unnilindell.no

DJEVELKYSSET !!!!!

Publisert den 07.06.2013 i Uncategorized

Pocket 3Endelig er det pocketslipp. Det føles nesten som å utgi en NY bok!!!  Sommer og ferielesing vet dere. Sorry at jeg har vært litt fraværende. Men jeg skriver om dagen og da bare flyr tiden!!!!  Men la meg si noe om forrige uke da. For jeg er jo ikke helt isolert. Den startet med lanseringen av champagnen Mailly Grand Cru på Alex Sushi i Oslo. Fredrik Skavlan har illustrert flasken og den er bare helt smashing. (Riktignok syntes jeg den ene champagnefiguren har en svært lik bustefrissyre som meg, hmmm…) Champagnen er sukkerfi og helt, helt nydelig. Fiin kveld. Simone underholdt og mange nydelige mennesker og herlig sushi. Så gikk turen tilbake til Värmland, der Anne B Ragde og jeg var en uke i fjor på denne tiden. I SOMMER i P2, som jeg er stolt over å få være med på, får dere høre mer om det besøket. Programmet går lørdag 15 juni kl 15.03, og i reprise kl 10.00 søndag formiddag.

Men altså, Anne og jeg geriljaplantet en blodbøk i Selma Lagerløfs hage på Mårbacka. Nå dro jeg tilbake med min Per Christian for å sjekke status. Sto den der fortsatt? Var den røsket vekk av gartneren?  Svaret kommer på radioen. Og jeg skal selvsagt oppdatere her også, men kan ikke røpe det nå.

 

Uansett, Sunne i Värmland er fantastisk. Å bo på Länsmannsgården pensjonat er nydelig. Også på denne årstiden da. Alt er nygrønt og friskt. Alt venter på å begynne! For tolv år siden satt Mark Levengood og jeg der i pensjontahagen en uke og skrev på vår felles bok. Året etter var vi tilbake. Siden har jeg vært der hvert eneste år, langt blomster på min yndlingforfatter Gøran Tunstrøms grav og besøkt Selmas hage.

Som sagt, jeg skriver for tiden: …det tar på. Desto viktigere er de små hyggelige avbruddene. I kveld skal jeg treffe søsteren min. Så heldig jeg er som har en søster. Bare det ordet. Søtt og varmt. Søster!!!  Lørdag hadde vi besøk av vårt gule barnebarn Villma. Knut katt er ikke nevneverdig begeistret for goldenfrøkenen, men jeg elsker henne egentlig litt kjenner jeg. Selv om jeg er livredd for hunder i utgangspunktet. Men jeg kan liksom ikke forvente meg et barnebarn i ulveklær heller. Etterpå var jeg i Veslemøy og Jan- Eriks hage. (…gode naboer) på vin og prat og mat til det nesten blir mørkt langt etter midnatt. Der var også møbelmaker og designer Lars Hole. Reklamerer for ham her. Han holder til på Skøyen! Han har laget hagebordet vårt og langbordet vi har i byleiligheten. Spennende å sammenligne litteratur og design, mange likhertspunkter. I går var vi hos svigermor. 85 år, men fortsatt vakker. Kler seg som en førtiåring og ser ut sånn også. Ikke mye grå permanentkrøller der i gården. Og nå har jeg bakt en kjempebløtkake til Theo-barnebarns 2 årsdag, med apekatter, elefanter og biler på. Lysene kjøpte jeg i Barcelona i vår, i en butikk anno 1780. Fantastisk!  Theo er en lyshåret LYKKE! Vi blir 20 i selskapet hans. Og i morgen skal vi ha «barneselskap» her. Med våre unge venner Eva og Thomas ( Heartmakers) og Geir og Jens( Tv 2 guttene). Gleder meg til det!!! For det er Nå det er sommer! Det er NÅ vi venter på hele vinteren! Det er NÅ vi ikke skal vente! Men leve! Og nyte! Og «tisse i buskene langs motorveien». Den motorveien som er livet. Kjenne letthet og glede. Jeg gleder meg til sommerferien, til de jeg skal være sammen med. Og jeg ser frem til lommen med skrivingen min. Selv om det er litt slitsomt å være skrivefabrikk når det er lyst ute.  Nå ønsker jeg dere alle en GOD SOMMER!!!!….kommer tilbake til blodbøken i Selmas hage søndag etter reprisen. Nå skal jeg skrive en times tid.

 

Klem UNNi

168 kommentarer til “DJEVELKYSSET !!!!!”

 1. Thomas K sier:

  Venter i spenning!

 2. Lou Y sier:

  COME on!!! Si noe for F!

 3. Unni Lindell sier:

  Har gjort det nå. Hør på Sommer i P2 på lørdag. Der kommer «the real story», he, he.

 4. Ellen Hansen sier:

  Skal det. Livet kan være tungt om sommeren og.

  • Marni sier:

   Erik November 19, 2012 Thank you very much for sharing your experience, strength and hope with the Marines today. I very closely related to your story. I am 105 days sober today taking things one day at a time. Thanks again for the inspiration and comedy. It was a great show. Colaogtunatirns on all of your success. Keep in touch.

 5. Unni Lindell sier:

  Det kan det, Ellen. Jeg har venner som akkurat nå har det tungt. Venner i Danmark og venner i Norge. Noen er syke, non har mistet. Noen sliter. Jeg vet også alt om det. I perioder er alt mørkt. Det er jo sånn livet er. Mye av dette snakker jeg om i Sommer i P2 faktisk. Når alt er bra tenker jeg på det som et «friminutt». Det må man nyte til fulle.
  Min farmor het forresten Ellen Margrethe. Ellen er et nydelig navn. Faktisk tror jeg det er coming, at det snart er tilbake igjen som «moderne».

  Klem Unni

 6. Hege Hjørnevik sier:

  GOD SOMMER!!!

 7. Unni Lindell sier:

  Til deg også Hege. Grimstad i regnfrakk? he, he.

  Klemmmm

  • Hege Hjørnevik sier:

   Du vet, min barndomsvenninne bor jo i Grimstad…så om hun vil ha besøk av meg så blir det jo det! (…men i år har jeg en følelse av at det blir bare legger,båtliv, grilling, reker og vin, Unni!I år får vi tidenes sommer, og sol,sol,sol!!!så regnfrakken blir hjemme!Og så drar jeg kanskje på «tante» besøk litt mer nordover..så om det blir Grimstad før til høsten vet jeg ikke…) Du burde forresten besøke min venninnes mor, Sølvi Sanden! Hvis du skal være i sommehuset, på sørlandet, så ta deg en tur innom henne.
   Her kan du sjekke ut siden hennes!

   http://www.ateliersanden.com/

 8. Thomas K sier:

  Hans Olav Lahlum var fantastisk i Sommer i P2. Hørte reprisa i dag. Imorgen er det Knut Olav Åmos.

