unnilindell.no

BOKHØSTBONANZA!!!!!!!!!!!!!!…OG SNART JUL!!!!

Publisert den 23.11.2014 i Uncategorized

 

PC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå har det gått i ett siden august. Jeg farter fra det ene til det andre. Her under innspillingen av filmen til Bokhandlerforeningen. Med Jan Erik Fjell, Lars Mytting, Anne fra Bokhandlerforeningen og Siri Pettersen.

image018

Og på fredag, den 21 november var jeg på God Morgen Norge, på TV 2, med Nora, Gunnar og Sofie, for å snakke om den siste boka mi i Ella-serien, LOVE, DU LIKSOM. Det ble en fin seanse hvor vi snakket om å være forelska og å takle store og små følelser. Her får vi mygger like før sending. For noen supre elever. Takk til dere tre!

 

Bokdag..Tjuvholmen 014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og her på scenen under Oslo Bokfestival. Masse publikum og stor stemning. En time etter dette kom Reidar Sørensen, alias Cato Isaksen helt fra Mo i Rana, for å delta sammen med meg på et bokbad om «oss to», skuespiller og forfatter. Det var stinn brakke og stor stemning! ( foto: Jan Bakken)

10661258_1477234812540962_1275276789_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stor kveld i Gamle Logen, med Tara-damene og Kaia Huuse. Helt fullt av damer som kom for å høre om Brudekisten. Klyper meg i armen!

Unni Lindell 042

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og til slutt, fra lanseringsfesten i Aschehougvillaen på Drammensveien. Her med Gunn Ovesen og Hanne Krogh. En uforglemmeig opplevelse med over hundre gjester. Hva mer kan jeg ønske meg til jul? Ingenting! … eller jo, å være frisk. Og at alle har det bra. Det er ikke så rent lite det ! Men før jul skal jeg både hit og dit. Så Bokhøsten går snart over i Bokvinter. ( foto: Jan Bakken)

 

 

 

83 kommentarer til “BOKHØSTBONANZA!!!!!!!!!!!!!!…OG SNART JUL!!!!”

 1. Hege Hjørnevik sier:

  Sender noe i posten 🙂
  Så håper jeg at vinteren blir like suveren for deg som høsten har vært!
  Klemmepå

 2. Unni Lindell sier:

  Å, men du Hege! Jeg håper ikke Norgesmørket spiser deg helt opp. Jeg savner sola. Tenker ofte på deg og den fine regnsfrakken din. Og den søte sønnen din !!!!

  • Hege Hjørnevik sier:

   He, he. Eneste som eter meg opp er evnen til prokrastinering …
   <3 Håper alt er vel. Klemmepå

   • Unni Lindell sier:

    Du kan få sagt det. Ting er bra. Noen utfordringer for folk jeg bryr meg om riktignok. Men med meg, alt fint. Og med deg?

    • Hege Hjørnevik sier:

     De utfordringene er bare så jævla urettferdige!!! Det er lov å skrike slikt ut.
     Likevel så er de med på å stadig sørge for bevegelse og utvikling. Noen får dessverre mer å bære enn andre. Håper bare at noen orker å være der. Ta inn over seg ubehaget og å bare være der. For utfordringer kan gjøre en svært ensom… Hm.
     Med meg? Helt ærlig? I går og i dag har vært tunge. Jeg ser at jeg enkelte steder viser at jeg er en skriver som sliter med middelmådighet i stedet for å få tingene til. Det er ikke noe godt sted å være. Angrer bittert, men likevel må jeg vel bare innse at alle de feilene jeg har «skapt» fører meg jo videre. Og ikke minst så ser jeg det selv! I morgen løsner det sikkert. Og da er det vel bare å la seg rive med? Men: Amatøren fortviler!!! Likevel: Jeg lever jo, er veldig priveligert og har ikke tenkt å gi opp selv om jeg innimellom glimter til med tøv som bare må kuttes bort… Egentlig er min dag perfekt bare posene henger på magen uten søl. Såre enkelt! Så jo, det går vel i grunnen ganske bra. Takk ganske bra( He, he!)…

     • Unni Lindell sier:

      Du er tøff du. SOUNDS TOO MUCH for meg. Tenk på Mytting, som får bokhandlerprisen i dag. Han har gitt ut noen » amatørbøker» før. Denne nye er visst på Nobelprisnivå har jeg blitt fortalt. Virkelig gratulerer til ham. Og du, nye tider kommer!!!!!

