unnilindell.no

TRE STERKE DAMER! NELLA, TRUDE OG UNNI FØRDE

Publisert den 09.01.2011 i Uncategorized

NIFSE NELLA                                                 UNNI FØRDE

Disse damene ruler. HURRA FOR NELLA !  I dag fikk «Nifse Nella og Jordbærgiften» terningkast 6 i VG !!! TOPP !!!! Det var veldig stas, spesielt nå som jeg straks skal begynne skrivingen av  bok nummer 5 om henne.

Også er det Trude(Mosues) marsvin som er et av 8 som «plutselig» ble født på rommet til et av barna hennes, he, he. Typisk Trude som har huset fullt av levende vesener. Det ene svinet fra mars hadde førdekrøller og jeg har jo også krøller, så vi ble raskt enige om fornavn og etternavn på det lille dyret. Om det er en hannhamster eller hunnhamster spiller ingen rolle. Den heter uansett UNNI FØRDE !!!

Vi var så godt igang med livsmottoer på forrige innlegg, la oss fortsette litt med det. Trude Dyrlege er en av mine nærmeste venninner og katten Knuts fastlege. Hun er det mest løsningsorienterte mennesket jeg kjenner. Trude og jeg har «mannesamtaler» hvor vi hisser hverandre makulint opp til å tørre å gå med albuene ut og mene og stå for og jobbe langsiktig. Herlige Trude, som yngler både dyr og barn. Snart blir hun 4 barnsmor. Hun er også enkattsmor, fiskemor og altså åttehamstermor. Det TYTER ut i hele huset hennes. Jeg elsker å være sammen med henne.

Så til det lille skrekkelige spøkelset, Nella og hennes  livsmottoer.

NOK ER IKKE NOK, NOK ER FAKTISK ALTFOR LITE !

IKKE SE, MEN BARE RØRE !

JEG VIL JEG VIL, JEG FÅR DET TIL !

YESSSSS, la oss stå på alle sammen, enten vi er hannhamstere, spøkelser eller mennesker. Kom gjerne med forslag til nye Nellamottoer som jeg kan bruke i neste bok.

KLEM
UNNI (FØRDE)

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)