 9. Unni Lindell sier:

  Han var SUVEREN!!!! Verdens hyggeligste mann. Hadde en fin togtur med ham fra Tønsberg i høst.

 10. Berit Kristine Smith sier:

  God sommer fra meg også, Unni! Kos deg på hytta.
  For et sammentreff at jenta som er avbildet på coveret på boka mi også heter Ellen Margrethe! Vakkert navn.

 11. Unni Lindell sier:

  Så fantastisk Berit Kristine.

  Må skrive videre på boka en tid fremover, men så…. Kos deg du også. VARM SOMMER!

 12. Jeanette Ø sier:

  Syns nesten det var deilig med litt overskyet i dag jeg. Skal kjøpe pocketen nå.

 13. Unni Lindell sier:

  Det er veldig fint skrivevær dette. Så nå blir det noen laaaaange økter her.

 14. Jeg vil gjerne skrive en bok. jeg hørte deg på radioen for en måned siden, der sa du at mange sier de gjerne vil «skrive en bok» og spør om råd. Så sa du at det bare er å gjøre det og at det er veldig hardt arbeide. Tror deg! Har skrevet fem sider på noen uker og er helt i villrede, kommer ikke videre liksom. Dette er et håndverk som er vanskelig for alle, men vanskeligere for noen. Kanskje noen er naturtalenter?

 15. Unni Lindell sier:

  Du har rett. Jeg tror egentlig ikk man kan «bli! forfatter. Jeg tror man » er» det.
  Lykke, lykke til, for i tillegg må man jobbe som en maratonløper!

 16. Hege Hjørnevik sier:

  Den skriver jeg under på!
  Maraton og ja, noen dager litt sånn sakte…
  Klemmepå!!!

  • Unni Lindell sier:

   Sakte og fort hører sammen, tenker jeg. Prosess! Orke å være der, og så GLEDE etterpå!!!!!

   • Hege Hjørnevik sier:

    Åh, nå har jeg hørt på deg i radioen!( Eh, bare at det var på iPaden da! Ler!) Visste at jeg hadde glemt noe, og så kom jeg på hva det var. Lykke for meg da, at det lå på nettet! Jeg innser at jeg er en sippe, men det er bedre det enn å velge sinte ord i forsvar. (og så er det mer ærlig! (Hjertesukk og klemmepå!!! ))

    Jeg vet ikke hvorfor, men fikk lyst å dele denne låten med deg. Trolig er det at selve stemningen minner meg om kåpen ?(Nella..). Når du forteller vil jeg bare løfte alt bort, og bære det. en stund.
    Han skrev låten i New York… Teksten har nok en annen mening enn mine assosiasjoner mot dine tekster, men den er så fin at du får den… Sammen med litt stjernestøv. (Kan tenkes at dette her er pollen, men skitt au! Jeg tror på magien i å skrive stjernestøv, og man jo aldri! )

    I morgen er en ny dag full av nye muligheter! Og i Bergen er det sol, sol, sol! Ferie om en liten uke. Vi er heldige!!!!

    http://m.youtube.com/watch?v=hAanOLTsFGc

    • Unni Lindell sier:

     Å, så fantastisk Hege.

     Wonderful takk!!!!!

     Jeg har vært i utlandet noen dager.Det har tikket inn med sms om Sommer i P2. Gøy at så mange har hørt. Kultur. nrk har også en gøyal sak om det. Med film!!! he, he.

 17. Sarahmor sier:

  Må få gratulere, i all enkelhet. Flott når produktiv fase ender som … ja, produkter.

  Fikk Tysteren i gave i dag. God sommer til deg og alle! Sarahmor

 18. Unni Lindell sier:

  Jan-Erik Fjell er en suveren mann.Vi mailer innimellom, om livet og sånt. Han har katt også!!!!!! Nyt Tysteren.

  Sommerklem til deg.

 19. Eda Marie B sier:

  Nydelig i Sommer i P2, skal høre reprisen i morgen!

 20. Thomas K sier:

  Så bra. Det kan høres på nettet også.

 21. Unni Lindell sier:

  Det var veldig stas å få være med. Har fått titalls smser etterpå. Men det var mye jobb å sitte en hel time alene i studio og snakke om viktige ting.

 22. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Jeg har hørt deg på radioen både i går og i dag. Takk for et fint program! 🙂 Nå gjenstår det å få deg som gjest i Sommar i P1 i Sveriges Radio. Der varer programmet i halvannen time. Det er kanskje ikke så kjekt for deg (blir enda mer å forberede), men desto bedre for meg. Jeg har hørt Selma Lagerlöf i arkivopptak. Hun hørtes ut som en snill og sympatisk dame. Etter 2. verdenskrig samlet hun og de svenske forfatterne sammen sølvtøy som de sendte til Sigrid Undset. Har du vært på Bjerkebæk? Mitt største ønske er å få komme dit. Jeg har hørt mye om hagen, men jeg er mest nysgjerrig på hvordan det er inne i husene. Hvis du har vært der, hva synes du om eiendommen? Jeg har lest mye biografisk stoff om Sigrid Undset, inkludert ungdomsbiografien til din gode venninne Anne B Ragde.

  Jeg samler jo som du kanskje vet, på skilpaddeting. Denne uken traff jeg en dame som underviser ungdommer i å designe klær. Jeg ønsker meg et plagg med skilpadde på. Hun fortalte meg om en butikk i Bergen hvor de syr klær, men der selger de pels, så det er ikke aktuelt.

  Jeg er enig med deg i det du sa om musikk. Man må være i den. Ellers er det bare støy. Jeg tror mennesker satte større pris på musikk før i tiden, da de ikke hadde konstant tilgang på den. Lykke til med bryllupet til eldstesønnen i Frankrike! Jeg tipper du har en finger med i spillet. Fikk han forresten se maur i dyreparken? 🙂 God sommer!

  Cecilie

 23. Unni Lindell sier:

  Takk for hilsen, Cecilie. Glad for at du dropper butikken med pels. Sånn skal det være!!! Nei, he, he, de hadde ikke maur i dyreparken i Kristiansand. Ganske så dårlig med småkryp der gitt. Ja, jeg har vært på Bjerkebæk. Du må dra dit. Hadde ikke hørt om det med sølvtøyet.

  God sommer tilbake.

  Klem Unni

 24. Thomas K sier:

  Det er underlig å se hvordan noen få bøker tar hele bokhandelen. Nesbø selvsagt, men også Djevelkysset og Horst sin og noen få andre. Men det er jo det folk vil ha. Og det er bra!! Så da så!!!!!

 25. Unni Lindell sier:

  I dag kjøpte jeg «Kafka på stranden». Sommerlektyre. FIIIIIIIIN SOMMER ALLE SAMMEN.

 26. Trine M sier:

  Hvordan gikk det med blodbøken? Var den der?

