unnilindell.no

LYSE DAGER!

Publisert den 21.06.2015 i Uncategorized

 

IMG_2384

 

TO SAMLEUTGAVER AV ELLA-BØKENE (for barn fra 6 til 10 år). SEKS BØKER I TO. FIN LESING OM FORELSKELSE FOR BARN. OG BRUDEKISTE-POCKETEN ER NÅ OGSÅ UTE!

 

 

OG SNART KOMMER KRIMNOVELLESAMLINGEN.Har «MELLOMÅR» I ÅR. I 2016 KOMMER DET NY KRIMROMAN! PLANLEGGER SÅ DET DURER I HODET!

Siden jeg ikke er på sosiale medier i det hele tatt kommer det nå en liten oppsummering her: ….har hatt skrivevår med mange timer på «jobb» denne forsommeren, men også mange fine moments underveis. Takk venner og takk lesere. og takk Mia og Vidar og alle som står på sammen med meg. Glad for at sykkelen min er i gode hender hos deg Mia!!!  Du bruker den jo!!!  Hilsen og billedgalleri og littegranne dates følger under.

IMG_0061

Sommerpocketen min!

IMG_5091

Felix-bilde 2Theodor-Tiril !                 bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommer-weekend i Grimstad ! Hygglig feiring av svoger Hans Jakobs 55 årsdag!!! Og barnebarn er virkelig livets hovedrett!!! (Gratulerer med lille nyfødte Ella til Lis og Kurt! Gleder oss veldig til weekenden vår.)

IMG_2390

 

 

IMG_2432

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forsommerfest på Høvik. Glad i dere alle som var der! Og Tone. Gratulerer med 55 årsdagen st Hansaften. Sees på bursdagsmiddag!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0047

 

 

 

 

 

 

Neighbours !…. damer i regnvær og solskinn!

PC og PC, én av dem er sommerens brudgom.(Han til venstre…he, he)IMG_2297

IMG_0795

IMG_3211

 

 

 

IMG_0350

 

 

 

Med sommerens brud, på byen!!! Du er LARGE Ana!!! Gleder oss til bryllup i Triora!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selvsagt mest jobbing, alene, dag etter dag. Men litt annet også: Dette:  Kunstneren Kim Boulukos, fra Nice med hesten Hugo til Høvik. Han er fantastisk! Det er Kim også! Glad for spennende vennskap!!! Og gratulerer med 60 årsdagen til Leo. Vi sees i bryllupet!  På besøk i Nina og Heddas parsellhage midt i Oslo sentrum. Åstedet i min neste krim. Her blir det research jenter, det har dere lovet meg!!! 17-mai visitt hos dine barnebarn Brit. Søte Tim og Eunike! Og Thea, alltid verdens nydeligste!!! «Heartmaker»-konserten på Rockefeller var super Geir. Eva og Thomas, dere ruler. (Husk sebraen og stars and stripes) Så vil jeg si at vi hadde en god dame te, Anne og Trude, for to uker siden.Og Kaia, lunsjen vår var superb, som alltid. Og Amalie, takk for våre samtaler. De blir flere!!!  Og middag med Otto og Elisabeth i «utlandet». Vi tenker på dere to nå!!! Så vår beste middag ever, med Trond og Bente på Sawan. Syrinene som blomstret i gata og lys sommerkveld. Og før det, skjønne, skjønne dager i Antibes og Menton. Det ble tid til litt annet enn bare skriving i vår. Det var veldig deilig. God sommer til alle !

 IMG_1020IMG_0081

130 kommentarer til “LYSE DAGER!”

 1. Maria G sier:

  Du glemte det supre selskapet til Geir og Gunnhild!! He, he!!!

 2. Unni Lindell sier:

  Ulp, og det som er et høydepunkt hvert år. Jeg har liksom tenkt at jeg bare har jobbet i vår og ikke rukket å se særlig mange, men det stemmer jo faktisk ikke. Jeg er jo ikke på face eller twitter eller noe som helst, så jeg tok bare en rask oppsummering her. I tillegg er jeg jo «Nunne-vakt» ganske ofte, så ikke så rart det kun ble noveller i år. He, he!!!

 3. Linda Hansen sier:

  Du skulle ha vært på instagram. Da kunne du lagt ut de fine bildene gjennom hele året.