     • Unni Lindell sier:

      Tenkt sånn på det du skrev. Hatt deg i tankene i hele dag. Er så sterkt det du forteller Hege.

 3. Linja Saku sier:

  Jeg er imponert over at Brudekisten har ligget konstant på bestselgerlista helt siden den kom i august. I!ngen andre norske krimforfattere har klart det i høst. Dette er din høst. Gratulerer!

 4. Unni Lindell sier:

  Ja, det er en eventyrhøst. Veldig gøy og inspirerende. Jobber på ny bok innimellom alt.

 5. Thomas K sier:

  Skulle hilse deg fra Marie, og jeg skjønne r at du var på middag hos Jens og Geir forleden, bare dere tre. De er så supre, de gutta der. Traff jo deg og Geir på vei til Cannes for mange år siden, kanskje 7 år siden. Dere skulle på TV opptak. Nyt gråværsdagen.

 6. Hanne B sier:

  Veldig fint oppslag i VG på lørdag! Gratulerer!

 7. Anne Elisabeth J sier:

  Vil bare i takk for oppmuntrende ord. var så hyggelig å prate med deg. Bare at du tok deg tid!

  forever thanks!

 8. Unni Lindell sier:

  Da vil jeg si takk til deg og. Du sa så mye fint. Det er viktig å tåle ubehag innimellom. Det hører med og kan være kimen til nye og fine ting. Noen ganger må man rett og slett velge bort noen mennesker. Om de bare tapper deg for energi og ikke gir deg noe, om de ikke vil deg vel men bare later som, om de vil gjøre deg mindre ved ikke å gratulere deg når du har fått til noe, om de ikke respekterer at det er noen ting som er viktige for deg og hører på det, om du gjennomskuer dem så velg dem bort. Som min gode venn Mark Levengood sier, man skal takke nei om venner ikke er riktige venner.Det er ikke farlig, det gjør godt. Du klarer dette. Vanskelig kan det føles, men ny og ren kraft vil fylle deg. Og finn nye venner,og vær sammen med dine gamle, som ikke har det underliggende,den usynlige mtstanden mot deg, men som gleder seg ekte med deg. Sinte mennesker er lette å gjennomskue, noen har et sinne som ligger på lur som en svartrotte. Pass deg for dem. Ting går seg til etterhvert. Du får det fint igjen, bedre enn før. Ta vare på verdigheten din. Det er du virkelig verd. Bare ta kontakt igjen. Jeg er her.

 9. Anne Elisabeth J sier:

  Enig i alt du sier. Det er nettopp problemet, at jeg gjennomskuer at hun innerst inne ikke vil meg vel. Jeg har smilt og gitt henne masse komplimenter, men så stikker hun meg tilbake. Er nok veldig sensitiv, som du sa. Jeg gjennomskuer rett og slett, som du sa at du også gjør med folk. Leser dem. Rene engleskolen dette. He, He. Takk igjen. Trengte nye tanker og ny vei.

 10. Monica Hansen sier:

  Alle har vi «en sånn». Jeg velger å tro at ette er mennesker som sliter med sin personlighet, og det er kvinner. Menn er ikke sånn. Finurlige kvinner klaler jeg dem. Mye uklarheter og dilldall. Og mitt triks er å være bare blid. Men inni meg klaller jeg dem ikke venninner, deler ikk viktige ting med dem. Bare har overflatevennskap. det er ok det og. Jeg sorterer og vet hvem som fortjener plassen innerst i hjertet.

