unnilindell.no

4 STJERNERS MANDAG, litt gøy skal man ha !

Publisert den 04.03.2011 i Uncategorized

Mandag begynner 4-stjernersmiddagprogrammet der jeg er med. Har sett traileren og blir litt flau, men tenker: Litt gøy skal man vel ha. Under innspillingen hadde vi det i alle fall veldig gøy. De tre andre som er med er, Anne B (selvsagt), Per Christian Ellefsen og Torgrim Eggen. Blir spennende å se, for de klipper jo programmet sammen, så jeg aner ikke hva de andre har sagt om meg osv. Aner ikke helt hva jeg har sagt om dem heller, for vi fikk jo champis allerede i bilen som tok oss til de andre.

Uansett, i dag har jeg skrevet fra ni om morgenen til nå. Kl er 22.30 nå. Time goes og boka skrider frem. Det gjør vondt å skrive, et stort ubehag. Fylle side etter side med spennede ord og setninger. PUH, hvordan orker jeg dette usosiale livet egentlig. Men ute er det jo bare snø, så livet er uansett ingen dans på tulipaner ennå. Men SNART ER DET VÅR ! Tenk det da, dere. I dag var Nils og co i hagen min igjen. (rådyrene) Jeg kan ikke fordra det, er så redd for at naboen skal la bikkja si løpe rundt uten bånd igjen. Det er SKJØDESLØST !!!!! Ok, dere snart vår, for både rådyr og forfattere.

Men først overleve 4 stjerners og bok!!!

God helg.

Klem Unni

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)