unnilindell.no

3 Plass på bestselgerlista i Nederland !

Publisert den 31.01.2011 i Uncategorized

I Nederland ligger nå Sukkerdøden på 3 plass på bestselgerlista. Det er fantastisk gøy !!

Jeg er skikkelig på skrivern igjen. det surrer og går i hjernen døgnet rundt nesten.

Nifse Nella skal nemlig reise til USA i denne boken og jeg må bli med henne og Pinneus dit. Nå MÅ jeg skrive minst 1000 ord om dagen.( det er ingenting mot krimskriving, da er det minimum 2000) Jeg er min egen strenge sjef, som ikke tillater slendrian. Gruer meg litt, det er SÅ mye jobb!!!! Men, men, jeg har jo valgt dette yrket selv, så ! Og jeg vil jo ikke bytte da, selv om jeg av og til kunne ønsket meg en normal jobb, hva nå det er?

Det beste med å være forfatter er at jeg kan bestemme min egen abeidstid. Det betyr at jeg ALLTID jobber. (he, he)

Klem Unni

72 kommentarer til “3 Plass på bestselgerlista i Nederland !”

 1. Stella SK. sier:

  Hei Unni,
  Fantastisk program! Jeg likte det veldig mye, det var utrolig lærerikt og du får meg til å spørre meg selv. Jeg er en stor fan av deg, og skriver også historier. Jeg skriver nå en krim. Den handler om en 13 år gammel jente som er blitt borte, og her hadde det vært fint med litt hjelp!(: Jeg tenker at hun er gjemt bort som Kathrine Bjerke i «Nattsøsteren». Men har du noen andre tips til andre som kan ha tatt henne. Tenkte at Alf Boris ikke trengte å ha gjort noe mer galt, har du noen tips til meg? 🙂

  Hadde vært utrolig snilt av deg, det er deg jeg liker av alle forfatterne i Norge! *Stort forbilde*

  Stella (16)

  • Unni Lindell sier:

   Hei Stella.

   Det er ikke så lett å gi andre tips, for jeg har jo ikke din historie «inne i hodet.» Det aller beste er å finne sin egen nye historie. At en tretten år gammel jente forsvinner skjer jo dessverre i verden hver dag.
   Du får tenke ut noe lurt.

   Klem UNNI

  • Hege Hjørnevik sier:

   Ideer!
   Kanskje hun gikk frivillig med en hun var forelsket i? Og så viser det seg at denne ikke er den hun trodde?
   Kanskje henne biologiske far har tatt henne med på ferie? Moren er lespisk og har fått henne via København? Og så ble hun med men angrer og han endrer seg…Blir fæl?
   Kanskje hun ligger skadet like oppi heien der hvor de lekte som småunger? Der ingen leter fordi det er for innlysende…og hun bare venter på å bli reddet. Ingen er slemme mot henne, bare en ulykke?
   (Husk at forfatteren kan bestemme tidsaspektet…Kanskje handlingene går over en eller to dager?) Tvi tvi med skrivingen! Det blir nok bra skal du se! Andres ideer hjelper deg med å komme på dine egne! Lurt å spørre!!! Klem

  • chantal sier:

   Kanskje hun blir kidnappet av en barnløs (bitter) kvinne som har oppholdt seg i Norge uten oppholdstilatelse. Kvinnen er fra Kosovo og truer henne med seg til hjemlandet sitt før politiet rekker å nå dem.

   haha! Det er mange muligheter:)

 2. Hege Hjørnevik sier:

  Hurra! Gratulerer Unni! Det høres fantastisk moro ut! Veldig viktig å kunne ha et yrke en trives med, siden en bruker mange av livets timer på jobben! Da gjør jo de fleste en bedre jobb også! Lykke til med prosjektene! Husk å sette sunne grenser, nå da! Slik at vi ikke må vente så altfor lenge på ny bok! LER! (Tenker bare på oss selv, vettu!)God klem!

