unnilindell.no

4 STJERNERS MANDAG, litt gøy skal man ha !

Publisert den 04.03.2011 i Uncategorized

Mandag begynner 4-stjernersmiddagprogrammet der jeg er med. Har sett traileren og blir litt flau, men tenker: Litt gøy skal man vel ha. Under innspillingen hadde vi det i alle fall veldig gøy. De tre andre som er med er, Anne B (selvsagt), Per Christian Ellefsen og Torgrim Eggen. Blir spennende å se, for de klipper jo programmet sammen, så jeg aner ikke hva de andre har sagt om meg osv. Aner ikke helt hva jeg har sagt om dem heller, for vi fikk jo champis allerede i bilen som tok oss til de andre.

Uansett, i dag har jeg skrevet fra ni om morgenen til nå. Kl er 22.30 nå. Time goes og boka skrider frem. Det gjør vondt å skrive, et stort ubehag. Fylle side etter side med spennede ord og setninger. PUH, hvordan orker jeg dette usosiale livet egentlig. Men ute er det jo bare snø, så livet er uansett ingen dans på tulipaner ennå. Men SNART ER DET VÅR ! Tenk det da, dere. I dag var Nils og co i hagen min igjen. (rådyrene) Jeg kan ikke fordra det, er så redd for at naboen skal la bikkja si løpe rundt uten bånd igjen. Det er SKJØDESLØST !!!!! Ok, dere snart vår, for både rådyr og forfattere.

Men først overleve 4 stjerners og bok!!!

God helg.

Klem Unni

96 kommentarer til “4 STJERNERS MANDAG, litt gøy skal man ha !”

 1. Hege Hjørnevik sier:

  Hey,hey!
  Dato og tidspunkt er notert! Gleder meg!
  Deilig med våren…Blir yr og smågal bare ved tanken på å kaste stilongsen! LER!

  • Unni sier:

   Har prøvd å sitte i sola, med tjukk lue og gigadynejakke. Blåser og er kaldt. FOR ET møkkakaldt land. Blir rasende. VIL HA SOL!!!!!
   U

   • Hege Hjørnevik sier:

    He,he…Sendte forresten et bilde til Belinda!
    Der har du giga-pakka-inn-frysepinn-med-ullfrotte og fleece-under-dynejakka-berte, der! Det var kaldt den dagen, det skal jeg si deg…Men sol,det hadde vi! Sol og glede! (sitat mannen i mitt liv; -Sendte du DET bildet?Du ser jo ut som en stuffet kalkun!He,he,he) Men jeg synes stuffede kalkuner smaker godt,jeg! Og sunne er de også! bedre det en at hun ser meg som crispy sjokolade for da er jo bare usunn, ikke sant? Men gu, kanskje hun blir fort mett av meg om jeg er kalkun…DET hadde jeg ikke tenkt på…Får sende henne et til,da…Uff! LER HØYT OG VELDIG SKINGRENDE!
    Oh, gleder meg til sendingen i kveld!
    Klemmepå!

 2. Madeline C. sier:

  Hei Unni 🙂

  Åh, det blir spennende å se på, gleder meg masse 🙂
  Skal bli så deilig med vår og sommer nå, vinteren har vært så altfor lang og kald, så skal bli godt med varme og solskinn i kropp og sinn!

  Kan tenke meg det er slitsomt å skrive så lenge, men blir jo bra resultater da 😀 Elsker å skrive selv, og skriver en del, men hadde ikke holdt ut så lenge, hehe! :p

  Ha en fin natt kjære du!