 4. Unni Lindell sier:

  He, he. Nei, det er ikke aktuelt. Det blir nok mer en liten halvårsrapport her. Klem Unni

 5. Trudemor sier:

  Nyt dagene nå, ser deg snart. Smilefjes og hjerte!

 6. Unni Lindell sier:

  Jepp. Jeg ringer deg om de to avtalene vi må spikre. Men jeg klare det ikke før i midten av august, etter barnedåp.

 7. Ellen Moholt sier:

  Ser at pocketen din er kjøpt inn for sommeren. Mannen min har den på nattbordet på hytta. Glede. Skal du være med på tv2 taket på fredag, på Tv.

 8. Unni Lindell sier:

  Er ikke sikker på hvilken dag det blir.

 9. Unni Lindell sier:

  Kjære Berit Kristine. Har ikke adressen din. Derfor sier jeg tusen takk for boka som kom i posten her. Gratulerer. Så fin den ble. Klem Unni

 10. Gunnar L sier:

  See you in Italy!

 11. Hege Hjørnevik sier:

  God sommer!!! Nyt!!!

 12. Unni Lindell sier:

  God, fin, nydelig sommer Hege. Klem Unni

 13. Lindis W sier:

  Så oppslagene fra Ellings bryllup i Italia. Flott kjole du hadde.

 14. Unni Lindell sier:

  Ja, vi har hatt magiske dager i Triora og San Remo, bryllup og giftermål mellom to strålende kjærlighetsmennesker. Et minne for livet!!! Frankrike er heller ikke å forakte. Vi nyter.

 15. Stig A Andersen sier:

  Jeg har lest Honningfellen nå. Og tenker: du må være en sensitiv person som klarer å formidle så mye følelser, sårhet og aggresjon i en bok. Det er så ekte, så epennende. Jeg levde meg inn i alle. Jeg vil gjerne skrive noe selv, men vet er himla mye jobb. Det er ikke så lett å være menneske. Det får du fram. Er du særlig sensitiv? Det uttrykket har jo vært oppe i bøker i det siste. Jeg er det selv. Noen andre?

  • Unni Lindell sier:

   Ja, er nok det. Føler litt for mye som regel. Og det er slitsomt, men det er der skrivegenet ligger, så da er det bare å være venn med følelsene. Klem til deg. Unni

 16. Lene hole sier:

  Hei!
  I dag skjedde det noe magisk i vår familie. Min yngste datter på åtte år, hun som ikke vil lese, hun som har fått ekstra hjelp i norsk på skolen, lettere leselekser, hun som vi hver dag tvinger til å lese leselekser sin, hun, ja hun har nettopp lest 30! Sider i kyss meg på tirsdag. Første gang i sitt liv har hun kjent på følelsen av å ikke klare å legge bort en bok. Hun sitter nå i solsengen alene og leser og ler. Jeg gråter. Måtte bare sende deg en hilsen og si TAKK!

 17. Unni Lindell sier:

  Åh, for en fantastisk sommerhilsen å få. Du vil sikkert ikke gi meg adressen hennes her på bloggen. Men jeg sender gjerne en samlebok. Se bildet øverst i innlegget. TUSEN TAKK. You made my day. Varmklem Unni

 18. Lene hole sier:

  Å så hyggelig. Nå ble hun veldig glad. Hun er allerede i gang med bok nummer to, «Elsker deg av hele mitt jærte» ( helt utrolig)
  Har du en mailadresse så kan jeg sende deg adressen til Vilma 🙂
  Klem fra oss

 19. Unni Lindell sier:

  Har ikke lyst å offentliggjøre mailen min. Da raser det inn. Om du sender adressen skal jeg slette kommentaren straks etter. Unni

 20. Unni Lindell sier:

  Da er adressen notert og kommentaren slettet. Jeg sender samleboka » Elsker, elsker ikke», som inneholder 3 bøker: Kjæresten om natten, Forelska forever og Love, du liksom. Så signerer jeg selvsagt til Vilma. ( Jeg er forresten farmor til en nydelig golden retriever, som heter Villma) …meed to ll-er, fordi hun er så vill, he, he.
  Klem UNNi

 21. Lene hole sier:

  Tusen takk, dette setter vi virkelig pris på. Vilma er SÅ stolt, hun gleder seg til å få post og ikke minst fortelle det til klassen når hun begynner på skolen igjen.

