unnilindell.no

BØKER I VÅR! OG NICE MOMENTS…!

Publisert den 14.03.2016 i Uncategorized

IMG_2075Vårens krimbøker er i butikkene nå.Pocketen av novellesamlingen. Og Drømmefangeren.

Cato Isaksen TVserien, er nettopp kåret til en av Skandinavias 20 beste TV serier, av en tysk jury. Bare en annen norsk Tv serie er blant dem. Så jeg er stolt! Jeg holder på å avslutte den første Marian Dahle-krimmen. Den kommer ut til høsten og heter: Jeg vet hvor du bor! I tillegg kommer jeg med en Rødhettebok for barn. Se den fine kjolen lenger nede. Jeg ser frem til vår og litt sol nå.

IMG_2077IMG_1754

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1920

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1925

 

 

 

 

 

 

 

 

Mine svenske gutter: Mikael Nyquist, som spiller i Tv serien. Og min gode Mark. Se så fargerike vi er!

IMG_0754

 

 

 

 

 

 

 

 

Eva in my heart!!! Weel Skrammen.

IMG_1186

 

 

 

 

 

 

 

 

Rødhettekjolen!

IMG_1457

 

 

 

 

 

 

 

 

Og Unni og Unni! OG ANDREA KALLBEKKEN, MIN LILLE SØSTER. OG NEDERST TRUDY. FESTDAMER!

IMG_1996

IMG_2038

IMG_1200

 

 

 

 

148 kommentarer til “BØKER I VÅR! OG NICE MOMENTS…!”

 1. Anne Moel sier:

  Herlig med påskebøker. De skal kjøpes. Sporenstreks!

 2. Heidi Gran sier:

  Gleder meg til din forestilling i studentersamfunnet i Chateau Neuf på torsdag.

 3. Lars Hansen sier:

  Kult i Se og Hør i dag.

 4. Besart sier:

  Hei. Spør her siden jeg ikke finner Mailadressen din. Når den nye krimmen din kommer i frieksemplar, kunne jeg få et eks. Til å anmelde i bloggen min? Forstår hvis det ikke lar seg gjøre, men måtte bare spør.

 5. Unni Lindell sier:

  Selvsagt, absolutt Besart. 1 september utkommer den. Minn meg på det da. Håper alt bra? Varmklem.❤️Hjertegutt!

 6. Besart sier:

  Alt bra her Unni. Nå er det vår, så nå er vinterdeperasjonen vekke…
  Jeg er glad i deg, min venn!!
  Er så glad for at du er min venn!!!

 7. Unni Lindell sier:

  Og jeg er glad i deg Besart. Vi sees!!!!!!!!!

 8. Terese E Paulsen sier:

  Så deg på konserten til Eva Weel Skram i Sandvika. Hun er helt fabelaktig. Vet du kjenner henne.

 9. Torkel Haug sier:

  Og når kommer din nye krimbok?

 10. Unni Lindell sier:

  » Jeg vet hvor du bor», kommer 1 september.

 11. Halldis JK sier:

  Ingen barnebok i år?

 12. Unni Lindell sier:

  Joda, det kommer en overraskelse. Kanskje på lørdagsrevyen påskeaften. Vet ikke hvor mye de fikk med.?????

 13. Torkel Haug sier:

  Spennende. Gleder meg!

 14. Lis sier:

  Og nu skal jeg hilse fra alle her og si god vår. Så kjemper vi om å bli først med våre nye små børnebarn.??

 15. Unni Lindell sier:

  Ditt kommer først. Hun er raskest.❤️ Min venter bittelitt, men det går fort. Og det flommer på hos alle venner. Trond og Bente først.? Så Otto og Elisabeth?… Bare gutter!

 16. Elin J Vang sier:

  Jeg vil gjerne hyre deg til å holde et foredrag for en klubb i akademia, om jeg kan si det slik. Skjønte du hadde vært på et annet fakultet for en uke siden og det var så fantastisk. Jeg ringer ditt forlag etter påske.

  • Unni Lindell sier:

   Har veldig mye fremover. Hovedfokus blir å rette ferdig krimromanen. Må nok takke nei. Utrolig mange henvendelser. Klem U

 17. Tiny Tips sier:

  Hvem er forresten Andrea Kallbekken? Takk for superkonsert med Eva.

  • Unni Lindell sier:

   Andrea er min hjertevenn. Min lillesøster. Første gang vi møttes var hun 14, nå blir hun 16. Hun er fantastisk, google henne gjerne. Andrea Nordlys. Sterkeste ig såreste og vakreste mennesket beg vet. Vinnerinstinkt og ydmykhet. Så superkoselig p være sammen med henne og foreldrene.