 3. Viktoria sier:

  Hei ^^
  Det er ikke så kaldt lenger da, men jeg frøs, jeg også i går. kanskje mest fordi jeg var trøtt, men men. Gleder meg til mandag 🙂 Hvis jeg skal se noe på TVen må det være et mat/kake-program 🙂 kjempegøy. Men i går ettermiddag, mens det enda var lys ute var det ei elginne, eller ku eller hva man kaller det, sammen med kalven sin ute i hagen vår. og senere på kvelden skremte de nesten vettet av søstra mi, som skulle ut og hente noe. da sto de like utenfor.
  jaja 🙂 lykke til med skrivingen 🙂

  Klem Viktoria

  • Unni sier:

   Og jeg har satt ut bøtte med gulerøtter til Nils og co. Vet at det ikke er lurt, at de kommer til å spise bedene mine rene for tulipaner til våren. Men de er så tynne og sultne. Orker ikke se på dem.
   U

 4. Hege Hjørnevik sier:

  I det ene øyeblikket sol…i det neste snøføyk…På vestlandet har vi det flott! Og no får vi noen flotte trollbeskyttere i Hardanger også! D e flott D!! …og bare sånn for sikkerthetsskyld har jeg brent meg…ca 3*3 cm på hånden etter å skulle imponere med deilig middag til guttaboys…Rart det der…hvordan en så liten skade kan sette ut hele meg! Nei, eg e enig på du! NO vil vi ha varme i skrotten…men ikke 150 grader varm olje over hånden altså…Det var ikke så lurt!…Gudskjelov for vinen og paracet! LER HØYT!
  Jeg har assosiative tankerekker som overgår enhver med ADD! LER! Må bare dele det jeg kom på nå…(for å glemme smerten i min såre hånd! Herregud, kanskje detter den av? He,he,he…Neida…Var det bare så vel…Sukk…) Men altså; Mitt fineste «frosne øyeblikk» er fra Frankrike…Vi kjørte bil over langstrakte asfaltveier på den franske landsbygda…Og så med ETT stod der en hjort midt i veien…i et sånt morgenlys som brøt igjennom tretoppene…(Det var tidlig i mai!) Det var som om dyret kom fra en annen sfære…Nesten som med magi følte jeg at vi hadde blikkontakt! Som om dyret boret øynnene sine inn i mine før det forsvant…Det var intens RO i meg etterpå! Jeg trodde det hele var innbilt, og jeg måtte sjekke med min kollega at det faktisk hadde stått et dyr i veien! Det hadde det og hun satt igjen med den samme roen som jeg hadde! Det minnet sitter i meg som klistret fast i margenn min…Naturen er fantastisk.. Våren er verdt å vente på, Unni! Ikke lenge igjen nå! Klemmepå!

  • Unni Lindell sier:

   For en nydelig historie, Hege. Du har klart å gjenskape det så levende at jeg ser det for meg. Lei for at du har brent deg, det gjør skikkelig vondt. Enig, ikke sånn varme vi lengter etter.

   Klemz Unni

 5. Hege Hjørnevik sier:

  He,he!

  • Unni Lindell sier:

   Om man elsker edith piaf, kjøp CD som svenske Rikard Wolf har spilt inn med hennes sanger. Helt fatastisk!!!!!

   Unni

   • Hege Hjørnevik sier:

    Jeg elsker!!! Skal kjøpe!
    Gikk bra med hånden, gitt…2.-3. gradsforbrenning ifølge min gode nabo, men ikke noe hull i huden! Og det var visst det viktigste! Fikk skryt for egenbehandlingen! Liker skryt bedre og bedre, merker jeg! (Og tenk, hånden falt ikke av!!!!)
    …Å lese om smertefull kjærlighet med et sviende brannsår gjorde at leseropplevelsen ble veldig sterk i går!!! Så idag har jeg selv skrivekløe så det holder! Klemmepå!

 6. Hege Hjørnevik sier:

  Ja, der tok jeg visst feilt klipp… Denne her;
  http://www.youtube.com/watch?v=TCob87aJOzY&feature=related

  skulle ligge med et he,he…
  Sorry!

 7. Cecilie von der Ohe sier:

  Jeg falt for Edit Piaf fra første gang jeg hørte henne og har to CD-er med henne. Det gjør ingen ting at jeg ikke skjønner tekstene. Jeg har ikke hatt fransk på skolen.

 8. Unni Lindell sier:

  Det skjønner jeg godt. Den såre, vare stemningen i sangene er gripende. Og tidløs!

  Klem UNNI

 9. Hege Hjørnevik sier:

  HEIA PETTER!!!
  Kjempegøy!

