unnilindell.no

UT- Unni og Tom Kristensen på turne !

Publisert den 12.11.2012 i Uncategorized

Her er vi hos radio Trømsø.

Tom og jeg reiser landet rundt og møter lesere, har intervjuer, signeringer og bokbad. Det skal vi gjøre i 7 uker. Har allerede vært i Haugesund, tromsø, Bodø og Mo i Rana. Next blir Molde, Ålesund og Tronheim, før turen går videre til Bergen, Stavanger, Kristiansand, vestfold, Østfold og Oslo og mange, mange flere steder. Gå inn på Aschehougs hjemmeside for å se hvor vi er til hvilken tid. Kom og møt oss!!!!

Bokbad på Tromsø bibliotek.

91 kommentarer til “UT- Unni og Tom Kristensen på turne !”

 1. Da skal jeg møte opp i Bergen. Sees der!!!

 2. Thomas K sier:

  Dere to er et bra team, tøffe bøker og kule forfattere. STÅ PÅ!

  TK

 3. Unni Lindell sier:

  Vi står på. Fantastisk å møte leserne og bokhandlerne overalt. Og i Trondheim fikk jeg i tillegg en finfin godkveld med Anne B, vi har storkost oss. Turneen fortsetter. Tom og Vidar er et herlig reiseføle. Mye jobb !!! …og litt mye fly…puh.

  Klem til alle

  Unni

  • Hege H sier:

   I morgen tar jeg meg et glass vin! Er vel lov det,siden det er fredag;0)
   Regnbyen et fin sånn, vi er glade, liker vin og øl, og så leser vi mye Varg Veum!
   Klemmepå fra meg!

   • Unni Lindell sier:

    Og kjære Hege.

    Takk for at du kom. Du er så vakker, også har du de fineste regnfrakkene jeg vet om. Og det trenger man jo i Bergen. Og tusen takk for fantastisk vakre gaver. Den esken altså….så nydelig, skal tenne lysene i desember. Og du, jeg fant den bittelille blomsten inne i den ene frosken. Du er helt spesiell Hege.

    Jeg er hjemom en dag nå, for å ta imot en spansk journalist som skal intervjue meg i morgen, så fyker jeg videre.

    Skriv da, Hege. Ikke tenk så mye på teknikker og hvordan, gjør som Knausgård, skriv om det du «vet». Du vet mye du!

    VARM KLEM Unni

    • Hege Hjørnevik sier:

     Jeg har gitt et løfte og holder det!!! Takk for fine ord;0)

     Tenn lys i desember! La dem skinne, uten at noen blåser ut flammen. Å slukke flammen i et varmt og godt lys kan bety at man aldri finner sannhetene de skjuler… Og det er du vel for klok til!!! (Dette skal du ikke skjønne helt, men det vil du skjønne etterhvert!)
     Du er no så fin, du! Og vakker, ja det er øyet som ser! Men takk for at du liker stilen min;0) Jeg tar fri fra nett og face, men er det noe, ja, så når du meg via mailen! Ønsker alle en fredelig adventstid!!! Klemmepå ;0)

     • Unni Lindell sier:

      Jeg skal tenne lysene, og ta fri du kjære Hege. Tror vi er litt like der, vi trenger ro. Hektiske «flinke» damer må ha ro. Jeg får det etterhvert.

      Får jeg gi deg en sang tilbake: Hør på Jan Garbareks » The moon over Tatsminda».

      Klem U

 4. Besart sier:

  Hei. Dagbladet melder at du er på vårlista til aschehoug. Er det ny krim eller?

 5. Hege Hjørnevik sier:

  Til Vidar; Har man seilt over Atlanteren kan man gå i røde bukser…
  Hm, det var en gammel sjømannsregel! Ikke verre enn det… Regner med du har satt sjøbein? He, he, he!!! (Men, du ble litt redd, ikke sant! Jeg kan jammen være skummel… Ler! )

  Dette var stas, Unni! Veldig god samtale på svenen i kveld!
  Til neste gang, lev vel!!! Og Cecilie; Du er kjempefin! Hilsen kvitre-Jenny!!! He, he, he!

  • Unni Lindell sier:

   Jeg svarer for Vidar, he, he. Han har seilt mye og langt i de buksene der. Gode manageren min. Han ordner opp i alt for meg.