 18. Hege H. sier:

  God påske, Unni!

 19. Unni Lindell sier:

  Til deg også Hege. Sms litt med Hanne i går.❤️??Varmklem Unni

  • Hege H. sier:

   Håper å få til et treff, men vet ikke om det blir denne uken, eller neste gang de kommer.Men da skal hun få en av mine varmeste klemmer? for hun er en hverdagsheltinne som jeg er veldig glad i! ❤

 20. Unni Lindell sier:

  Håper jo det går bra med deg Hege.❤️

  • Hege H. sier:

   Alt vel sålangt? (PS: Vesken fra deg, den hang i gangen her, og var perfekt til akutt pakking? Kom et klart øyeblikk oppi alt, og husket at jeg ville gjøre smart i å pakke med meg stomiutstyr og tøfler, i og med at jeg måtte ringe 113 var nok sjansen for å komme raskt hjem minimal. Da de flyttet meg fra avdelingen hadde vi intens jakt etter mine eiendeler, så vesken har vært på trolig også vært på egne eventyr rundt omkring på kirurgisk avd? Så Tusen takk!!!He,he. Made my day you did!Gaver som kommer til nytte er det fineste jeg kan få…Vesketøfler hadde jeg også med meg…for det var dem som lå nærmest…De lå i vesken fra festen helgen før!)
   Klemmepå

 21. Kari M sier:

  Så flott du var på lørdagsrevyen.??

 22. Cecilie von der Ohe sier:

  Gjett om jeg har fått med meg Lørdagsreveyen. Det er jo alltid kjekt å høre deg. Hvilken kjeller var du nede i? Nå er jeg spent på boken som kommer til høsten. I påsken leser jeg lekser, for jeg er nemlig med i en lesesirkel. Leser du noen bøker du kan anbefale?

  God påske, Unni!

  Hilsen fra meg i regnbyen.

  ?
  ?

 23. Unni Lindell sier:

  Hei Cecilie.
  Så gøy med lesesirkel.Hva leser du nå? Nei, jeg bare retter manus for tiden. Leser ikke noe da. Kjelleren var i bygården på Frogner der jeg har en leilighet i 6 etg, på loftet. God påske videre. Klem Unni

 24. Iza Zimorska sier:

  Hei og god Påske ??
  Vi har opprettet en ny FB side Den kriminelle bokverden. Hensikten er å skrive bokanmeldelser. Vi er i kontakt med mange forlag som kan tenke seg å donere bøker til oss om vi får mange nok likes på siden ? Vi har tenkt å donere videre bøker til Hjelpende hender som støtter mange fattige folk/familier i Lillestrøm område. Kan Du kanskje støtte siden vår med like? Hjertelig velkommen ?
  Med vennlig hilsen
  Iza Zimorska
  Administrator av Den kriminelle bokverden ?

 25. Unni Lindell sier:

  Hei Iza. ❤️Så flott. Jeg støtter dere selvsagt, men er ikke på face selv, så da får jeg jo ikke trykket på like.?klem Unni

 26. Iza Zimorska sier:

  Tusen takk ? Alt støtte varmer ? Din støtte her, reklamerer for siden vår. Så en kjempe stor takk ?

 27. Lene B sier:

  Takk for supercroomy påskeaften, as usual. Young and not so tired Unni.? Vi tar planleggingen av next week på tirsdag. Da kommer de andre og. Vi har og bestil bliletter til Spania. Det blir så superkoselig.

 28. Lene B sier:

  Og takk for hjelpen. Er så godt å snakke med deg. Du er så klok. Trude ringte nå. De slenger seg med.

 29. Unni Lindell sier:

  Snakket med Trude før de dro til Frankrike. De har vært sammen med Kim og Leo der nede. Du vet, kunstnerne. Hun som har laget statuen i hagen vår. De er så suverene. Er så glad i dem . Og nå er Ana og Per Christian der. Mest i Triora tror jeg. Snakket med Ana like før hun dro. Vi prøver å få til noe sammen for å hjelpe noen som virkelig trenge det i Kongo. Ja, du vet jo. Vi var hos Otto og Elisabeth forrige lørdag. Den gamle gjengen vår, vet du. Adrian skal bli pappa i mai, til en gutt, alt det fine som skjer. Jeg retter boka. Men hadde Theodor et par dager. Fredriks svineinfluensa heldigvis på retur. Den syklinga hans på Mallorca altså. Og nå kommer Benedicte, Chr, Felix og » Cedrik» fra fjellet i morgen. Koselig. Jan og Wenche er hos Beate i Australia, besøker lille Olin. ❤️

 30. Cecilie von der Ohe sier:

  Nå leser jeg «Ensomheten i Lydia Ernemans liv» av Rune Christiansen. Det er den ene av to hjemmelekser til vårt møte i april.