 10. Unni Lindell sier:

  Enig, hurra for Petter. Men nå er det NOK!!!!! Nå vil jeg ha vår og sommer og ikke en SKI PÅ HIMMELEN!!!!!

  UNNI

 11. Cecilie von der Ohe sier:

  Jeg hadde glemt at det er fastelaven i dag, men det gjør ikke noe, for jeg liker ikke boller med krem. Det er kvalmende. Jeg tar meg en persimon i stedet.

 12. Unni Lindell sier:

  Det er sant. Det sto en dame i butikken og solgte fastelavsris i går. Jeg kjøpte to, men ville ikke ha selve risene, for de er så dritstygge. Kan de ikke, som i Sverige, henge fjær MED SAMME FARGE på risene, f. eks bare hvitt eller bare blått. Alle fargene ser så utrolig Harryrotete ut.

  Ikke en bolle i sikte her. jeg vasker huset. Var på fest i går og har ikke fått skrevet en linje i dag. SUR på meg selv. Men IMORGEN er det full skriverulle.

  U

 13. Hege Hjørnevik sier:

  Jaja…Må nok lide meg igjennom fastetiden uten å ha fått bollen men krem i! He,he,he…Mulig årsak; – Kem tok kremen fra kjøleskapet? Hva mener dere? Har dere laget kakao? Med all den kremen?!
  Fire svært fornøyde gutter smiler med åpne og glade blikk imot meg…-Ja, eller ikke kakao, mamma…Vi lagde sjokomelk…eller egentlig hadde vi mest krem oppi! Og mamma, det ble verdens beste drikk!!!

  Da er det deilig verdt det, synes jeg…og å kose seg med skillingsboller istedet er jo også en mulighet, ikke sant! Hvem trenger vel krem? Is har vi også! God fastelaven!

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Is og skillingsboller er et mye bedre alternativ enn fastelavensboller. Er skillingsbollene hjemmebakte?

  • Unni Lindell sier:

   Å, Hege. Har du fire gutter? Fantastisk. Jeg blir bløt i hjertet når jeg ser dem for meg. Må le, husker hundre sånne episoder!!!!!Jjeg har «bare» to, og de har vokst seg til menn i løpet av noen timer. Et knips, så hadde de 46 i sko. Men i juni kommer Lilleulv.
   Klem U

   • Hege Hjørnevik sier:

    Nei, dessverre, tre av dem var lånt!

    Det var min sønn som var hyggelig vert, skjønner du!Så det var tre fornøyde gjester og en vert…Alle er ni år…De er jo bare helt herlige!!! Du vet, vi serverer da overnattingsgjestene våre det beste vi har, ikke sant? Herlig!!!

 14. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Både jeg og husets 10 åring ser fram til å se deg i 4 stjerners middag 🙂

  Har jo jobbet i faget i årevis, og det er imponerende å se hva enkelte glade «amatører» får til med kameraer og Anders Hatlo tett på!

  Er veldig glad for å høre at du skriver selv om det er et slit. Det betyr jo at vi får enda mer leseglede å se fram til 🙂

  Lisbeth.

  • Unni Lindell sier:

   Jesus, er det Anders Hatlo som er tett på. Det ante jeg ikke. De legger jo på den kokkestemmen etterpå, så det er rimelig skummelt. Blir litt flaut å se det. tror nok vi tuller litt vel mye, men, men, sånn ble det!!!!

   Klem U

 15. Britta i skogen sier:

  Hei Unni 🙂
  så gøy at du har en blogg, og enda gladere ble jeg da jeg leste av du faktisk kommuniserer med leserne 🙂 Første gangen for meg her idag, men har til gjengjeld lest ALT.
  I går kveld leste jeg høyt fra en novellesamlingsom heter NOVELLER NÅ, og der dukket det en vakker fortelling opp; Si farvel til den lille elefanten. Den traff iallefall den melankolske leseren midt i hjertet; begynnelsen var vidunderlig <3. Skulle så gjerne lest akkurat den en gang til – men boken var ikke min – så jeg har den ikke her – og derfor frir jeg til deg nå – i all min ydmykhet; kunne du være så elskverdig og legge ut her kanskje?