  Med dette lesetempo som plutselig har oppstått kommer hun nok til å kaste seg over de nye Ella bøkene. Storesøsteren til Vilma heter Ella, så Vilma kniser litt ekstra når hun leser om kryssingen og forelskelsen til Ella. 🙂

  Vilma er forresten glad hun ikke har to ll-er i navnet sitt, det betyr at hun ikke er så vill 🙂
  Hils og klapp Villma fra oss og tusen takk igjen!
  Lene

 22. Unni Lindell sier:

  Hvor gammel er Ella da? Kanskje jeg kan sende henne en bok også. Kommer meg på posten på fredag.

 23. Unni Lindell sier:

  Sjekk nettstedet bok.365.no. Der står det om Ellabøkene.

 24. Torkel Hansen sier:

  Har forsøkt å få kjøpt Orkestervraven. Den er jo gammel. Bokhandelen skulle sjekke. Vil lese den. Har nettopp sett filmen. Spennende.

 25. Lene Hole sier:

  Hei igjen!
  (Reist fra Kreta i hele dag, så fikk ikke svart før nå) Oj, ja det hadde vært veldig hyggelig. Ella blir ti år på mandag. 🙂 Vilma har nå lest ferdig bok to, vi er fortsatt i sjokk. Er SÅ glad for at du har skrevet disse fantastiske bøkene om Ella. De treffer, hun ler, blir flau og syns det er spennende. Takk også for fantastisk respons. Klem

 26. Unni Lindell sier:

  Velkommen hjem da. Sender bok til Ella og, men hun må kanskje vente et par år med å lese den. Er en ungdomsbok. Men da har hun også en. Klem Unni

 27. Tone G sier:

  Hvis du klarer å presse inn tid til det foredraget jeg nevnte for deg blir jeg superfornøyd.

 28. Lene Hole sier:

  Tusen tusen takk!
  God sommer!

 29. Unni Lindell sier:

  Hei Tone. Har sagt nei til 4 medier bare i dag. Sorry. Blir too much. Klem Unni

 30. Joahanna Lindell sier:

  Nu s.ar jag intervju i Allers her i Sverige. Sommarintervj med dig «over många sidor. Då blir jag stolt Unni.

 31. Unni Lindell sier:

  Hei Joahanna. Ja, det ble fint. Hilse alle i Sverige.

 32. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Kaller du dette sommer? Gjennomsnittstemperaturen er 15 varmegrader og solen er nesten fraværende. Det går enda an når det er solskinn, men luften er kjølig. Man skulle nesten tro vi var i februar eller mars.

  Hva leser du i ferien? Jeg vet jo at du ikke har ny roman til høsten, men skal du signere i Bergen?

  Jeg håper du nyter fine fridager.

  https://m.youtube.com/watch?v=piIbjShVUzc

  Hilsen Cecilie.

  ?

 33. Unni Lindell sier:

  Takk for Finn Kalvik Cecilie. Skal nok ikke til Bergen i år. Kommer ny krim i 2016, kun noveller nå. Norsk sommer er norsk sommer. Klem. Blir nok mer sol.

 34. Kjersti Stiansen sier:

  Skal kjøpe Se og Hør i morgen. Fra Ana og Ellingsens bryllup ser jeg. . Kjolen din var fin. Vi snakkes og sees den 8, før barnedåpen til veslejenta. Så søt hun er, direkte vakker. Og i din dåpskjole har jeg skjønt.

 35. Anders V sier:

  Jeg leder en gruppe med vellykkede direktørmenn. Vi har en » smie». Kan du holde et foredrag. Vi digger deg!

 36. Unni Lindell sier:

  Jeg er dessverre fullbooket ca et år i forveien. Skal i gang å skrive ny krimroman i august og da har jeg ingen ledig tid fremover. Beklager. Unni

 37. nayeong Jang sier:

  Hi! I want to know your e-mail address. because I have some Questions to you. or Please mail me!

 38. Unni Lindell sier:

  Sorry. No! You can contact my publishing house.

 39. Matilda Ann sier:

  I’m your fan. Especially I like Nifse Nella og Syvstjemen. I wonder when is published Nifse Nella og Syvstjemen no.6
  If I disturbance your freetime, I’m so sorry, but I really want to you answer my question . THANKYOU!

 40. nayeong Jang sier:

  Sorry, Where is Your publishing house?
  or,how can I contact your publishing house?