  For øvrig har det vært en stille uke og rolig påske for mitt vedkommende. God natt!

  Cecilie.
  ?
  ?
  ?

 31. Unni Lindell sier:

  God natt Cecilie. Jeg synes stille er deilg. ❤️Beste jeg vet faktisk. Har ikke lest den.Si fra om den er fin. Lest Linn Ullmann forresten. Den er bare fabelaktig.

 32. Kari M sier:

  Datteren min har lest alle Nella bøkene. Hun elsker dem. Når kommer du og Fredrik Skavlan med neste?

 33. Lene B sier:

  Og forresten, den samtalen vi hadde om mennesker som egentlig bare tilfører negativ energi har hjulpet meg. Jeg skal også ta noen enkle grep der.?Fase ut, rett og slett. Nesten umerkelig.Livet er for kort til ubehag. Jeg vil og ha glede og positivitet. Ikke Jante og Fjante.❤️?

  • Unni Lindell sier:

   Lurt med opprydning om man vil ha det bra.❤️

  • Unni Lindell sier:

   Lurt med opprydning om man vil ha det bra.❤️ Finurlige mennesker, som har stikk på lur er det verste jeg vet. Rett og slett. Hater dilling.????

 34. Unni Lindell sier:

  Planen er ny Nella i 2017. Høst! Må se hva vi rekker.

 35. Merethe V sier:

  Prøvde å få kjøpt Honningfellen. Utoslgt over Alt.

 36. Unni Lindell sier:

  Kcommer ut ny pocketserie nå. Alle ti Catobøkene, i forbindelse med 20 årsjubileet som krimforfatter. En hver mnd. 3 utkommet. Honningfellen kommer i mai.

 37. Vesla Tutta sier:

  Jepp, fin talk. Det du sa om hun som til stadighet vrengte ut av seg: » ærsj, jeg blir kvalm av bilen til mannen og sønnen din», pga forurensning, også flyr hele den familien hundre gangerr mer enn dere Fly er det som forurenser mest.. Er ikke venner sånne. Hvorfor si sånt! Stikking er ut!!!. Vi har også noen sånne. Nei, rydd opp Lene. Ta tak. Vi backer deg også.

 38. Unni Lindell sier:

  Jada, men egentlig ler jeg litt av det. Synes synd på de som tror de er vepser og har brodd. Det er jo så innmari gjennomskuelig. Litt arig og, for det er så teit. Men Lene, stå på. Så sees vi.

 39. Runa Hansen sier:

  TAkk for at du stilte opp for sønnen min. Han er stolt herfra til månen. Bilde med deg og autograf. Du var så blid. Jeg synes det var flaut. Men takk. Klem fra Haavard og mamma Runa

 40. Unni Lindell sier:

  Det er jo jeg som skal takke, både små og store lesere.

 41. Elin J Vang sier:

  Skjønte på din redaktør at du fortsatt jobber med boka døgnet rundt. Kommer tilbake til deg om et par uker.

 42. Unni Lindell sier:

  Det er fint. Jeg blir litt sliten av alle som spør om jeg ikke snart er ferdig. Jeg er IKKE det. Boka har hovedfokus til jeg er HELT I MÅL!?❤️❤️?

 43. Tira H sier:

  For en jobb. Tar 2 år å skrive en bok.

 44. Lenny Korsado sier:

  Jeg tror de fleste ønsker å skrive en bok. Alle tenker det, men nesten ingen orker. Det er facts.

 45. Unni Lindell sier:

  Og det holder jeg med dem i.

 46. Rita S sier:

  Hei, vil begynne med å si at du har vært til stor inspirasjon for meg! Jeg har endelig i en alder av 45 satt i gang med å skrive. Nå er jeg godt over halvveis i min første krimroman, og mens resten av familien lever sine liv vandrer jeg rundt i en skriveboble. Jeg gleder meg vilt til boka mi er ferdig, og ikke minst gleder jeg meg til en ny bok fra deg! Ønsker deg en nydelig vår!