  • Unni Lindell sier:

   Hei Britta i skogen. Velkommen hit. Så fint at du har merket deg den novellen. Problemet er at jeg ikke teknisk kan legge ut sånt. Må få hjelp såfall.Vet ikke hvor boka er heller. Muligens alt sammen ligger i kjelleren. Må se når jeg skal gjøre vårrent. Nå bare skriver jeg. Den utkom i alle fall første gang i samlingen «21 Hundreår», noveller Aschehoug forlag.

   Glad for t du «så», for den typen litteratur er jeg ikke så kjent for.

   VARM KLEM

   UNNI

 16. Sarahmor sier:

  Huhei, nå har jeg også lånt meg noen ekstraunger. Jo flere, jo bedre.
  Britta i skogen: Vi er priviligerte som får leseskriveleseblogge med en vaskeekte forfatter. Skjønt – en mørk kveld fikk jeg en festlig fantasi om at det ikke ER orntli-Unni som skriver, men en forlagsansatt med krøllete parykk. Som satt og fant på ting. Og det ble faktisk hyle morsomt.

  Faktisk ble en av vennebloggerne så full av narsissistisk raseri over å ha blitt holdt for narr at det ble krim av det.

  Nå er det snart vår, fuglesang, og slutt på svangerskapspermisjoner og anna salighet.

  Lykke til i kvcld med tøv&tant! S

  • Unni Lindell sier:

   He, he.

   Lur i ide. Kanskje jeg skulle få min «livvakt» i forlaget, Vidar til å skrive her. eller min søteste redaktør Mia Bull Gundersen. Må skuffe deg, Sarahmor, er nok tyvärr meg!!!!
   Klem UNNI

 17. Britta-i-skogen sier:

  Takk for svaret Unni – du har såvisst så mange ben å stå på at det sikkert ikke alltid er like lett å få «satt» seg.

  Jeg finner tilbake til novellen selv – og skal jammen meg poste den her til glede for dine øvrige følgere.

  God skriveøkt fortsatt, med et skjønt visdomsord fra India;
  «Troen er den fuglen som vet om daggryet, og som derfor synger mens det ennå er mørkt.»

 18. Andreas Bentzrød sier:

  Ojjj, jeg gleder meg Unni, håper vi for sett deg fra en litt mer privatside, hadde vært kjempegøy. Gleder meg!
  Til fredag skal jeg har framføring om deg, og gjett. Som kanskje den eneste i klassen gleder jeg meg.
  Hei og Hå!!!!:-)

 19. Andreas Bentzrød sier:

  Og en ting til, i dag fant jeg på en ny tittel…

 20. Hege Hjørnevik sier:

  Åh, du virker veldig fin, Unni! Kledde den der sydvesten… LER! Skjønne er dere!

  • Unni sier:

   Artig for oss i alle fall.

   Men «noen» er jo litt vel kritiske og tar seg litt høytidelig kanskje, he, he. Må flire litt.

   Klemmmmmm UNNI

   • Hege Hjørnevik sier:

    Vel, her trykkes det kun på LIKER-knappen..Ser ut som om neste episode blir litt mer klengete? HE,HE,HE! Oh,la,la,la! FIIIINE, UNNI! Nå er jeg rigget til for Kongsvik!!!

 21. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Veldig så artig det er å se folk spise middag 🙂

  Og for en fantastisk leilighet du har da! Falt pladask for murveggen på kjøkkenet 😉 Skal følge spent med resten av uka.

  Lisbeth.

 22. Belinda sier:

  ÅÅÅÅHH, UNNI!!! Du er til å spise opp! Og det enda mer enn maten, påstår jeg! Jeg smeltet av favorittdama mi på fanget til P.C Ellefsen, da kom ungpiken i deg frem:D Nydelig!

  Gleder meg til i morgen kveld, og ikke minst torsdag;D KLEM

 23. Unni Lindell sier:

  Å, takk Belinda. Så søtt sagt. Ellefsen er en god venn, både han og hans Ana. Det blir full fres ja, Eggen klager på det meste tror jeg, he, he. Vi får se. Spennende, for ingen av oss vet jo hvordan de andre kommenterer. Torsdag blir PANG, det lover jeg!!!! Her hjemme på Høvik.