 41. Unni Lindell sier:

  Thank you. I am wtiting on number six now. My publishing house is Aschehough forlag. Contactperson: Mia Bull Gundersen.

 42. Maria L sier:

  Jeg går fra nå av over til å kalle Jo Nesbø for Jo Neseblod. Hans siste bøker er patetiske.

 43. Torkel Hansen sier:

  Litt nedadgående han ja. Holder på med Karin Slaughter nå, skjønner ikke helt at hun er bestselger heller. Skriver omstendelig og seigt.

 44. Anders V sier:

  Men gørrere enn Horsts » Blindgang» blir det ikke. Overfladisk om mennesker, inn i granskauen detaljert om etterforskningen. Niks. Anbefales ikke!

 45. Marte Ellingsen sier:

  En forfatter jeg liker er svenske Karin Wahlberg.

 46. Unni Lindell sier:

  Fikk » Kunsten å være den man er», av søsteren min til bursdagen min. Har først fått lest den nå. Den er søt. En femmer!

 47. Berit Kristine Smith sier:

  Hei!Tør jeg spørre om du har fått tid til å lese min? Mye vanskeligere å få ut til bokhandlerne nå enn det var med den første.
  Du er kanskje på hytta enda? Hadde besøk av familie fra Oslo onsdag, som sa hun hadde sett deg på Odden senteret i Grimstad. Da kunne jeg ønske jeg hadde vært med.
  Ha en fortsatt god sommer!

  Klem fra meg!

 48. Unni Lindell sier:

  Selvsagt har jeg lest den! En nydelig bok. Det aller beste er budskapet ditt( slik jeg leser den) om å være snill mot dyr. Sara og søsknene hennes og alle de andre er en fin gjeng. Oddensenteret burde ta en svær haug. Du kan jo signere dem og de kan selge mange nå i regnværet. Jeg har reist hjem nå. Begynner å skrive ny krim mandag. Skal til naboer i selskap nå. Kaldt sommerselskap. Brrrrrrrr!!!

 49. Engua Webb sier:

  Takk for barnebøker. Jeg kan lese dem å lære norsk. Vi bruker i undrvisnig for voksne innvandrere Ellabøkene. Fine. Takk.

 50. Anders V sier:

  Og når kommer boka?

 51. Unni Lindell sier:

  I 2016. Må skrives først!

 52. Tina Louis sier:

  Stemmer det at jeg så deg på Karl Johan i dag?

 53. Unni Lindell sier:

  He, he. Ja, det følges med. Nydelig med et glass vin på Karl Johan. Sol og varme. Og særs hyggelg selskap.

 54. Thomas K sier:

  Lenge siden sist her på bloggen. Savner Hege og Cecilie. Hvor er de? Og Hanne Belinda? Og Besart? Uansett, jeg har vært i New York og prøvd ut et slags kunstermiljø innen scenekunst. Har gitt mer smak. Skriv noe for scenen.

 55. Unni Lindell sier:

  De lever alle sammen. He, he. Jeg er ingen dronning av sosiale medier. Ikke tenkt å bli det heller. Kult med NY. Jeg skriver. Mottoet mitt nå er: Det er aldri for sent å bli flink.

 56. Thomas K sier:

  Men krimdronninga!

 57. Sarahmor sier:

  Noe å gjøre før jeg dør: Skrive et teaterstykke.
  Godt jeg har god tid på meg! God siste sommerdråpe, Unni!

 58. Unni Lindell sier:

  Hei Sarahmor. Long time!!!! He, he. Jepp. Jeg synes teater er litt kjedelig, ikke politisk korrekt å si. Men sant!!!! Klem tilbake!

 59. Sarahmor sier:

  Hei Unni.
  Kanskje det er morsommere å skrive enn å se på?

 60. Unni Lindell sier:

  Det tror jeg! HE, He! Godt poeng!

  • Hege H. sier:

   Teater er ikke kjedelig! Det er fantastisk!!! Men det må ha god kvalitet. Krever at de ikke setter opp hva som helst. Men kjedelig på teater? Nei, jeg elsker teater. Særlig med alle de uendelige mulighetene man har med sceneteknikker..så Et dukkehjem på DNS, det kunne ha vært kjedelig, men var helt fantastisk!!!. Så gå på teater!(Å skrive for scenen kan jeg ikke noe om, men å oppleve teater gjør alltid noe med meg…)

  • Hege H. sier:

   Teater er vel ikke kjedelig?! Det er fantastisk!!! Jeg elsker teater. Særlig med alle de uendelige mulighetene man har med sceneteknikker..så «Et dukkehjem» på DNS, det kunne ha vært kjedelig,har lest det og sett forestillinger, kjenner hele handlingen; men den oppsetningen var helt fantastisk!!! Så gå på teater!(Om det å skrive for scenen kan jeg lite eller ingenting om, men å oppleve teater gjør alltid noe med meg…)

 61. Veslemøy R sier:

  Hvordan var den store barnedåpen med lillenenta?