 27. Unni Lindell sier:

  Et lite pip fra meg. Blodbøken var selvsagt borte. Gartneren hadde nok fjernet den allerede i fjor. Vi skal dra tilbake og plante noe nytt.
  Sommer er nydelig. SOL!!!!!! Hver dag!!!! Har nettopp vært i Kragerø og sittet modell for maleren Tore Juell. Det blir ikke mitt bilde. Det var han som inviterte meg og det er jeg stolt av. hanne Kroghs premiere i Larvik for et par uker siden var også en stor opplevelse. Søte Hanne leverte, som alltid! Stolt over å kjenne henne.

  SOL og GLEDE!!!

  UNNI

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Jeg tenkte meg at blodbøken var borte. Lykke til med ny tyvplanting!

   Vi har hatt flere dager med sol og varme i Bergen også. De som har kastet bort pengene sine på å reise til sydligere strøk, kan bare ha det så godt. Jeg nyter dagene på den nye benken min i hagen. Den er ikke min, da, men alle, inkludert meg selv, betrakter den som min. Den gamle benken som sto der, ga faretruende signaler om å bryte fullstendig sammen hvert øyeblikk som helst. Derfor bevilget styret for boligstiftelsen penger til ny benk. Jeg synes det er en fornøyelig historie. Det er stort sett bare jeg som sitter på benken. De siste dagene har vært helt strålende. CTRL pluss C og CTRL pluss V, sier jeg bare.

 28. Unni Lindell sier:

  Det høres deilig ut Cecilie. En benk i hagen er ikke å forakte.

 29. Besart sier:

  Hei unni lindell. Hvordan går det?
  Jeg har det tungt. Bestefar ligger på sykehuset og har fått slag. De sier at det er liten sjangse for at han overlever.
  Besart

 30. Unni Lindell sier:

  Kjære Besart.

  Mange dager siden jeg var «innpå» her nå. Leste derfor innlegget ditt først i dag. Jeg er veldig lei meg over det du skriver. Jeg håper det går bra? Tenker på deg og din kjære bestefar.

  Varm klem

  Unni

 31. Besart sier:

  Hei unni. Han døde dessverre på fredag. Trist. Men livet må nok gå videre.
  Besart

 32. Unni Lindell sier:

  Å, kjære deg. Det var veldig, veldig leit. Ingen ord kan trøste deg nå. Så jeg sier bare VARM klem fra Unni.

 33. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Her ligger jeg under et pledd og tviholder på en sommer som snart er over. Både sol og regn strømmet nedover meg der jeg satt på benken min i dag. Man må tåle regnet for å se regnbuen, har du sagt. Noen regnbue har ikke vist seg for meg. Jeg er vanntett og tåler regnet veldig godt. Det er ennå noen dager igjen av hundedagene, så jeg håper på litt mer sommer. Når valgsendingene setter inn for fullt på radio og TV, bærer det bud om høst. Jeg skal ikke skrive bøker sånn som deg, så jeg hater høsten. Jeg vil ha sommer hele året. Jeg klarer meg godt med bare en årstid. Fire årstider er oppskrytt.

  Høsten har også noen positive ting å by på. Det er litt av hvert i hovedstaden og omegnen jeg kan tenke meg, både bokforedrag på Bekkestua bibliotek og vinforedrag i Bærum kulturhus. Jeg greier bare ikke å bestemme meg. Nå kommer jeg på at begge deler er i Akershus, og altså ikke i Oslo. Geografi er en av mine svake sider.

  Har du hatt en fin sommer? Jeg håper på nytt blogginnlegg fra deg snart.

  Cecilie

 34. Hege Hjørnevik sier:

  Hundedager…og jeg har fått hund. He,he.
  Blir det Molde på deg i høst?
  Håper alt gikk etter planen denne sommeren. Her gikk det sånn passe, så vi holder såvidt skjemaet! Ler!
  Klemmepå fra meg;)

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Min familie hadde hund i noen år. Selv om jeg aldri har likt dyr, så aksepterte jeg henne. Etter hvert ble det min mor sin hund. Du kan vel si det sånn at jeg er en større tilhenger av hundedagene. For all del; jeg forstår at mange har stor glede av å ha et kjæledyr. Gratulerer med ny hund og lykke til! 🙂

 35. Unni Lindell sier:

  Lykke til fra meg også. Det blir ingen arrangementer på meg i høst. Kun skriving og endel Frankrike. Thats all.

  Klem Unni

 36. Unni Lindell sier:

  …Ja, og noen hyggelige arrangementer innimellom da. På hotel The Thief i kveld. Gleder meg til det!!!!!! Har fått skrevet inn løsningen på ktimmen i dag. Holder på bakerst først, for å si det sånn.

 37. Cecilie von der Ohe sier:

  God morgen! I går kveld var jeg ute og festet med Gunnar Staalesen og mange damer. Det var jo den årlige utdelingen av Amalie Skram-prisen må vite, som i år gikk til Karin Fossum. Henne er jeg en stor beundrer av. Jeg tror jeg har lest nesten alle bøkene hennes, i hvert fall krimromanene. At hun også har skrevet dikt visste jeg ikke.

  Vel, nå er det hverdag. Det blir kanskje den siste varme soldagen jeg nyter i Bergen i år. I dag er den siste hundedagen. Nå skal jeg snart stå opp. Ha en fin fredag! 🙂

  Cecilie

  P.S. Amalie Skram-selskapet trenger flere medlemmer. Personer under 55 år er spesielt velkomne. Amalie Skram-selskapet er å finne på Facebook.

 38. Thomas K sier:

  Hanne Kristin Rhode kommer med krim. Hva tenker du om det?
  TK

 39. Unni Lindell sier:

  Det synes jeg er veldig spennende. Hun er en helt fantastisk dame som jeg har beundret i mange år. Det er så mange flotte og fine damer. Rar uke for meg, to begravelser og mange gleder på samme uke. Barnevakt i går. Jippi, for en GLEDE! Og for tre dager siden var jeg på Plan Norgeslanseringen av » Because I am a girl». Jenter i verden har det ikke lett dere, ingen skole, ikke noe liv. Annenrangs! Sånn kal det ikke være! Man får seg en vekker! Virkelig! Viktige, viktige ting å bidra til. Sol i dag igjen. Jeg rydder kontor og min vakre mann skal på sykkeltur med en god nabovenn. I morgen er det hverdag igjen. Og torsdag er det Aschehougs hagefest. Jeg gleder meg jeg! Det er alltid like herlig å få være en del av mitt kjære forlags store sommerfest. Stolt av det jeg!!! Heldige meg!

  Unni

 40. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Du var på hagefest i går. Det er et tegn på at høsten er i gang. Jeg hørte deg både på vanlig TV og VGTV. Nå har jeg prøvd å lese meg opp om festen på nettet, men det står jo ingenting om hva du hadde på deg, og det er fryktelig irriterende. Jeg er nysgjerrig på det. Det var jo synd for deg at Anne var forhindret fra å komme.

