unnilindell.no

NOMINASJON TIL LITTERATURPRIS OG FERDIG BIBLIOTEK I AFRIKA. SOMMERGLEDE !

Publisert den 30.06.2014 i Uncategorized

Jeg er så stolt og glad over at jeg har fått lov til å bidra til Mari og Caterinas biblioteksprosjekt. Trykk på linken og se det FABELAKTIGE PROSJEKTET.

http://caterinacattaneo.com/2014/06/29/biblioteket-er-ferdig/

Og så er jeg stolt over å være nominert til en Italiensk Litteraturpris for beste utenlandske roman 2013, sammen med en spansk og en fransk roman blant annet. GLEDE! STOLT I DAG!

http://www.premioroma.it/

 

 

3 kommentarer til “NOMINASJON TIL LITTERATURPRIS OG FERDIG BIBLIOTEK I AFRIKA. SOMMERGLEDE !”

 1. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Jeg har vært inne på nettstedene du har lenket til. Det er mulig at kvinnestemmen i VoiceOver snakker italiensk plettfritt, men når jeg ikke kan språket hjelper det meg lite. Gratulerer med nominasjonen i støvellandet allikevel. Italia er det landet jeg har en mest konkret forestilling om hvordan ser ut. Jeg har kjent på det på taktilt kart og globus.

  Jeg vet mye om hva det vil si å mangle bøker. Både skjønnlitteratur og faglitteratur. Bibliotekprosjektet til barn i Afrika syns jeg derfor er positivt. Det er bra at folk kan hjelpe til på forskjellige måter, enten det er praktisk eller økonomisk. Caterina Cattaneo skriver at du har bidratt med 30.000 kroner.

  For å ytre meg på en mer ungdommelig måte enn det mine 42 år skulle tilsi: Du bør seriøst vurdere om igjen å lese Ove-boken. Jeg holder på med den nå. Den er jo hysterisk morsom, til tross for at den handler om en mann som planlegger å begå selvmord. Ove får aldri tid til å ta livet av seg. Det kommer alltid noe uventet i veien.

  God natt og god lesning!

  Cecilie

  Postskriptum. Det virker som resten av fanskaren din er i feriemodus, for det har vært svært liten aktivitet i dette kommentarfeltet.

 2. Unni Lindell sier:

  Det er en feil på modemet, og webselskapet må «flytte» siden min sier de, så umulig å komme gjennom har jeg fått beskjed om.

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)