unnilindell.no

DAGBLADET HURRA!

Publisert den 02.09.2014 i Uncategorized

bilde 2

10 kommentarer til “DAGBLADET HURRA!”

 1. Silje sier:

  Velfortjent! Brudekisten var så spennende at den knapt varte i to dager før jeg var ferdig, og nå anbefaler jeg den varmt videre i bokhandelen min. Honningfellen har alltid vært en favoritt hos meg, men jeg tror at førsteplassen herved er delt.

  Tusen takk for nok en fabelaktig krim, Unni 🙂

 2. Unni Lindell sier:

  Åh, tusen takk. Det var fantastiske ord fra deg.

 3. Unni Lindell sier:

  DAGSAVISEN I DAG: Unni Lindell oppfyller alle krimsjangerens koder, og har tatt et smart fortellergrep som lurer leseren trill rundt. Dette er god illusjonskunst.

  Geir Rakvaag

  YIPPI

  …og VG sier: Lindell kan kunsten å fortelle en spennende historie!

  Sindre Hovdenakk

 4. Thomas K sier:

  Bøkene dine ligger i hauger overalt.

 5. Tove sier:

  Hei:) jeg skriver en oppgave om deg på skolen. jeg leser boken din, nattsøsteren, veldig bra bok!jeg lurer på om du kunne skrive litt fakta om deg selv som jeg kan ha på innleveringen.litt om oppveksten din og hvordan det er og vere forfatter, kansje litt om hvorfor du ville bli forfatter ? hadde blitt veldig takknemlig for svar ! 😀

  • Unni Lindell sier:

   Hei,hei. Det finnes masse stoff om dette i forfatterhefter på biblioteket. Og på forlagets hjemmesider. TROR JEG.klem Unni

 6. Hanne sier:

  Hei

  Jeg har en 7 åring her hos meg som har hørt alle Nifse Nella lydbøkene nå i sommer. Bøkene har berørt henne veldig, og hun snakker stadig vekk om bøkene, senest i dag hvor hun spurte om ikke vi kan reise til New York, for der har Nifse Nella vært. Og hun maser stadig vekk om ikke jeg kan låne neste bok, men den finnes jo ikke 🙁 Kan du si noe om når denne kommer? Da hadde jeg blitt glad!

 7. Unni Lindell sier:

  Får så mange brev om Nella. Må bare ha tiden til det. Lover!

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)