unnilindell.no

BOA ! BOA ! (Om du lurer på hvor Belinda ble av)?!

Publisert den 21.02.2011 i Uncategorized

Hei alle sammen.

Om noen av dere lurer på hvor Belinda ble av, kan jeg nå avsløre at nyheten i morgen berører henne. Da jeg åpnet bloggen min i fjor høst var det en fin strøm av folk ut og inn på bloggen min. Imidlertid var det en som utmerket seg på en særdeles fantastisk måte allerde helt fra begynnelsen, nemlig «Belinda». Det er ikke det virkelige navnet hennes, men bloggnavnet.

Belinda var veldig ærlig og tilførte mye viktig og spennende i «sin måte» å formidle sin egen angst på. Gjennom kommunikasjonen på bloggen min kom vi fort frem til at ordet Boa var en fin beskrivelse av «den følelsen», som det skulle vise seg at mange av dere og jeg selv, kjente igjen. Den store eller lille redselen. Boaer finnes i forskjellige størrelser og av forskjellig materiale. selv har jeg det jeg kan beskrive som hverdagsangst, en følelse som jeg bruker positivt og har hatt stor nytte av i skrivearbeidet mitt. Redd for å fly, redd for at noen skal dø, redd for ikke å være flink nok, redd for småting hele tiden. En veldig fin drivkraft for meg og skrivingen, men absloutt ikke lammende slik noen har det.

Historien om Belinda.

Belinda sendte meg et manus i posten i høst. Vanligvis sier jeg bombastisk nei, til å lese manus for folk, for da blir jeg nedsendt i hundrevis av sider og det har jeg hverken kapasitet eller utdannelse tl. De som vil få vurdert manusene sine må sende dem til et forlag og en konsulent. MEN, Belinda «tvang» sitt manus på meg, he, he. Det ble tidlig klart at dette er en dame med mot. Manuset var uferdig, men jeg så at hun hadde en skriveferdighet, som hun også har fremvist på bloggen min, som kunne bli noe på sikt. Dette svarte jeg henne i brevsform og tenkte at jeg ikke skulle høre mer fra henne. Men, JODA. Da jeg signerte i Bergen før jul stilte hun jammen opp i en av bokhandlene med nytt manus under armen og heklet kattepung i gave. Jeg tenkte: dette er et lite, stort menneske som ikke gir seg. Dessuten var hun formidabelt vakker, noe som selvsagt ikke betyr noe, men som likevel var veldig uventet, da hun stadig hadde «rakket ned» på seg selv på bloggen og beskrevet seg som ullaktig, usminket, håpløs osv. (Om det ikke var akkurat de ordene hun brukte, så var det i alle fall slik jeg oppfattet det)

På flyet hjem snakket jeg og min kjære «livvakt» (Vidar fra Aschehoug) om at jammen burde denne dama hankes tak i, før andre forlag fikk teften av henne. En plan tok form. Belinda kom til Oslo og vi hadde et fint møte, der min redaktør Mia også var med. Vi fant en tone, en form og en fremtidsutsikt sammen og bestemte at hun skulle «spare» seg litt og ikke ta alle «indrefiletene» på min blogg.Derfor, kjære medbloggere, om dere lurer på hvor Belinda ble av…

I MORGEN BLIR BELINDA OG HENNES BOABLOGG LANSERT MED «BRUSK OG BARM»,  først i God MorgenTV på TV 2, ca kl 9.00 og så blir det intervju med Dagbladet, som kommer på trykk onsdag(antar jeg)

Jeg er så stolt av henne at jeg nesten må grine. Hun er så oppegående og redd at jeg bøyer meg i støvet for hennes ærlighet og modige ønske om å dele angst, vanskeligheter, livsstyrke og mot med dere alle. Lørdag var Norges mest leste blogger Emilie, gjest hos Senkveld. Hun blogger om klær og sminke og «ting hun gjør». Help!!!!, jeg kan love dere at BOABLOGGEN og BELINDA er av en helt annen kategori. Nå skal jeg kjøre og møte Belinda i Oslo. Vi skal drikke champagne og feire fremtid og vennskap og håp. BELINDA RULER. HUN VIL, HUN VIL OG FÅR DET TIL.

TA VEL IMOT HENNE DA ! www.boablogg.no

NB!