  Kanskje jeg tar en tur til Oslo førstkommende onsdag. Da er det boklansering. Ja, ikke min egen, altså. Det er grytidlig om morgenen, så jeg må stå opp før fuglene fiser. Nå prøver jeg å vri hjernen for å komme på noe annet å gjøre når jeg likevel er i hovedstaden. Innen mandag må jeg bestemme meg. Ha det bra! 🙂

  Cecilie

 41. Unni Lindell sier:

  Ja, det ble en finfin hagefest som vanlig. Jeg hadde på meg gul langermet kjole, sorte støvletter, sort kjede og solbriller. Så ut som et smilmerke tror jeg, he, he. Du må kose deg på bytur. Varm klem Unni

 42. Unni Lindell sier:

  Blunk tilbake. Vært i Frankrike en tid og hatt det helt magisk. Nå, skriving. Lange arbeidsdager. Snappklem

  u

 43. Hege Hjørnevik sier:

  Klemmepå og heiarop!

 44. Unni Lindell sier:

  Det trenger jeg!! Stå på du og, Hege. Hilse dine flotte regnfrakker. Nå er det høst.

  klem U

 45. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei.

  Så du har vært i Frankrike. Jeg har ikke vært utenfor kommunegrensen. Det ble ingen Oslotur på meg. Det hadde blitt et heseblesende opplegg i og med at flyet gikk fra Flesland 06:15 og jeg skulle vært i Oslo 08:15.

  I dag kan jeg ikke klage. Jeg har vært hjemme hos mamma og spist fårikål. Ingen høst uten fårikål. Nå er jeg stappmett. Det er visst ikke sunt å gå til sengs med full mage, men sånn blir det i kveld. God natt! 🙂

  Cecilie

 46. Martin Egge sier:

  Greitt nok at du bruker navnet mitt i Sukkerdøden, men måtte du drepe meg så fort? 🙁

 47. Unni Lindell sier:

  Hei.

  Sorry!!!! Men du var en kjernekar!!!!!!

  klem UNNI

 48. Hege Hjørnevik sier:

  Ville bare si et – Hei!
  (Og slenge innpå litt hverdag i pausen din 😀 )

  I dag blir det teater på oss! DNS! På en heeeeelt allminnelig mandag! Det er lykke det! For da er det ikke lenger bare mandag, men det er magi!

  Jeg tenkte jeg kunne benytte anledningen til å takke alle som bruker livet sitt på scenen. Dere gjør meg til et bedre menneske! Leve kunsten!
  (He,he. Og hvis du får anledning vakre krølltopp, så bør du oppleve stykket Dyveke! )

  Jaja!
  Snart kommer stormene, frue, og gjett om jeg gleder meg til vind i håret. Her skal det jobbes hardt, for det har jeg lovet, men først skal jeg en tur nordover. Håper vi får tid til å møtes en gang før jul, men hvis ikke så har vi jo alltid Posten… Nå er det lenge siden jeg skrev brev. Ha en fortsatt effektiv innspurt!

  Klemmepå!

 49. Unni Lindell sier:

  Kjære Hege.
  Ikke ofte jeg er innpå her og kikker for tiden. For nå er det KUN skriving. Desto hyggeligere å lese en hilsen fra verdens søteste deg. Teaterstykket høres fantastisk ut, selv unner jeg meg knapt noen inntrykk utenfra for tiden. Noen få unntak er det selvsagt.Middag med nære venner snart, og torsdag skal jeg på Bjarte (Hjelmelands) premiere og sist lørdag var vi hos noen gode venner og lørdagen før på Knuts Nærums lanseringsfest av hans bok.Puh, det høres plutselig mye ut, men egentlig er jeg bare hjemme, for alt i alt er det kun skrivehverdager som teller nå. Men så må jeg fortelle deg: Du vet min lille Theo på 2,5 år, han ser jeg selvsagt så ofte jeg kan.Han snakker som en liten foss.Og nå har tre gode venninner de siste ukene blitt farmødre til smågutter de også; Sverre, Jesper og Adrian.Det skvalper en liten mannebølge over landet, he, he! Det er livets teater, og på den scenen er jeg tilstede, det vil jeg følge med på, så jeg unner meg fritid til det altså. Vi to får gå på teater sammen engang Hege, eller ta en rolig kaffeprat. Her eller der! Klart vi skal det! Skal du til vår felles venninne «nordover», hun med de tre små, så hilse og klemme og si jeg tenker på henne. Og på deg! Unike du! Ståpå Hege.

  klem Unni

 50. Hege Hjørnevik sier:

  😉 Skulle nordover, men måtte utsette. (Men sender ord og bilder på sms, så vi har kontrollen! ler!) Tromsø blir neste nordover, men det er privat, så vi tar det over kaffen! He, he, he! Her går det også mest i hjemme, men nå trenger jeg påfyll! Oktober er bra for påfyll! Ha lykke til med alt. Og tusen takk for at du deler !!! Fineste 😉

 51. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Ja, nå er det høst, og da trenger vi kulturelt påfyll. Etter mitt initiativ var en venninne og jeg på konsert med Hanne Krogh i Grieghallen sist onsdag. Hanne og jeg har jo en del felles, ved at vi begge har familie fra Haugesund, og hun ga oss et glimt inn i både sin egen slekt og landets historie. Det var like mye en historietime som det var konsert. Jeg går ut fra at hun har besøkt eller skal besøke Sildabyen under turneen, og jeg skulle likt å høre hva hun sier når hun er der.

  Det er forresten lenge siden jeg har hørt fra Anne B Ragde. Kommer hun med ny bok snart? Du kan hilse henne og si at de tre tegningene som henger over sofaen min i stuen, stadig høster rosende kritikk av mine besøkende. De er mitt første, men kanskje ikke siste kunstkjøp. Jeg håper ikke det.

  Det har ikke vært så mye boklesing på meg i det siste. I dag valgte jeg kortversjonen av «Maskeblomstfamilien» av Lars Saabye Christensen, og «så» filmen med synstolking. På noen DVD-er er det et eget spor hvor det er en stemme som beskriver handlingen gjennom hele filmen. Det blir nesten et hørespill.

  Nå tar jeg meg en skål med havregrøt før jeg går og legger meg. Det er en dag i morgen. God natt!

  Mange faste håndtrykk fra Cecilie.

 52. Unni Lindell sier:

  Takk Cecilie.

  Hanne er fantastsik. Var på det samme showet hennes i Larvik i sommer. Anne B har det fint, hun skriver, som meg. Som jeg skrev i innlegget over, Anne har fått lille Sverre nå, så hun er i himmelen.

  Så godt å høre at du også har et bra. Nå er et ny skriveøkt på meg.Pøsregn passer utmerket.

  Klem Unni

 53. Besart sier:

  Hei Unni. Hvordan går det?
  Selv har jeg det bra. Holder på og lese 2 bøker:
  Vibecke groth: arvesynd
  Viveca sten i natt er du død. Som jeg også hører på lydbok innlest av Morten Røhrt. Fantastisk stemme.
  Klem besart

 54. Unni Lindell sier:

  Hei Besart.

