheter. Fine du! Håper det går bra med alt ditt…og at du tar vare på deg selv oppi alt det hektiske rundt deg.Fot du er jo bare herlig❤ og nå er jo våren her!!! klemmepå

 103. Hannah R sier:

  Foreldre, særlig mødre har en tendens til å knytte døtrene sine psykisk til seg. Da blir man syk. Jeg har hatt anoreksi pga min mor. De fleste jenter med anoreksi har det pga av en invaderende og belærende mor!

 104. Ragnar K sier:

  Hva snakker dere egentlig om?

 105. Unni Lindell sier:

  Om et seminar der det handlet om å være sterk nok til å leve fullt ut, Det er bare slik man får brukt sine egenskaper. Det er så mange hindre. Mennesker som står i veien. Foreldre som ikke slipper barna. Alt som har med kreativitet å gjøre. Om mot. Om å være klar! Alt det der! Enkelt og greit.

 106. Ragnar K sier:

  Finfine greier!

 107. Lene M sier:

  Er du klar for champisfeiring med vårs jentene?!

 108. Unni Lindell sier:

  Ja, alltid!

 109. Raylon Madgi sier:

  Thank you for keeping me awake all night. Your books are the best.

 110. Lene M sier:

  Så fabolous i Vg i dag!!! Grattis!

 111. Lene M sier:

  Da hentes du til sjampanjefrokost, før frisøren. Vi kidnapper deg. Alt fixa.

 112. Unni Lindell sier:

  Klar!! Og Tiril er 2 år i dag. Hun skulle ha vært med.💜💜💜💜Men det tar vi i kveld, hun kommer jo da.

 113. Cecilie von der Ohe sier:

  Gratulerer med 60-årsdagen, Unni! Om 6 år gjør du som du vil. Kos deg utover dagen og ikke minst i kveld.

  🎁
  🎉
  🎊
  🍷
  💐

  Hjertelig hilsen Cecilie.
  💝

 114. Hege sier:

  Gratulerer!!!👠🍷🎂❤

 115. Unni Lindell sier:

  Tusen takk damer.❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸Det ble helt fabelaktig. Heldige meg!!!🌸🌸🌸

 116. Unni Lindell sier:

  Fantastisk premier på Shakspeare på Nationalteatret i dag. Takk for gaven Trude!💜Og takk for middagen Geir! Og gratulere Per Christian Ellefsen med det fabelaktige skuespilleriet.

 117. Berit Kristine Smith sier:

  Hei Unni!
  Gratulerer på etterskudd med 60-års dagen!
  Stor bursdagsklem fra meg!

 118. Unni Lindell sier:

  Tusen takk Berit Kristine. Varmklem Unni

 119. Arne Mattsen sier:

  Ud er en flott 60 åring, ser ut som 40. Er lett på foten , dyktig og flink. Vi som så deg vokse opp trodde ikke du skulle få til så mye. Alt var ikke bare lett for deg. På tross av dette har du blitt den du har blitt. Dine morforeldre var nok en stor støtte for din mor. Lykke til bidere søteste Unni. Og takk for visitten til Randi og meg. Du glemmer ikke oss gamle naboer. Vi kunne ikke støtte så mye da du var ung.

 120. Leyla T sier:

  Jeg har et særemne om dine bøker med hovedfokus på din siste, hvordan synes du at jeg skal legge det opp? Jeg må levere i beg av mai.

 121. Samuel Knit sier:

  Det er bel kanskje ikke Lindell som skal gjøre oppgaven din? Eller? Tenkt tanken at du skal gjøre den selv?

 122. Thale Johnsen sier:

  Nå er det ikke lenge til Sigrid Undsetdagene. Noen uker og vi sees!!! God påske videre.

 123. Angelica sier:

  God påske, Unni!!

 124. Unni Lindell sier:

  God siste påskedel til alle.😊😊😊😊Jeg nyetr noen rolige dager med mine nærmeste.😊😊😊😊Snart hverdag. Deilig det og! Da blir det isolasjon og skriveinnspurt på meg. GLEDER MEG STORT!!!!

 125. Line K sier:

  Ikke vi, for da ser vi jo ikke snurten av deg.😬❤️

 126. Sarahmor sier:

  Lykke til med skriveinnspurt etter påske!
  Er imponert over hvordan du holder koken.

 127. Unni Lindell sier:

  ❤️TUSEN TAKK!!!

 128. Ragnar K sier:

  Hendelsesforløpet i din siste bok er suverent!!!

 129. Unni Lindell sier:

  Endelig hverdag. SKRIVE, OG KUN DET! 😊😊😊💚

 130. Hannah R sier:

  Så synd at du takket nei til Deichmanske. Du var førstepri.