Og jeg glemte det viktigste. BOABLOGGEN SKAL BLI bok ! Norges første bloggbok, så alle dere som kommenterer og deler av dere selv, må vite at til høsten utkommer alt dette mellom to permer. «BOAEN ER ET UDYR» blir en fantastisk julegave neste jul og en ganske så fin liten bauta over Belindas iherdighet og ukuelige ånd.

Stolt Unni

95 kommentarer til “BOA ! BOA ! (Om du lurer på hvor Belinda ble av)?!”

 1. Therese sier:

  For en fantastisk flott historie! Jeg gleder meg på dere begges vegne, og skal såklart følge boabloggen 🙂

  Uansett hva slags blogg man skriver, så tror jeg det er viktig at man skriver for seg selv. At noen er interessert i innholdet er en diger lykkebonus. For min egen del er det å blogge en viktig ting for å synes, å uttrykke meg. Å være kronisk syk med utmattelse er en ensom tilværelse, og bloggen gjør at jeg føler at jeg eksisterer, den er miljøet mitt utenfor hjemmet – som ellers ville vært jobb!

  Ønsker BOA, Belinda og Unni all mulig lykke til!! Jeg gleder meg på deres vegne <3

  Hilsen og klem fra Therese

  • Unni Lindell sier:

   Hei Therese.
   Takk for fine ord og for at du deler «ditt» med oss. Alt gikk kjempefint i dag. Skulle tro Belinda hadde vært på TV og radio og blitt intervjuet hundre ganger før. Hun er jo helproff allerede.

   Klem UNNI

 2. Sarahmor sier:

  Du verden – for en spennende historie. Blogging er et herlig format, man kan ‘dele med seg’ uten å bli sensurert i skaperprosessen. Men selvfølgelig også uten å bli slepet som man gjør i en manus-til-forlagsprosess, så vi blogglesere blir jo utsatt for det rå materiale. Og så skal det jo være et innhold også, hvor interesserte er dere egentlig i at jeg sto i akebakke idag i strålende sol og ropte ‘det er klart’? Belindas Boa vil gi innhold i massevis, og faren er jo at den en vakker dag vil være vekk, som min egen, og det gjenstår sol og aking og lite skapende lidelse. Skriv så dere griner, begge to! Heiarop fra Sarahmor

  • Hege Hjørnevik sier:

   Jeg liker at du deler fra hverdagen, din! Det synes jeg er godt å lese om! Når en sliter trenger en å få innblikk i det gode for å holde ut og når en har det godt orker en kanskje å lese om lidelser for å våge å «smake» på denne uten at vi dermed raser ned i kjelleren? Jeg ser deg for meg der du roper! Føler stemningen og den er den beste som finnes! Herlig levende, tilstede og med sug i magen idet en setter utfor!!! Wii! Innimellom alt det andre strevet er det dette som gjør det hele verdt det.. Eller alt er innbilt… Men moro er det lell!!!

  • Unni Lindell sier:

   Enig Hege. Hei Sarahmor.

   Synes det er fantastisk at du var i akebakken jeg. Ja, blogging er flott. Nå som jeg skriver blir det litt mindre fra min side og derfor fint om dere blir med over til Belinda litt, men jeg er her jo.
   STORKLEM
   U

 3. Cecilie von der Ohe sier:

  Jeg har lest (tror det var i DN) at litt angst er bra for karrieren.

  Cecilie

  • Unni Lindell sier:

   He, he, sikter du til det oppslaget med helside om meg. Eller det var kanskje i Finansavisen det. (Eller tenker du kanskje på et annet oppslag)Redaksjonene elsker å finne ut hvor mye man tjener. Egentlig håper jeg det blir litt futt i den debatten om skatt osv, som er varslet, at inntekter osv ikke lenger skal brettes ut i alle medier. Det er pinlig for alle,både de som tjener lite og de som tjener mye. Og det er ikke lov i andre land. Helt særegent i Norge.
   U

 4. Hege Hjørnevik sier:

  He,he…Dere damene er sprø! Herlig sprø!!! Kose dere med champagne, glede og gode følelser! Jeg vokter boaene så lenge,jeg! Brukte nettet på dem!

  Åh, forresten, Belinda må jo legge musikken til sin elskede på bloggen,da! Det ville jeg synes var flott!!! Heia, mannen!Aldri glemme de gode mennene!Og kjærligheten som kan redde oss!