   Klem Unni

   • Hege Hjørnevik sier:

    He, he! Ja, han så ut til å kunne takle det meste! Hyggelig og grei;0) Og det krever sin mann å gi utfordringer til Laksevågsjentene! Du skal bare se at han får julepost!!! Ler høyt! Lykke til videre med turneen!!!

 6. Cecilie von der Ohe sier:

  Tusen takk for hyggelig samvær med deg og Vidar i går kveld. Jeg håper dere fikk noe tilfredsstillende å spise. Din venn Eyvind Hellström har jo stilt seg tvilende til byens restauranter.

  Hege: Det var gøy endelig å få hhøre stemmen til en som jeg bare har kommunisert skriftlig med.

  Unni: Ha en fortsatt fin helg!

  Cecilie

  • Unni Lindell sier:

   Kjære Cecilie.
   Tusen takk for at du kom. Det ble en super kveld på Varg Veums bar og med selveste faren hans, Gunnar. Håper du kom deg fint hjem. Vi spiste på en nydelig resataurant og hadde med oss NRK bokprogrammet. Det ble virkelig en superfredag i Bergen.

   Varme klemmer Unni

 7. Cecilie von der Ohe sier:

  Jeg glemte jo helt å nevne at jeg er veldig fascinert av skilpadder. Jeg har flere skilpaddeting her i leiligheten. En gang kjente jeg nesten på en levende skilpadde da jeg var på besøk hos noen. Da det kom til stykke, turde jeg ikke likevel, og jeg trakk hendene til meg. Jeg har spurt på akvariet i Bergen, men de kunne ikke hjelpe meg. Jeg føler at det er få som bryr seg om skilpadder. Skilpaddene blir diskriminert, og noen arter er også utrydningstruet. Jeg har lest på nettet at angorakatter har veldig myk pels, så en angorakatt vil jeg gjerne klappe. Noen av naboene mine hang bjelle på katten. Da hørte jeg når han beveget seg og nærmet seg den råtne benken, der jeg pleier å sitte om sommeren. Er det ikke et eventyr også som handler om å sette bjelle på katten?

  Cecilie

 8. Besart sier:

  Du skal til kristiansand den 5.desember har jeg hørt. Jeg kommer uten å nøle. Kommer sikkert til å være litt flau. Hehe

 9. besart sier:

  hei. det er meg igjen. jeg er litt forvirra. du har sagt at det ikke blir ny cato isaksen krim neste år, men et nettsted sier at du sier at det blir ny cato krim. jeg vet ikke helt hva jeg skal tro. hehe. er ikke meningen å være masete. men ville få oppklart det med deg.

  klem besart

 10. Unni Lindell sier:

  Her er oppklaringen: Jeg begynner skrive på ny krim i januar, men den skal ikke ut før i 2014. Så enkelt er det.
  Varm Klem
  U

 11. besart sier:

  nei unni, vi har nok ikke truffet. du må nok blande meg med noen andre. hehe

 12. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei igjen Unni.

  På noen nettsteder mener folk at det er dyreplageri å sette bjelle på katten. Hva mener du om det? Mange blinde småbarnsforeldre setter bjelle på skoene til barna sine, for at de skal høre hvor de går.

  Du treffer jo så utrolig mange mennesker, så jeg skjønner det godt hvis du går litt surr i hvem du har truffet og hvem du ikke har truffet. Du kjenner i hvert fall igjen meg. Hvis neste krimbok ikke kommer før i 2014, blir det altfor lenge til vi møtes. Kommer Nella i stedet? Jeg savner henne.

  Cecilie

 13. Unni Lindell sier:

  Hmm, jeg har aldri tenkt på det som dyreplageri med bjelle på katten. For fugler er det i alle fall ikke dyreplageri.

  Jeg vet foreløpig ikke helt om det blr Nella neste år, må jobbe mye med neste krim. Uansett kommer det er barnebok i Ella-serien. Den heter «Forelska forever» og er for barn fra 6-10 år.
  Klem
  U

 14. Besart sier:

  Jada. Kommer jeg.. Blir hyggelig å se deg

 15. Cecilie von der Ohe sier:

  Hva slags foredrag skal du holde på fredag, Unni? Er det noe som er åpent for alle? I kveld skal jeg i hvert fall høre Bokprogrammet med Herbjørg Wassmo og «Hundre år». Den er en av de beste hun har skrevet, synes jeg.