  Det går fint, men jeg jobber mye. Skriver ny krimbok. De høres spennende ut, de du leser.I dag skal jeg ta en liten pause, skal på Bjarte Hjelmelands premiere, men fra i morgen igjen er det full skriverulle. Jeg er heldig jeg, som har en sånn jobb. Selv om den tar livet av meg.

  Klem UNNI

 55. Unni Lindell sier:

  Anmeldelse av Bjarte Hjelmelnds forestilling på Edderkoppen:

  TERNINGKAST 6 !

  LEBESTIFTKJOLEN TIL SIV JENSEN SATT SOM ET SKUDD!

  SÅ DEILIG Å LE HØYT !

  MEN DET NYDELIGSTE MED HJELMELAND ER AT HAN FÅR FREM GRÅTEN UNDER LATTEREN, OG AT MAN ALDRI, ALDRI GLEMMER DEN FØLELSEN NÅR MAN SITTER I SALEN; AT VI ALLE ER STORE, MEN SAMTIDIG SMÅ. DET ER SÅ ALTFOR LENGE MELLOM HVER GANG MAN NIKOSER SEG MED ET SHOW. MENNESKELIG OG PROFT TIL TUSEN.

  FANTASTISK!!!

  Unni Lindell

 56. Thomas K sier:

  Da skal jeg helt klart se den!

  TK

 57. Cecilie von der Ohe sier:

  Her er fasiten på min lille quiz.
  Tidig: Morsom, artig
  Bekkalokk: Kumlokk
  Undik: Underbukse

  Cecilie

 58. Unni Lindell sier:

  Full skrivedag her i dag!

 59. Unni Lindell sier:

  Lykke til med fakkeltoget mot pels i morgen. Next year er jeg med igjen!!!!

  Varm hilsen fra Berlin

 60. Unni Lindell sier:

  Mange tilbakemeldinger på telefon at bloggsiden ikke virker. den har vært ute av drift ja. Noen tekniske problemer.

 61. Tina Elisabeth Jøsok sier:

  Hei.

  Held på med ei stor framføring på skulen, nemleg særemne. Læraren min har råda alle elevane i klassa til å kontakte sin forfattar via mail, og få innblikk og personlege syn frå han/ho om problemstillinga vi har. Eg lurte derfor på om det var mogleg for deg å hjelpe meg? Hadde i alle fall vore fint for min del, om du anten ville sende meg ein mail eller kommentere din så eg fekk kontakta deg. Men som sagt: om du ikkje har interesse for dette skjønar eg det!

  Ha ein fin dag
  Mvh

  Tina Elisabeth

  • Unni Lindell sier:

   Hei, hei.

   Jeg har ikke kapasitet til å svare på sånne spørsmål på bloggen. Da raser det inn med særoppgavespørsmål. Ønsker deg bare lykke til.

   STOR KLEM

   UNNI

 62. Aschehoug sier:

  Dette finner du svaret på i tidligere innlegg i bloggen.

 63. Hege Hjørnevik sier:

  Snø og hundevalp er lykke! Trodde hundevalp og løv i vind var klassikeren, men nei! Snø og hundevalp er lykke! Her laver det ned, og vi hadde skogen for oss selv… (Det er rart hvor mye ro der finnes i meg av ‘hundsk’ aktivitet 😉 Ler!
  Klemmepå 😉

 64. Besart sier:

  Hei. Følger du med på skal vi danse? Hvem vil du skal vinne? Jeg har ikke sett så mye på det, men jeg håper kim Daniel vinner.
  Klem besart

 65. Unni Lindell sier:

  Gratulerer med den lille valpen Hege. Høres nydelig ut.

  Jeg har fulgt med litt på Skal vi danse ja, er jo midt i martonskriving og da gjelder det å ha noen enkle gleder i hvredagen, he, he. Jeg skjermer meg velidg nå altså! Jeg holdt en knapp på Kim Daniel,Besart, men han er veldig heftig, så Eirik ble nok vinneren pga det. Dans er jo ikke bare dans, men også en viss estetisk bevissthet og opptreden. Kim Daniel skilte seg egentlig positivt ut for meg, men for de fleste andre ble han nok too much. Eirik er nydelig og en fin vinner!

 66. Katrina Abueg sier:

  Hei Unni! 🙂

  Du er kjent som ei veldig koselig dame.. Mye lykke og glede bak de suksessfulle bøkene dine. Dermed lurer jeg da på hva hemmeligheten er bak de mørke krimbøkene dine?

  Håper på svar 🙂 Takk!

 67. Unni Lindell sier:

  He, he. Hvilken hemmelighet hadde jeg skjult om jeg skrev kjærlighetsromaner tror du? Det er ingen hemmelighet. Jeg bare liker å skrive krim.

  U

 68. Unni Lindell sier:

  GRATULERER TIL CECILIE ENGER MED BOKHANDLERPRISEN. DEN ER SÅ VEL FORTJENT. VI VAR NABOER DA JEG BODDE I RØYKEN. HUN HAR LEVERT OG LEVERT. NÅ ENDELIG!!!!!

  HURRA CECILIE !

  (Faktum er at jeg allerede for flere uker siden kjøpte 4 eksemplarer av «Mors Gaver» til julegaver)

 69. Besart sier:

  Hey unni. Hvordan går det? Alt går bra her. Begynt på tørk aldri tårer uten hansker av jonas gardell og den virker bra.
  Hvordan går det med skrivinga? Gleder meg.
  Klem besart

 70. Unni Lindell sier:

  Boka til jonas er fantastisk. Han er jo gift med min skrivemakker Mark Levengood, så de to er family. Vært hos dem i Stockholm mange ganger. Mye jobb med skrivingen min.

  Klem til deg!

 71. Hej Unni
  Skulle gärna vilja fullfölja mitt släktträd på den svenska sidan. Kontakta gärna mig./P-A

 72. Unni Lindell sier:

  Så spennende. Jeg vet at jeg har slektninger i Stockholm. Etter Axel Fredrik Lindell, lillebror til min gammelfarfar Carl Wilhelm Theodor Lindell f 1857, som flyttet til Norge. Jeg har vært med i den norske «Hvem tror du at du er» på NRK og vært tilbake til Linkjøping før 1900 tallet.
  UNNI

 73. Besart sier:

  Unni. Kan du si noe om den neste Cato isaksen? Så jeg får stilna tørsten litt, hehe

 74. Unni Lindell sier:

  Hei Besart. Jeg tør ikke si noe, er redd noen skal ta intrigen min vet du. Men når boka er i box kan jeg sende deg en. Men det er en stund ti sltså.

  Varm klemmmmm

 75. Unni Lindell sier:

  Supre Hege.