 131. Hilde Moen sier:

  Da tar vi fotoshhot i Triora i sommer da, når Marie Theres og Kim feirer 60, sammen.

 132. Unni Lindell sier:

  Nå er det kun skriveinnspurt som står i hodet på meg. KUN JOBBING!

 133. Kaya L sier:

  Går du glipp av hagefesten til Silje og Heine i år da?

 134. Annette Hansen sier:

  Hvordan trives du i byen Unni? Skjønner at du er i skriveinnspurt, men etter at du har levert sees vi på Theaterkafeen. Kort vei for deg, Så gjør vi det intervjuet raskt.

 135. Hege sier:

  Masse lykke til med skriveinnspurten. Det blir spennende å se hva du nå har kokt i hop😊Sommer! Ah, for en lykke med sommer!!!

 136. Unni Lindell sier:

  Fin t du har så pene regnfrakker Hege. For sommeren har uteblitt. Varmklem 😊❤️

  • Hege sier:

   Sukk… Regnjakker er oppskrytt…Jeg vil ha sol…Ler! Kjipt å måtte spise tran i måneder uten r også…blæh😂

 137. Unni Lindell sier:

  😂😂😂😂ENIG!!! Jeg fryser alltid i Norge. Selv midt på sommeren. Vårt kalde land!

 138. Anne Sudmann sier:

  Her og nå leser jeg «Jeg vet hvor du bor». Jeg liker den. Fra å være blodfan av Cato Isaksen, begynner jeg å like og bli kjent med Marian. Og fortellerstemmen er bittelitt annerledes, synes jeg. Jeg liker det. God mandag! ☕️🍀💗

 139. Unni Lindell sier:

  Tusen takk. Det gleder meg! Jeg er i gang med oppfølgeren. Den kommer høsten 2018. God sommer og takk for varmende ord.❤️

 140. Angelica sier:

  Hadde det vært en ide å gitt ut en CD med sangene som brukes i Nifse Nella bøkene og lydbøkene?

 141. Unni Lindell sier:

  De er jo utgitt på lydbøkene da. Og foreløpig har vi bare fem sanger. Kommer flere på sikt, handler om rettigheter.

 142. Anne Groven sier:

  Hørte deg på radioen nå, Brønsj. Bor du ikke i Bærum mer?

 143. Unni Lindell sier:

  Jeg bor i Parkveien Anne. Det gjør det lettere for deg å stikke innom, men meld deg et par timer før. Jeg er veldig inne i krimuniverset til Dronen. Men har tid til en kaffe. Klem Unni

 144. Annette Hansen sier:

  GRATULERER MED ANMELDELSEN AV KATTEBOKA DI I AFTENPOSTEN. GLEDER MEG TUL Å LESE OM KNUT.😺😺😺😺😺😺😺❤️😼😼💥

 145. Berit Kristine Smith sier:

  Kjære Unni!
  Så koselig å se deg på God morgen Norge i dag! I slutten av april måtte jeg ta den tunge avgjørelsen om å la pusen min, Oskar, få slippe. Han ble nesten 16 år. Hunden min, Flora og Oskar var bestevenner. Oskar var en nydelig katt, og han lignet litt på Knut. Gleder meg til å lese boken Klem fra meg!

 146. Unni Lindell sier:

  Tusen takk Berit Kristine. Ja, det river i hjertet når man opplever sånt. På lørdag skal jeg gå i fakkeltog mot pels. Igjen! Er så lei av det. Til ig med motehuset Gucci har sluttet å bruke pels nå. Det er så umoderne, så harry og vondt. Klem Unni

 147. Monika Lunde sier:

  Kjære Unni! Jeg fikk ikke kommet på Byporten i går da du signerte boka «Knut». Moren min måtte avlive katten sin, som ble 12 år, på grunn av kreft. Det var så trist, spesielt for henne. Hun har bursdag den 15. så jeg tenkte at det ville være en fin gave. Skal du signere bøker i Bærum de neste to ukene? Med vennlig hilsen Monika.

 148. Unni Lindell sier:

  Hei Monika. Det var trist å høre. Jeg skal dessverre ikke det. Men jeg skal nok signere der ute nærmere jul. Du kan jo eventuelt kjøpe den nå og få signert den siden, eller jeg kan signere den inne i byen eventuelt. Eller sende deg en signert lapp som du kan lime inn i en bok. Klem Unni

 149. Monika Lunde sier:

  Takk Unni! Jeg venter for å se om du skal signere boken din i nærmeste tid -det går an å gi den i julegave også. Det er ikke lange turen å dra inn til Oslo etterhvert. Da venter jeg spent, og jeg skal følge med ekstra godt denne gangen slik at jeg ikke går glipp av signeringen. Ønsker deg en god dag! Klem Monika.