  Klem UNNI

 24. Belinda sier:

  HEHE, joda, jeg visste jo at han var en god venn, Unni. Du har jo skrevet om det før på bloggen, vet du;D
  Nei, dette var god moro. Mer Unni, vi vil ha MER:D

 25. Sarahmor sier:

  Zzzz klar for puta etter tretusen ord overført fra tastatur til skjerm og til harddisk. Skjønner at du synes skriving er hardt arbeid, fru Lindell. God natt!

 26. Britta-i-skogen sier:

  Nå tillater jeg meg å poste begynnelsen av den skjønne novellen som jeg skrev om forleden, forhåpentligvis til glede for både forfatteren og hennes «wannabe muser» ^^

  «Den alles vakreste mannen. Alt ved ham har jeg tenkt. Den nakne huden hans. Vakker og myk som himmelen når jeg løfter føttene. For hvor slutter himmelen, hviler ikke den også på bakken? Stryker den ikke forsiktig under føttene mine når jeg løfter dem ? Øynene hans – jeg har danset dem. Glitrende og leende mot meg som stjerner på øst himmelen. Munnen hans – jeg har drukket den. Kroppen hans, tynn men med musklene like under overflaten. Jeg har sovet den gjenom hele og tørre netter. Men jeg visste ikke hvem han var. Visste bare at han var. Nå vet jeg hvem han er. Tiden blir aldri den samme.»

 27. Belinda sier:

  Oh my!!! Det var en helt fantastisk tekst! Og den TRAFF meg så veldig. Og så ble det så personlig for meg alt sammen. Tusen takk, Britt, for at du la ut denne.

  KLEM

 28. Unni Lindell sier:

  Og takk til deg, Belinda.
  Klem Unni

 29. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Jeg kom over et stilig ord som brukes av svenske damer om pene, atraktive menn: ögongodis. Jeg har aldri hørt det før, og jeg som er så opptatt av svensk språk og kultur. Når jeg er i Danmark føler jeg meg som turist. Sverige er som mitt andre hjemland. Det er rart for jeg har ikke vært i Sverige så mange ganger.

  Nå skal jeg gå og finne sengen og det håper jeg at du også gjør. Ikke sitt oppe og skriv om natten!

  Cecilie

 30. Sarahmor sier:

  Igår så jeg på 4 stjerners middag og sa til min kjære ‘tenk, Unni, hun er jeg litt venn med.’ Og da svarte han på en varm og deltagende måte: ‘Mm.’ I et sånt tonefall som betyr ja, altså.

  Men egentlig er jeg i gang med å jobbe litt om dagen, bortsett fra at jeg også har begynt å lese en annen bok som ble anbefalt tidlig, tidlig i denne bloggen, nemlig Vente, blinke.

  Og den gir meg et skikkelig sug i magen. Oioioi. Det er nesten sånn at jeg må lese den når jeg har fullstendig ro rundt meg – så dette kan ta sin tid!

  S

  • Unni sier:

   Jeg klarte ikke å lese den boka jeg, klarer ikke å lese på nynorsk. Vil, men teksten stopper seg dessverre. KJEMPEDUMT ! derfor klarte jeg heller ikke Saman er ein mindre åleine.

   Klem UNNI

 31. Frida Aronsen sier:

  Hei!
  jeg er ei jente på 14 år fra Stokmarknes Skole som jobber med et prosjekt om et litterært emne. har nettopp lest boka di » sugemerket» og lurte på om det var noen mulighet for et intervju på mail eller tlf? 🙂
  skal skrive en del om forfatterer, inspirasjonkilder, forfatterskap og en del om boken. håper du kan kontakte meg snarest mulig.
  mvh Frida Aronsen

 32. Unni sier:

  Lydbok er en god ide, Sarahmor. Da kan man jo vaske hus osv samtidig.

  Klem UNNI

 33. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  I vinter har jeg lest Nede i himmelen, av Tove Nilsen. Den var jo også nominert til P2-lytternes romanpris. Har du lest den?