 3. M sier:

  Akkurat lest Orkestergraven, og skriver bokrapport om den på skolen. Skal skrive en del om forfatteren og – altså deg. Rimelig greit med en egen nettside da : ) Da slipper jeg å kun bruke wikipedia ++ : )

  En bra bok forresten! Fikk Slangebæreren til jul, så nå er det bare å begynne å lese etter bokrapporten er ferdig 🙂

 4. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Jeg vet ikke om du husker meg, men jeg traff deg da du signerte bøker på Galleriet i Bergen før jul. Du skrev to fine Sukkerdød-hilsner til meg. Jeg har også et eksemplar av Mørkemannen med en hilsen fra deg. Nå ser jeg frem til hagekrim i 2012. I mellomtiden har jeg den 4. Nella-boken å glede meg til. Jeg låner dem på biblioteket. Nella-bøkene er veldig morsomme og jeg har ambefalt dem videre. Lykke til med skrivingen av den neste Nella-boken, men du har jo fått så god hjelp så nå er det vel bare renskrivingen som gjenstår?

  Jeg har fulgt med på bloggen din siden du startet den i høst og jeg synes det er veldig morsomt å følge med på hva du og de andre skriver her. På søndag fulgte jeg med på programmet ditt, men hva var det egentlig som skjedde da du skulle gå om bord i flyet? Ettersom jeg er blind hører jeg jo bare det som blir sagt. For øvrig var det et interessant program. Til slutt vil jeg gratulere deg med at du skal bli farmor.

  Hilsen Cecilie.

  • Unni sier:

   Jeg husker deg når du sier at du er blind, Cecilie. Jeg signerte to og et halvt tusen bøker før jul, men det er klart, du skilte deg ut. Takk, jeg gleder meg til å bli farmor til «Lilleulv». Det blir en gutt, og gutter «kan» jeg, he, he. Har bare sønner og selv katten min Knut er av hannkjønn. Gleder meg sånn til å hlde ham, den lille nye familifirkanten i slektstreet mitt.

   Jeg husker ikke hva som skjedde da jeg gikk ombord i flyet, må nesten gå inn på nettet og se programmet en gang til før jeg svarer. Kanskje jeg kikket etter sønnen min, som faktisk er pilot i Norwegian.

   Nå ble jeg så nysgjerrig, må prøve og gå inn på nettet.

   Klem så lenge
   Unni

   • Unni sier:

    Jeg har nå sett og HØRT programmet på nettet en gang til Cecilie, og jeg hørte ingen ting da jeg gikk ombord i flyet. kanskje din hørsel er superutviklet. Hva mener du at jeg sa?
    Hilsen veldig nysgjerrig UNNI

 5. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!
  Jeg hørte ingenting spesielt, men det var bare en komentar fra en av de andre her om at du skulle ha tedd deg på en spesiell måte. Hvis du ikke finner ut av det er det bare å glemme. Jeg har for øvrig ikke bedre utviklet hørsel enn andre. God natt!

  Cecilie.

  • Hege Hjørnevik sier:

   Bare jeg som flåser litt! Hun var perfekt!!! Og bare sååå fiiin! (Men jeg insinuerte humoristisk at slike takinger er litt vanskelige å gjøre fordi en skal liksom holde seg helt naturlig samtidig som kameraet følger deg! I det klippet følger kamera henne uten at hun snakker…og slike scener er ofte veldig kleine å få til!(Dreieboka som bestemmer og noen ganger må en gjøre det flere ganger, skjønner du! OG DET ER SKIKKELIG VANSKELIG! Jeg bare tøyset…Min form for humor…Understreker at scenen var perfekt! Bare min fantasi som spiller meg et puss når jeg ser slike scener..Min feil…Sorry!

   • Unni sier:

    OK, det viktigste er at jeg har TEDD meg, for et gøyalt ord egentlig.

    U

    • Hege Hjørnevik sier:

     Jeg ler og liker Unni!!!

     Merker at jeg stadig er innom og blogger…Og jeg som skal gjøre heeelt andre ting…FY MEG! Sukk! Nå må jeg bare hente frem jerndisiplinen… Men tror jeg «rokker» litt med min nye «rokkering» først..Så jobbe! Ler… Snart løpe naken, vettu! LER HØYT! og så skammer jeg meg litt for all flåsingen, men drit i det… Tjo-ho! Innbildt glede er vel storveis vel…OG SÅ JOBBE!

