unnilindell.no

BAGATELLER OG VM !

Publisert den 26.02.2011 i Uncategorized

Dette har vært en spesiell uke. Mange avbrudd for en skrivende fant, men hyggelige avbrudd. Føsrt Belinda og Boaen, så besøk av Mark Levengood og i går bryllupsdag. Og NÅ VM!!!

Belinda og Mark var selvsagt hyggelige avbrudd. Det samme var bryllupsdagsfeiringen igår, på «nye» Bagatelle. Min Per Christian inviterte meg dit på vår bryllupsdag ( sier ikke hvor mange år) i går. Kan bare si en ting: VANVITTIG BRA MAT, VIN OG SERVICE. Et lite stykke himmel ! Terningkast 6, rett og slett !!!!

«Innimellom» skriver jeg, men fra neste uke er det KUN skrivekonsing og ingenting annet( før lørdag da, da det er hyggelig 50 års-feiring til «godvenn» og familymann.)

Men VM dere; jeg er ganske så likegyldig til og litt oppgitt over sport. Forleden var sønn, svigerdatter(med «Lilleulv» i magen) og ektemann i Kollen. De kom hjem som frosne asparges, hadde ikke følelser i bena osv. I hate it!!! Ble nesten sure å dem for at de utsatte seg for slikt uten grunn.

Og i dag; Jada gøy at Marit vant, hun er søt,  men jeg har bad feelings på dette VMét. Mye rot!!! Folk kom ikke med T- banen, kom ikke inn på tribunene. I tillegg tåke og snø. Huff. Og nå så jeg premieutdelingen i spikersuppa på TV, ble flau. Nesten ingen hurrarop og jubling for andre enn Marit og Therese. Pinlig !!! PYHHHH!! Skulle ønske vi aldri mer skulle arrangere ett eneste skirenn mer. Søker vi OL igjen emigrerer jeg! Ønsker meg langt vekk. Vil til Provence, bort fra snøtåke og gråkulde, bort fra sørpe og trøtthvite folk. Bort fra FRISK LUFT. Nå er  jeg  jo aldri ute om vinteren da, så dosen min med friskluft begrenser seg til to meter fra ytterdøra og til jeg er inne i bilen. Har til og med lært meg en teknikk i P-hus, der jeg kjører borttil automaten, ruller ned vinduet og tar billett, slik slipper jeg å gå unødvendige metere. Skjønner ikke friskuftsmaset. Fikk kompliment av «parfymdame» i dag, da jeg måtte kjøpe ny hudkrem. Hun syntes jeg var så glatt i huden ( i forhold til alderen selvsagt) Ikke rart, ER ALDRI UTE JO! Huden min fryser ikke og jeg slipper frost og rødroser i kinnene. Slipper å få et friskt og sunt uttrykk, rett og slett. UT PÅ TUR ALLTID SUR !!!

JEG AVSKYR FRILUFTSLIV, VM OG KULDE: Ønsker meg til sol og varme. Men, men, siden jeg nå bor her oppe i isødet får jeg jo skrevet bøker da, inne i skrivehiet mitt, med teppe rundt meg, ullsokker ( ser ut som uhyre om natta også, sover med ull fra topp til tå), varm te og vifteovn på fullt. ( eller sunn vin, alt ettersom,he, he)

Men kjære sportsfolk som absolutt må ut og fryse ihjel; hei på andre nasjoner også da, spesielt på medaljeutdelingen. Ellers blir det pinlig flaut!!!

Usportslig klem, UNNI

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)