unnilindell.no

BRUDEKISTEN. OPPLAG 75 000. LANSERES 1 SEPTEMBER.

Publisert den 17.08.2014 i Uncategorized

Side1

bak

50 kommentarer til “BRUDEKISTEN. OPPLAG 75 000. LANSERES 1 SEPTEMBER.”

 1. Besart sier:

  Så kult. Gleder meg som en unge.. 🙂

 2. Unni Lindell sier:

  Jeg og Besart. Nå er det full rulle med forberedelser og intervjuavtaler hver dag. De kommer på trykk fra den 30 august. Har ikke glemt at du skal få bok. Men da må du enten gi meg adressen din her, eller sende eg den via Aschehoug forlag. Så poster jeg Brudekisten straks den kommer fra trykkeriet om 2 små uker.

  Klem Unni

 3. Thomas K sier:

  Ser på bokklubbnettet og på Aschehoug facebook at det er stor ståhei rundt Brudekisten. Eg gler meg!

 4. Unni Lindell sier:

  Det er like stas hver gang. Jeg klyper meg i armen. 10 krimmen om Cato. Jeg bretter opp ermene, klar til lanseing. Det tar litt på!

 5. Gerd B sier:

  Stå på. Dette blir fryktelig spennende.

 6. Unni Lindell sier:

  Fikk nettopp Bokklubbladet fra Tanums bokklubber i posten. Så fint oppslag i den bokklubben også. Klyper meg i armen. 18 år siden første krimmen utkom. Og fortsatt vil leserne ha mer. Heldige meg.

 7. Trude Frimann sier:

  Gleder meg til Oslo Bokfestival med deg og Anne Holt på hovedscenen.

 8. Unni Lindell sier:

  Fikk nettopp vite at jeg har sagt ja til å snakke om barneboka mi, «Love, du liksom» for 100 niåringer i en time på samme bokfestival. Det blir nok worse. Hjælp!

 9. Ronja Nilsen sier:

  Du, jeg har sett etter boka di bokhandelen. Når kommer den?

 10. Unni Lindell sier:

  Den kommer i løpet av neste uke. Jeg klyper meg i armen. Så HELDIG jeg er, igjen! …offisiell dato er 1 september da, men….

 11. Thomas K sier:

  Skal du på Aschehougs hagefest i år? Når er det? Er ikke det nå?

 12. Unni Lindell sier:

  Jepp. Gøy! på torsdag!!!!

 13. Besart sier:

  Hey unni. Nå leser jeg djevelkysset. Og tenkte å lese mørkemannen og honningfellen på nytt.. Etter det har jeg tenkt og fortsette på thomas engers fantomsmerte som jeg gleder meg til.. Han skriver bra.. Han er ute med ny bok nå. Våpenskjold. Den nest siste i serien. Har du lest noe av han? Klem besart

 14. Unni Lindell sier:

  Jeg har lest Thomas sine bøker om Henning Juel. Om en bok får vi vite hva som skjedde da sønnen døde.

 15. Unni Lindell sier:

  …selv om jeg egentlig ikke leser særlig mye krim, men jeg fikk æren av å anmelde Engers første bok. For en åpning han hadde.

 16. Hege Hjørnevik sier:

  Hei! Så spennende!
  Akkurat nå håper jeg du vet hvor godt det skal bli med litt mer krim fra deg 🙂 Tøff sommer for meg, (det tar vi privat en gang det passer, he,he,) og jeg ligger nå to år etter, men til min store glede ser jeg at trønderforfatterene nettopp var med på et opplegg, og der var det en jeg gleder meg helt vilt til å lese, Roar Ræstad, sammen med Anne B. Ragde 🙂 Roar er en veldig fin fyr, så jeg håper folk vil like historien hans like godt som jeg gjør ! Men, du! Gi en lyd hvis du er innom Bergen, da, så kan jeg alltids stille meg i kø 🙂 og du har selvsagt stående invitasjon hvis anledningen skulle by seg til en kaffe! Lykke til med alt ditt i høst da! (Og du får selvsagt en oppsummering av min sommer og mere til, når det er klart, og hvis du har tid og vil ha det.)
  Ha en fantastisk høst!!! Gleder meg til å lese!!!
  Klem 🙂

 17. Unni Lindell sier:

  Takk Hege.

  Skal mange turer til og fra Bergen i høst. Om det ikke blir fullt rotterace hver time, melder jeg deg.