     • Unni sier:

      Ikke skam deg over flåsingen, vi trenger det. Humor og alvor er viktige å mixe sammen. Da blir det middels når vi deler det på to, ikke sant.
      Klem U

     • Sarahmor sier:

      Blogge, ikke jobbe. Ikke alt rimer like bra, men dårlige rim er egentlig morsommere. S

 6. Sarahmor sier:

  Når bøkene blir solgt på nederlandsk blir jo litt av kodene borte, hva tenker du om det? Jeg mener, når du skriver om Pascal, så har jeg et bilde av det i hodet (hjertet, magen, smaksløkene). Det samme med Solveien.

  Du har jo plassert personer og handlinger i disse lokalisasjonene med stemning og klasse, tror du nederlenderne annammer dem?

  Vennlig hilsen
  Sarahmor

  • Unni sier:

   Men det gjelder jo alle oversatte bøker, også utenlandske bøker som blir bestslegere her. Faktisk opplever lesere verden over at det er litt eksotisk å lese om fremmede steder. Så det er ikke noe problem.

   Klem UNNI

   • Sarahmor sier:

    Nei vi lesere kjøper det rått hihi så spørsmålet var mer om skribenten så på det som et tap. Men jeg får sitere meg selv: Vi lager ikke problemer, vuttu, vi lager løsninger. S

 7. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Gratulerer!
  Sukkerdøden er enda en super krim, og Nellabøkene digges vilt av ungene her i huset. De venter allerede på nr. 5 🙂
  Lykke til med skrivingen!

  Lisbeth.

  • Unni sier:

   Takk, Lisbeth.

   Nella er skjønn å skrive om. Jeg hører den lille stemmen hennes og latteren når hun skyter frem hoggtannen sin.
   U

 8. Silje S. R. sier:

  Hei,

  Jeg er en elev på Bleiker videregående skole, på media og kommunikasjon. Jeg og to andre holder for øyeblikket på med en prosjekt som er i samarbeid med aftenpostens Si;D.

  Vi har lest flere av ungdomsbøkene dine, som «Sugemerket» og «Anna + Didrik = Baby» og vi synes at de var utrolig gode. Vi skal skrive en artikkel om ungdom og siden du har skrevet litt om det så lurte vi på om det hadde vært mulig å få et intervju med deg. 🙂

  Med vennlig hilsen
  Silje, Wilde og Mohamed

  • Unni Lindell sier:

   KJÆRE ALLE SÆROPPGAVE-ELEVER.
   SVARET ER DESSERRE, NEI. JEG OVERKOMMER IKKE Å SVARE DERE. BLOGGEN MIN ER ET FORUM FOR SAMTALE, IKKE FOR SPØRSMÅL HVOR JEG MÅ «JOBBE» OG SVARE PÅ MASSEVIS AV PERSONLIGE SPØRSMÅL.
   DESSVERRE ER DET SLIK AT DET SITTER FOLK I FORLAGET OG HJELPER MEG MED Å SLETTE SLIKE FORESPØRSLER FRA BLOGGEN !
   BEKLAGER OG LYKKE TIL ALLE SAMMEN !
   KLEM UNNI

 9. Hege Hjørnevik sier:

  Vet du, Unni! Mitt favorittord er UNDERFUNDIG! Tenk at det finnes et slikt flott ord? Er det ikke flott!

 10. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Jeg hører mye på Sveriges Radio via Internett. I sommermånedene sender de Sommar i P1. Det er et halvannen timer langt program hvor kjente personer deler sine erfaringer og tanker med lytterne. Jeg har lært en god del ved å høre på disse programmene. Jeg lurer på om du har fått forespørsel om å delta? Du selger jo mye bøker i Sverige. Det hadde i hvert fall vært alle tiders å få høre deg i Sommar i P1. Fredrik Skavlan var med for noen år siden.

  Cecilie.

