unnilindell.no

BAGATELLER OG VM !

Publisert den 26.02.2011 i Uncategorized

Dette har vært en spesiell uke. Mange avbrudd for en skrivende fant, men hyggelige avbrudd. Føsrt Belinda og Boaen, så besøk av Mark Levengood og i går bryllupsdag. Og NÅ VM!!!

Belinda og Mark var selvsagt hyggelige avbrudd. Det samme var bryllupsdagsfeiringen igår, på «nye» Bagatelle. Min Per Christian inviterte meg dit på vår bryllupsdag ( sier ikke hvor mange år) i går. Kan bare si en ting: VANVITTIG BRA MAT, VIN OG SERVICE. Et lite stykke himmel ! Terningkast 6, rett og slett !!!!

«Innimellom» skriver jeg, men fra neste uke er det KUN skrivekonsing og ingenting annet( før lørdag da, da det er hyggelig 50 års-feiring til «godvenn» og familymann.)

Men VM dere; jeg er ganske så likegyldig til og litt oppgitt over sport. Forleden var sønn, svigerdatter(med «Lilleulv» i magen) og ektemann i Kollen. De kom hjem som frosne asparges, hadde ikke følelser i bena osv. I hate it!!! Ble nesten sure å dem for at de utsatte seg for slikt uten grunn.

Og i dag; Jada gøy at Marit vant, hun er søt,  men jeg har bad feelings på dette VMét. Mye rot!!! Folk kom ikke med T- banen, kom ikke inn på tribunene. I tillegg tåke og snø. Huff. Og nå så jeg premieutdelingen i spikersuppa på TV, ble flau. Nesten ingen hurrarop og jubling for andre enn Marit og Therese. Pinlig !!! PYHHHH!! Skulle ønske vi aldri mer skulle arrangere ett eneste skirenn mer. Søker vi OL igjen emigrerer jeg! Ønsker meg langt vekk. Vil til Provence, bort fra snøtåke og gråkulde, bort fra sørpe og trøtthvite folk. Bort fra FRISK LUFT. Nå er  jeg  jo aldri ute om vinteren da, så dosen min med friskluft begrenser seg til to meter fra ytterdøra og til jeg er inne i bilen. Har til og med lært meg en teknikk i P-hus, der jeg kjører borttil automaten, ruller ned vinduet og tar billett, slik slipper jeg å gå unødvendige metere. Skjønner ikke friskuftsmaset. Fikk kompliment av «parfymdame» i dag, da jeg måtte kjøpe ny hudkrem. Hun syntes jeg var så glatt i huden ( i forhold til alderen selvsagt) Ikke rart, ER ALDRI UTE JO! Huden min fryser ikke og jeg slipper frost og rødroser i kinnene. Slipper å få et friskt og sunt uttrykk, rett og slett. UT PÅ TUR ALLTID SUR !!!

JEG AVSKYR FRILUFTSLIV, VM OG KULDE: Ønsker meg til sol og varme. Men, men, siden jeg nå bor her oppe i isødet får jeg jo skrevet bøker da, inne i skrivehiet mitt, med teppe rundt meg, ullsokker ( ser ut som uhyre om natta også, sover med ull fra topp til tå), varm te og vifteovn på fullt. ( eller sunn vin, alt ettersom,he, he)

Men kjære sportsfolk som absolutt må ut og fryse ihjel; hei på andre nasjoner også da, spesielt på medaljeutdelingen. Ellers blir det pinlig flaut!!!

Usportslig klem, UNNI

70 kommentarer til “BAGATELLER OG VM !”

 1. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Å, stilig at dere var på Bagatelle. Jeg hadde store planer om å avlegge stedet et besøk mens Eyvind Hellstrøm var eier og plutselig var det for sent. Ut fra din beskrivelse høres det ut som den nye restauranten er minst like bra.