 47. Unni Lindell sier:

  Åh, Rita. Så fint å høre. Da heier jeg vilt på deg. Stå på. Jobb og fullfør. Den som vil se regnbuen, må tåle regnet.

 48. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei og gratulerer med dagen, Unni! Jeg håper du koser deg i dag og tar deg fri fra retting av bokmanus.

  ?
  ?

  Cecilie.

 49. Unni Lindell sier:

  Takk Cecilie. Har hatt en så fin feiring. Lille Tiril ble jo ett år i dag, så vi var 32 gjester hjemme hos min sønn og svigerdatter på Nordberg. Hun er så skjønn, den lille damen. STRÅLENDE DAG. Håper alt fint med deg!! Klem Unni

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Alt er bra her. En venninne og jeg var på Bjarte Hjelmelandshow på fredag. Det var mange gode innslag og mye latter.

   «Ensomheten i Lydia Ernemans liv» var fin med mange henvisninger til svenske forfattere, og vi elsker jo Sverige. Boken var jo nettopp på salg, men du får sikkert tak i den. Den er kort og lettlest. Her i Hordaland har det vært vinterferie i forlengelse av påsken, et eksperiment de nok ikke kommer til å gjenta, men jeg fant da ut at det passet seg å lese «Fra vinterarkivene» av Merethe Lindstrøm.

   Det høres ut som du har hatt en fin dag, ja. At du og Tiril har gebursdag på samme dag er jo litt stilig.

   Ha en fin kveld og natt!

   Cecilie.

 50. Unni Lindell sier:

  Spennende bøker. Jeg kjenner Bjarte. Superdyktig. Klem u

 51. Agnes Håkonsen S sier:

  Kjenner du Camilla Lackberg? Mener jeg leste det et sted. Hun har jo fått barn.

 52. Unni Lindell sier:

  ???❤️Ja, vi har gjort endel opptredener sammen. Hun er fantastisk. Digger den dama!! Og nå har hun og Simon fått lille Polly. Hans første, hennes fjerde. Og likevel klarer hun å skrive.❤️?

 53. Sarahmor sier:

  Akka, bakka, bonka rakka.
  S

 54. Unni Lindell sier:

  Endelig et tegn fra deg.Ole, Dole, Doff!!! KINKELIANE KOFF!

 55. Agnes Håkonsen S sier:

  Digger innlegget ditt med struktur og baseinnlevelse i litteraturen. Sånn er det!!!

 56. Terje Moe sier:

  Lingviststisk institutt ønsker kontakt med deg. Det foredraget er potent og aktuelt.

 57. Unni Lindell sier:

  Min tid strekker ikke til. Jeg skal også utenlands i noen fødselsdager og promoteringer. Mvh Unni

 58. Brynjar H sier:

  Jeg kom over en førsteutgave av Slangebæreren i et antikvariat. 20 år gammel. TOPP!

 59. Unni Lindell sier:

  Ja, blir 20 års-jubileum nå.

 60. Linda M Dae sier:

  Og Rødhette barneboka di har jeg skjønt at utkommer på et annet forlag! Historien går!! HELDIGE KAGGE!

 61. Unni Lindell sier:

  Og heldige MEG. De har DEN barnebokavdelingen.❤️❤️❤️❤️??Superdupersuksessfulle og begeistra så det holder.❤️❤️❤️??

 62. Unni Lindell sier:

  Nifse Nella lansert i Brazil i dag. Stort oppslag i Jornal O Globo- største avisen der nede.

 63. Henrik Hole sier:

  Min datter skriver særemne om deg. Tar du imot hkemmebesøk for intervju?

 64. Unni Lindell sier:

  Nei dessverre.❤️

 65. Siri Cool sier:

  Er du enig i kronikken til Hanne Kristin Rhode?

 66. Unni Lindell sier:

  Sms masse med Hanne Kristin i helgen. Klart det hadde blitt mer troverdig om flere anmeldte hver bok. Det er jo noen sinte mannalige anmeldere der ute, som herr Olsen i Aftenposten.????Han er et tema som diskuteres ofte. For han har en agenda. Det gøye var at han fikk totalsakt av sin egen bok i sin egen avis sist. Da storma det litt på face gitt.. Jeg har dog vært velsignet med svært mange superanmeldelser oppigjeennom og har ingenting å klage på. ❤️

 67. Liv Tharaldsen sier:

  Han er grusom . Slakter ALT som selver. Aftenposten burde i anstendihenen og serøsitetsens navn få seg en evnet og ydmyk og dyktig anmelder, ikke en baarisk hatsk dårlig fortåfatter. Patetisk. Er så sonna!