  • Unni Lindell sier:

   Det har jeg ikke blitt spurt om, men jeg hadde sagt JA om de spurte. min gode venn Mark Levengood har også vært med. Han og jeg har solgt 1 million av våre felles småbøker i Sverge. Vi får se.

   klem UNNI

 11. Anne-Marit B. Wiggen, Sydskogen sier:

  Hei Unni!Her er en liten hilsen fra gamle naboer på Sydskogen. Sofie og jeg satt og pratet og kom inn på programmet om deg på søndag. Det var bare fantastisk, det aller beste hittil. Det var så varmt og vart, og heldigvis har du ikke problemer med å vise følelser. Nydelig! Jeg leste «Sukkerdøden» for noen uker siden. Jeg synes det er den best boken du har skrevet. Ulidelig spennende og med en mennesklig og dypere dimensjon. Takk for en flott opplevelse.Den sitter i! Klem fra Anne-Marit

  • Unni Lindell sier:

   Så fine ord, Anne-Marit.
   Så koselig å høre «stemmen» din, da.
   Jeg har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger på programmet og det ble sterkt under innspillingen. Glemte at det var 7 stk tv-crew med overalt. Dessuten hadde vi veldige hyggelige kvelder sammen etter innspilling også. Og takk for Sukkerskryt!
   Håper alt er bra på Sydskogen, med alle? Jeg har kontakt med Randi, men ingen andre.

   STOR KLEM

   Unni

 12. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Dundyne og kumquat er to nydelige ord. Kumquat er en liten sitrusfrukt som ikke skal skrelles. Veldig praktisk. Kumquat og mørk sjokolade eller varm kakao er bare snadder!

  Cecilie

  • Unni Lindell sier:

   Å, guri meg, det høres bare helt nydelig ut, Cecilie. Både dundyna og frukten frister. Har 5 min pause fra skrivingen. En kaffe nå, så må jeg stupe inn teksten igjen.
   Stor Klem UNNI

 13. Cecilie von der Ohe sier:

  Til alle som skriver skoleoppgave om Unni Lindell: Oppsøk alle skjøteledningers mor (Internett)!

  Cecilie

 14. RS sier:

  Hei unni. Vil nok en gang takke deg for boka du signerte til svigermor med spesiell hilsen,tror det var noe av det beste hun kunne fått:)hun var en dame det var vanskelig å få stoppe munnen på,de er positivt ment:))men da hun så hva du hadde skrevet til henne ble hun stille en god stund,før smilet kom,hadde det ikke vært for ørene hadde det nok gått hele veien rundt.Beklagelig vis gikk hun bort,brått og uventet like over nyttår.Men hun fikk heldigvis lest boka di før hun døde.Sånok en gang,tusen tusen takk. Klem fra Nord.

  • Unni Lindell sier:

   Å, dette synes jeg var forferdelig trist å høre. Det må jeg virkelig si. Huff, livet er jammen uforutsigbart. Jeg fikk litt vondt i hjertet nå faktisk, ble veldig rørt over de vakre ordene.

   VARME FRA UNNI

 15. Elisa sier:

  Hei Unni! Jeg er en jente som går i 8.klasse. Vi har en innlevering om noen uker, om en kjent norsk forfatter. Jeg har valgt deg! 🙂

  Jeg sliter litt med å finne informasjon, for vi får jo ikke lov til å kopiere fra wikipedia osv.

  Jeg lurte på om du ville hjelpe meg? 🙂 send en mail!
  Hilsen: Elisa

  • Hege Hjørnevik sier:

   Elisa, det er viktig at du lager deg et prosjekt hvor du på forhånd bestemmer deg for hva du vil lære om Unni Lindell! Da er det mye lettere å finne informasjonen! Hvis du bare ramser opp fakta om henne blir det dårligere karakter, skjønner du! Lærere er ikke alltid flinke nok til å forklare elevene sine HVORFOR de skal gjøre oppgaver om litteratur! Spør læreren din hva målet med oppgaven er..Det står ofte i oppgaveformuleringen..!!! Er det at du skal lære noe om det å skrive bøker? a må du lete i intervjuer av Unni om hvordan hun arbeider osv…Eller skal du lære å hente ut informasjon fra ulike kilder? Da blir det en del lesing på deg, unge dame…Lag din egen oppgave slik at du sitter igjen og har lært noe!!!Du får det til! Lykke til! Og god helg!!! Klem Hege!

 16. RS sier:

  Hei Unni.Var ikke meningen å gjøre deg trist,ville bare si hvor glade vi leserne er i deg:)Er det en ting jeg har lært av dette,er hvor uforutsigbart livet er,man må ta vare på hver dag man får,og ikke minst hverandre.
  Klem fra Nord

  • Unni sier:

   Det er virkelig helt sant. Er så fint at man er klar over dette, tenker jeg. For en GAVE det er å LEVE!!!!!
   Lørdagsklem UNNI

 17. Ellen sier:

  Hei Unni!