  Cecilie

 2. Unni Lindell sier:

  Jeg var der to ganger da Eyvind Hellstrøm drev stedet, siste gangen var i anledning 50 årsdagen min, da Piratforlaget, Tine Kjær, Anne Holt, Jan Guillou og hans kone inviterte meg og Per Christian dit. Det var fantastisk! I tllegg var jeg så heldig å få reise med Hellstrøm en bokhøst, til flere byer. Han tok meg med til sine «bestevenner» på de nydeligste restauranter. Eyvind Hellstrøm er Norges beste chef. Derfor var det rart å skulle «tilbake», nå som han ikke er der.Men stedet er like nydelig som før, utrolig fin kunst på veggene, som visstnok er Sveaas sitt pivate. Uansett, det er fortsatt et suverent sted, og jeg gå ikke ofte på sånne fine steder, men siden kjæresten min inviterte meg… Jeg nøt hvert minutt der !!! Littegranne som å være i utlandet.
  Unni

 3. Viktoria sier:

  Hei 🙂
  Jeg er helt enig ang sporten. Jeg bryr meg så lite om det. jeg så første gangen i dag, og jeg så bare til de sa at marit vant. da ble det slått av. Men en annen ting. Jeg syns også det er kaldt, men er jeg den ENESTE i HELE NORGE, som ikke er lei vinteren, snøen og kulda? Jeg syns det er fint med alt det hvite, den friske lufta og alt det der. Men bare i små mengder ^^ jeg bor et stykke øst, og der er det mange minus for tiden. det ble nesten ikke noe forskjell fra da jeg bodde i nord-norge 🙂
  Men kos deg med te og ulltepper 😉
  Viktoria.

  • Unni Lindell sier:

   Kanskje du er den eneste, Viktoria. Men så bra da. Jeg føler at jeg venter på lys og varme fra september til mai. Altså, LEVER 3 mnd hvor det går an å få litt sol fjeset. Og ofte er det kaldt om sommeren også. NORGE er et land for isbjørner og helt spesielt interesserte. (Det er ikke så pent at det gjør noe her heller, synes nå jeg.)
   Men, men jeg FÅR JO SKREVET DA!!!!
   Og det er bra! DET ER DET VIKTIGSTE FOR MEG ! Sånn sett er Norge et BRA LAND!
   klem UNNi

  • Fannie sier:

   Please keep throiwng these posts up they help tons.

 4. Unni Lindell sier:

  INNRØMMELSE: Tok skrivefri og så på gutta i skisporet i dag. Petter var suveren. Så spennende, tross alt, he, he. Men gruer til diggingen under premieutdelingen. HÅPER INDERLIG publikum jubler HØYT for sølv og bronsemedaljevinneren også!!!! Ellers blir det pinlig IGJEN!!!!
  U

 5. Sarahmor sier:

  Spennende tremil ja! Vanskelig å være helt uberørt, selv om man ikke er veldig sportsinteressert. Det virkelig interessante med sporten er det psykologiske, forskjellen mellom vinnerne, den mentale treningen. Hu hei! S

 6. Rapunsel sier:

  Hei Unni
  Da er vi i alle fall to som ikke bryr seg om snø og kulde, to som pakker seg inn i ull (lag på lag) og drikker te og vin, to som ikke får brukt vintergarderoben, to som ikke sliter skisporene etcetcetc. Du skriver så jeg får noe å lese mens jeg venter på lys og varme. Har lest ALT, abolutt ALT du har utgitt! (Trenger jeg å si at jeg digger deg?) Jeg er glad for at du er til og jeg synes du er snill og barmhjertelig som gir Belinda drahjelp i skriveprosessen.
  Takk og takk fra Rapunsel

 7. Rita sier:

  Vi får vel tross alt være takknemlige for at du bor i det kalde nord, slik at vi får disse vanvittig bra bøkene du skriver:-) Hehe, nei det var en egoistisk tanke… Men ellers er jeg helt enig med deg, vinteren er et mareritt – nå sliter jeg da også med medisinske diagnoser som forverrer seg betraktelig om vinteren, så jeg skulle enten ønske at jeg var en bjørn og kunne ha gått i hi, eller at jeg bodde i sydligere strøk (men det vil ikke familien min)… kanskje de ikke vil at jeg skal være en bjørn heller? Men nå er det faktisk mulig å øyne våren der framme et sted, vi får bare håpe at vi får en fin sommer dette året:-)