  Gleder meg til å se Belinda i storform i morgen! Etter all champagnen dere har drukket! LER HØYT!)

  Ante jeg det ikke… He,he! Gleder meg sykt til å lese! You go girl!! LØPE NAKEN!!! HEIA!
  Klemmepå til dere begge og tvi,tvi med lansering av siden!!!

  • Unni Lindell sier:

   He, he, Hege. Champagnen var god, men vi løp ikke helt nakne. Og alt gikk veldig fint i dag.

   STORKLEM
   UNNI

   • Hege Hjørnevik sier:

    Ler… Nå må du huske på de sleipe som bruker orda mot oss! For ordensskyld er naken i denne sammenhengen ment som et bilde på å kle seg emosjonelt naken og vise sin sårbarhet! Utlevere seg selv… (men til sommeren synes jeg alle bør finne seg et vann og bade nakne! LER!)Men tanken på Belinda og Unni bokstavelig talt nakne var hysterisk morsom! DET hadde blitt en skikkelig snakkis, det!!!

 5. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Heia Unni og Belinda! Jeg skal følge nøye med. For en solskinnshistorie 🙂

  HEIA! HEIA! HEIA!

  Lisbeth.

 6. Viktoria sier:

  Hei 🙂
  Nå har jeg ikke kommentert på en stund, men jeg leser på hvert innlegg. Jeg leste kommentarene til Belinda, og jeg tror jeg skjønte at hun har tæl og historier å skrive. gleder meg til å lese blogginnleggene hennes. Selv prøver jeg å arbeide videre på min fortelling. Det blir nok til at jeg gjør noe i vinterferien nå.

  Vel vel, lykke til, både Unni og Belinda, da 😉 håper det går bra med bok- og bloggskriving 🙂

  Klem Viktoria 🙂

 7. Hege Hjørnevik sier:

  Da har jeg rigget meg til i sofaen med kaffe og TV, fyr i peisen og PC i fanget… Gleder meg! Dette blir sikkert storveis, det!!! Tvi,tvi!

  Ha en fantastisk dag!

  • Hege Hjørnevik sier:

   Dere så urettferdig godt ut begge to!!!LER!

  • Unni Lindell sier:

   Det ble en fin opplevelse. Belinda er jenta si det. Grudde seg, gjorde hun, men gjennomførte med GLANS!!!!
   Stolt av henne.

   UNNI

   • Hege Hjørnevik sier:

    Nydelig var hun på bildet også! Knalltøft! Jeg sender linken til bloggen hennes til fagfolk og godtfolk i hytt og pine her idag! Spesielt har jeg sendt den rundt til en del unge jenter som jeg tror kan ha utbytte av den! For ikke å snakke om de som møter mennesker med angst i skolen…Det er ikke lett å forstå hva angst er når en er i tenårene…Dette kom som en gave fra himmelen! (Utrolig hvor fort hun har vunnet tillit! Sånn er det når en er ærlig! Viktig det!)
    Jaja… Håper det går bra! Takk for hjelpen, Unni! Du er lur, du! Vi trengte en sånn formidler…
    Klemmepå!

 8. Det er utrolig hvor mye blogging kan føre til! 🙂 et utrolig fenomen! Veldig moro å høre om Belindas blogg!

 9. bente sier:

  tja…. solskinnshistorie vet jeg nå ikke – men at dette er et spennende prosjekt – ÅJA. Og her må man følge med ja!!

 10. Rita sier:

  Boabloggen er herved lagt til i favoritter. Det blir spennende å følge Belinda, og jeg ønsker og håper at jeg også kan være med å bidra positivt på hennes blogg.
  UNNI; Din blogg ligger selvfølgelig allerede som favoritt, da du er en av mine favorittforfattere:-)

  Ønsker Belinda lykke til med bloggprosjektet- hun er en sterk kvinne.

 11. Katten_3 sier:

  Så morsomt! Jeg så dere på tv nå! All lykke til for både deg og Boabloggeren.