  Jeg har nå nettopp lest ferdig boken din «Mørkemannen», og GUD for en bok!! UTROLIG spennende! jeg leste over halvparten av boken på bare noen timer, jeg klarte virkelig ikke å legge fra meg boken. Dette er den beste boken jeg noen gang har lest, så her har du gjort en fantastisk god jobb 🙂 Skal definitivt lese flere bøker av deg!

 18. Unni Lindell sier:

  SKRIVER TIL SKULDRENE VERKER.

  Men Nella har det fint i USA. Det går bra med skrivingen, men jeg strever. Det er jo sånn det er, glemmer det bare for hver gang. Nå må jeg på biblioteket for å sjekke ut noen faktagreier. Første luftetur denne uka. Har forresten fått ekstremt mange gode tilbakemedlinger på «Hvem tror du at du er». Og det mest spennende av alt er at jeg har fortsatt noen undersøkelser om Thilda, og jeg finner spennende ting til romanen.

  Klem UNNI

 19. Sarahmor sier:

  Velkommen ut av boblen en liten tur. Skapende prosesser er smertefulle. Tastes siden, hu hei.

 20. bente sier:

  hei, og gratulerer masse med 3. plass!! morsomt 🙂 og også veldig gøy at du blogger – her skal jeg følge med (på samme måte som jeg gjør med bøkene dine). Du skriver helt fantastisk!!

 21. Unni sier:

  Da er macen slått av for i dag, puh. Riv og slit i sjela. Skriving koster ! Føles sikkert bedre i morgen. Da er det full rulle igjen. Begynner dagen med stor frokost, for å bunkre på med energi, så er det skriving i tre timer. Så, kanskje en bitteliten luftetur, på ca 20 minutter. (Puh, jeg som ldri har gått turer før) Og så mer skriving og mer og mer og mer.
  Alt mitt fokus er nå kun på skriving. Knut sitter i vinduskarmen og hjelper meg.
  Klem Unni

 22. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!
  Det høres positivt ut at du har begynt med å gå korte turer. Fortsett med det! Jeg har også vært ute og gått tur i dag. I dag var det sol i Bergen. Det var tilbud på litchi (kjærlighetsfrukt) på Meny så da kjøpte jeg en liten haug som jeg nesten har spist opp nå. På søndag er det både morsdag og valentinsdag. Vi skrives!

  Cecilie

 23. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!

  Jeg glemte å legge inn en link til en side hvor du kan lese om både kumquat, litchi og mange andre eksotiske frukter.

  http://www.frukt.no/artikkel.aspx?artid=8530

  Cecilie

  • Unni sier:

   Nå har jeg lest, Cecilie. Skjønner at du er glad i frukt. Det er ikke jeg. Vet det er ukorrekt å si det, men jeg grøsser av frukt. Spiser det aldri. Grønnsaker spiser jeg selvsagt, men aldri 5 om dagen. Jeg tror nesten det er sånn at man ikke trenger det man ikke liker, skjønner du? Tror folk trenger ulike ting. Vin og sjokolade er veldig min greie. Det trenger jeg igrunnen en god del av.

   Klemz UNNI

 24. Cecilie von der Ohe sier:

  Hei Unni!
  Ja, du har visst rett. Valentinsdag er ikke før på mandag, men både på radioen og i butikken var det mye snakk om morsdag og valentinsdag så da var jeg bombesikker på at begge deler var på søndag.

  Cecilie

 25. Unni sier:

  Og alt sammen er bare noe handelstanden har funnet på. Ganske tullete,tenker jeg. Men, men, får se om sønnene mine husker at det er morsdag da, så jeg bryr meg jo litt må jeg innrømme. He, he.

  Klem u

 26. Andreas Bentzrød sier:

  Hei Unni
  så har tiden for forfatterskap på skolen kommet (endelig:-) du kan bare gjette hvem jeg tar! følte bare at jeg ville berette det. Jeg syntes det er så utrolig gøy, i allefall for meg som blogger med deg og snakker og alt ting. Som du vet er du en helt unik forfatter du har alt innenfor skrivingen og mer til. Så hvis det er noe du føler er viktig og få med seg så fortell det gjerne elsker og høre på deg. Du er så dyktig.
  Har katten din Knut spilt en stor rolle innenfor skrivingen og inspirasjonen…?