 11. Unni Lindell sier:

  Det er et godt tips; bare være blid. I dag er der sol og rim ute. Så deilig med lys. Vi skal ad hockeprøve å finne oss en tur til sola. MÅ HA SOL OG LYS SNART!!!! I dag skal jeg skrive ny novelle. Har et kjemppflott og gleder meg. Jobber på! Så skal jeg spille inn et tv program senere i dag! God vinterdag Damer,

 12. Unni Lindell sier:

  Mente kjempeplott.

 13. Unni Lindell sier:

  GRATULERER TIL LARS MYTTING. BOKA HANS ER VISST HELT FANTASTISK!

 14. Thomas K sier:

  Skulle vært din.

 15. Unni Lindell sier:

  He, he, NEI, skulle ikke det. Ikke i år!!!!! Endelig hjemme etter en travel dag. Puh, et glass hvitvn nå. Tv-innspillingen gikk flott.

 16. Mari sier:

  Hei Unni! Vil først og fremst si at du skriver så spennende og fantastisk at jeg ikke klarer å legge fra meg bøkene dine. I høst har jeg lest «Honningfellen» og «Sørgekåpen». Skal ha særemne om disse bøkene,og synes det er vanskelig å velge problemstilling da den fort blir for komplisert. Hadde blitt så glad om du kom med et forslag. Jeg har valgt forfatterstudium og har tenkt litt på hvordan du framstiller de ulike forbrytertypene. Noen forslag til problemstilling?

 17. Unni Lindell sier:

  Hei Mari.
  Takk for fine ord. Mitt problem er at jeg ikke skjønner analyseringen dere må gjøre. Det er litt «nymotens». Tenker ikke analystisk når jeg skriver. Skjønner derfor ikke helt spørsmålet? rett og slett. Kan du spesifisere. Jeg har opplevet å få diktene mine analysert av en vderegåeneklasse og jeg skjønte ingenting! He, he! Det er helt sant.

 18. Mari sier:

  Takk for at du svarer så raskt. Forstår at du ofte kan få henvendelser ang. særemne, så det er absolutt ikke meningen å mase. Tenker bare at det er artig å høre forfatterens synspunkt.

  Jeg har ingen anelse om hva jeg skal velge, fordi dette er litt fritt fram. Det trenger ikke å være så analytisk. Særemnet kan f.eks. være om hvordan du som forfatter skaper spenning i bøkene, eller sammenligne de kriminelle handlingene. Vet ikke om dette ble mer klart for deg nå.

 19. Unni Lindell sier:

  OK, da skjønner jeg. Hvorfor ikke ta for deg drapsmennenes sårbarhet. Det passer fint både i Honningfellen og Sørgekåpen. Jeg er veldig opptatt av dette. I amerikansk krim er det veldig bad guys og god guys. Tror Nordisk krim generelt er mer opptatt av at også de » onde» er mennesker. Selv mener jeg at vi alle i en gitt situasjon kunne ha drept. Om noen hadde truet barnet ditt og du måtte velge for eksempel.

 20. Mari sier:

  Takk for at du tok deg tid til å svare! Du virker
  som en flott person.

  Det var et veldig godt forslag.
  Problemstillingen blir da som følger:»Hvordan fremstiller forfatteren forbryterne i Honningfellen og Sørgekåpen?» Her kan jeg skrive om sårbarheten hos forbryterne og få med personkarakteristikk.(Personlighet). Det blir litt psykologisk vinkling, og det synes jeg er interessant! Her er det mye å skrive om. Takk!!