  Cecilie

 16. Unni Lindell sier:

  Alle billettene er utsolgt. Det er for kvinner i Næringslivet, men blir sikkert lagt ut på nettet etterpå (kanskje i alle fall.)

  Jeg sal og e Bokprogrammet.

  Klem U

 17. Cecilie von der Ohe sier:

  Jeg leste i et intervju med deg at du vurderte å ansette vaskehjelp. Uansett, bør du få med deg TV 2 hjelper deg, som ble sendt sist torsdag. Etter å ha sett det programmet, tror jeg du vil foretrekke å vaske selv.

  Cecilie

 18. Unni Lindell sier:

  He, he. Mannen min har nettopp vasket huset i tre timer. Foreløpig tar vi det selv, på deling. Han jobber jo også fullt, så puh, heldigvis ligger Knut under sofen av og til og drar med seg litt støv ut. Han fungerer som støveklut. ( Knut er en katt).

  Klem u

 19. Besart sier:

  Nå holder jeg på med tom Kristensen sin dødsriket. Fengslende og spennende.

 20. Unni Lindell sier:

  Den er helt fantastisk. Tom er suveren!!!!!

  Klem U

 21. Hege H sier:

  Tusen takk, Unni! For sangen…
  Før, da jeg trodde at målet var å skulle yte bra, være flink og prestere noe hele tiden, da var jeg helt sikker på at jeg, jeg bare MÅTTE ha gla’jazzen… Måtte ha den for å oppnå mine resultater. Tenk, for en naivitet jeg hadde da. Tilgi meg, for jeg visste ikke bedre. Jeg er bare et menneske.

  Idag, nå som jeg ikke lenger er den jeg var før, nå ser jeg helt klart at jeg, jeg trenger sakte. Sakte…. Kjærligheten er alltid sakte, det vet jeg nå.

  (Hilsen Dragen)

  Vekst er at en orker å være liten i stillheten, være i et sakte og innse at en er stor inni bare ved at en finnes! Takk for at du minnet meg på det;0) til neste gang; Lev vel, Unni!

  God advent!

 22. Unni Lindell sier:

  Fint sagt Hege. Og alle vi som har litt sprukne sjeler skal være glade for det, for sprekker slipper inn lys!

 23. Hege H sier:

  Anthem… Elsker, helt enkelt!

 24. Unni Lindell sier:

  Da er foredraget mitt i box. Har jobbet MYE med det. I morgen skal jeg snakke i nesten en time for 1500 mennesker i Konserthuset for Confex. Håper å få sagt noen viktige ting, og å underholde litt samtidig.

  Puh, og samme kveld går bokturneen videre til Stavanger.

  Hui og hoi. ( Det «straffer» seg åskrive bøker)

 25. Hege H sier:

  http://www.youtube.com/watch?v=W-vSfwIJkjY

  Tvi,tvi med foredraget!
  (Nå er det siste innspurt med gavene her…så måtte ha et lite avbrekk og se om du blogget! Ler! Klemmepå;0) )

 26. Unni Lindell sier:

  Hulk! Så fantastisk.

  U

 27. Besart sier:

  Hei unni. Jeg lurer på en ting. Er det mulig og bytte det omslagssida på djevelkysset siden det er litt revna? Jeg har løst omslagsside hvis du skjønner hva jeg mener?

 28. Unni Lindell sier:

  Hei Besart.

  Hmmm, det er jeg ikke sikker på. Hver bok har jo bare et omslag, men vi kan se når jeg kommer nedover.

  Klem U

 29. Unni Lindell sier:

  Hjemme fra Stavanger, signeringene gikk supert. lettet over å være ferdog med foredraget i Konserthuset også, puh.

  GOD LØRDAGSKLEM

 30. Besart sier:

  Oki. Gleder meg foresten til å se deg 🙂

 31. Unni Lindell sier:

  /Users/unnilindell/Desktop/531139_461038817275359_465429861_n.jpg

  /Users/unnilindell/Desktop/531139_461038817275359_465429861_n.jpg
  I Konserthuset sist fredag. Full sal. Hlt fantstisk å få stå på scenen.