 8. Heihei! Vi har alle forskjellig meninger om VM, jeg syntes VM er en folkefest, og elsker det, hehe 🙂

 9. Sissel Jørstad sier:

  Hurraaaaa!! ( Intens klapping fra ei ovnskrå i Trøndelag )Akkurat som jeg skulle sagt det sjøl. Hvorfor skal disse forderva-trena sportsfolka og helsefrikene løftes opp og bæres på gullstol hele tida??? Er det de som lever livet sitt på den største egotrippen som skal kunne påberope seg å vite hva som er mest meningsfullt å bruke livet på? Jeg opplever det som en blir sett ned på, og ikke tatt på alvor om en er glad i ro og varme- og liker seg best innendørs. God helse er et personlig ansvar hevder noen. Det er sikker mye rett i det. Men hvilken type helse snakker vi om da? Om du er et varmt medmenneske, bruker tid på å engasjere deg i andre og pleier dine mentale kapasiteter, steller du ikke godt med helsa di da? La oss hylle de snille sofagrisene også. (Jeg kjenner heldigvis et par stykker.) Vi er da alle helter på hver vår måte.
  Vennlig hilsen en rimelig datablyg Sissel som nettopp har oppdaga bloggen din.

  • Unni Lindell sier:

   Veldig bra sagt Sissel. Alle er helter ! Selv består min friskluftstrening av å rulle ned bilvinduet i tre sekunder på vei ti butikken. Da får jeg et friskt snev av rødkinn. Det får f. meg holde!!!! I tillegg får jeg bustete hår.

   KLem UNNI

 10. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Jeg har hørt deg påradioen både i går og i dag. Du snakket om at du planlegger å skrive en roman med utgangspunkt i din familie. Jeg synes du bør ta fatt på dette prosjektet før du begynner på en ny krim. Oppvekstskildringer og slektsromaner er nemlig noe av det jeg liker best å lese.

  Cecilie

  • Unni Lindell sier:

   Å, hjelp, Cecilie, ikke si det da, for jeg er så usikker. Går egentlig for krim. Har en så bra intrige, men så er det den slektsromanen da. HMMMM, må i tenkeboksen. Boka skal ut i 2012, så i august må jeg begynne å skrive på den. Nå er det NIFSE NELLA !!!
   Klem UNNI

 11. Belinda sier:

  Hehehehe, jeg ler så jeg nesten ruller rundt. Du kan få sagt det, Unni! Det blir lettere for oss andre ikkesportsinteresserte å komme utav skapet når noen har sondert terrenget i forkant. Eller noe der.

  Jeg er bare så inderlig stolt over at jeg i år kan TRE, hele tre navn på vintersportutøvere, Bjørgen, Northug og Pølsa. Eller, eh, jeg antar at Pølsemannen har et ekte navn, men ja. STOLT er jeg.

  KLEM

 12. Cecilie von der Ohe sier:

  Jeg ser at det er mange her som er like lite sportsinteresserte som meg. Jeg gleder meg til søndag, for da er vel dette VM-styret ferdig.
  Unni: Hvis du synes at folk heier for lite på andre nasjoner er det jo bare for deg å ta deg en tur opp og gjøre det selv. Når du kommer hjem kan du ta deg et godt og varmt badstubad.

  Cecilie

  Cecilie

  • Unni sier:

   HUFF JA, du har rett Cecilie. Men jeg kan ikke heie på andre nasjoner alene, spesielt ikke siden jeg ikke er i nærheten av premieutdelingen.

   VI MÅ HEIE PÅ DE ANDRE OGSÅ!!!! eller blir jeg norgesflau, som jeg ofte er.
   Klem U

   • Cecilie von der Ohe sier:

    Det må da gå an for deg å komme i nærheten av premieutdelingen slik at du kan heie på hvem du vil. Du bør jo få noen frynsegoder av at du har en mann som jobber i idrettsforbundet.

    • Unni sier:

     He, he, ja. Men jeg VIl jo ikke til noen premieutdeling. Vil ikke ha de frynsegodene hans. ANDRE får heie og juble, også for andre nasjoner som vinner. Skulle bare mangle, det er jo vanlig folkeskikk, tenker jeg.