 150. Unni Lindell sier:

  Jeg skal på Steam Ark Bekkestua 30 november. Bare å sjekke på Ark Bekkestua instagram eller facebook. Det er første mulighet. Ha en fin vinterhøst. Varmklem Unni

 151. Berit Kristine Smith sier:

  Kjære Unni! Koser meg med boken om Knut, som jeg ønsket meg til jul. Skulle så gjerne hatt den signert. Kanskje du kan sende meg en signert lapp som jeg kan lime inn i boken? Ønsker deg en fortsatt god jul og alt godt i det nye året! Juleklem fra meg!

  • Unni Lindell sier:

   Jeg kan signere den til sommeren Berit Kristine, bedre enn en løs lapp. Vi fixer det i Grimstad til sommeren. Varmklem Unni

 152. Ida sier:

  Hei Unni.
  Har lest flere av dine krimbøker og liker de virkelig godt. Fikk boken om Knut i julegave og har lest den nå i romjula. Fantastisk bok og flere grunner. Jeg er så lik deg i tanken om dyr og kjente meg godt igjen. Mater hjemløse dyr, ønsker at dyr skal ha det bra, blir så fortvilt om di ikke blir behandlet bra, er veldig engasjert og skjemmer bort min egen katt.
  Så takk for god lesning, og det å se at noen ligner meg.

 153. Unni Lindell sier:

  Kjære Ida. Takk fra hjertet. Det rørte meg at du skrev det. Jeg får så mange gode hilsener om Knuteboka. Dyr er viktige. Nå er jeg glad for venstre i regjering, at pelsnæringen skal bort. Det er et STORT STEG MOT ET MER ANSTENDIG DYRE- NORGE. Takk til alle som har bidratt i fAkkeltoget. Takk til Noah, som aldri ga seg. Nå må det gå! Hodt nytt år Ida. Klem Unni

 154. Hege Hjørnevik sier:

  Kjære Unni❤️
  Tusen takk❤️
  Jeg tror at ordene til deg, lå igjen her, da jeg postet julekulene jeg hadde lovet deg, men skal skrive noen nye👍✨Må bare finne det riktige kortet❤️for julen er tross alt over😂
  Godt nyttår, fine du! Gleder meg til alt jeg skal pakke ut av 2018✨🍷for 2017 ble litt «for lærerikt» etter min smak…
  Klemmepå fra Hege

 155. Unni Lindell sier:

  Takk Hege. Vi tar det til neste jul. Det gåt fort gitt. Har vært bortreist i varmere strøk i begynnelasen av januar, men strax jeg kom hjem begynte jeg å kjøpe julegaver til neste jul, på salg. Men skrivingen tar mest av min tid nå, skjønt barnepass og venner som fyller år og som vil møtes og inviterer og div spiser av skrivekaka mi, nå er jeg snart desperat etter fred. Hjelp! Boka må leveres i mars. Nå stenger jeg døra helt,,,, LUKKET OG LÅST. klem Unni

 156. Hege sier:

  Tvi tvi, med innspurten!
  Tar meg muligens en tur innom Krimfestivalen i mars hvis det passer med «tantetiden» min❤️ Må sjekke hvilken uke det er, og lese programmet👍 Lykke til med alt!!! Klemmepå

 157. Unni Lindell sier:

  🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎

  • Hege sier:

   Eg kjem! Stinn brakke byr på en del utfordringer, men jeg håper folk viser respekt for oss med funksjonshemninger som ikke kan sees utenpå, og ikke okkuperer handicaptoalettet, (håper de har et der?) da dette med «akutt tilgjengelighet» er et must for oss med denne typen funksjonshemning. Mange går på det toalettet fordi det er ledig der…og ikke kø, men det er superviktig at friske folk ikke benytter det toalettet, selv om det står tomt, fordi dette skaper store problemer for oss som har rett til tilpassede omgivelser for ikke å bli isolert. I verste fall fører slikt til at jeg møter låst dør om det er krise. Når det er alkohol inne i bildet er det ekstra ille…for da er det opptatt hele tiden…og folk viser seg fra en svært uempatisk side når de må tisse selv. I Grieghallen stod der tjue stykker i kø utenfor HC toalettet, og jeg måtte spørre om alle trengte tilpasset toalett…veldig ubehagelig, og krenkende, for de var friske alle mann, og da måtte jo jeg forklare at jeg hadde rett på å benytte toalettet og gå foran. Heldigvis hadde ikke platene løsnet…men om det skjer er det faktisk forferdelig krise om man ikke kommer til med det samme. Om disse folkene ikke hadde stått i kø, ville jeg ha sluppet både selvutlevering og ubehag. Det gjør jo at man vegrer seg for å leve normalt, og man gruer seg for slike kulturelle arrangementer. Har jo selv vært en av dem som har tenkt praktisk, og jeg har gått der hvor det var ledig, men nå vet jeg bedre og at det er nettopp dette med tilgjengeligheten, i full fart, og at man da kommer raskt til både vask og toalett hvor man kan skifte utstyr og klær som er hele poenget. Vi sliter nok fra før, om man ikke skal oppleve ydmykelsen av å kjenne på dette utenforskapet…og at alle får med seg at man er utenfor/er funksjonshemmet når man egentlig har en god dag og er ute blant folk. Tenkte bare det var en gylden sak å sette på siden din, slik at alle tenker seg om og er litt klokere. Det er ikke bare dem i rullestol som trenger HC toalett vettu. Det viktigste av alt er altså selve tilgjengeligheten.

 158. Ranveig Linnerud sier:

  Hei!

  Mitt første møte med ditt forfatterskap var gjennom en av kriminalbøkene dine, lurer på om det ikke var Djevelkysset. Den var kjempefin, nettopp fordi at hendelsesforløpet og utfallet er uventet og stikk i strid med hva man hadde forventet. Men det er kanskje kjernen i en god kriminalroman.
  Den andre boka, som handlet om Knut, gikk rett hjem hos meg. Jeg er oppvokst på småbruk og har katt selv, så jeg vil nesten takke for god lesning.
  Selv er jeg arbeidsledig journalist/sosionom/pedagog, men jeg har lenge hatt planer om å skrive manus til en bok. Jeg har bare ikke hatt selvtillit til å satt meg ned.
  Men igjen. Takk for fine bøker!
  Mvh Ranveig Linnerud

 159. Unni Lindell sier:

  Kjære Rannveig. Tusen takk for gode ord. De varmet meg. Jeg er veldig skrivesliten, i innspurt med stor ny krim. Lykke til med din skriving. Bare å sette i gang, men det er pyton. Like ille hver gang, men man kommer til mål om man aldri gir seg. Klem Unni

 160. Cecilie von der Ohe sier:

  Gratulerer med dagen, Unni.

  Jeg håper du har en sprudlende feiring.
  🥂

  Hjertelig hilsen Cecilie.
  <3

 161. Unni Lindell sier:

  Takk Cecilie. Ja, det ble det. Barnebarn Tiril 3 pr, og svoger 60, har på samme dag. Finfeiring.🌸💕💙Og i havn med ny krim. HAPPYVÅR. Håper alt fint med deg. Klem Unni

 162. NayoungJang sier:

  Hello! I live in southKorea and I am 18years old. When I first read your book ‘Nifse Nella og nattskolen’, I was 8 years old. From that time, I became your fan and I wait ‘Nifse Nella og nattskolen’ series. But until 2018, It’s not published in Korea. I really!!!! want to read ‘Nifse Nella og nattskolen’ series 6. When It published?? I really want to read!!! I love your book!!♥

 163. Unni Lindell sier:

  Thank you!!!! I know, so many readers are waiting. I will finish it next year. Promise. Love Unni❤️❤️❤️❤️

 164. Hege sier:

  GOD SOMMER!!!
  Håper vi sees tul høsten, fantastiske Unni <3
  Gleder meg til å lese!
  Klemmepå

 165. Unni Lindell sier:

  Ja, nå nærmer utgivelsen seg. Blir stas. Håper alt bra. Alt fint her. Gleder meg til bokhøst. Klemmerundt Unni

 166. Sarahmor sier:

  Heia Unni! Nå leser jeg Nifse Nella for Veslefrøkna. Hun er blitt 8 år. Da jeg begynte å skrive hilsener til deg her, var hun i magen, tror jeg. Anyway, koselig med Nella. God bokhøst til deg og til alle oss lesere.

 167. Unni Lindell sier:

  I know. Det er så mange som savner Nella. Hun kommer nok tilbake.

 168. Unni Lindell sier:

  JEG HAR HOPPET OVER TIL NY PLATTFORM. Dere finner meg på instagram unni_lindell. Snakkes der❤️👠GOODBYE.

 169. HowardEnsuh sier:

  Hi an importantoffers
  Are you in?
  http://bit.ly/2HoAwvk

 170. Oslo police sier:

  You are investigated.

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)