  Takk Confex/Users/unnilindell/Desktop/531139_461038817275359_465429861_n.jpg/Users/unnilindell/Desktop/248346_461038733942034_1537857022_n.jpg

 32. Hege Sol sier:

  Hei Unni.

  Jeg skal skrive et særemne, der jeg skal ta for meg tre av dine bøker. En barn-, ungdom- og voksenbok. Tenkte litt på emnet: Forelskelse. Men er ikke noe jeg har bestemt meg for. (Er åpen for forslag) 🙂
  Det jeg er litt usikker på, er om boken din Måneorkesteret kan brukes ved dette emnet? Hadde tenkt på «kyss meg på tirsdag» og «sugemerket» i de andre kategoriene.
  Lurte også på om du hadde noen andre forslag til hvordan emne og evnt. bøker jeg da kunne ha brukt.

  Stor julehilsen fra Hege Sol. 🙂

  • Unni Lindell sier:

   Og god jul til deg også.

   Jeg synes det høres spennende ut jeg. Det du selv foreslår.

   Klem Unni

   • Hege Sol sier:

    Takk for svar Unni!
    Setter stor pris på tilbakemelding. 🙂
    Håper du har hatt en fin jul og får ett strålende 2013!

    Er veldig glad i dine krimbøker, så er spent på å lese bøker av deg i noen av de andre sjangrene.

    Hege Sol.

 33. Frans Bogen sier:

  Hei, Unni,
  takk for spennende bøker! Også stor takk til bode deg og Tom for å ta dere tid til en norsk signeringsturne. Er for få av dem her hjemme. Spm: Har lest at du trenger ro og behov for å være alene når du skriver. Skriver litt selv og blir frustrert når jeg ikke får nok tid til skrivingen (er hobbyforfatter og familiemann med tre så barn). Familien kommer naturligvis først. Men er det vanlig blant dere forfattere å ha egne skrivesteder (leiligheter, kontorer)? Når og hvordan oppdaget du at du trengte dette?

  Mvh Frans

 34. Unni Lindell sier:

  Hei Frans.

  Små barn og familie er det vanskeligste som finnes når man vil skrive. «Det går jo over» med åra, men det tar lang tid. Jeg fikk ikke sus i skrivingen min før mine sønner var store. Jeg har alltid, helt fra jeg var liten, hatt et stort behov for å være alene. Det er litt vondt faktisk, fordi man blir litt » syk» om man ikke får dette frirommet og alenetiden. Jeg har trengt dette hele livet, men først de aller siste årene har dette vært mulig. Og det er helt FANTASTISK.
  …men jeg skrev jo før også, innimellom ALT i hverdagen, så det er mulig. Mye handler om vilje, og en forståelsesfull ektefelle. Man kommer langt med det altså.

  Klem Unni

 35. Unni Lindell sier:

  Og i går var det fullt hus på Nes, fantastisk å være der sm en del av turneen vår. I keld er det Ski, så til Kristiansand og Arendal. PUH!!!!

 36. Unni Lindell sier:

  Hjemom såvidt igjen.

  Takk for fint oppmøte på alle arrangementer kjære lesere. Hyggelig å se deg Besart, i Kristiansand og deg Berit Kristine i Arendal.

  Puh, on the road again.

  Klem U

 37. Hei Unni.

  Her er all julepynt tatt frem, og juletreet er pyntet. Juletreet er av plast, ellers hadde jeg vel hatt nåler helt til februar. Jeg har en julegave igjen å kjøpe, men jeg har noen alternativer å velge mellom, så det skal nok gå bra. I morgen skal jeg ha et lite førjulselskap.

  Sist fredag var jeg på et arrangement på biblioteket. Alle påmeldte fikk hver sin bokgave. Dessuten var det mye gratis vin og fingermat, så der skulle du ha vært. Adele Duus er en stilig dame. Hun har en teaterforestilling for barn, hvor hun forteller om oldefaren sin som var lege. Hun viser frem alle slags instrumenter og legemidler som de brukte før i tiden. På biblioteket holdt hun en liten miniforestilling for oss. I pausen gikk jeg frem og fikk kjenne på mye spennende. Det var særlig et masasjeapparat med sveiv som fascinerte meg. Det kan sammenlignes med en hjulvisp. Jeg fikk også lukte på både Opium, Kamferdråper og Eter.