 12. Ferdinanda sier:

  Så bra! En gladmelding på morgenen – så dere akkurat på God Morgen, Norge!
  Jeg har jo også en Boa, som har vært veldig plagsom og framtredende til tider… Jeg har vært ærlig om dette, og skrevet mye om det på egen blogg. Mest for å få «skrevet av meg» ting. Det hjelper. Bloggen er ikke veldig hyppig besøkt, men det spiller ingen rolle for meg. Bortsett fra at jeg syns det er trist at mote, sminke og interiør skal være det som virkelig «engasjerer» – og ikke ekte mennesker, følelser og diverse reelle samfunnsproblemer. Dette er trist, og viser hvor overfladisk verden har blitt…
  Jeg har tenkt over Belindas innlegg her, og gleder meg veldig til å følge bloggen hennes! Det går i rykk og napp med hvor flink jeg er til å kommentere, men jeg skal uansett følge med! Og anbefale, regner jeg med! En viktig blogg!
  Lykke til begge to!

  • Unni Lindell sier:

   Veldig kloke ord, Ferdinanda. Veldig mye er overfladisk og rosabloggerne er et underlig fenomen, så mange som er «innom» dem. Men jeg tenker at det må være mange fjortenåringer egentlig? Eller?

   Klem UNNI

   • Ferdinanda sier:

    Ja, jeg også tenker at det er mange fjortiser… Men selv om jeg ikke har noe ønske om berømmelse og tid i rampelyset(Er du gal? Boaen min kommer til å skjemme meg helt ut!!!), eller tusenvis av lesere, blir jeg provosert når nyhetene sender fra kåringen av «Årets beste blogger», og denne kåringen KUN består av «rosablogger»! Hmmm…!!! :-S

 13. Hilde sier:

  Et prosjekt det blir spennende å følge med på!
  Jeg vil dog ikke si at det blir Norges første bloggbok, da store deler av Regines blogg om hennes kreftkamp har blitt utgitt i bokform. Uavhengig av det, gleder jeg meg til fortsettelsen, og til å lese om boa’er av alle slag!

 14. Alva sier:

  Hei!

  Takk for at du er et sånnt annerledes menneske!! Tør å sette ord på ting, og du har jo ordet i din makt!! satt hjemme med sykt barn i dag og så på godmorgen norge….. og gikk rett på boablogg!!! Endelig!!! noen som tørr å skrive om de små…men uendelig store tingene. det som faktisk fins i mange hjem, men som inge riktig tør å sette ord på. Jeg har et slikt monster… et lite klissete, litt som monstrene Reida Kjelsen illustrerer!!! Ikke like søt som en boa, men like vanskelig å bli kvitt!! Skal følge dere begge jamt og trutt… kanskje mitt monster tar følge med Belindas Boa…og gjemmer seg nede i et av hullene… eller bare går opp i røyk!!

  Takk…..

 15. Anette sier:

  Hei!
  Herlig historie 🙂
  Så deg på tv- og da fant bloggen din 🙂
  Elsker bøkene dine!

  Klem Anette

 16. Bente sier:

  Hei 🙂
  Har sett pågodmorgen norge. Prøvd efinne Boablogg.no men fant den ikke.
  Bra at hun/dere starter den bloggen.

  Møter bådesom sykepleier og veileder mange som har en eller annen type angst.T.eks at man tror alt blir fint når man har mistet de 30 kg overvekt.Men en «stikkete boa» forsvinner ikke med kilo ene og alene.
  Som regel trenges det en indre husvask i tillegg.Fjerne gamle ideer om at man ikke er god nok.

  Blir spenende å følge med.Har noen erfaringer selv også og får se da om jeg kan bidra med noe inne på den nye bloggen.

 17. Ellen sier:

  Hei Unni!

  Så morsom historie! Liker å lese om mennesker som får oppfylt drømmer og slikt. Høres jo ut som Belinda har fått gjort det.. Så deg på tv i dag tidlig! Du hadde en fin blogg 🙂

  Klem Ellen 🙂
  Ps. Liker du de kongelige er det bare å stikke innom bloggen min.

 18. Hei Unni 🙂
  Jeg må bare få sakt at jeg elsker bøkene dine. Jeg har både lest og sett filmen/serien fra Drømmefangeren, og jeg ble helt hekta. Jeg elsker det.

  Jeg liker selv å skrive litt, så jeg bruker deg som inspirasjon noen ganger, siden du skriver så fantastisk.

  Ha en fin dag vidre 🙂

 19. Ellen sier:

  Beklager! Bloggadressen min ble feil!
  Funker den nå tru – når man trykker på navnet?

 20. Ellen sier:

  UFF UFF UFF! FLAUT!
  Men nå skal den funke!