 68. Jon E sier:

  Kunne ikke vært mer enig. Fint onnslag med Rhode på tv i dag.

 69. Unni Lindell sier:

  Spennede møte med utenlandsk tv selskap i dag.?❤️?

 70. Imogen Hays sier:

  Looking forward to seeing you on our bookfair. You most likely will meet Mrs Rowling. Good news.

 71. Unni Lindell sier:

  ❤️

 72. Trude M sier:

  Wonderful. Jeg blir med!!! Hi, hi!!! Thanks for i går.

 73. Elisabeth J sier:

  Vi må ordne med de greiene til småguttene. Det blir gøy!

 74. Unni Lindell sier:

  Takk for fint møte i dag, Ellen og Koy.❤️

 75. Linda M Dae sier:

  Vi har fått rekordpåmelding til foredraget ditt. Over 370. Hurra!!!

 76. Unni Lindell sier:

  Suverent.Glad det ikke er før i august, litt mye her nå.?

 77. Henrik Moe sier:

  Og er det sånn at vi sees på Adele på søndag? Med Geir?

 78. Mia Andersen sier:

  Men før det, Bristol champagne?

 79. Unni Lindell sier:

  Ja, til alt!!!!.. ❤️…!!!!

 80. Hilde B sier:

  Ble det ikke noe av Palmaturen med Ana og Per Christian?

 81. Unni Lindell sier:

  ❤️Vi får ikke til Palma turen. Må gjøre manus ferdig. Ser lyst på det, ikke mye igjen. Gode tilbakemeldinger. Har bare brukt 6 mnd på boka. Utrolig kort tid. Men vi har booket bill til Spaniaturen i juni. Det blir århundrets tur. Storgleder oss til feiring.

 82. Ellen M Larssen sier:

  Sist vi snakket sammen( den flotte kvinnekongressen) sa du at du påtok deg endel gratisjobber for veldedighet? Vet du har stilt for Redd Barna, for Mari Maurstads Zuluprosjekt, for vanskjøttede dyr og for vanskeligstilte kvinner. Kan jeg kontakte deg for noe. Du hadde betydd mye!

 83. Unni Lindell sier:

  Hei, jeg husker deg. Jeg gjør så godt jeg kan, men kan ikke love noe. Får veldig mange henvendelser. Jeg kontakter deg. Vil ikke legge mob nr eller mail her. Ok.❤️

 84. Jon Furi sier:

  Forsøker å få til noe med deg og Camilla Lackberg sammen. Ble så fantastisk sist!

 85. Unni Lindell sier:

  Hun er jo travel småbarnsmor da.❤️Men på den annen side, jeg er travel småbarnsfarmor!! ?Gjerne noe med Camilla. Alltid!

 86. Karin B Tangen sier:

  Kjære Unni. Takk for fine innspill til alt som skal skje til høsten. Vi gleder oss til deg og Ketil Bjørnstad.

 87. Unni Lindell sier:

  LEVERT!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️????❤️????❤️????JUHU!!!

  • Hege H. sier:

   Gratulerer! Så gode nyheter? September blir helt klart spennende i år, for oss som leser norsk litteratur! Ligger litt etter her, men Helga Flatland imponerer meg virkelig med triologien «Bli hvis du kan». Men du har vel lest den… Nå vet jeg ikke hva jeg skal lese frem til september, men da blir det vel å skrive logg…ler høyt. Klemmepå!

   • Unni Lindell sier:

    ❤️❤️❤️❤️❤️???????❤️???Love you Hege!!! Klemm u

    • Hege H. sier:

     Right back at you ?

     • Unni Lindell sier:

      Og Helgas bøker er så bra, men jeg sliter med å lese nynorsk, kommer meg ikke » rundt» barrieren, får ikke lest Ferrante heller. Vet det er politisk ukorrekt å si, jobber med saken.❤️

 88. Anne Anne sier:

  Det er supert. Glede!!! Joho!!

 89. Fia Ludevigo sier:

  Wonderful news!!!

 90. Camilla N sier:

  Da blir det fæst!!!’?

 91. Ellen nabo sier:

  17 mai fest.❤️??❤️❤️❤️????????????????????? Herrrrrrlich. Alke kommer, vi blr 48, og 5 nAsjoner. Du vet mr M fra Sverige og hans make. Og danskene. Og alle oss besteneighbours. Jupski hu !!!