  Jeg har nettopp lest en bok om skriveteknikker. I den sto det at en tekst kan virke sterkere dersom en annen enn forfatteren leser den opp. Jeg var på en juleavslutning, og jeg fikk en til å lese opp et innlegg fra bloggen min. Det ble godt motttatt, og kanskje bedre enn dersom jeg hadde lest det selv. For den lille teksten min fikk jeg mitt første forfatterhonorar, som var en pose Twist.

  Jeg håper du har det bra på turneen din, og at du får solgt mange bøker. Jeg ønsker deg en fortsatt fin førjulstid!

  Cecilie

 38. Unni Lindell sier:

  God jul til alle. Takk for fint innlegg. Jeg fyker hit og dit. I dag har jeg hatt en nederlandsk journalist på besøk. Ellers signerer jeg i mange butikker, signerte 88 eks av Djevelkyddet på Jessheim i går og 84 på Byporten forleden. Armen går varm.
  men det er så stas å møte lesere.

  Klem i full fart.
  U

 39. Thomas K sier:

  God jul til deg. Moren min var i konserthuset og hørte på deg. Hun sa det var fantastisk. God jul. Og skriv mer!!!

  TK

 40. Hege H sier:

  God jul fineste du!

 41. Unni Lindell sier:

  Så fantastisk fint!!! Snufs, gråt… Nydelig! TUSEN TAKK. Jeg har hatt et veldig, veldig fint år. Jeg har møtt så mange av DERE der ute, fått til så mye, gjort ting jeg ikke tør, knuskost meg med lille barnebarnet mitt, blitt farmor til en liten hund som heter Wilma, (Som jeg er såpass redd at jeg går i høye gummistøvler når jeg er sammen med henne, for hun biter noe j…) Vært på den fineste turen i Italia med venner, vært i Frankrike med kjæresetn min, hatt nydelig sommer med familien min i Grimstad og vært på en fantastisk turne i 2 måneder med Tom og Vidar. Og før det, jobbet meg ihjel med skrivingen, og nå solgt masse bøker og i september fått verdens tristeste beskjed, en av våre aller eldste og beste venner er syk, ordentlig syk. Vi lever her og nå. Jeg er så glad i ham og i kona hans, min kjæreste venninne og familien deres. Alt blir så lite da, mens samtidig så stort. Vi er alle bare støvfnugg i verdens evighet. Men jeg elsker støv!

  FREDFULL JUL TIL DERE ALLE.

  OG TAKK!

  Unni

 42. Hei, Unni.

  Jeg har registrert at du og andre her har ønsket god jul. Det tyder på at dere er opplyste og oppegående individer. Mange går rundt og sier god jul og godt nytt år før jul. Etter min mening bør vi ønske hverandre god jul før jul. Nyttårsønskninger bør vi vente med til det nye året starter. Hva mener du om det? Jeg har hatt noen diskusjoner om dette de siste dagene, og jeg har skrevet et innlegg om det på min egen blogg. Det er det nest siste innlegget.

  Nå vil jeg ønske deg og alle andre en riktig god jul.

  Julehilsner fra Cecilie i vest

 43. Unni Lindell sier:

  Enig, Cecilie. Det er jul føsrt. Og det er nå!!!!

  Klem Unni

 44. Berit Kristine Smith sier:

  Hei Unni!
  Var så koselig å treffe deg og Tom Kristensen i Arendal!
  Hadde trivlig førjulsbesøk i dag av ei i familien med 5 barn, som våget seg ut i snøføyka. De 2 minste er bare 3 mndr. Skjønne. Flora, den nye hunden min, syntes det var rart og spennende med så små mennesker.
  Ønsker deg en fredfull jul. Kos deg med dine, også de firbeinte.

  Klem fra Berit Kristine

 45. Hei, og gratulerer med navnedag, Unni!

  Jeg har hatt noen fine juledager, spist mye god mat og fått fine og nyttige julegaver. Myggjager er vel litt utenfor sesong nå, men jeg får ta den frem om et halvt års tid. En ny skilpadde til samlingen ble det også. Den kom til meg nå i romjulen. Hvis det er noen som lurer, kan jeg berolige med at det ikke er levende dyr det er snakk om. Jeg ville ikke hatt en levende skilpadde. Det er ikke riktig klima for dem her i landet. Ellers er det stille og rolig. Jeg går ut fra at du har mye selskapelighet, eller vareopptelling som en av mine medbloggere kaller det. Gledelig jul!