 21. Unni Lindell sier:

  HJÆLP ! Dumme meg klarer ikke å legge inn innlegg på Boabloggen til Belinda. Har prøvd, får det ikke til.
  UNNI

  • Hege Hjørnevik sier:

   Du må velge profil!

   • Unni Lindell sier:

    He, he. Jeg slengte meg inn som anonym, og da gikk det. Skal profilere meg etterhvert. Er så beinstolt av Belinda.

    Klem UNNi

    • Hege Hjørnevik sier:

     He,he..Vet det..og slang meg inn med en av mine kjappe replikker.. Kunne ikke dy meg! Men håper på nåde fra Belinda…og Mentor U! Du er bare herlig,du!!! Og jeg har bare flåset i hele dag… Uff! Men kost meg, det har jeg virkelig! Dere er inspirerende!!!

 22. Unni Lindell sier:

  Du er helt herlig, Hege. Det snakket Belinda og jeg om i dag, at vi kanskje sees en gang.

  Klem Unni . LER! jeg og…

  • Hege Hjørnevik sier:

   Ja, det hadde vært moro det! Jeg kan jo stå i buskene og titte inn på hagepartyet til sommeren, jeg! Se på alle de fine menneskene…Så kan dere kaste jordbær over gjerdet til meg? Hun uten finstasen som ikke er invitert, men som står naken i buskene? Kan jo ta med en paraply, i tilfelle…Dere hadde sikkert funnet meg,da, gitt!LER!!!

   • Unni Lindell sier:

    Det må bli Boafest i oslo når Udyrboka skal ut til høsten. Fylle Oslo med Boaer og skjenke dem med champis, kanskje de blir greiere da.

    Ingen skal stå utenfor gjerdet !
    KLem U

    • Hege Hjørnevik sier:

     Dopamin er svært bra kost mot Boaer! Enten det er fra latter eller champagne!!! Kombinasjonen er jo ubetalelig herlig!!! He,he,he… Eg e glatt med!Nå skal jeg til fjells, men vi er litt etter skjema…Det er deilig når vi ikke har sånn Boa rundt nakken…men vi kan risikere å bli noe forsinket når vi senker skuldrene! LER! men så er det så mye koseligere med ro og fred…og vi skal jo ikke på ski før i morgen…så vi tar turen som en opplevelse..
     Er nok ikke så mange boaer igjen når Udyboka kommer, gitt! DET kan jeg like! God helg, Unni! Du er raus og fin… jeg liker det!
     Tar med meg noen bøker, jeg! Takk for flott hytteunderholdning! Klemmepå!

   • Lilian sier:

    This has made my day. I wish all pstoings were this good.

 23. Kjære Unni!
  Jeg har vært her inne mange ganger og lest, men ikke fått lagt igjen så mys som en linje til deg. Det tar gjerne litt tid før jeg finner ut av det som er nytt og ukjent. Blogging har rett og slett vært skummelt. Er det rart – med tanke på at vi er kolleger, jeg har tross alt publisert i ti år, og har mer enn én bok på samvittigheten?

  Det hjelper å ha fulgt noen seriøse bloggere (ikke blottet for humor) en god stund. Godt å se at det er lov å skrive om noe annet enn klær, hår og sminke. Nå er også jeg i gang. Kom og besøk meg, da, på madeleinesblekkhus.com? Et hus for litteratur, annen kunst, dype tanker og diskusjon – temaer som det ofte er vanskelig å finne rom for. Der skjer det noe hele tiden.

  Jeg så God morgen, Norge i dag tidlig. Det er så godt at vi er flere. Flere som tar bladet fra munnen, sier det som det er. Vi skal ikke finne oss i å sitte i mørket med døren igjen.

  Når jeg først har fått skrevet denne kommentaren, er ikke veien så lang til neste. Klart jeg skal finne veien til Belindas blogg også. Det blir spennende, veldig spennende, å følge deg og henne fremover. Bokprosjektet er et kjempeinitiativ. Gleder meg til en ny bokform – og ser frem til den dagen du selv kommer med en ny historie! Du er utrolig dyktig!

  Håper vi høres snart.
  Varme klemmer fra
  «Madeleine»

  • Unni Lindell sier:

   Kjære Madeleine.
   Tusen takk til deg!
   Nå har jeg vært inne på siden din og «hilst» på deg. Så fin side og så flink du er til å tegne også. Det er altså så utolig mange som er kreative. Du er unikt kreativ, det ser jeg med en gang.
   Skjønner at du skriver mye, du og. I morgen skal jeg ha skrivedag, fra morgen til kveld. litt å ta igjen skjønner du, etter denne Belindadagen, som ble helt fantastisk.
   Vi «sees», her eller der på bloggene.