 92. Karsten Nyhus sier:

  Hei. Prøvd å finne mobnr ditt, det er nok hemmelig. Vi planlegger bokhøst og har ganske lyst å ha besøk av deg. Hørt rykter om nyeste boka di. Skikkelig bra.

 93. Unni Lindell sier:

  Tusen takk. Bare kontakt Aschehough, Vidar Strøm Fallrø eller Mia Bull Gundersen. Boka er levert. Og jeg gleder meg til travel bokhøst.

 94. Lona Latour sier:

  Du fiksa det foredraget veldig bra. Og må ser jeg frem til Spania. Vi skal ha mysigt.

 95. Unni Lindell sier:

  Thanks. Det samme. Dette er årets beste tid, forsommereen!????Elsker disse dagene.

 96. Tine K sier:

  Aker brygge var herlig i går. Jeg så deg og Ana, men måtte løpe til et møte. Vi sees en annen dag, i sola. God tur til Spania og stor feiring. Blir nok gøy! Klemmmeg

 97. Marianne Andresen sier:

  Hei Unni! Jeg jobber på Gjøvik bibliotek og litteraturhus, og vi har så lyst på besøk av deg til høsten. Jeg har kontaktet Aschehoug for å få kontaktinfo, men siden jeg ikke har hørt fra dem, prøver jeg her!:) Skulle det være av interesse så kan du jo kontakte meg på epost. Uansett, ha en strålende og god sommer. Mvh Marianne

 98. Unni Lindell sier:

  Hei Marianne. Det blir travel høst. Jeg legger ikke opp programmet mitt selv, alt går via forlaget, så det hjelper ikke å kontakte meg dessverre. Jeg har ingen oversikt over hva jeg skal når. Har jubileum i år og både ny krim og ny barnebok. Ha en fin sommer på Gjøvik. Varmklem Unni

  • Marianne Andresen sier:

   Takk for raskt svar! Da hører jeg sikkert fra dem snart. Så strålende med jubileum og nye utgivelser. Det blir spennende å lese. Lykke til og kanskje sees vi:)!

 99. Unni Lindell sier:

  Jepp,

 100. Zara Nilal sier:

  Leser i Se og Hør at di var o jet set fest i Spania hos Bjørn Kjos og hadd Lund Svindal til bords. Hvordan var det?

 101. Unni Lindell sier:

  Eventyrsommer: fantastisk uke hos Gerd og Bjørn i Marbeilla. Så Hanne og Elisabeths premiere. Så ferie med verdens aller skjønneste barnebarn og kjekkeste ektemann og gode venner. Heldige meg. Lader opp til heftig bokhøst. Først Rødhettebok for barn, hos Kagge. Så ny krim på Aschehough. Fine tider. Nyt sommeren!

 102. Harald B Hansen sier:

  Gleder oss. Spennende’

 103. Unni Lindell sier:

  Jada, jeg skal snart lage nytt nnlegg. Sosiale medier og meg, håløst. Jeg digger det jo ikke. Kommer nytt om bøker og masse som skal sjke. Give me a few days. Love u all.

  • Hege H. sier:

   Hei på you! Skal se på Sommeråpent i kveld jeg? («De som leser lever flere liv, og de andre lever bare sitt»(Eller noe slikt(?)) Det var så fint sagt atte jeg ble glad langt inn!) Har vært stuck in the rain hele juli, følt meg døgnvill og var redd jeg drev og surret med månedene…Ja, for når hunden blir deprimert når han skal ut på tur, og logrer vilt med halen når vi nærmer oss huset.. vel, noe har vært fryktelig galt.
   God sensommer til deg! Tui, tui på sendindingen i kveld, da.

 104. Unni Lindell sier:

  Huff ja det uggeværet. Vi bør søke ly på kjøpesenteret slik som Rødhette pg Ulvhild gjør, he, he. En uke i France før lansering av krim. Sees!!! Kommer hit og dit! Klem Unni

  • Hege H. sier:

   Herlig at bokhøsten er i gang! Lykke til! Jeg vet ikke om jeg klarer å holde oversikt over arrangementene og vet ikke helt hvor jeg selv befinner meg,men kanskje jeg får sagt hei i Oslo eller Bergen denne høsten. Men slik det er nå ser det ut til at Bergen er mest sannsynlig…sukk…ler høyt. Nei, jeg får vel skrive mer logg?
   Klemmepå

  • Besart sier:

   God tur i france.

 105. Besart sier:

  Lykke til med bok!
  Gleder meg!
  Besart

 106. Besart sier:

  PS! Kunne du ha signert boka, når du sender meg den?