 21. Unni Lindell sier:

  Så bra. Tror det kan bli fint. Jeg gjør jo research i fengsler også. Var i et kvinnefengsel i Amsterdam en gang. Sterkt. Mange sårbare vesener med vanskelig oppvekst. Mye sorg og sinne. Mange tårer. Spennende å tenke på at mordere har vært barn, at noen har elsket dem. Men kanskje for lite. Samtidig er det ikke nødvendigvis det heller, noen kan være farlige, og nesten onde. Gener??? Skremmende med jenta på 15 som drepte pleierne i Asker med overlegg. Vi VIL ikke at ondskap skal finnes. Men den FINNES!!! Og psykologi. Ja, mange er psykisk syke, men her er der grenseglidninger. Vanskelig og veldig spennende tema. Lykke til. Det blir bra!!!!

 22. Hege Hjørnevik sier:

  I dag går det bedre. Med meg ihvertfall. (Teksten ligger må der og venter på mine brutale kutt! He, he. Og hva gjør jeg? Prokrastinerer her på din blogg… Siden din popper opp på mobilen min når jeg logger meg på nettet…Ikke spør meg hvordan eller hvorfor!)
  Men hvis du tenkte på det med ensomheten, så er det sterke ord, ja. Viktige ord å være tydelig med. Jeg er ikke ensom selv. Har valgt å trekke meg bort litt, men det jeg mente var at folk som opplever utfordringer i livet, særlig hvis det er sorg, savn, sykdom uten kur(?) og ja, at man mister «den man var» på grunn av livsendringer, så er det ensomt om folk ikke orker å være der for den det gjelder. Så det oppfordrer jeg alle til. Å orke å ta andres lidelse inn over seg, selv om det kan føles skummelt og gi en opplevelse av hjelesløshet…
  Varme klemmer fra meg!

 23. Unni Lindell sier:

  Glad for at denne dagen er litt bedre. Ja, Hege, det er når det røyner på at man ser hvilke venner man har. Skuffende kan det være. Men plutselig blinker det til. I dag skal jeg passe 2 måneder gamle lille Felix. Nå skal jeg hvile litt, før innom svigermor på veien. Å trekke seg bort noen ganger er noe mange burde gjøre. Jeg gjør det i skriveperiodene. Og det er fint,,,,,,,!

 24. Hege Hjørnevik sier:

  Åh, kose deg med Felix! <3

  • Unni Lindell sier:

   Gjett om jeg gjorde. Han er så skjønn. Fikk hentelapp i posten i dag jeg. Klm Unni

   • Unni Lindell sier:

    Får ikke hentet før i kveld. Full rulle i hele dag. Hjerteklem

    • Hege Hjørnevik sier:

     Ha en strålende helg, vakre omtenksomme deg. Hadde jeg ikke visst bedre eller ja, lest enkelte bøker du har skrevet, ville jeg aldri ha trodd at det hodet ditt kunne komme opp med sånne plot. Du er rå på folk, den skal du ha! He,he.
     Nå kan jeg endelig unne meg litt fred til å få med meg denne slutten som alle kommenterer! Gleder meg!!!
     Igjen, riktig god helg!

    • Unni Lindell sier:

     Rakk ikke å hente på posten. Går sånn i ett. Prøver mellom signeringene i morgen. Varmklem til DEG!!!!!!Unni

 25. Jens Gunnar Hansen sier:

  Lest Brudekisten. Knallbra!!! Går Nesbø en høy gang! For en avslutning!

 26. Unni Lindell sier:

  KJÆRE HEGE.
  JEG KAN BARE SI AT DU ER EN HELT SPESIELL PERSON. LITT PÅ GRINERN ETTER POSTEN I DAG JEG. Du får noe tilbake fra meg etter at jeg er hjemme igjen fra turneen om i midten av desember. Insisting!!!! Vil ikke ta de tingene på bloggen her. KAN BARE SI DETTE: Klart du får det til. Men det er harde tak! ( Er bare såvidt innom Bergenfredag 5. Aner ikke engang hvor jeg skal, men kun signernger. Reiser med Vidar Livvakt, du vet. Du har jo truffet ham.

  VARMKLEM så lenge.

