unnilindell.no

KORET PÅ BOTSEN !

Publisert den 30.11.2010 i Uncategorized

Info fra heimen:

Jeg sitter her med et glass hvitvin og hører på en helt FANTASTISK CD. Dette er ÅRETS julegave. Henning Kvitnes har produsert «Bortkomne Julestjerner», et mannskor fra Botfengselet som synger julesanger. TERNINGKAST SEKS!!!!

Ellers har katten Knut nettopp spydd på gulvet , he, he og jeg forbereder presentasjon av to debutanter på Litteraturhuset i morgen. Tidligere i dag har jeg skurt huset og vært på Elkjøp og kjøpt to små ovner, fryser i hjæl!!!

Og så vil jeg gjerne gratulere Jan Erik Fjell med Bokhandlerprisen, tenk å komme susende inn fra sidelinjen på den måten. Du kan være så STOLT av deg selv ! GRATULERER!!!! Nå må vi gamle krimforfattere virkelig skjerpe oss. 

STOR Klem fra UNNI

9 kommentarer til “KORET PÅ BOTSEN !”

 1. Belinda sier:

  Superselgende forfatter som er travel til ti tusen, og som likevel skurer sine egne gulv, det står det respekt av det! ME LIKE!:-D

  Kos deg i morgen da. Det blir sikkert varmt, selv i kulden;)

 2. Unni Lindell sier:

  Takk.

  Gleder meg!!!

  Klem UNNI

 3. Hanne sier:

  Over til noe helt annet:
  Jeg har et spmål and Cato Isaksen bøkene. I Honningfellen skriver du at den nye kollegaen heter Marian Dahle. I Mørkemannen heter hun plutselig Marion Dahle.

  Har jeg forvekslet noe her, eller er det noe jeg ikke har fått med meg?

  Hilsen Hanne

 4. Sarahmor sier:

  Og hvordan gikk det forresten på Litteraturhuset? S

  • Unni Lindell sier:

   Det gikk så fint på litteraturhuset. De nydelige debutantene. Jeg presenterte to krimbøker mens mange andre etablerte forfattere presenterte lykrikk og skjønnlitteratur. FAntastisk fin kveld.

   Klem UNNI

 5. Hanne sier:

  Hei, og takk for tilbakemelding! 🙂
  Har googlet litt på dette, og mange sider omtaler denne damen som Marion, feks:
  «…Det er bare Marion Dahles litt irregulære metoder…» (leseglede.com). I lydbokutgaven kalles hun også dette navnet.

  Uansett: Er meget stor fan av bøkene dine og gleder meg til å begynne Sukkerdøden! God helg! Hilsen Hanne

 6. Henning sier:

  Hei Unni.
  Takk for meget hyggelig omtale av «Bortkomne Julestjerner». Nå var det Erik Hillestad som produserte og hadde ideen, men det var en fryd å få være med.
  Varmepumpe kan forøvrig anbefales på det sterkeste, og det er ikke bare du som skurer gulv av «kjendiser» haha. Og spm du kanskje vet, så har ikke vi menn vett på å bruke gummihansker. Røde hender, men rene gulv.
  MVH Henning

  • Unni Lindell sier:

   Å, Henning så fantastisk. I dag kjøpte jeg 6 stk til da jeg signerte på CC VEST. Forrige uke kjøpte jeg 11 stk på Sandvika Storsenter. Sånå har jeg kjøpt 17 Stk. ALLE SKAL FÅ DEN!!!

   Tusen takk for en fantastisk CD, som får hjertet til å varmes og følelsene til å sprenge på. Nydelig opplevelse!!!!

   Klem UNNI

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)