unnilindell.no

GOD JUL TIL DERE ALLE! OG TAKK!

Publisert den 23.12.2014 i Uncategorized

 

Jul

Tider skal komme, tider skal henrulle. Ja, sånn er livet. Jeg vil takke dere alle for nydelige, gode, viktige og lærerike møter og opplevelser i 2014. Jeg føler meg så RIK! Uten alle dere hadde jeg vært så mye, mye fattigere. DET VET DERE JO! FOR DET SNAKKER VI OFTE OM. TAKK MIA, VIDAR, VEGARD, ANNE-MARGRETHE, LILLY-ANNE, KARI, MADS, TRYGVE, EVEN OG MONA. OG GURO og alle dere andre i Aschehough forlag. Takk Marius og Kari M. Og Anja! Det ble jo giga, alt sammen!!! OG TIL LESERNE MINE: TAKK ! Takk for brev, mailer, samtaler og gode ord. Og tillit og klemmer og gaver! Ja, jeg skal jobbe videre som bare det i 2015. Takk gode bloggere! Så supert å bli kjent med noen av dere live også.Takk venner og nabovenner og alle barn og dyr jeg kjenner godt! Og takk Siri og Øivind i Noah. Ja, vi skal i mål nå!!!! Det går denne gangen!!!! For en fin gjeng vi er! Og familien min. THANKS!  Som jeg gleder meg til jul med dere alle. Med Felix og Theodor, mine små riddere i livet, i sentrum. TIDER HENRULLER! GLEDE! STOLTHET! VARME! RO! LOVE U ALL!

 

 

24 kommentarer til “GOD JUL TIL DERE ALLE! OG TAKK!”

 1. Randi Hegg sier:

  God, god jul. Og takk for FABELATIG BOK!!!

 2. Thomas K sier:

  God jul! Takk for bra stunder. Og herlige. Hilse din gode venn Anne B.

 3. Lene P sier:

  Og takk for opptakene ord til dattera mi! Du vet ikke hva det betød! Godjul og godsaker i januar. Vet jo hva dere skal gjennom da.

 4. Brit H sier:

  Takk for fint år. God jul Unni.

 5. Lene K sier:

  Og god jul søteste UNNI. Fra 12 stk venninner. Vi skal ha det like flott i 2015!! Gjett om!!!! Takk for at DU er den DU er.

 6. Mark sier:

  God jul, söta Unni.

 7. Wenche sier:

  OG NYTTÅRSAFTEN OG JUBILEUM BLIR JO FABOLOUS!

 8. Unni Lindell sier:

  For en nydelig jul. Morgenrøde og tretten kuldegrader på Høvik nå. Gjester kl 13. Nostalgi!

 9. Anne sier:

  Nyt dagene Unnimin.

 10. Unni Lindell sier:

  YOU 2!!!!!!

 11. Maria Jacobsen sier:

  Skulle du komme til Sandefjord i januar?

 12. Berit Kristine Smith sier:

  Kjære Unni!
  Nå er prosjekt nr 2 i boks. Hentet på trykkeriet i jula. Er «hjemmelaget» (som nr 1).
  Ønsker deg alt godt i det nye året!
  Stor klem fra meg!

 13. Hege Hjørnevik sier:

  Kjære Unni!
  Riktig godt nyttår til deg.
  Måtte 2015 bli fylt opp av gode erfaringer og fine stunder. Jeg undrer meg over om Nella eller en av de andre seriekarakterene dine kanskje besøker norske sykehus og treffer barn med ulike utfordringer…eller om en av dine kollegaer vil skrive fra sykehusmiljøet på en skikkelig fengende måte! (Ser på Geir Lippestad og «Hvem tror du at du er», og ideen bare kom… Fordi farmorer er unike! Farmorer er best 🙂 )
  Beklager min fremmelighet, men jeg tror det er viktig! Så forresten en dokumentar om Astrid Lindgren. Da tenkte jeg på deg…) Gleder meg til å lese mer av deg, fine du!
  Klemmepå

 14. Riet Solberg sier:

  Hei, og godt nytt år! Har nå lest den sist utgitte krimboken, Brudekisten. Blir stadig fascinert.

  Så tenkte jeg at jeg satt for noen år siden i Svolvær på Djevelporten, og tenkte for en fin tittel for nok en krimbok. Et lite dytt der opp og borte vekk! Rett ned langt ned i ura. Så Lofoten er absolutt flott og ta med en gang….. bare en tanke på en sen nyttårsnatt mvh Riet

 15. Riet Solberg sier:

  PS har lest alle dine fantastiske krimbøker, blir helt betatt! Helt herlig! mvh Riet

 16. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Tusen takk for et snart femårig, supert bloggevenninneskap. Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år og håper at 2015 blir et bra skriveår, og det gjør det jo.

  Cecilie

 17. Aron sier:

  Hei!

  Trenger et svar, det haster. Hva vil du som forfatter lære oss i boken «Sørgekåpen»? Hva er budskapet i boken? Hva vil du lære leseren? 🙂

  Setter veldig stor pris på svar, tusentakk!

  • Unni Lindell sier:

   Hei, hei.

   Dette blir litt for omfattende å svare på på bloggen. Jeg vil dessuten aldri lære noen noe. Jeg bare skriver en historie jeg.

 18. Aron Aniksdal sier:

  Tusentakk for svar!

  Siste spørsmål; bruker du allvitende, eller refererende synsvinkel i Sørgekåpen?

  Håper på snarlig svar, tusentakk! 🙂

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)