 62. Unni Lindell sier:

  Helt magisk dag. Hun ble døpt i dåpskjolen som ble sydd til meg.fantastisk vær og de hadde dekket til 30 i huset på Norberg. I glassvindudelen, med utsikt over hele Oslo og vannet og helt til Røyken kan man se. Og nå er det navnedag for nestemann i Oslo Rådhus oktober. Her går det i ett. Sees onsdag.

 63. Unni Lindell sier:

  Hei Shira. Fikk ikke med meg etternavnet ditt, så finner ikke nr ditt. Du sa du kikket på bloggen min av og til. Så JA, vi skal i hagepartyet i Ullevål Hageby 23 august. Dag Hol maler nydelig. Jeg digger ham også som menneske.

 64. Unni Lindell sier:

  Nederlandsk filmteam kommer for å følge meg noen dager i slitten av måneden. Stas!!!!

 65. Thomas K sier:

  Når utkommer din krimnovellesamling? Ser omslaget på nettet. Fint!

 66. Unni Lindell sier:

  I oktober kjære deg!!!!

 67. Thomas K sier:

  Nesbø fikk 4 i Dagbladet.

 68. Unni Lindell sier:

  Så fikk han 5 i VG. Grattis Jo!

 69. Inger Moen sier:

  Jeg lurer på om du skal på Bokmesse i Gøteborg i høst. Jeg bor nemlig der og har hørt foredragene dine noen ganger, men i fjor var du ikke der.

 70. Unni Lindell. sier:

  Ja, jeg skal dit om noen uker. Klem Unni

 71. Rox Ensjø sier:

  Men da sees vi der. Jeg avtaler med Johannes, så tar vi en agentfri kveld, som sist. Med Mark og co. Glede!!!!

 72. Unni Lindell sier:

  Den skjønte jeg ikke helt? Men ja, vi møtes der.

 73. Rox Ensjø sier:

  Men husker du ikke han danske agent fyren som fotfulgte deg og ville ha deg over til seg. Du måtte kjempe for å få fred. Han er nok der nå og! He, he. Vi drar på en annen kro.

 74. Rox Ensjø sier:

  Du har jo agent. En eller annen i Malmø vel. Jeg skal la deg møte Nitti Walls❤️?Det er den kule forleggern.

 75. Unni Lindell sier:

  Jeg har endel program Rox, så jeg må nesten se hva jeg rekker. Mark og jeg har allerede noen arbeidsmøter. Og så har jo Piratforlaget endel private arrangementer. Og jeg bar intervjuer. Lets see.

 76. Er det muleg å få invitera deg, og kanskje Anne B. Ragde til Luster og det gamle kunstnarsenteret Munthehuset til våren ein gong? Me er ei lokal gruppe som har arrangert fleire kulturkveldar der i intime/stemningsfulle lokale (med max plass til 100 pers!) fleire år. Me har hatt besøk av Erlend Loe, Herbjørg Wassmo, Ragnar Hovland, Edvard Hoem.. Du kan sjå stemningsfulle bilete og omtale frå siste kulturkveld som var no sist fredag her: http://www.sorsida.no/aktuelt/2015/8/18/ein-svrt-vellukka-kulturkveld-i-munthehuset-sist-fredag

  Kva trur du, det hadde kanskje vore triveleg det?
  Mvh
  Marianne

 77. Unni Lindell sier:

  Hei Marianne. Det høres fantastisk ut. Alle sånne avtaler må gå via Aschehough forlag. Når det gjelder våren, skal jeg levere ny stor krim i april, så jeg tør ikke binde meg til avtaler før manus er i boks. Må ha full fokus på skrivingen, får så mange hyggelige forespørsler, men får ikke til alt. Klem Unni

 78. Marianne Bugge sier:

  Takk for svar! Då høyrer me via Aschhoug.