   Klem UNNI

   • Kjære Unni!
    Har hatt besøk i dag. Tar en titt innom deg før jeg fortsetter på bloggen min. Det tar tid, men jeg tror det blir bra til slutt. Må slåss ganske mye med «boaen» mens jeg holder på. Takk for gode ord og støtte, det varmer. Jeg gleder meg til å gå videre sammen med deg! Til vi «sees» må du ha MASSE lykke til med skrivingen. Ikke glem å puste. Jeg tenker på deg.

    Go’klem Madeleine

    • Unni Lindell sier:

     Takk. Jeg skal puste!

     Klem U

     • Før jeg går og legger meg: Jeg håper du har fått mye ut av skrivedagen din, vet hvordan det er. Har tenkt på deg mens jeg har gitt blekkhuset mitt mye nytt. Nå kan jeg nok snart la flere komme på besøk, det er jo det som er meningen. Spemt på hva du tenker, Unni.Jeg setter så utrolig stor pris på deg.

      Nattaklem
      Madeleine

 24. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!
  Hei Unni!

  Det jeg skrev om at litt angst er bra for karrieren leste jeg for noen år siden. Jeg kan ikke huske hvilken sammenheng det var i, men jeg tror det handlet om hvordan man skulle få fart på karrieren eller noe i den retning. Jeg tror som sagt det var i DN.

  Jeg er enig med deg i at ikke hvem som helst skal kunne søke på skattelistene på Internett, men jeg innrømmer at jeg bruker dem som underholdning av og til.

  Cecilie

  Cecilie

 25. Unni Lindell sier:

  Huff ja, hvem gjør ikke det cecilie.

  STOR KLEM
  UNNI

 26. Belinda sier:

  Herlige, herlige, herlige dere! Åh, for en dag!

  Jeg vet jo ikke helt hvor jeg skal begynne. Og det er jo jeg som pleier skrive stiler her inne, ikke sant… 😀

  Vel, i all enkelhet: TUSEN HJERTELIG TAKK. Til vakreste Unni. Som er så fantastisk i all jordnærheten sin. Nå kan jeg jo skrive det som fireåringen min svarte når jeg sa at jeg skulle reise til Oslo og være med en dame som heter Unni:
  Åh, mamma, er hun Universet?

  Du er må ihvertfall ha et hjerte som er stort som
  Universet, Unni. Jeg håper jeg får vist deg en gang hvor mye du har reddet meg, i høst og med dette. Og jeg håper jeg nå kan gjøre godt videre, for andre igjen!!

  Også deilige deilige Hege. Jeg lo så det gjorde vondt i magen når jeg leste om deg i busken. Hehehe, du har bedre humor enn Norge til sammen:D ER så innmari glad at du blir med på bloggen min, ikke hadde jeg klart meg uten humoren din og ikke hadde jeg klart meg uten varmen din! KLEM

  • Hege Hjørnevik sier:

   Takk Belinda!
   Du varmer nok selv mer enn du aner, skjønningen!

   • Hege Hjørnevik sier:

    …og bare en liten tilføying…Helsekøen ville ikke ha vært så inspirerende om det ikke var for dere to! Denne helsekøen er langt ifra så sosial som andre køer, gitt! LER!!!

  • Unni Lindell sier:

   Belinda, du ruler. Du tok til deg mitt motto: Den som vil se regnbuen, må tåle regnet. Du ga deg ikke.Du sendte meg manus(selv om jeg ikke har kapasitet til å lese manus for andre.) Du godtok ikke at jeg svarte deg at det ikke var bra nok. Du skrev et nytt manus og oppsøkte med da jeg signerte i Bergen før jul. Du sa at du SKULLE få det til. Jeg kjente at det bare var å kapitulere. Din BOA er så mye STØRRE, STYGGERE OG FÆLERE enn min, he, he.
   Du har selv, sammen med UDYRET ditt fått til dette, kjære finingen Belinda.UDYR er ikke det dummeste man har nemlig, bare man UTNYTTER dem!!!!!!!!!
   Unni

 27. Caroline sier:

  Hei Unni! 🙂

  Jeg kom først over Boabloggen gjennom en som heter Frida (flammehavet.blogg.no), hun anbefalte alle leserne sine å ta turen innom, til tross for kun ett innlegg. Men, dette innlegget sa mer enn tusen innlegg – akkurat som at et bilde sier mer enn tusen ord. Jeg ser virkelig det at hun kan skrive og at du har valgt ut en perfekt person for jobben – eller hun har valgt deg? .. Uansett så er det flott at hun kan skrive om dette, for det er så utrolig viktig å kunne gjøre slike «tabu-temaer» litt mindre tabu.