 107. Unni Lindell sier:

  Skal fixe etter lanseringsståket om en ukes tid. Er fortsatt i France. Varmklem Unni

 108. Unni Lindell sier:

  Men jeg har ikke etternavn og adresse. Husker ikke det. Tar det til uka da. Klm u

 109. Besart sier:

  Hei. Sendte Mail til din redaktør med min adresse som jeg ba henne om å videresende til deg, siden jeg ikke har din MailAdresse. Håper det er greit. Så kan du bare sende når du er hjemme igjen.
  Besart

 110. Besart sier:

  PS: Bare send når du har tid. jeg kan vente, jeg. ikke noe stress.

  Klem Besart

 111. Angelica sier:

  Ikke for å mase, men vet du når den neste Nifse Nella boken kommer ut?

 112. Unni Lindell sier:

  Kjære Besart. Jeg fikk adressen din av Mia. Skal få sendt deg til uka. Og til Angelica. Den kommer nok. Det handler om at vi må få på plass en ny utenlandsagent først. Derfor har det tatt litt tid. Klem Unni

 113. Hege H. sier:

  Håper Frankrike var bra for deg! Om du skal til Bergen: Husk flytevest og gummistøvler?Og sydvest! Og ja, nok indre solskinn til å holde humøret flytende?For her er vi er søkkvåte. (Helt inn te undikken, bare vi går i postkassen?) God bokhøst! Eg tror eg flyttar!!!

 114. Unni Lindell sier:

  Kjære Hege. Ja, flytt. Frankrike var skjønt. Helt herlig. Elsker uttrykket » undikken». For et fllott kattenavn. Varmklem meg

  • Hege H. sier:

   Nå vet jeg visst hva du skal få til jul? He,he. (No driter eg i regbuer. Bare sier det. For no har eg druknet i dag igjen Og det er ikkje nokke regbue å se nokken steder. Bare vann. Fosser ned. Hm. No får vi faktisk snart svømmehud mellom tærne! Og det er utrolig slitsomt med svømmehud når alt vi vil er å gå i sko med hæler?Ler!)

 115. Nayeong.Jang sier:

  Hello, I am Nayeong Jang, and I am from SouthKorea.
  You are my favorite writer.
  Especially I like your book, which name NIFSE NELLA OG NATTSKOLEN. In our country, It published 5books in 2012 but today,2016, I can’t find 6th book!! I really really want read NIFSE NELLA OG NATTSKOLEN book6.
  When it published in Korea? I miss your book!! ThankU.
  Have a niceday~:-)???

 116. Unni Lindell sier:

  Thank you. How wonderful to hear from you. I promise to work with numner 6. So many people asking for it. It will come. Thanks again. Love Unni

 117. Besart sier:

  Hei.
  Takk for boka og gratulerer med 6-er i dagbladet. Ikke fått begynt på den enda, har så mange bøker som må leses. Hehe.. En sterk bokhøst dette, hvilke bøker gleder du deg til? Selv gleder jeg meg til den nye Hanne Wilhelmsen krimmen av Anne Holt. Marian Dahle minner meg mye om Hanne Wilhelmsen. De er begge sta og reserverte. Men de lar seg ikke rikke på nesa, de er superwomans. Hehe. Også er det artig at Kim Småge kommer med ny bok. Hun har jeg ikke lest noe av, så det blir min leseprosjekt denne høsten. Hun har også en dame i hovedrollen. Det blir sikkert veldig bra, det.

  Hvor mange bøker blir det i den nye serien?
  Uff. Dette ble langt, men nå er jeg heller ikke så flink til å moderere meg. Gi meg et PIP hvis du dukker opp i Kristiansand.
  Besart

 118. Unni Lindell sier:

  Gøy Besart. Takk, ja stas. Anne Holt er super. Gleder meg og til den. Og Kim ja, hurra!!! Kommer nok til Kristiansand også. Varmklem Unni

 119. Angelica sier:

  Ok, takk for svar

 120. Sofie sier:

  Hei! jeg holder på å skrive om deg i en særoppgave, utrolig interessant å lese om deg! Selv har jeg lest nattsøsteren, en utrolig kjekk og spennende krimroman. Jeg finner ikke bibliografi etter 2012, og lurer på hvilke bøker du har skrevet etter det?