  Tusen takk for julegave. Så fiiiiiiin. den engelen. Esken venter jeg med. Du får en liten ting som jeg sender deg i morgen.
  klemz

 76. Unni Lindell sier:

  Det er visst neon tekniske problemet so gjør at mange av dere ikke kommer inn i bloggen. Det skal fixes.

  GOD JUL ALLE SAMMEN.

  Nytt innlegg kommer i februar, når bokmanus er levert.

  STOR JULEKLEM og takk for alle veldig hyggelige møter og brev og henvendelser i året som gikk.

  UNNI

 77. Unni Lindell sier:

  …og ført nå skjønte jeg at den lille julenissedrakten fatisk er en VESKE, Hege. Fantastisk. Må le!!!! Den blir med på Se og Hørs julefest i 2014.

  • Hege Hjørnevik sier:

   Kjæreste U, det er til flasker! He,he. Jada, jeg glemte kortet jeg, så ja…når ting fra meg kommer uten forklaringen da krever det sin kvinne å legge to og to sammen. He,he,he. Plass til to stk til og med! Skikkelig kvalitetsfilt 🙂 Jul og filt er vel uadskillelige..?
   Klemmepå

 78. Unni Lindell sier:

  He, he. Ha, ha ! Det er jo ENDA morsommere. Jeg stiller på Se og Hørs røde løper med veske med to stk flasker i !!!! Det blir garantert suksess. Jeg kommer altså til å bruke den som veske!!!! Var i dameselskap med 40 damer forleden. Der ville den gjort suksess.

  Nydelige esken står nå i vinduskarmen.

  PÅKLEMM

 79. Besart sier:

  Takk for at du vil sende boka i posten når den tid kommer. Du er raus. Glad i deg

 80. Hege Hjørnevik sier:

  Åh, silkepapir og engleglans… Et streif av barndoms uskyld og min farmor! Enda ikke åpnet, men skal lete etter mitt gamle album og finne en plass til den skjønne glansbildeengelen 😉
  Tusen takk, Unni!
  Riktig god jul!

 81. Berit Kristine Smith sier:

  Kjære Unni!

  Bare to dager til julaften! Tiden går så alt for fort. Jeg er sent ute med juleforberedelsene, som vanlig. Har nok brukt for mye tid ved pc`en. (Den som var så flink til å skrive som det du er!)

  Ønsker deg en riktig god og fredfull jul!
  Juleklem fra meg (og Flora)!

 82. Unni Lindell sier:

  Og varm juleklem tilbake. Og lykke, lykke til med boka di.Du får den til!!!!!!!

  Unni

 83. Cecilie von der Ohe sier:

  Kjære Unni og gode bloggvenninne.

  Nå er jeg juleklar, altså. Det har jeg for så vidt vært lenge. I år har til og med alle julepresangene mine fått merkelapper på seg. Det er nemlig den største utfordringen min. Selv har jeg vel allerede åpnet årets dyreste julegave. Vi har fått nye vinduer og ytterdører i alle leilighetene i blokken. Riktignok er det bare på den ene siden, men vi får satse på at vi får skiftet vinduene på den andre siden også om noen år. Det er blitt merkbart mindre støy og mye lunere inne. Nå gleder jeg meg til pinnekjøtt og mandelkjernepudding med jordbærsaus. Kanskje det blir et lite gavedryss hjemme også.

  Jeg håper du får noen rolige og morsomme juledager. Kanskje med noen glass hjemmelaget vin? ;–° God jul!

  Mange gode juleønsker og faste håndtrykk fra meg.

 84. Unni Lindell sier:

  Takk for hilsen CECILIE. OG GOD JUL TIL DEG. Jeg får noen aldeles nydelige juledager, med venner og familie. V storkoser oss allerede.

  klem UNNI

 85. Besart sier:

  Hei Unni.
  Krimtips til deg. Samuel bjørk med det henger en engel alene i skogen. Det er et pseodonym. Blir spennende å finne ut hvem det er. Hehe. Hvem tror du det er? Selv tror jeg det er anne holt eller en annen populær norsk krimforfatter.

 86. Unni Lindell sier:

  Jeg tror et er Jan Sverre Syvertsen!!!!!! Men det er bare noe en journalist nevnte i forbifarten på et arrangement jeg var på, jeg vet ikke om det stemmer!!!

  Klem UNNI

 87. Besart sier:

  Der sier du noe. Har ikke lest den ennå. Men allikavel gøy å spekulere..
  Jeg tror de kommer ut med det etter en stund sånn som med anonym.
  Klem b

 88. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Den siste uken av det siste året har jeg kost meg. Julaften var jeg hos min mor og andre juledag var vi på besøk hos onkel og tante. Jeg har spist mye av både salt og søtt. Av en snill venninne fikk jeg flere bokser med hjemmebakte julekaker. Hun vet at jeg ikkke kan bake selv, så hjemmebakst er den beste julepresangen hun kan gi meg. Mors gaver har der imot vært mangelfulle. Nå skriver jeg ikke om julegaver fra min mor, men romanen «Mors gaver» av Cecilie Enger som både du og en av mine venner på Facebook anbefaler. Vi får tilsendt to og to hefter om gangen. Jeg har fått de 6 første heftene, men mangler hefte 7, 8 og 9. Jeg blir vel nødt til å etterlyse dem snart. Cecilie Enger kommer til mitt lokale bibliotek i januar, og jeg gleder meg til å gå og høre på henne.

  Jeg har alltid lurt på hvor langt inn i et nytt år man kan ønske folk godt nytt år, men siden det tross alt bare er 2. januar, så tar jeg sjansen og ønsker deg et riktig godt nytt år.

  Mange faste håndtrykk fra Cecilie.

  • Unni Lindell sier:

   De heftene må du få tak i Cecilie er et nydelig menneske. Hun er svigerinnen til Christine Koht og kusinen til Pernille Rygh, mange flotte damer i den familien og vi var nesten naboer da jeg bodde i Røyken. Traff hverandre i butikken og hadde koselige prater. En gang hadde jeg buksa full av manusark, så ut som jeg var gravid. Cecilie syns jeg var blitt tjukk, men jeg åpnet kåpa og der lå det en krimbok på vent. Dette var før jeg klarte å safe, eller save heter det kanskje min dada. Teknisk er jeg et får.
   Godt nytt år tilbake.

   Klem Unni

   • Cecilie von der Ohe sier:

    Det var ingenting i posthyllen min i dag heller, så nå har jeg sendt mail med etterlysning. Jeg tror forresten aldri at du blir tjukk.

 89. Besart sier:

  Hei unni. Jeg kom til å tenke på en ting. Hva om du samler dine krimnoveller i en bok sånn som anne b Ragde har gjort? Det hadde vært stas. Bare ett forslag. Klem besart

 90. Unni Lindell sier:

  He, he. Det er gjort allerede. «En grusom kvinnes bekjennelser» utkom på begynnelsen av nittitallet.

  Men du ga meg en ide. Kanskje jeg lager et par nye, og relanserer den i 2015.