  Varme vinterhilsner fra Cecilie

 46. Unni Lindell sier:

  En fin jul har det vært. Etter stor julaften har vi hatt selskap både 3 dag og 5 dag. Og i morgen er det nyttårsaften med gode venner.
  SÅ ER DET HVERDAG!!!!

  Det blir deilig det og.

  GODT NYTT ÅR

  Klem Unni

 47. Hei, Unni!

  Godt nytt år! Den første dagen i 2013 har gått med til å kaste gamle papirer. Selv om mye av tiden i julen har gått med til selskapelighet, har jeg lest «Kammerpiken» av Cecilie Enger. Jeg vet jo at du er glad i kongefamilien, så den boken er nok noe for deg. Nå venter jeg på «Hvem tror du at du er?» på NRK.

  Cecilie

 48. Hei, Unni!

  Hvordan går det? Har du begynt å skrive på ny bok? Jeg leser for tiden «Jeg nekter» av Per Petterson. Jeg leste i Dagbladet at du anbefalte den som julegave til en ungdom. Her er det fortsatt full jul i stuen. Jeg tror den blir til 20. dag jul. I morgen begynner den russiske julen. Nå er jo julen på tilbud også. Jeg har hamstret marsipangriser (de uten sjokolade). Jeg synes de minste marsipangrisene smaker best. De litt større har en hard hinne utenpå.

  Cecilie

 49. Mari sier:

  Hei Unni!
  Jeg lurer på hvor mange bøker du har skrevet til sammen?

 50. Thomas K sier:

  Hørte at du skriver igjen, derfor du er borte fra bloggen sikkert. Stå på.

  TK

 51. Jon-Martin H sier:

  Hei Unni Lindell, jeg går på nansenskolen på Lillehammer og studerer skrivekunst og har et stort ønske om å en dag bli forfatter. Jeg har hørt om mentorordninger i landet, men vet ikke mye om det og så deg i en artikkel om dette når jeg søkte på nettet. Vet du hvordan man kan skaffe seg en mentor? Håper på svar! Og setter stor pris på tips til hjelp for skrivingen min 🙂

 52. Michelle sier:

  Hei! Jeg er en elev på 8 trinn. Vi skal ha en forfatter oppgave, og jeg valgte å skrive om deg. Du er sikkert veldig travel, men jeg lurte på om du hadde tid til å svare på noen spørsmål på mail. Jeg har skrevet mailen min så det er bare å sende en melding hvis du har tid. Jeg hadde satt stor pris på det 🙂

  Elsker bøkene dine!

 53. Marthe S sier:

  Jeg har også en skoleoppgave. Jeg vil gjerne møte deg og intervjue deg. Kan godt komme hjem til deg, eller du kan møte meg i Oslo. Det som passer best for deg. Det tar bare et par timers tid.

  Marthe

 54. Kan du skrive telfonnummeret ditt her. Jeg finner det ikke å opplysningen og jeg skal også lage oppgave om deg og trenger en prat. Du er kjempeflink.

  O

 55. Thomas K sier:

  Herregud, som dere maser. Dere skjønner da vel at hun ikke har kapasitet til dette her!!! Hun har jo skrevet et helt innlegg om dette tidligere, at hun blir bombardert av skoleelever.Google på nettet dere!

  TK

 56. !!!!! sier:

  Tar meg en liten frihet, og ber om nåde fra Dronningen…

  Men til alle som maser på Unni, ta en kikk på programmet! Kanskje lærer dere noe? Og det bruker å være fine opplevelser;0)

  Lykke til! Kanskje vi sees?

  http://www.krimfestivalen.no/program/

 57. Unni Lindell sier:

  Kjempefint festivalprogram fra den navnløse !!!!!!!

  Jeg er dessverre i Sverige og lanserer Djevelkysset i mars og har måttet velge mellom det og krimfestival. Det ble Sverige i år.

  Nå skriver jeg døgnet rundt. Og så drar jeg til krimfestival i Barcelona i februar.

  Jeg får be om nåde jeg også.