  • Hege Hjørnevik sier:

   Capslock 🙂 Jeg rødmer jo da!!! He, he.
   Skal se om jeg får lånt bilen, jeg, så tar jeg kanskje runden på Lagunen..eller i Åsane for å finne meg et antrekk. Nytt snitt, vettu, krever nytt tøy. Da stiller jeg meg kanskje i kø, men lover intet i år. Klemmepå og takk for gode ord!

 27. Thomas K sier:

  Og da har moderen også lest. Beste til nå, sier hun!!!

 28. Tanja R Jessen sier:

  Og så fint det sto i ukas Familien om Brudekisten. Gratulerer.

 29. Unni Lindell sier:

  Oj, har ikke sett det!!! Skal se da.

 30. Unni Lindell sier:

  Takk Liv Gade. Ble veldig glad for din omtale. Varm klem og God Jul, klem fra Unni

 31. Else Moen sier:

  Takk for super bok. Beste krimmen i år.

 32. Unni Lindell sier:

  I Bergen nå. Stavanger i går. Trondheim imorgen og søndag. Full rulle og stort boksalg. Vidar Livvakter og jeg koser oss, men full jobbing. Går i ett

 33. Unni Lindell sier:

  Fint å se dere i dag Cecilie og Hege. Tenk at dere kom til signeringen. You MADE MY DAY !

 34. Sarahmor sier:

  Tillykke.

 35. Unni Lindell sier:

  Trondheim by night. Alltid nydelig!!!!

 36. Unni Lindell sier:

  Nytt opplag på Brudekisten, nå 80 000, totalt. Det er bare så suverent. Takk alle mine lesere. Er så topp å møte dere rundt her og der.

  • Hege Hjørnevik sier:

   Så utrolig gøy!
   Til info; Alt gikk fint (med alle som trengte litt hjelp og ekstra støtte) i regnbyen 🙂 Denne Dragen har (nesten ihvertfall) stålkontroll. Ler! Så nå er det siste innspurt av de hjemmelagde julegavene. Snart er det julebakst med gutta som står for tur! Livet smiler og innimellom alle regnskyene her, ja, der ser vi noen glimt av det lyseblå… Så krysser jeg fingrene for alle som har eksamener i disse dager og sender Styrketanker til Besart.

   • Unni Lindell sier:

    Så fint å sees. Du lyste som en sol i din vakre regnfrakk. Takk for kakene. Vidar og jeg koste oss med dem.

 37. Besart sier:

  Hei unni lindell. Hvordan går det? Jeg har det dessverre veldig tøft nå. Sliter litt med selvtilliten. Det er ikke noe gøy det.

  Du må for all del ikke misforstå meg. Sier ikke det for å høste sympati. Men jeg føler at det er viktig å ta opp sånne ting. Er mange flere som har det sånn.
  Jaja. Nå skal jeg ikke plage deg med mine problemer.
  Kos deg. Klem besart

 38. Unni Lindell sier:

  Kjære Besart.

  Først og fremst, du plager meg ikke. Jeg synes det er fantastisk at du vil fortelle dette. Hver gang vi har møttes har jeg følt at du har en stor og varm og snill personlighet. Du er en jeg liker. Håper du skjønner det, at det er det du stråler ut; varme og trygghet. Takk for at du har kommet og sagt hei til meg. Og takk for alle de fine tingene du sier om bøkene mine. Verdens flotteste reklame for en forfatter. Jeg synes du er en spesielt fin mann. Og det du fortalte om familien din også. Det var spennende for meg å høre historien din. Da føler jeg at jeg kjenner deg litt. Selvtillit er noe vi alle slter med i blant, da blir man trist og nedstemt. Om du har det sånn nå skjønner jeg at det er vanskelig. Du er verdens fineste, så rett ryggen og gå ut og smil. For jeg støtter deg. Gjør det. Mørketiden er snart over. Ting blir bedre. De blir alltid det etter en tid. Om man vil det og gir seg den tden. Man må ville mirakler, de kommer ikke helt av seg selv. Finn noen du kan ta en koselig kopp kaffe med. Hadde jeg vært der du bor skulle det blitt oss som tok den kaffen.