 79. Unni Lindell sier:

  Til uka er det pressekonferanser, hagefester og forlagsfester. Blir litt skrivefri da. Jeg gleder meg.

 80. Erling Jøssang sier:

  Hei,eg fann ingen andre måtar å komme i kontakt på, så eg prøver her!
  Eg har ei dotter som synst Nifse Nella var heilt magisk, men nå er ho blitt 10 år og det er snart for seint å tru at avslutninga blir like magisk for henne. Likevel hadde det vore kjekt å vite sikkert: Har du planar om å skrive ferdig serien?
  Mvh Erling Jøssang

 81. Unni Lindell sier:

  Kjære Erling. Takk for henvendelsen. Det er så mange barn som savner Nella. Piratforlaget, der bøkene ble utgitt er opppkjøpt av Vigmostad og Bjørke, som ikke har hatt barneavdeling. Så det har vært noen tekniske problemer. Nå skriver jeg på krim. Neste år blir Nella gjenopptatt. Hun får vokse saaaaakte datteren din. Sorry! Gjør så godt jeg kan. Klem Unni

 82. Tale H sier:

  Du, hvis jeg tar med boka di på Aschehoughs hagefest imorgen, signerer du den da?

 83. Unni Lindell sier:

  Ikke bare du som fikk signatur i hagen Tale. Jeg fikk Aune Sands, med signatur. Klenodium. Fiiin hagefest. Så mange hyggelige folk. Storkoste meg.

  • Hege H. sier:

   Åh, Unni! I år skulle jeg gjerne hatt en billett du ? og kropp til å feste i. Ler! Håper alt er vel.(Jeg gikk på en smell, måtte opereres igjen,få dager etter vi møttes, men nå er alt bare bra! Snart kan jeg leve mer <3 )
   Min venninne fra workshopen debuterer med roman denne høsten;" Ni dagar i veka". Leser den nå mens jeg venter på novellene! Klemmepå

   • Unni Lindell sier:

    Ojda, Hege. Stakkars deg. Nå håper jeg du fågr deg en skikkelig opptur. Så spennende med den boka. Jeg skal følge med. Alt bra her. Hatt Nederlandsk filmteam på ryggen i noen dager. Endelig fri! Klemmpå tilbake. Unni

 84. Geir V sier:

  Var du på fest hos Geir Haakonsund da det brant forrige lørdag. Ryktene går!

  • Unni Lindell sier:

   Huff ja, det var bare en hyggelig middag med 8 stk. Alle var gått da ulykken skjedde. Du så det vel i pressen, tenker jeg. Men det gikk fint med både Geir og Jens. Det er jeg glad for. Godevenneritolvår med de fineste gutta der.

 85. Rune Hansen sier:

  Takk for prat og signatur på Karl Johan i dag.

 86. Unni Lindell sier:

  Danske bestevenner på besøk i 4 dager nå. Værgudene er ikke helt på vårt parti, men hva fjør vel det! Vi skal hyggelige ting. Skrivefri, juhu!!!!! God helg til alle!

 87. Hanne B sier:

  Kom innom oss da, om det blir tid. Vi hilser gjerne på Lis og Kurt. Er hjemme hele helgen.

 88. Roger P sier:

  Ikke glem at du har lovet å stille ti minutter på den store 70 årsdagen på Latter.

 89. Unni Lindell sier:

  Ikke glemt, tvertimot. Gjestene blir med og storgleder seg!!!

 90. Astrid S sier:

  Hei Unni,
  eg er så imponert over deg. Du klarer liksom alt; skrive fantastiske bøker sånn at ein forsvinn frå røynda leenge om gongen(deiilig)..eg gleeeder meg til 2016…og du tar vare på venner og naboer og er sosial…og farer rundt i verden på møter og tilstelninger..hvor henter du krefter?

  du må bare leve evig, Unni, du er så god..

 91. Unni Lindell sier:

  Kjære Astrid. Det var pent sagt, men puuuh, nå er jeg dødssliten. Virkelig, etter fine dager. Kommer til å legge meg kl 18. Mer skriving i morgen, men det kan gå tungt mange dager og. Håper du har det bra Astrid. Hva gjør du? Klem Unni

 92. Lina Margrethe S sier:

  Venter sånn på barnesitatboka di.

 93. Unni Lindell sier:

  He, he. Mange gjør det. Blir gøy, tror det blir fint. Om få uker! ???begynnelsen av oktober.