  Nå skal jeg snart levere krimmen. Noen uker til. Etter det skal jeg skrive et nytt innlegg her. Lover. Dette er jo fra sommeren. Jeg er ikke så glad i sosiale medier, holder meg litt bak alt det der, men her inne på bloggen er det koselig. Forlaget modererer og passer på meg.
  klemz U

 91. Besart sier:

  Ååja. Så du har gjort det, da skal jeg på biblioteket en tur.

 92. Thomas K sier:

  Og det var hyggelig å se deg på nyttårsaften. Du koste deg du ja. Lykke til med ny bok!!!!

 93. Unni Lindell sier:

  Det var hyggelig å se deg på vei til selskapet. Ja, det ble en veldig fin kveld. Det er spesielt å ha hatt venner i nesten 35 år, som man kan ha det så fint sammen med og som sitter i hjertet. Har du lest Bøhn sin artikkel i Sporten i Vg i dag? Ikke ofte jeg leser sportsbilaget, men den berørte meg personlig og sterkt.
  Godt uberørt år. Hvitt, som kan males i mange farger.

  klem Unni

 94. Thomas K sier:

  Ja, lest den. Tror hele Norge har det. Life is life. Bare stå på du. Så gleder jeg meg.

 95. Unni Lindell sier:

  Og det vi snakket om, med jantenorge er litt håpløst. Ari og Per er tatt av pakaten. Så dumt, vi trenger noen sånne også i dette gråmelerte landet. Folk er så negative her. Massesuggesjon rundt OL-sangen også. Jeg synes den var fin jeg. Suringer har vi nok av her.

  Har vært på møter i dag. Og lunsjet med Thelia Wilch fra et Engelsk forlag.

 96. Hilde Kolstad sier:

  Hei! 🙂
  jeg går i 10 klasse, og vi har en særemne-oppgave nå. Jeg har valgt å sammenligne boken «Slangebæreren» med filmen som er basert på boka. For å krydre oppgaven min, hadde det vært supert om jeg kunne spørre deg noen spørsmål angående prosessen Bok til film.
  Hvis du har tid og lyst hadde det vært kjempe fint om du hadde tatt kontakt på kolstad@live,no!
  Forstår selvfølgelig om du ikke har tid!
  – Hilde 🙂

 97. Emma Granvik Hansen sier:

  Hei, vi er tre jenter som også skriver om deg. har du hemmelig telefonnummer? Finner det ikke. vennligst oppgi det her, for vi har mange spørsmål vi vil stille i forbindelse med en oppgave om deg.
  Emma, Sofie og Anlaug

 98. Johan T. Olsen sier:

  Det er nensten ettere om du oppgir en adresse Unni, så kan vi skoleelever sende deg skriftlige spørsmål som du kan svare på. Det blir fint å legge ved oppgaven men din håndskrift på. Om barndom og sånnt. På forhånd takk.

 99. Thomas K sier:

  Det er nok Nesbø nå. Han peprer jo markedet. Og skriver rimelig kvikt og fordummende. Skuffende at en så oppegående fyr ikke skjønner ordet forvaltning. Har snakket med mange; vi er lei.

  Stå på med din bok!!!!

 100. Unni Lindell sier:

  Det går virkelig i ett her nå, døgnet rundt. Har ikke tid til noe annet for tiden.
  SNART I MÅL.

  UNNI

 101. Hege Hjørnevik sier:

  Hei!
  Hvis jeg får mulighet til et avbrekk i mitt, ja, da vurderer jeg Oslo, 8. Mars kl. 20 😉
  Tvi, tvi i innspurten!!!
  Hege 😀

 102. Unni Lindell sier:

  Hadde vært supert Hege. Gleder meg til krimfestivalen.

  Klem U

 103. Berit Kristine Smith sier:

  Hei Unni!

  Nå er jeg endelig ferdig med bokmanuset. Har tatt sin tid. Skjønner ikke hvordan du klarer å skrive
  så tykke bøker. Tror aldri jeg ville fått det til. Lykke til med skriveinnspurten!

  Klem

  • Unni Lindell sier:

   Gratulerer. Jeg er også i mål. Har levert og fått veldig gode tilbakemeldinger, mn skal finslipe litt et par uker. Deilig følelse. Ja, MYE jobb er det, det er det ikke tvil om. Men snart er det vår!!!!

   Klem fra UNNI

 104. Frode Hansen sier:

  Hei Unni,
  Jeg har skrevet et bokmanus (krim: fordi jeg elsker krim).
  Hvordan ville du gått frem hvis du skulle debutere i dag?
  Jeg tenker på kontakt med forlagsbransjen, valg av forlag (er naturligvis forberedt på refusering). Hva med agent? Vil en debutant ha nytte av det? Vil en debutant klare å skaffe seg det, eller er det stort sett bare etablerte forfattere de er ute etter? Penger styrer jo det meste i denne bransjen som i andre, sånn er det. Men, gode bøker selger bedre enn dårlige, er nå min mening…
  Håper du har tid til et svar, vet du er ei travel dame…du er heldig 🙂

 105. Unni Lindell sier:

  Hei Frode.

  Gratulerer til deg også. Du må nesten bare levere til et eller annet forlag. Alle er ute etter debutanter, så nesten tvert imot: etablerte forfattere har de jo fra før. de ønsker NYE stemmer. Send det inn histen og pisten. Om du skal velge forlagets eget agency eller en annen agent er ikke noe å bekymre seg om nå. Få det utgitt på norsk først, så går resten av seg selv.
  Stå på og virkelig lykke til.

  klem fra Unni

 106. Unni Lindell sier:

  Og siden det har stått i VG, kan jeg bare fastslå at Valentinesfredagen ble fantastisk i år. Vi var i Per Christian Ellefsens 60 årsdag på Diesen gård. Og plutselig gikk han ned på ned på kne og fridde til sin Ana. Big surprise for oss alle. Søte Ana sa JA.

  Jeg går og tenker på det nå. Mens jeg retter romanen min. Skriver og jobber. Og ute er det snøregn og kaldt. Men det blir snart vår! Og alt på fredag ble så fantastisk for alle oss som var tilstede.

  XXXXXXSMASHING!

 107. Besart sier:

  Når tid kommer romanen din? Sommer eller høst? Gleder meg til 1000!!
  Besart

 108. Unni Lindell sier:

  Den kommer ut til høsten. Har lovet deg et ex. Når den tid kommer får du sende meg adressen din.

  Varme fra Unni

 109. Thomas K sier:

  Ser at du er en av hovedattrksjonene på Krimfestivalen 8 mars. På hovedsenen lørdag kveld. Så kult. Sammen med Horst, Lahlum og Fossum. Det blir snasent.

  TK

 110. Unni Lindell sier:

  Ja, det gleder jeg meg virkelig til.