  VARMKLEM UNNI

  • Hege Hjørnevik sier:

   😀

   • Denisha sier:

    Thanks Greg for all the help on my back squat I really appreciated that.This WOD wa&#2n8s17;t great for me. 15 push-ups into it my shoulder started popping and I lost power in my right arm so I did the WOD without pushups. My shoulder has been hurting since last week and I think I am just going to have to lay off shoulder work for a while

 18. Besart sier:

  Unni lindell jeg er på ferie nå, og lurte på om du kunne sende meg boka rundt den 10 september? Glemte nesten og fortelle deg det 🙂 klem besart. Ha en fin dag videre

 19. Unni Lindell sier:

  Klart jeg kan. Men jeg har ikke adressen din.

  Klem UNNI

 20. Besart sier:

  Den skal du selvsagt få.

 21. Unni Lindell sier:

  Se på aschehoug facebok nå. Det koker jo dette. Blir litt rørt jeg.

 22. Thomas K sier:

  KOS DEG PÅ ASCHEHOUGS HAGEFEST I MORGEN!

 23. Hege Hjørnevik sier:

  Hellu!
  Siden du nå engang har blogg, så synes jeg det er på sin plass å komplimentere antrekket. (Fra et innslag på nyhetene.) For, ja, enkelte bruker jo sine liv på fashion, og lever av å blogge om slikt(slik at de nå endte opp på samme fest som krimdronningen…) slik at hvermannsen også kan føle seg litt freshere uten å bruke så mye energi. Ler! Og det er ganske gøy å se hvor mye farger og snitt har å si for hvordan man fremstår. Mye eyecandy på blogger har jeg skjønt 🙂 Ihvertfall, den jakken din var bare så utrolig fin! Grønn. Stilren i snittet og ja, herlig forfriskende!!! Snasen var du!!! <3
  Ha en super helg, Unni!

 24. Hege Hjørnevik sier:

  Og ja,selv skal jeg se Hellemyrsfolket den 18. Desember! På DNS.
  Håper virkelig at du får anledning til å se stykket? Tenkte det kunne være til hjelp for alle gymnaselevene som maser på deg! For: Det er pensum! He, he!

 25. Unni Lindell sier:

  Det må jeg få sett. Har jo lest boka da. Amalie Skram var forresten innlagt på gustad. Hun og Gunnvor Hfmo. Har gjort masse research nå vet du, i og med at jeg skriver derfra i Brudekisten.

  • Hege Hjørnevik sier:

   Åh, der ser du!!! (Det visste jeg ikke!)
   Rart med det. Slik informasjon gjør at jeg synes det er skammelig at man fortsatt, i 2014, ikke vet mer om mental helse! Hvor skummelt og fremmed det fortsatt er, å trenge å få hjelp med tankemønster og ja, mentale utfordringer man opplever i løpet av et liv. Jeg liker best og tror på skamløst ærlig. Da brytes tabuene og tyrannene mister sitt grep! (Det kommer!!! He, he!)
   Ikke slite deg ut nå da. Del bare tid til dem som trenger det, og som vet å sette pris på det! Tvi, tvi! (I dag skal jeg forsøke å skrive et brev. Amalie Skram prisen, nå som vi er inne på det, gikk til en verdig kvinne i år 🙂 )
   Ha en fin helg, vakre 🙂

 26. Unni Lindell sier:

  DU og, søte deg!

 27. Helene sier:

  Ånei, ser at Brudekisten kommer dagen ETTER at jeg reiser på ferie til utlandet! Snakk om uflaks. Er lanseringsdatoer veldig alvorlige saker som er strengt forbudt å bryte, eller kan det hende at det går an å være heldig å finne noen som har tyvstartet salget bare littegrann dersom jeg tråler hovedstadens bokhandlere i morgen?

 28. Helene sier:

  Det gikk jammen bra! Ark reddet ferielektyren – nå er Brudekisten pakket med i håndbaggasjen og jeg gleder meg til å lese den! (Aldri vært så «nødt» til å lese en bok før at jeg har opplevd det som problematisk å vente i 2 uker, så jeg ante ikke at de gjerne begynner salget før offisiell lansering)

  • Unni Lindell sier:

   Så stas å høre Helene. Lanseringsdatoer og sperrefrister for anmeldelser brytes heftig, he, he. Håper du liker den. Det ble en knallanmeldelse i Dagbladet i dag og finfin i Vg i går, så nå er jeg veldig LETTET!!!!!