 94. Bodil K sier:

  Skal du på barnebokfestivalen i Oslo?

 95. Unni Lindell sier:

  Ja, det skal jeg og next weekend er det bokmesse i Gøteborg. Skriveavbrekk!

 96. Berit Kristine Smith sier:

  Hei Unni!
  Moro å se deg på Nyhetskanalen i dag!
  Er glad og stolt av at du liker boken min!(Hunden nederst bak på coveret er min lille shetland sheepdog, Flora. Så nå er hun bokkjendis!)
  Har nok ikke fått til noen boksignering på Oddensenteret enda, men venter på svar om jeg kan nærmere jul.
  Lykke til med det nye skriveprosjektet ditt!

  Klem fra meg!

 97. Unni Lindell sier:

  Stå på Berit Kristine. Håper du får signere der. På vei til barnebokfestivalen nå kl 10. Boken din står i bokhylla på hytta, så jeg må ta en ny kikk på coveret til sommeren. Klem Unni

 98. Jan Moe sier:

  Har du tid til et møte på bokmessa i Gøteborg? Gjelder et nytt Tv konsept.

 99. Unni Lindell sier:

  Sorry, ble for hektisk på messa. Program og møter i ett sett. Veldig vellykka da. Skjønte du har snakket med Mark. Topp, bare mail forlaget mitt du.

 100. Berit Kristine Smith sier:

  Hei!
  Takk for oppmuntrende ord! Gleder meg til å se deg på God morgen Norge i morgen!
  Klem fra meg!

 101. Amund sier:

  Hei Unni! Ettersom du er min favortittforfatter har jeg valgt å skrive om deg i min fordypningsoppgave i norsk i 3.klasse 🙂 Oppgaven min er og se hvordan du bruker språket forskjellig i honningfellen, og Nifse Nella og nattskolen! 🙂 Har du noen stikkord som jeg kan snakke litt rundt? 🙂

 102. Unni Lindell sier:

  Hei Amund. Jeg skjønte ikke helt den oppgaven der? Språk blir jo sutomatisk forskjellig i en voksenbok og en barnebok. Barn skjønner ikke undertekst og det må derfor være enklere. Ikke kett å sammenligne de bøkene der.

 103. Unni Lindell sier:

  Men det jeg kan si om Honningfellen, er at jeg bruker språket veldig bevisst i forhold til den sorgen det er å miste et bsrn. Jeg har fått reaksjon fra en far som har opplevet det, han sa jeg hjalp ham fordi han gjenkjente så mye og fikk satt ting på plass. Et sted skriver jeg at sorgen er en trekant som slipes og blir rundere i kantene. Noe sånt, husker ikke helt. Språklig virkemiddel som funker tenker heg. I Nella brukes noe av det samme, men enklere. De ville aldri skjønt at jeg sammenlignet sorg med en trekant som slipes av tiden og ikke er så skarp lenger. Takk for at jeg er din favorittforfatter. Da er du min favoritt-Amund. Har et psr i familien. Klem Unni

 104. Janne Tyldum sier:

  Hei Unni,
  Ettersom som jeg er en quinde i utlendighet, hender det jeg smugtitter på norsk TV fra macen min. Siste smugtitt var et uhøytidelig og særdeles sjarmerende innslag på Godkveld Norge.
  Elegant sjonglering av sminke, bøker og hårprodukter 🙂

  • Unni Lindell sier:

   Kos deg i utlandet. Klem Unni

   • Unni Lindell sier:

    Det var forresten veldig raust sagt. Du er vel i USA du! Der er man ganske rause!!! Også er du flott!!! Storklem Unni

   • Lucinda sier:

    Hej SanneEr en dreng på 15, men vil stadig gerne tabe mig. Til daglig får jeg to stk rugbrød og en bolle til frokost. Kan man godt bare få greøtsagnr (agurker, tomater, peberfrugt osv.) til morgenmad og frokost og så nøjes med bønner og linser til aftensmad?