  Ønsker dere begge lykke til i prossessen. Og, takk for at du har troen på henne!

  Mvh. Caroline

 28. Emilie sier:

  Hei Unni ,
  Jeg lurte på en ting . Hvis du måtte plassere Sukkerdøden Litteraturhistorisk hvor ville du ha plassert den da ?

  Hilsen Emilie 🙂

 29. Den bloggen skal jeg absolutt ta en tur innom. =) Etter din beskrivelse av henne virker hun som en veldig sterk dame.

  «En viser styrke ved å tørre vise sin svakhet.»

 30. Caroline sier:

  Hei igjen Unni!! 🙂

  Jeg ville bare titte innom for å si takk for et nydelig ordtak, eller motto. Jeg leste i en av kommentarene her og så den fantastiske linjen: Den som vil se regnbuen, må også tåle regnet. (http://psykisk05.blogg.no/1298469987_paradis_jeg_vil_ha_de.html)

  Du vet virkelig å sette ord på ting! 🙂

  Klem

 31. Unni sier:

  Regnbuemottoet er veldig fint og beskrivende, synes jeg også.

  Klem UNNI

 32. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni og Belinda!

  Jeg har lest dagens oppslag med dere i Dagbladet. Jeg har også fått med meg innslaget på TV 2 i går. Innleggene du skriver, Belinda, er veldig fint formulert. Dessuten synes jeg kommentarene du får er mer seriøse og velformulerte enn dem jeg leser på andre blogger. Du og Unni komer til å få et fint samarbeid. Stå på!

 33. Hege Hjørnevik sier:

  LER!!! FINE UNNI!! Slakteren! He,he,he!
  Når får vi se deg på det middagsprogrammet? Jeg gleder meg! Gav forresten en av bøkene dine til en venninne som fikk barn… Vi elsker humoren din også! LER OSS NESTEN IHJEL!!!

 34. Unni sier:

  Å, snille Hege. Tusen takk.

  Programmet med meg, Anne B, Per Christin Ellefsen og Torgrim Eggen begynner mandag 7 mars. Jeg er sist ut, torsdag 10 mars. Gruer meg litt, vi fjolla på, Anne B og jeg, fikk jo champis på direkten, he, he. Redd imaget mitt blir hengende i en meget tynn tråd etterpå. Regner også med å få en viltvoksende Boa som blir grovere og tettere i pelsen ettersom programmet nærmer seg. Kan ikke engang greies, så tett er manken hans. Skal imidlertid prøve å tvinge på ham en midtskill.

  Unni

 35. Hege Hjørnevik sier:

  He,he… Hvis vi ikke tåler å se damer som drikker, ja, da får vi slå av… Jeg er sikker på at dere er storveis underholdning!Og om dere ble for fulle, ja, hva så?! Hormonene det, hormonene!!! LER HØYT!

 36. Unni sier:

  Setter dette i parntes, for jeg burde jo ikke si det og kanskje sletter jeg denne kommentaren snart Men: (Glad ikke Lillian Müller var gjest hos meg i 4 stjerners, eier hun ikke folkeskikk? De andre er søte og positive. Men litt pinlig å se på når folk henger med geipen og oppfører seg som 3 åringer.
  Måtte bare si det! Ja, jeg vet at det er et tulleprogram, men likevel…
  Etter lang skrivedag er det deilig å bare se på litt enkle ting.)
  U

 37. Belinda sier:

  så ikke programmet, Unni, men vi liker jo at du har meninger om ting. Også av denne typen!:DDD Og jeg er helt enig i at geipehengere er fryktelig UKULT, faktisk tror jeg de også er fryktelig UMODERNE! KLEM:D