  Cecilie

 34. Unni sier:

  Nei, den ligger i sommerbunken min. Nå BARE skriver jeg for fullt og da leser jeg ALDRI samtidig.

  Har hørt den er fin.

  Klem UNNI

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Ja, den er fin, men jeg ble litt skuffet over at Tove Nilsen ikke leste selv på lydboken. Mange av de andre bøkene sine har hun lest inn selv. Jeg beklager å måtte si dette, men østlendinger som prøver å snakke bergensk og trøndersk fungerer svært dårlig.

   Cecilie

 35. Cecilie von der Ohe sier:

  For resten Unni: Bøkene til Tove Nilsen må jo være ypperlig som sommerlektyre. Hun skriver jo nesten bare om sommer.

  Cecilie

 36. Hege Hjørnevik sier:

  Nynorsk er et veldig ordrikt språk! Der kan en formidle følelsene mye mer intenst…Unni, Jeg leser gjerne høyt for deg på BÆRGÆNSK! Dere på østlandet legger for mye «bygd» i uttrykket når dere avkoder! LER HØYT! Eller som elevene mine sa;- Det e et jævla grautamål!!!!Ka mener du? Ska eg skjønne dette her! (Og så slenger de på a-endinger så det holder! Vittig!) Men; så leser jeg for dem og da liker de det og avkoder det litt mer med egen dialekt… Jeg elsker å skrive på nynorsk…men det er ikke korrekt nynorsk, så jeg måtte hatt korrektur på heile skiten! He,he,he! Så jeg synes nynorsk er et veldig fint språk, men leser det helst!!
  Språkdiskusjoner er jo alltid bra! (Og for å fye opp; Jeg mener at alle norske barn skal ha kunnskaper i begge de offisielle skriftspråkene.He,he,he…)
  Klemmepå!

 37. Unni sier:

  He, he.

  Mns jeg mener det får holde med ett skriftlig nasjonalspråk !!!!
  Nå blir det vel bråk, he, he!

  Unni

 38. Hege Hjørnevik sier:

  LER! Det er jo selvsagt ulike argumenter, ikke sant? Og så må en la seg overbevise til å mene det en føler er riktig å stå for! (Tror det er ulike standpunkt utfra geografiske områder og økonomi…) Det er jo det som er demokrati, ikke sant?

  Men, Unni, om argumentene er at en verken dør eller mislykkes i livet om en bare skriver bokmål, ja, da vinner du helt klart!!! LER! Ingen har dødd enda, men kan jo være mørketall…Moa-ha-haa!

  • Unni sier:

   Men økonomi har INGENTING med dette å gjøre.

   Klemz Unni

   • Hege Hjørnevik sier:

    He,he…Nei,sikkert ikke i hoveddebatten!
    Men det har visst det på skolene der noen ønsker seg nynorsk som hovedmål og ikke får det fordi det blir for dyrt… Noe med at så og så mange måtte ønske det eller noe…På mikronivå, Unni…Der er det visst litt dårlig økonomi…

 39. Cecilie von der Ohe sier:

  Jeg er enig med Unni. Vi skal bare ha et nasjonalt skriftspråk i Norge og det skal være bokmål. Tenk på all den tiden som brukes i skolen til opplæring i to nesten identiske skriftspråk. Dessuten blir flere og flere sideformer av ord tillatt i begge målformer. Det siste jeg har hørt er at det skal bli tillatt å skrive Norge på nynorsk.

  Cecilie

 40. Belinda sier:

  NÅ SITTER VI HER INNE BENKRET OG SER PÅ DEG!;D Gleder meg nå til å se hva du finner på, altså;D

  KLEM!!!

 41. Belinda sier:

  HEHEHE, du er råtass, Unni!;D Dette var MORO!!

  Og du, for en nydelig mann og for et nydelig hus du har da!

  • Unni sier:

   JAH, stolt av både mann og hus. Katten Knut lå pottesur i kjelleren under hele seansen. Han hater å bli filmet, he, he.