   Takk for fine ord og GOD, GOD ferie!!!

   • Helene sier:

    Nettopp ferdig. Herlighet så bra at jeg fikk tak i boken før ferien! Brudekisten er den beste Isaksen-krimen hittil. Har ligget strekk ut på solsengen og slukt side for side, mens jeg har minnet meg om å puste.

    Innen side 150 hadde jeg rent mentalt sett fylt opp Oslo kretsfengsel med suspekte typer som «trolig» hadde begått ugjerningen(e). Men du lurte meg skikkelig. Tror ikke det var en eneste person som slapp unna mine imaginære arrestasjoner der. «Innspurten» var utrolig. Dette var et fantastisk plott i et uhyggelig spennende miljø med et helt uvanlig spenningsskapende persongalleri.

    Og boken var ikke bare fantastisk å lese – den har jammen god nytte etter den er lest også: Nå er min bedre halvdel igang med den, så jeg satser på at han ligger strekk ut de neste par dagene – mens jeg er på shoppingrunde i klesbutikkene her 😀

    Gratulerer med et helt fantastisk stykke arbeid – og takk for timesvis med underholdende historiefortelling i toppklasse!

    • Unni Lindell sier:

     WOW.YOU MADE MY DAY.TUSEN TAKK.Nå sver jeg littegranne her. Løper fra det ene til det andre. Radiointervjuernog ca fem andre avtaler i morgen.

 29. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Jeg hørte deg på Dagsrevyen på torsdag. Hva hadde du på deg med unntak av den grønne jakken, som Hege har kommentert? Nå blogger jeg altså med 2 damer som har vært på Aschehougs hagefest i år. 🙂 Sjekk ut hagefestinnlegget til Pia!

  http://piasverden.com/

  Jeg har også jubileum i år. Nå har jeg bodd til sammen 20 år på min nåværende adresse, om enn i 2 ulike leiligheter.

  Kan du røpe for meg noe av det du skal i Bergen i høst? Er det noe som vanlige jeg kan overvære? Ellers holder jeg selvsagt ut til boksignering i desember. Jeg gleder meg til å møte deg igjen.

  Cecilie

  • Unni Lindell sier:

   Hei Cecilie.

   Koselig å høre fra deg. Jeg hadde sort kjole, sorte strømper og sorte lave støvletter under den lysegrønne Hennes og Mauritz- kåpa.
   Har ikke oversikt over Bergen ennå. I dag har jeg vært på tusen ting, frokost-Tv og intervjuer og radioer og bokhandlerpresentasjoner. Går i ett.

   Fint at alt er bra med deg.

   VARMKLEM UNNI

   • Cecilie von der Ohe sier:

    Antrekket var sikkert stilig. Selv om jeg har skimtet farger, klarer jeg ikke å danne meg et bilde av hvordan de tar seg ut sammen.

    Søren, jeg har helt glemt å høre kulturprogrammene på radioen i dag. 🙁

 30. Berit Kristine Smith sier:

  Hei Unni!
  Koselig å se deg på God morgen Norge på tv2 i dag! Vet du om du skal ha boksignering i Grimstad eller Arendal?

  • Unni Lindell sier:

   Hei, hei.

   Tusen takk skal du ha. Så du hadde lagt inn en like på Aschehoug Facebook også.
   Jeg har ikke oversikt over signeringene ennå dessverre. anskje, kanskje.

   VARMKLEM UNNI

 31. Sarahmor sier:

  Gratulerer så mye med ny bok. Nå gjenstår jobben å få den solgt i store opplag ettersom jeg forstår, vi får gjøre vårt 🙂
  Vennlige hilsener fra Sarahmor

 32. Unni Lindell sier:

  Kjære Sarahmor.. Så fint å høre din » stemme » igjen.

 33. Besart sier:

  Kjære Unni, hadde vært koselig hvis du skrev en liten hilsen i boka og. Takk så mye forresten 🙂

 34. Unni Lindell sier:

  Det har jeg selvsagt allerede gjort, Besart. den ble sendt i morges.

 35. Unni Lindell sier:

  Jeg skal forresten signere i Kristiansand neste uke, den store bokhandelen midt i sentrum.

 36. Besart sier:

  Wow. Stikker innom da.. 🙂

 37. Besart sier:

  Forresten. Hvilken dag er det?

 38. Unni Lindell sier:

  Torsdag kl 15.

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)