     U

 13. Sarahmor sier:

  Du får skrive en krim og drepe noen sentrale i en arrangørkomite, da, så det ikke blir sportskonkurranse allikevel!

  • Unni sier:

   Veldig god ide, jeg kan jo drepe en gullvinner.
   U

   • Sarahmor sier:

    Ingen vits, da vinner bare en annen. Barna gjorde store øyne her da sportskommentatoren på tremila kalte gruppen i tet for ‘ulver’ da Harvey rykket fra dem. ‘Der har vi ulvene, vet du mamma!’ Det ble ikke mindre spennende av den grunn!

    Haha jeg synes jeg ser Marian Dahle fryse seg rundt i løypene på jakt etter spor (skispor?) og i smug ta på seg en gulljakke foran speilet!

    • Unni sier:

     Du har rett, «the winner takes it all» uansett. Marian bør få slippe dypsnø. Ulvene kommer, nifst nok det.

     klem U

 14. Madeline C. sier:

  Helt enig med deg ang vinter og kulde!
  Jeg må innrømme at snø er helt fantastisk fint, det er vakkert! Naturen blir så fredelig og skjønn, den ser så frisk ut i vintersolen!
  Det er terapi! Men å være ute i kulda er lite gøy, gjør alt for å unngå den. Når jeg ser ut av vinduet kommer kulda automatisk inn i kroppen, borrer seg inn, føler kulda kryper inn i lilletåe og kryper videre oppover! Æsj…
  Men snart kommer varmere tider, å det skal bli deilig må jeg si!

  Må også bare få sagt at jeg elsker bøkene dine! Måten du skriver på!
  Har ikke ord. Jeg hater å lese, men ikke bøkene dine, jeg blir så fanget av de, kunne lest i en evighet om det var mulig!
  Så når jeg har det som værst er det dine bøker som kommer til unnsetning!
  Takk for at du er du! 🙂

  • Unni sier:

   Å, Madeline. Tusen takk. Jeg skriver og skriver og skriver og skriver. Skal printe ut litt nå og gå gjennom kapitteloverskrifter og slikt.

   Klem UNNI

 15. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Det er noe jeg går og lurer på. Et forfatterskap kan være veldig variert og det blir gjerne til at man foretrekker noen bøker fremfor andre. Kan det være slik med andre kunstnere også? Er det sånn at man kan foretrekke noen malerier til en maler fremfor andre? I og med at jeg er født blind har jeg aldri sett et maleri.

 16. Unni sier:

  Kjære Cecilie.
  Ja, det tror jeg man kan. Bøker, malerier og mennesker. Noen liker man bedre enn andre. Det at du aldri har sett et maleri gjør meg veldig spent. Hva tenker du om farger? Vet du noe om farger? Ser du noe «inni» øynene, eller er det bare flatt og mørkt, om du forstår? Beklager om dette er et dumt spørsmål, men jeg lurer sånn på det. Også tenker jeg jo at folks stemmer betyr mye for deg, at du «leser» litt hvem folk er. Tipper du liker noen bedre enn andre.

  KLEM UNNI

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Jeg har sett sterke farger og kunnet skille mellom lys og mørke. Hvis jeg har holdt en ting opp til øynene har jeg for eksempel kunnet se om det er rødt, blått grønt osv så jeg vet hvordan farger ser ut. Jeg har også brukt noe som heter lese-tv. Det er en tv som gjør at teksten blir kjempe stor. I stedet for at teksten vises med svarte bokstaver mot hvit bakgrunn kan man også velge andre kontraster. Jeg brukte hvit tekst mot svart bakgrunn. Jeg måtte ha hodet noen cm fra skjermen for å kunne klare å lese. I og med at jeg har måttet ha ting så nærmt opp mot øynene for å se har jeg ikke kunnet se ting i sammenheng. Jeg danner meg gjerne et bilde av en person ut fra stemmen, men ikke så mye utseendemessig i og med at jeg ikke har sett normalt. Jeg forestiller meg gjerne heller hvordan folk er som person. Når jeg leser bøker kan jeg høre stemmene til personene inne i hodet. Hvis boken så blir filmatisert blir stemmene til skuespillerne helt feil i forhold til slik jeg har forestilt meg dem.