 121. Stian sier:

  Hei Unni!
  Jeg har en historie som lengter etter å bli fortalt. Jeg mener du er rett dame til å formidle den, og det passer bra at du fortsatt er sulten på å skrive din beste bok. Kanskje dette er muligheten 🙂 ta kontakt pr e-post hvis det høres interessant ut. Stian

 122. Unni Lindell sier:

  Hei dere, lover å komme med nytt blogginnlegg snart. Er bare så usigelig lite på når det gjelder sosiale medier. Det skjer så enormt mye denne høsten. Nytt guttebarnebarn, lille Mikkel, så skjønn, så skjønn. Bøkene mine fyker ut. Jeg reiser og reiser og er med på arrangementer i ett sett. I dag, stor forestilling for 500 stk med Anne B på Sentralen. I helgen storfeirng av mannen min sin 60 årsdag på Holmenkollen Park. Til Sofie: du finner alt om det du spør om på wikipedia og nettet og via forlaget. Og kjære Stian, jeg er jo ikke journalist vet du, men dikter, så om du har en historie fra virkeligheten er en journalist rette person. Men takk for at du tenkte på meg. Varmklem Unni

 123. Unni Lindell sier:

  Hei dere, lover å komme med nytt blogginnlegg snart. Er bare så usigelig lite på når det gjelder sosiale medier. Det skjer så enormt mye denne høsten. Nytt guttebarnebarn, lille Mikkel, så skjønn, så skjønn. Bøkene mine fyker ut. Jeg reiser og reiser og er med på arrangementer i ett sett. I dag, stor forestilling for 500 stk med Anne B på Sentralen. I helgen hadde vi storfeirng av mannen min sin 60 årsdag på Holmenkollen Park. For en gave å ha hverandre og alle rundt oss. Til Sofie: du finner alt om det du spør om på wikipedia og nettet og via forlaget. Og kjære Stian, jeg er jo ikke journalist vet du, men dikter, så om du har en historie fra virkeligheten er en journalist rette person. Men takk for at du tenkte på meg. Varmklem Unni

 124. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Nå har jeg hørt «Jeg vet hvor du bor». Du lar deg fortsatt fascinere av synestesi, forstår jeg, etter som du omtaler det ganske grundig i boken. Da har vi to i hvert fall det til felles, at vi er synestetikere. Dessverre gikk det meg hus forbi at du var en tur til Bergen i september, så jeg fikk ikke hilst på deg da. Trøsten får være at jeg har fått møte både Ketil Bjørnstad og Anne B Ragde i høst. Begge skrev fine hilsener i bøkene mine. Det er nok riktig som Anne antydet, at jeg har en liten samling av bøkene hennes her hjemme nå. Jeg har vel en del av dine utgivelser også, innrømmer jeg. Flere blir det sikkert i årene som kommer.

  Jeg har vært på skrivekveld på Litteraturhuset. Det kom dobbelt så mange som antatt. Derfor ble det ikke så mye tid til hver enkelt av oss, men jeg fikk i alle fall vist frem og lest opp blogginnlegget «Under felles tak». Det var positivt å få en uttalelse fra en ordentlig forfatter. De andre deltakerne ga også gode tilbakemeldinger.

  Lykke til med boksalget.

  Cecilie.

  ?
  ?
  ?

 125. Unni Lindell sier:

  Hei Cecilie. Så synd at vi ikke møttes. Skjønte på Anne at du alltid stiller når hin kommer også. Hyggelig av deg. Jeg har fartet landet rundt siden september, fra Tromsø til Kristiansand. Og er ikke helt ferdig ennå. Tv opptak og intevjuer i ett sett. Nå må jeg snart trekke pusten og ordne til jul. Så spennende med skriveverksted. Håper du fikk noe tid for deg selv . Spennende med det innlegget ditt. Første store opptreden nå er Rockefeller med bokbader Anne Grosvold 4. Desember. med Hanne Kristin Rhode og Vigdis Hjorth. Det skal blir gøy!!!! Sees netse år da. Varmklem Unni

 126. Cecilie von der Ohe sier:

  Hvilke TV-programmer skal du være med i? Jeg har ikke TV, men jeg ser NRK på PC og iPad. Jeg syns statskanalen har mange gode programmer. Jeg skulle høre debatt med Vigdis Hjorth og en annen forfatter her på Litteraturhuset, men jeg fikk ikke kjøpt billett. Alt ble utsolgt før jeg kom så langt. Jeg streamet det på PC-en i steden, og det var for så vidt også greit, bort sett fra at telefonen ringte midt under sending. Hils Anne fra meg.God helg! Cecilie
  ?

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)