 105. Hege sier:

  Hei!
  I dag skal jeg endelig lese noveller. Det passer nok bra med noveller på tirsdager, ikke sant? He,he. (Saks. Kom på at jeg trenger ny hundesaks også da jeg lette etter tittelen… Takk!)
  Ta vare på deg selv. Og en riktig god høst til deg og dine.
  Klemmepå fra regnbyen

 106. Unni Lindell sier:

  He, he. Du kan få sagt det. Varmklem tilbake. Håper alt fint!!! Må lage nytt innlegg her snar. Er ikke sommer mer nå. Klemmm Unni

  • Unni Lindell sier:

   Sier bare takk for gøyal gave til en eller annen dame som har fine regnfrakker. Så kommer det en hilsen i posten etter jul. INGEN nevnt og ALT glemt. Skal snart lage et nytt innlegg på bloggen her. JEG ER ELENDIG PÅ ALT AV SOSIALE MEDIER.

 107. Dragen sier:

  God jul! He,he.

 108. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei og godt nytt år, Unni!

  Nå har jeg lest novellesamlingen din. Noen av historiene kjente jeg igjen, men det gjorde ikke noe med litt gjenhør. «Min mor har en saks i ryggen» er den ene av to bøker som vi skal ha i lesesirkelen nå i januar. Den andre har en sånn forferdelig lang tittel, så den gidder jeg ikke å nevne her. Ellers har jeg lest flere av høstens bøker. Bl.a. «Hvitt hav» av Roy Jacobsen og «Verden som var min» av Ketil Bjørnstad. Nå holder jeg på med «Liljekonvallpiken» av Anne Oterholm. Ja, og så skal jeg ikke glemme «Veien til lykke» av Bjørg Thorhallsdottir. Selv om dette er en kunstbok, og bildene som det vises til ikke er med i punktskriftutgaven, er tekstene så fine at de kan stå for seg selv, syns jeg. Har du lest noen av de nyeste norske bøkene?

  Ellers har jeg hatt en bra jule- og nyttårsfeiring. Nå er det hverdag og det syns jeg for så vidt er greit. I går var jeg på kino på biblioteket og så «Kvinner i for store herreskjorter». Det var mye dialog og da gikk det bra å følge med, følte jeg. Jeg hadde ikke med meg noen som kunne beskrive for meg underveis, så jeg kan jo allikevel ikke være helt sikker på at jeg har sett samme film som de andre i salen.

  Jeg håper alt står bra til med deg.

  Mange faste og varme håndtrykk fra Cecilie.

  • Unni Lindell sier:

   Hei Cecilie. Godt nytt år tilbake. Nei, jeg bare skriver for tiden. Dog har jeg lest Linn Ullmann. FANTASTISK BOK!!!! Må lage nytt innlegg her. Er jo ikke sommer lenger.??Meg og sosiale medier altså. Varmklemmmmm tilbake

 109. Othilie Stubbene sier:

  Hei, vi skal ha et skole prosjekt og jeg hadde tenkt til å skrive om deg. jeg har lett på internett men jeg finner ikke så mye om oppveksten din. Så jeg lurte på om du kanskje kunne skrive litt om den. hvis du har tid da. Mvh Othilie 🙂

 110. Othilie Stubbene sier:

  Hei, vi skal ha et skole prosjekt og jeg hadde tenkt til å skrive om deg. jeg har lett på internett, men jeg finner ikke så mye om oppveksten din. Så jeg lurte på om du kanskje kunne skrive litt om den eller sende meg en melding. hvis du har tid da. Mvh Othilie 14 år 🙂

 111. Unni Lindell sier:

  Hei Othilie.❤️ Det finnes veldig mye om meg altså, flere steder, jeg har jo ikke tid til å skrive annet enn boka for tiden. Får knapt nok svart her. I 7 siders intervjuet i Se og Hør nr48 2015 står det masse. Ring dem og bestill det du. Og lykke til.❤️Klem Unni

 112. Dragen sier:

  Posten altså❤
  Rausheten din er enestående og jeg beundrer den. Stå på med skrivingen. Alt vel herfra?

 113. Unni Lindell sier:

  Norges søteste drage.❤️??❤️?❤️?

 114. Sara sier:

  hei! jeg vil gjerne komme i kontakt med deg? hvordan
  kan jeg det 🙂

  mvh en student

 115. Unni Lindell sier:

  Hei. Da må dunesten kontakte Aschehough forlag, for jeg får omalg hundre henvendelser i uka og de må siles via forlaget.❤️klem fra Unni

 116. Unni Lindell sier:

  Jeg kommer endelig med nytt innlegg her nå.❤️

 117. Unni Lindell sier:

  Har vært noe galt med bloggen. Ikke klart å logge meg inn.

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)