   • Unni sier:

    Jeg ble litt glad nå, jeg Cecilie, for at du har sett fargene. Det med stemmene på filmer skjønner jeg veldig godt. Jeg har det også sånn med utseendet på skuespillerne. Heldigvis er jeg kjempeglad for at reidar Sørensen spiller Cato Isaksen, for han er helt sånn som jeg hadde tenkt meg.
    Fint det du forteller med DE STORE BOKSTAVENE også !!!!

    Klem UNNi

 17. Hege Hjørnevik sier:

  He,he,he! Frynsegoder… Unni, da! LER!!!
  En ting kan jeg si dere damer; Snøen er best på fjellet…! Og der bør den ligge til etter påske! Nå har jeg gangsperr og gnagsår på leggene og en lårmuskel som virkelig tok litt av på teknikkene i slalomløypa…Muskelfibrene sprakk så det stod etter!Men moro var det! LER HØYT! Damer…eneste positive imorgen blir trolig tanken på røde sjøstøvler og en heidundranes Boa-fest! Mørbanket, men med en enorm innbilt lykkefølelse! Heia Norge! Heia de ekte følelsene, Heia Northug!! (Sa jeg det ikke dere! Vi må la de unge få uttale seg ungt og så lærer de etterhvert hvordan de vil vise oss andre hvem de er!) Nå er det Jukigassen(eller hva det nå heter…) på TV og så rett i seng!

 18. Unni sier:

  Hei Hege.
  Snøen er ikke best noen steder, mener nå jeg. For meg er den best i fryseren. Hva er vitsen med å rive istykker muskelfibre i hytt og pine. (Tror ikke jeg har sånne fibre i beina jeg egentlig) Høres grusomt ut, Hege. Selvskading, må det kalles.

  …men du, takk for ordet FRYNSEGODE, jeg skriver om spøkelser vet du og nå må jeg slå på igjen og skrive det inn. Veldig bra spøkelsesord for Nifse Nella, som er et lite frynsegode selv.

  UHU

  Fra UNNI

  • Hege Hjørnevik sier:

   He,he,he…Du vet…det er ikke selvskading…det er tro, Unni! Troen på at jeg fortsatt har det…på tross av dårlig vedlikehold… Og du, det SÅ bra ut! LER HØYT OG SKINGRENDE!

 19. Cecilie von der Ohe sier:

  Det er ikke det at det betyr noe, men det var jeg som først bragte ordet frynsegode på bane her inne.

  • Antonio sier:

   jeg er oppi 42, noe som var et stort problem i norge. (du vet ne5r man ge5r i sketibukkon, finner sko i sin stf8rrelse, men se5 passer ikke skoen framme eller er litt for stram pe5 sidene eller noe, samtidig som en stf8rrelse stf8rre ikke finnes/er altfor stor..) det er litt bedre her i tyskland, men fremdeles ikke topp. jeg vil jo ha fine sko, men jeg ORKER ikke mer gnagse5r og vonde ff8tter! (og tro meg, jeg har sikkert ge5tt et e5r sammenhengende med gnagse5r! men 38-39, den er du heldig med! har ei venninne som er nesten like hf8y som meg, men se5nn 36-37. og hun har kjempede5rlig balanse, haha! har du det ogse5 eller?kameraet kjf8pte jeg for se5nn.. fem-seks e5r siden, og da hadde jeg ikke se5 greie pe5 ting. hf8rte noen sa at objektivet som fulgte med var okei, se5 da slang jeg meg pe5 et slr. nikon d70s, gamalt. tenker pe5 nytt, men det blir ikke ff8r om noen e5r. se5nn ge5rre ne5r man kjf8per nye linser istedetfor..

 20. Ingri sier:

  Hei! Jeg er en stor fan av bøkene dine og lest de alle! Har lest de til og med flere ganger. Du skriver utrolig godt og har inspirert meg til og skrive. Jeg er ikke noe flink. Men jaja. Jeg så deg på sandvika Storsenter en gang og fikk lyst til og gå bort og spørre om autograf. men jeg turte ikke. Hilsen Meg!

 21. Unni sier:

  Takk Ingri.