 38. Hege Hjørnevik sier:

  Jeg ser ikke de programmene, egentlig…Venter på at du kommer på,eg! Men om du ser henne og tenker at hun ikke trenger å kjenne på boaen sin, selv om hun kanskje fremstod noe infantil, ja, da er det jo fantastisk å vite at en selv kanskje vil se fjollete ut, men at en ihvertfall er fjollet med verdighet…LER VELDIG! FY; HVOR BLE DET AV FRAMSNAKKINGEN DAMER!!!Vel, da kan du trygt la Birger ligge i skuffen! Og bare glede deg over hvor gøy det er å være på TV!!! Vi gleder oss ihvetfall til å se ditt blide og sjarmerende fjes… Anne B.har den råeste dialekten,da!!! He,he…

 39. Unni Lindell sier:

  He, he. Enig, men Müller «forminsker» de andre, det er det jeg er imot. Å fjolle og forminske seg selv er noe HELT ANNET TULLBALLERI og helt ok.

  Dialekten til Anne er ok, men blir trøtt av den etter babling i ti timer i ett strekk. Da putter jeg sov i ro i ørene. Hun snakker så raceraktig fort at man får tåke i ørene noen ganger. Har prøvd å si det til henne, men hun vifter det av og babler videre.
  Klem U

 40. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Jeg leste kommentaren din på Boablogg hvor du forteller at du har mottatt mange anonyme henvendelser fra folk som misliker deg. Selv bruker jeg ikke energi på folk jeg ikke liker. Det er mange offentlige personer jeg ikke synes noe om, men jeg kan ikke tenke meg å sende hatbrev til dem av den grunn.

  Følger du for resten med på bloggen til Camilla Lä¨ckberg? Hun har det skikkelig travelt for tiden.

  Cecilie

  • Unni sier:

   Hei, jeg følger ikke med på Camillas blogg, men vi har samme litterære agent og vi har møttes noen ganger, så jeg vet at hun også har det travelt. Dessuten skal vi møtes på Bjørnsonfestivalen i september.Det gleder jeg meg til
   Klem UNNi

 41. Unni sier:

  Huh som det suser på Boabloggen til Belinda. Nok til tre bøker snart, jo. Jeg skriver på mine to bøker.

  STOR KLEM

  UNNI

 42. Sarahmor sier:

  Hei Unni, Verset, og alle dere andre

  Var offline i ferien, hu hei i bunnen av en islagt akebakke går en islagt vei, der sto jeg. Og ropte klart, men det var skikkelig falsk trygghet for bilene på veien brukte omtrent like lang tid som akebrettet i kryssende retning, så klart meg her og klart meg der. Uklart for alle, i det minste rettferdig.

  Jeg var så offline at det ikke var TV2 der engang, men jeg brukte en halvtime torsdagen på å kjøre fra bensinstasjon til kiosk og spørre etter ‘Dagbla for i går’ – følte nesten at jeg måtte kjøpe fire melk i samme slengen for å fylle munnhellet. Men da fikk jeg jo lest om boablogglanseringen! Takk for det.

  Men vinterferie ble det, og jeg må si meg dyyypt uenig med vertinna – for det har hun bedt om – når det gjelder vintertid og uteliv og innetid. Særlig for barn, som ikke bør være innekatter i solskinnet. De blir mye mer fornøyde etter en luftetur med utforsking av snø og is og skrenter. Innebarn får ikke rørt seg nok, det er overtilgang på kos og snop og snadder inne, og undertilgang på muligheter til lek og bevegelse.

  Unni – du har tidligere skrevet om Juleoratoriet som dermed ble min vinterferielektyre – takk for den! Det var som mange bøker i en, det ene Unni Verset åpnet seg etter det andre. Lo godt når jeg kom til den trette Selma Lagerlöf som klaget over hvor slitsomt det var å skrive bøker, her i bloggens rike bæres vi av formidlerglede og innleggene mine blir visst litt lange.

  Ha en god aften! S

 43. Unni sier:

  Å, nå ble jeg glad. tenk at du virkelig leste Juleoratoriet. Så utrolig fint. Nydelig bok, ja. Ja da, unger bør være ute. Jg var masse ute da jeg var liten, så nå er jeg FERDIG med det heldigvis!!!!!!!!

  KLEMMM UNNI

 44. snack food gift…

  BOA ! BOA ! (Om du lurer på hvor Belinda ble av)?! | Unni Lindell…

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)