  Varmklem UNNI

 39. Unni Lindell sier:

  JEG HAR I ÅREVIS JOBBET SAMMEN MED NOAH OG ANDRE ORGANISASJONER OG ENKELTMENNESKER FOR Å FÅ SLUTT PÅ DET VANVITTIGE DYREPLAGERIET PELSOPPDRETT INNEBÆRER. PELSBRUK ER JÅLETE OG UNØDVENDIG I VÅRE DAGER. PROBLEMET ER IKKE BARE VANSKJØTSEL SOM OPPDRETTERNE STÅR FOR, DET FINNES INGEN LØSNING VED BEDRE REGLER, Å STENGE VILLDYR INN I BITTESMÅ BUR PÅ LIVSTID ER I SEG SELV TORTUR. NÆRINGEN ER UANSTENDIG OG HELT UNØDVENDIG. DYREVOLDEN ER NEDLAGT I VÅRE NABOLAND. POLITIKERNE MÅ VISE ANSTENDIG HANDLING NÅ. FÅ SLUTT PÅ TORTUREN!

 40. Unni Lindell sier:

  Gå inn på Noahs hjemmeside eller facebookside og skriv under på oppropet. 10 000 har hittil underskrevet,

 41. Berit Kristine Smith sier:

  Har skrevet under. Så dokumentaren «Pels» på NRK i går kveld. Helt grusomt! Hjertet mitt blør for disse stakkars dyrene. Menneskers råskap!

 42. Unni Lindell sier:

  Så bra!

  Ja, det er forferdelig!!!

 43. Hege Hjørnevik sier:

  Lykke er: At alt man gruet seg for på sykehuset går fint, slik at man kan reise glad hjem for å hente posten, som normalt er konvolutter med vindu(sukk), og å oppdage at der ligger en spennende pakke der! Til en selv!!!!
  Lykkelig er: å åpne pakken og innse at hjertet vokser 😉
  TUSEN TAKK <3 You made my day!
  Ydmyk og takknemlig…

 44. Unni Lindell sier:

  YOU!! Klem Unni

 45. Unni Lindell sier:

  Flott pelsdebatt på NRK. Anne, Siri og de to andre på «rett» side av bordet var skikkelig to the point. Pelsbøndende og Wormdal gjorde svært dårlige figurer. Kanskje det går nå. Kanskje næringen blir nedlagt! Listhaug får rapport på bordet mandag. Er så spent. Og redd. Det må gå!

 46. Thomas K sier:

  Enig. Bare snobbete jålefolk uten snev av empati som kler seg i pels og pelskanter. BLODHARRY!!! Ligner nyrike russere!

 47. Trine Hansen sier:

  BLIR KVALM AV FOLK I PELS. DE ER IKKE MENNESKER. DE ER LAVMÅLS!

 48. Unni Lindell sier:

  Pent er det ikke ! Bare ekkelt ! Men LAVMÅLS, hmmm. Velger å tro at det er tankeløshet. Men nå tror jeg Norge slutter med avl. Dog importeres det vel dessverre til norsk forbruk. Men et steg i riktig retning er det!

 49. Marie sier:

  Hei Unni!
  Vi er tre jenter fra VG3 på Valler vgs som akkuratt nå holder på med særemne. Vi har valgt temaet krim og har derfor lest 2 av dine bøker (Honningfellen og Drømmefangeren). Vi vet at du sikkert har full timeplan, men det hadde vært veldig morsomt om du hadde hatt anledning til å komme til Valler og lese en utdrag/fortelle om bøkene? Vi skal presentere tirsdag 16.12 klokken 10.00.