  Du får komme bort neste gang du ser meg,

  Klem UNNI

 22. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Jeg har to nye spøkelsesord til deg: hvitsnippforbryter og rødstrømpe. Jeg husker ikke om du har brukt ordet hvitsnippforbryter i de foregående Nella-bøkene, men hvis ikke er det jo et ord som er midt i blinken for deg.

 23. Sarahmor sier:

  Jeg så et program på TV der et kamera på hodet overførte kontraster til en plate full av vibrerende pixellignende punkter liggende på tungen, slik at en forsøksperson kunne gjette gjenstander foran seg uten å se. Det som virkelig var interessant med det, var at hjernen brukte synssenteret for å tolke signalene, selv om han ikke så med øynene. Hu hei og hjernens plastisitet.

  Kan spøkelser ha LAKENSKREKK?

  • Unni sier:

   De kan ha lakenskrekk ja.

   he, he
   UNNI

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Ja, jeg vet hva du snakker om. De har holdt på med å utvikle dette siden 1960-tallet, men det er svært få som har kunnet gjøre seg nytte av det og bruksområdene har vært svært begrenset.

 24. Linda sier:

  Kjære Unni. Du er en stor insirasjon for meg, og har vært det i hele 12 år. Jeg var bare 9 år da jeg kom vimsete inn på biblioteket, og skulle ha en bok av Unni Lindell. Jeg er ung og kreaktiv, men får ikke til å uttrykke meg skriftlig, uten at jeg selv blir nervøs og flau over meg selv. Skal studere både historie og nordisk litteratur, men også tenkt på journalisme eller forfatterstudium for å kunne skrive bedre i framtiden. Var din utdanning bevisst for å oppnå drømmen om å bli forfatter?
  ps; Driver å leser sukkerdøden for øyeblikket, og det er svært vanskelig å legge den fra meg! Tusen takk for nok et mesterverk 🙂

  • Unni sier:

   Kjære Linda. Dette var en hyggelig melding å få. Nå skal jeg skrive gledelig videre. Journalistyrket valgte jeg fordi jeg ville skrive, helst bøker, men måtte begynne «et eller annet sted» før jeg turde å prøve.

   Klem og lykke til

   UNNI

 25. Hege Hjørnevik sier:

  TIL BIRGER!
  FLY DETTER IKKE NED!!!!
  HILSEN HEGE!!!

  Og husk at du har vinger,Unni! For meg har du det!
  (Mannen min sa så vittig her igår…-Hva leser du nå da? Ikke noe som blir så skummelt at jeg må lese høyt for deg, vel? (DET var jo sånn med Sukkerdøden,vettu!) Men nå leser jeg «Om bare» av V. Hjorth… Må jo fylle på med annet enn krim…Neste bok blir diktboka di!!! Den har jeg ikke lest, ser du!)

  Ha en fantastisk svevende dag! Og til Birger; -Hold kjeft! LER!!!

  • Unni sier:

   He, he.

   Birger har fått avslag på asylsøknaden på humanitært grunnlag !!!!!
   U

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Mange bøker blir nå også utgitt som lydbok. Unni sine krimbøker kommer ut som vanlig bok og lydbok samtidig. Kanskje det er lurt å ha lydutgaven i bakhånd i tilfelle det blir skummelt. Det er nok det Aschehoug har tenkt på når de gjør det. He he.

 26. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!
  Blir spøkelser slitne når de flyr langt? I så fall må da en flybil være en perfekt ting for et spøkelse. Slik jeg har forstått det er det to varianter av flybil under utvikling. Det er blitt godkjent i USA og nå arbeides det med å få den godkjent i Europa. Jeg synes i hvert fall at Nella bør besøke en flybilfabrikk mens hun er i USA.

 27. Hege Hjørnevik sier:

  He,he! Kanskje det, Cecilie! Jeg synes lydbøker er geniale! Min sønn sovner til Nifse Nella for tiden…Men tror der er en feil i den, da to CD er er av samme nummer…men han sovner før han har registrert det, så da er det jo greit! LER! Og bøkene har vi jo alt lest høyt sammen! Jeg brukte mye lydbøker i spesped. undervisningen…Parlesing med tekst og lydbok! Mange som knekket lesekoden på den måten! Klemmepå!