 111. Helene sier:

  Ble ferdig med Mørkemannen igår. Det var et av de aller beste plottene jeg noen gang har lest i en krimroman, og jeg leser ekstremt mye krim! Skal bare hente kaffekoppen min, så skal jeg sette meg ned med Djevelkysset – og jeg gleder meg masse! Forhåpningene til boken er helt på topp. Tusen takk for de flotte bøkene du skriver.

  • Unni Lindell sier:

   Kjære Helene.

   Tusen takk. Det var veldig hyggelig å få en sånn melding. Jeg er i avslutningen på den nye krimmen nå og det er krevende, men også veldig spennende og fint. Tror jeg skal lure leseren denne gangen også.

   Klem fra Unni

 112. Trond Hoseth sier:

  Hei!

  Da har dattera mi og jeg pløyd gjennom Nifse Nellas 5 sannheter på rekordtid. Morsomme, flotte og lærerrike bøker som virkelig engasjerer.
  Men nå er det tomt, så spørsmålet blir da, når kommer den sjette sannheten?

  • Unni Lindell sier:

   Så stas. Ja, jeg får så mange fine Nllameldinger. Jeg må bare skrive ferdig en bok av gangen og akkurat nå er det krimromanen jeg har alt folkus på, så får vi se. Fredrik Skavlan er jo også med på serien og må ha tid.

   Hilse datteren din.

   Klem fra Unni

   • Katrine Hognestad sier:

    Hei. Sønnen min og jeg er også ferdig med de første fem bøkene nå. Og han venter veldig på den sjette. Er den noe nærmere?

    Mvh

 113. Berit Kristine Smith sier:

  Hei!

  Sendte manuset til Aschehoug forlag i går. Så nå er jeg spendt på tilbakemeldingen!

  Klem

 114. Unni Lindell sier:

  LYKKE TIL:

  VARMKLEM U

 115. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Hvordan går det? Har du levert inn manuset nå? Jeg har lest «Carmen Zita og døden». Den var bra, med en åpen slutt. Nå venter jeg på din. Jeg gleder meg til høsten. Jeg kommer nok ikke på krimfestivalen til helgen, men jeg vet om andre som gjør det. Jeg skulle gjerne vært der.

  I dag er det en spesiell sak som har opprørt meg:

  http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2775212.ece

  Mange vårhilsener fra Cecilie.

 116. Unni Lindell sier:

  Kjære Cecilie.

  Det var en merkelg sak du linket. At det går an! Jeg jobber fprtsatt med boka mi. Men er snart i mål. Synd du ikke kommer på festivalen. Jeg er de bare en dag selv, for jeg må skrive ferdig. Vårhilsen tilbake.

  Snart Frankrike på meg nå. Endelig!!!!!!!
  Varm klem UNNI

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Jeg går jo ut fra at du kommer til Bergen før jul. Da kommer jeg i alle fall. Lykke til på lørdag! 🙂

   Godnatthilsen fra Cecilie

  • Hege Hjørnevik sier:

   Hei, fineste du!
   Osloturen min gikk akkurat i vasken her (så da blir det å toge i Bergens gater med fineste gjengen min istedet) men måtte jo ønske deg tvi,tvi! Så mye spennende på programmet i år da! Og så går jeg altså glipp av det hele. Jaja. Sånn er det av og til man glemmer å dobbelsjekke sin kjæres kalender! Ler!
   Håper dere får en strålende aften! Hilse Vidar 🙂
   (Og heia på deg i innspurten.)
   Klemmepå 😀

 117. Hege Hjørnevik sier:

  Åh, ja, jeg fikk lyst til å legge til en aldri så liten notis her… I og med at jeg nærmer meg vendepunktet etter sommeren bør jeg vel unne meg litt mer franske bobler? Knis 🙂

  http://www.nvkf.no/index.cfm?dok_id=86&kat_id=20

 118. Unni Lindell sier:

  HERLIG HEGE.

  JEG STIKKER RETT NED I VINSKAPET NÅ OG ÅPNER EN CHAMPIS!!! JEG ER HELT PÅ SLUTTEN AV KRIMMEN OG TRENGER Å NØSTE TRÅDER!!!!!

 119. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei!

  Hvordan gikk det med deg i går? Var det mye publikum? Det var synd jeg ikke var der.

  En av mine venner på Facebook delte det som må være dagens desidert morsomste særskrivingsfeil: «hei forstår at alle her inne er dyre elskere» Dette sitatet stammer visst ikke fra en dating-side.

  Ha det bra og god tur til Frankrike! Du skal vel være der i påsken?

  Mange faste håndtrykk fra Cecilie.

 120. Unni Lindell sier:

  Du kan gå inn på Knut Gørvells blogg. Der står alt. Det var en kjempesuksess.
  Morsomt ordfeilspill!!!

  Klem UNNi

 121. RS sier:

  Gratulerer så masse med dagen kjære,kjære Unni. Håper du får en fin feiring,og at du snart kommer tilbake her på bloggen. Stor klem fra Nord

 122. Besart sier:

  Gratulerer med dagen min venn… Må du nyte dagen. Klem

 123. Berit Kristine Smith sier:

  Gratulerer med dagen! Håper du har hatt en fin feiring! Klem

 124. Unni Lindell sier:

  Takk, dere. Veldig koselig dag, med bylunsj med familien og åpnent hus med venner på besøk i kveld. Og ny bok i box og masse blomster på døra. Jeg er heldig!!! Og sjekk ut «broslo instagram» og utstillingen Nye Diamanter, der vi var i går. Herlige kunstnere!!! 600 mennesker! HELT FANTASTISK utstilling. Gjett hvem som fikk kakemonsteret i presang?

  Klem UNNi

 125. Besart sier:

  Unni, hvor mange sider blir den nye boka di på?

 126. Unni Lindell sier:

  Den er jo ikke trykket, bare i manusform, så jeg vet ikke, men godt over 400 i alle fall. Mye jobb har det vært. tittelen er Brudekisten. Kommer til høsten. Omslaget ble veldig fint.

  klem UNNI

 127. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei, Unni.

  Gratulerer med dagen! Da har du hatt skikkelig feiring, men bursdagsværet havnet visst på feil sted. Jeg har vært i byen og spist vafler, og jeg må ha spist noen for deg, for jeg var i alle fall litt småkvalm da jeg dro der fra.

  Hele ettermiddagen satt jeg i hagen og nøt solen og hørte lydbok.

  Bøkene dine pleier å være på rundt 400 sider, så altså mye å bære hvis man velger punktskrift som format. Jeg gleder meg til den nye krimen din kommer. Skal du skrive slektstriologi etterpå? Det ser jeg i så fall veldig frem til.

  Nyt det som er igjen av kvelden! 🙂

  Mange faste håndtrykk fra Cecilie.

 128. Unni Lindell sier:

  Deilig med vår og sol. Jeg må se hva jeg gjør nå som Cato Isaksen-serien har nådd bok nr 10. Det blir stor pressekonferanse til høsten. Litt hemmelig nå. Klem UNNi

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)