  Kontakt meg gjerne på mar-wes96@hotmail.com

  Vi digger deg! Mvh. Emilie, Emilie og Marie

 50. Unni Lindell sier:

  Hei jenter.

  TUSEN TAKK FOR GODE ORD!

  Jeg er dessverre superbusy. Signerer i ett sett. Vært på Lillestrøm og Strømmen i hele dag. Asker i morgen. Og full rulle alle dager før jul.

  Men lykke til. Og igjen. TAKK.

  GOD JUL!

  Unni

 51. Thomas K sier:

  Hmmm, som om du ikke har nok å gjøre, stikke innom lissom. Spesiell forsepørsel spør du meg.

 52. Elena sier:

  Hei, Unni! Jeg holder på med en særoppgave i norsk hvor jeg har valgt meg ei bok skrevet av deg og må derfor skrive om deg. Jeg har prøvd å finne så mye informasjon som mulig, men det er nesten ingenting, så jeg lurte på om jeg kunne fått noe informasjon av deg?
  Kleeem, Elena:)

 53. Monica Hansen sier:

  Det finnes da tonnevis om henne på nettet. Bare å Google navnet hennes. Og trykke på nyheter. I alle dager. Forventer virkelig dere skoleelever at hun skal stille opp og svare dere en og en. Honestly!?

 54. Thomas K sier:

  Dagens elever vil ha alt servert. Det er DU selv som skal skrive oppgaven Elena!!!! Hva mener du, skal hun skrive den for deg.? Dette har hun svart på før!

 55. Unni Lindell sier:

  Hei Elena. Så stas at du har valgt en bok av meg. Tusen takk! Det er ikke så lett for meg å svare alle elever personlig dessverre. Og ikke vet jeg hva du mener med informasjon heller. Tror du finner mye på nett altså. Lykke til og ha en fin jul. Og igjen, takk for at du valgte boka mi.

 56. Unni Lindell sier:

  Pelsdyrutvalget sier at DYREVELFERDEN må endres, at dyrene må ha bedre kår og større tumleplass. HURRA, jeg tror det går mot nedleggelse. Det blir for dyrt. Om FrP også kutter støtten til næringen er vi i boks. Endelig kanskje avslutningen på denne torturen av ville dyr.

 57. Anne K Martinsen sier:

  LA OSS HÅPE DET. I ANSTENDIGHETENS NAVN. JEG HAR EN VENNINNE SOM BRUKER PELS. DET ER VANSKELIG FOR MEG. NÅ HAR JEG SAGT HUN IKKE FÅR HA DEN PÅ SEG NÅR HUN KOMMER TIL MEG. DET HAR HUN HELDIGVIS AKSEPTERT.

 58. Thomas K sier:

  Skulle bare mangle! Kle seg i dyrelik!

 59. Unni Lindell sier:

  Så grusomt med skolebarna i Pakistan. Verden går av hengslene!

 60. Siri Pettersen sier:

  Jeg har muslimer langt oppi halsen. De er feige, late, ikkemandige sveklingar!!!!

 61. Thomas K sier:

  Traff din gode venn Trude i dag. Skjønner hun er glad i deg.

 62. Randi k sier:

  Takk for hyggelig prat og signert bok. Som det flagret ut i dag.

 63. Hege Hjørnevik sier:

  Da begynner det å nærme seg, så ønsker deg en fredelig jul og et riktig godt nytt år <3 Nå er det bare å få avgårde alle pakkene og så er vi klare for julestemning! Klemmepå

 64. Besart sier:

  Takk for det fine julekortet. Ble superhappy.. 🙂 du tar vare på Fansa dine 🙂

 65. Unni Lindell sier:

  GOD JUL BESART!! ( Jeg tar ikke vare på alle. men på deg!!!! Du har alltid vært der)

 66. Besart sier:

  Og jeg kommer alltid til å være der, meg kan du regne med Alltid!!!

 67. Unni Lindell sier:

  Fint,

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)