   Klem UNNi

  • Hege Hjørnevik sier:

   Dere er herlige!!! Og jammen var du et syn i den sorte…oh,la,la,la! Naijst!
   Min sønn satt i sjokk og sa; -Mamma, er det henne som fant opp din kake? Jeg må understreke her at jeg aldri har lest din kokebok, men nå er du hans helt, helt klart! Du fikset lydboken og i følge ham;- Da har hun jo lært deg å bake fortballbaner også da, mamma! Oi, hun må være veldig klok! LER! Vi liker damer som kan lage forballbaer;-)

 42. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Henger meg på Belinda når det gjelder mann og hus altså!

  Perfekt vertinne var du også 🙂

  Har du forresten husket å fjerne Fjordlandesken fra kakeboksen???

  Husets 10 åring hilser også 🙂

  Klem Lisbeth.

 43. Frida Aronsen sier:

  Hei!
  Jeg er ei jente på 14 år fra stokmarknes skole som jobber med et litterært emne og har nettopp lest boken «sugemerket». i denne annledning lurte jeg på om jeg kunne få et intervju med deg på mail eller tlf. håper du kan ta kontakt snarest mulig. tlf: 41760027
  mvh Frida 14 år

 44. besart sier:

  hey unni. ville bare si at du er mitt idol. hehe.
  hva slags bøker er det du leste nylig som du anbefaler?
  klem

 45. Kjære Unni!

  Jeg har ikke vært her på bloggen på noen dager. Jeg har jobbet og jobbet i blekkhuset mitt, lagt alt til rette for flere besøk, skrevet, bygget flere rom. Og nå begynner folk å banke på. Visste ikke at det skulle bli så mye jobb, men det er jo gøy. Så har jeg selvfølgelig dårlig samvittighet. Dårlig samvittighet for bøkene som har måttet ligge urørte en stund. Men nå skal jeg pleie bøkene på dagtid og blekkhuset på kveldstid. Det skal nok gå.

  Jeg har KOST meg med 4-stjernes middag, jeg – helt siden mandag. Særlig i kveld måtte jeg smile, mange ganger. Har du fått noen reaksjooner fra de tre andre ennå? Kaken var bare lekker!!!

  Hvordan går det i Skriveboxen, da? Sender deg MASSE god energi, og gleder meg til å høre fra deg!

  Go’klem Madeleine

  • Unni sier:

   Takk Madeleine.
   Det går bra i skriveboksen, men mye jobb. Er oppe alt jeg, klokka fem eller noe. Sriver på!!!

   Slitsomt er det jo.

   Unni

   • Slitsomt, ja. Visst er det slitsomt! Forhåpentligvis får vi igjen for strevet i den andre enden. Du skal vite at du skriver, veldig, veldig godt. Jeg ELSKER det komplekse hos deg. Og jeg er kjempeglad hver gang noen sier: «At jeg ikke har oppdaget henne før!» Har tenkt på å skrive om «Cato-bøkne» dine etter hvert men bare hvis du liker tanken. Vi får snakke om det. Vi har andre ting å prate om også, men ikke her.

    God helg og lykke til med skrivingen.

    KLEM Madeleine

 46. Per Christian sier:

  Hilsen fra NZ og gurmet kokken. Lobe you 🙂

 47. Marcus sier:

  Hei Unni 🙂
  Har en oppgave om deg på skolen, og bare lurte på noen ting..
  Hvilke skoler har du gått på ?

  Fikk desverre ikke sett deg på 4 stjernes middag :/

  Marcus 13 år

 48. Hege Hjørnevik sier:

  Sitter benkret for å få med meg reprisen…Gikk jo i tog for oss kvinnene tirsdagen… Gleder meg!

 49. Rakel sier:

  Hei!
  Så deg på 4-stjerners middag. Synes huset ditt så utrolig flott ut.
  Kan jeg spørre om hva slags trapp dere har? Den trappen som mannen din kom ned fra 2.etg til kjøkkenet på.
  Setter stor pris på svar.

  Hilsen Rakel

 50. Frankie sier:

  Hei Unni

  Det kjøkkenet var flott. Vi skal ha nytt kjøkken, og da er selvsagt spørsmålet; hvor i alle dager har du fått tak i slike flotte skap fonter?

  Ikke fint å fuske med maten forresten…

  Frankie:)

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)