 27. Unni sier:

  Hei Andreas.

  Så utrolig stas da!!!!!!!
  Katten Knut er lat, sur og sær. Men et elsket dyr. Så mye inspirasjon gir han kanskje ikke, annet enn at han ligger som et tungt berg oppå meg om natten slik at jeg nesten ikke får puste. Men jo, han gir meg ro og jeg får hvile hånden min i pelsen hans av og til, om det passer ham. Nå har jeg nettopp hatt koselig besøk av eldstesønnen min med blomster til morsdagen. Og yngstemann, som sitter og styrer et fly kkurat nå, har sms at han skal komme en tur i morgen. Det er UTROLIG koselig med morsdag da dere. Håper dere alle har vært på eller fått besøk i dag, eller fått en telefon eller tanke.
  KLEM Unni

 28. Belinda sier:

  Gratulerer med morsdagen, Unni!;D og ikke minst med tredjeplass i Nederland, det er jo FANTASTISK!

  Jeg liker jo som vanlig ærligheten din, også om turgåing og fruktspising her oppe. At ikke disse ukebladene heller kunne skrevet om det, om at man ikke trenger spise ditt og datt og trene to timer om dagen for å holde seg frisk. Sist jeg så forsiden av et eller annet magasin skulle man spise granatepler i store mengder,det skulle visst gjøre susen for så mangt. Hallo, hvem har tid og vilje til å spise granatepler i store mengder da, helt seriøst må man jo vaske ned både seg selv og kjøkkenet dersom man i det hele tatt får ut noen skarve frø. Jeg blir gal. (les: GALERE:D)

  Men Cecilie: jeg er også en fruktivrer. Og Litchi er en av favorittfruktene våre også!!;)

  • Hege Hjørnevik sier:

   Ønsker dere alle en dag fylt med varme følelser og glede i de nære ting! Måtte dere alle vinne minst en liten seier i løpet av dagen! Eller en stor! Ta inn den gode energien og nyt at våren er på vei!!! Klemmer fra meg!

  • Unni Lindell sier:

   Og i dag er det Valentines damer, så nå får vi se da. Granatepler høres grusomt ut. Blir jo rene selvmordsbomberen av å spise det, tenker jeg.
   Nå må jeg SKRIVE. FOR ET SLIT!!!!!
   U

 29. Sarahmor sier:

  Morsdag ja! Jeg har hatt unger på fanget nesten hele dagen. Er ikke det morsdag så vet ikke jeg. Og valentin uttales taenvin. Namnam.

 30. Unni sier:

  Fem minutters skrivepause her ! herlig beskrivelse av morsdagen Sarahmor. Håper bare ikke du hadde Valentin på fanget på Valentinsdagen?
  Klem U

 31. amanda tunsberg sier:

  Hei unni! jeg er en jente på 14 år som går i niende klasse. jeg går på borgen ungdomsskole i asker, og nå holder vi på med forfatterprosjekt! det skal også inneholde en presentasjon av en bok jeg har valgt ut. jeg har valgt deg, og sørgekåpen pga. sørgekåpen var den første ordentlige boken jeg leste og jeg ble forelsket! jeg brukte ekstremt mye tid i sommerferien 2010 på å sitte alene inne på rommet mitt, og bare lese. uansett, jeg finner altså ikke de riktige faktaene og svarene på spørsmål jeg MÅ ha med i oppgaven for å få godkjent og bra karakter. jeg lurte på om du hadde bittelitt tid til å svare på spørsmål, enten på mail eller her på bloggen din?:)
  En stor klem fra amanda!

  PS: det går selvfølgelig helt fint hvis du ikke har tid. skjønner at du har mye å gjøre!

 32. Viktoria sier:

  Hei, jeg lurer bare så inderlig; Hvor mange bøker har du skrevet til nå?
  Synes du er helt utrolig flink til og skrive, og blir bare helt oppslukt av bøkene dine. Driver nå på med mørkemannen, og gleder meg til å begynne på sukkerdøden når jeg er ferdig.
  Klem fra meg:)

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)