unnilindell.no

3 Plass på bestselgerlista i Nederland !

Publisert den 31.01.2011 i Uncategorized

I Nederland ligger nå Sukkerdøden på 3 plass på bestselgerlista. Det er fantastisk gøy !!

Jeg er skikkelig på skrivern igjen. det surrer og går i hjernen døgnet rundt nesten.

Nifse Nella skal nemlig reise til USA i denne boken og jeg må bli med henne og Pinneus dit. Nå MÅ jeg skrive minst 1000 ord om dagen.( det er ingenting mot krimskriving, da er det minimum 2000) Jeg er min egen strenge sjef, som ikke tillater slendrian. Gruer meg litt, det er SÅ mye jobb!!!! Men, men, jeg har jo valgt dette yrket selv, så ! Og jeg vil jo ikke bytte da, selv om jeg av og til kunne ønsket meg en normal jobb, hva nå det er?

Det beste med å være forfatter er at jeg kan bestemme min egen abeidstid. Det betyr at jeg ALLTID jobber. (he, he)

Klem Unni

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)