  Hilsen Dronninga

 58. Og nå ser jeg traileren på Tv, at du skal portretteres i BOKPROGRAMMET på NRK på tirsdag. Topp!

 59. Berit Kristine Smith sier:

  Hei Unni!

  Lykke til med skrivingen!
  Jeg holder også på med nytt manus, som jeg håper blir bok nr. 2.

  Klem

 60. Gjett om jeg skal se, nei jeg mener høre, Bokprogrammet på tirsdag. Jeg tror at jeg også har klart å snike meg inn der. Jeg må innrømme at jeg er litt nervøs også, så jeg har ikke sagt det til så mange.

  Cecilie

 61. Thomas K sier:

  Skal se. Gleder meg.
  TK

 62. Gabriele Rumbold sier:

  Hei, STÅ PÅ , kjære medquinde 🙂 du er en fryd i janteland!Leste nettopp i avisen om deg og ME.Kan kanskje,kanskje dele noen råd der.All the best, GR

 63. Thomas K sier:

  Digger dette. TOPP!!!
  TK

 64. Hege Hjørnevik sier:

  Veldig klok og fin som alltid. Flott bokprogram med noen sylskarpe poeng! fine du;0) Klemmepå fra meg!!!!

 65. Unni Lindell sier:

  Og STOR klem til deg Hege. Den vakre esken jeg fikk av deg da jeg var i Bergen er jeg så glad i. Fyller på den med lys og har den til pynt.

  Tenker på deg og de flotte regnfrakkene dine.

  Jeg skriver på ny krim, koser meg. Har funnet sånt lurt plott.
  klem Unni

 66. Hege Hjørnevik sier:

  Gleder meg!

  Hardt arbeid sies å skulle lønne seg. Utfordringer må til..men noen dager skulle jeg ønske at kroppen ville samarbeide litt bedre. Jaja, sånn er det! Vi får gjøre det beste ut av hva vi har, ikke sant? Og et sakte fremover er langt mye bedre enn stillstand. Selv om stillstand også har sin funksjon, så er det lite gunstig å oppholde seg i seilbåten i et vindstille for lenge av gangen. Er vel bare å sette i gang med å blåse!!! He,he,he! Siden motoren min ikke virker så godt, mener jeg. Eller, om en er heldig kan en også få blåst litt vind i seilet fra andre!

  I julegave fikk jeg ord som lyste mot meg! Grenseoverskridende opplevelser, mange mirakler og stadige under…

  De blåste meg et stykke, så får tiden vise hvilken havn jeg seiler mot. Ha en fantastisk dag, fine du! Gleder meg veldig til å lese det lure plottet ditt. Og rådene du kom med, ja, de tar meg kanskje et stykke de også, men det er heldigvis langt igjen!!! Klemmepå!

 67. Unni Lindell sier:

  Det skal være langt igjen, Hege. Det kan være fint!!!!
  Kjempefine deg også!!!!

  Klem

 68. besart sier:

  gleder meg til krimmen din. hva heter den?

 69. Hei, Unni.

  Du var super på Bokprogrammet. Det er alltid like underholdene å høre på deg. Litt stas var det jo for meg å få medvirke som linselus i programmet ditt også. Det er bra at du står på selv om du ikke er helt frisk, synes jeg. Man bør ikke se på det å ha fått en diagnose som en utmerkelse. Det gjør en bare enda mer syk. Det er fint å høre at du er blitt bedre. Jeg har veldig lyst å lese «Monstermennesket», men den finnes dessverre ikke verken innlest på lyd eller i punktskrift ennå. Har du lest den? Jeg ser fram til den slektstrilogien du planlegger å skrive. God natt!

  Cecilie

 70. Unni Lindell sier:

  Har ikke lest Monstermenneske. Blir nok noen år til den slektstrilogien, for først skal tiende krimmen ut i 2014. Men jeg gleder meg ved tanken på å skrive og planlegge den.

  Klem Unni

 71. Besart sier:

  Jeg vet at du liker bøkene til Thomas enger. Holder på med skinndød. Hans 3dje bok er ute nå. Blodtåke

 72. Hege H. sier:

  Hellu! Her er et program som bør sees!

  God helg!

  http://tv.nrk.no/program/koid26002011/sprengkaat-og-skinnhellig

 73. Unni Lindell sier:

  Oj, da. herlig. Har sett halve, skal se resten en annen dag. Fantastix!!!

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)