  • Cecilie von der Ohe sier:

   Jeg leser Nella-bøkene som lydbok. Jeg låner dem på biblioteket. Nå går jeg og venter på den 4. Den er kommet i bokhandelen, men det tar ekstremt lang tid før den kommer på biblioteket. Jeg ventet ikke så lang tid på de 3 første.

   • Unni sier:

    Mas på dem, Cecilie. Noen i Kulturrådet synes ikke Nellabøkene er så bra, så da holder de dem tilbake, slik at bibliotekene må kjøpe dem selv. Nella er utgitt i 13 land, har fått terningkast 6 og har stor suksess, men som sagt ikke hos Norsk Kulturråd.

    Klem UNNI OG NELLA

  • Unni sier:

   Om det er feil i den, så send en mail til fredrik.bolin@ordkommisjonen.no, så sender lydbokforlaget deg en ny. Viktig info dette, om det er feil i mange.

   Klem UNNI

   • Hege Hjørnevik sier:

    He,he… Men tenk hvis jeg bare er dum og tar feil…og at alle andre skjønte at det ikke var en feil, men sånn det liksom skulle være…HJELPES MEG! LER! (Gretel koser seg i de tilfellende…Men ofte har jeg ikke vært dum…så jeg skjønner ikke hvor hun får det fra…Skal sjekke opp i det,jeg!)

    • Hege Hjørnevik sier:

     I dag fikk jeg en cd 3 i posten fra Line i Gammafon! Nå kan vi lytte til hele boka, vet du! Tusen, tusen takk!

 28. Belinda sier:

  Gretel kan bare gå og henge seg i treet sitt igjen, synes nå jeg. Så er det sagt.

  Lurte på Unni, kan man høre ropene hele veien til Høvik nå?:D Eller er du gjerne på Universitetsplassen du også?:D Basert på kommentarene dine her ovenfor, ser jeg deg liksom for meg, midt i mengden der av hundretusener, med kubjelle og glad allsang tross minus tusen grader og alt… traff jeg blink?:D

  Jeg har forresten lært meg navnet på en til vintersportsutøver, så NÅ KAN JEG FIRE NAVN HELT UTENATT. GIGASTOLT!! 😀

  KOS DEG I MORGEN KVELD DA!!

 29. Unni sier:

  Hei Belinda. Nei, hører ingen rop på Høvik heldigvis. Jeg er IKKE på Universitetsplassen. Men om jeg hadde vært i «utlandet», der du har besøkt meg, er det fem minutter unna.
  Synes det holder med gull til Norge nå, jeg. Litt pinlig, synes synd på svenskene. Er jo litt svensk selv. Nok håvering nå !Synes fortsatt ikke folk heier nok på andre.
  Men, men. Takk, gleder meg til imorgen ja, har kjøpt fin presang på fretex til «slekta». Han vil ikke ha gaver.
  He, he.
  Ha en fin helg da !!!!

  Unni

  • Hege Hjørnevik sier:

   God aften!
   Unni, bare en liten kommentar før helgen tar meg…Idag kommenterte journalisten på NRK at publikum var så fantastisk flinke til å juble for ALLE nasjoner…Jeg satt og flirte godt…Ting blir liksom i et annet perspktiv når en blogger hos deg! He,he,he…Og om det ikke var for deg, hadde jeg ikke fått med meg den kommentaren engang! Takk!God helg,da! Skjønne, er dere! Me like!

 30. Belinda sier:

  Jeg er helt enig, kjære deg. Og det uten å ha så svenske aner som deg, mine ligger lenger bak:)

  Fretex-presang er jo supert. De får jo ikke klær lenger forresten. Synd er det! Der er jeg flink, resirker mye klær, smugkaster en del av gubben sitt og, men det må du ikke si til han, hehe.

  God helg, Unni. Her snør det igjen, Vinteren er jammen en luring som klamrer seg fast så lenge han kan. Minner jo nesten om Boaene. Flaks tåler hverken Vinteren eller Boaer dagens LYS. Og det kommer jo nå.

  KLEM

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)