unnilindell.no

HER ER NIFSE NELLA OG JORDBÆRGIFTEN !

Publisert den 08.11.2010 i Uncategorized

UHUUUUUUU !!!!! Alle som er mellom 6 og 102 år. HER ER NY NELLABOK !!!

Den fjerde boka som Fredrik Skavlan og jeg har laget om det lille spøkelset Nifse Nella er ute i bokhandelene nå. Jeg er kjempestolt. Se tre av de fantastiske tegningene som Fredrik har tegnet under.  Nella er et topp spøkelse med hoggtann og krøllfletter. Hun bor på en syfabrikk sammen med mange andre spøkelser. Om dagen ligger de pent sammenbrettet på hylla, men om natten svever de ut i verden. Spøkelser eier ingenting, har ikke noe eget liv og opererer i hemmelige nettverk. De svever på siden av menneskene, skremmer dem litt, men passer egentlig på dem.

Nella drar til Spania for å forsøke å redde oksen Fedo vekk fra den store tyrefekterarenaen i denne boken. Nifse Nella er selvsagt også mot pels og hun skal selvsagt sveve i fakkeltoget lørdag den 13 november.

I Spania treffer Nella to andre spøkelser som heter Pablo og Salvador, de var berømte da de levde og var mennesker. De hjelper henne med redningsaksjonen og det trengs, for blodige scener utspiller seg på arenaen. Også de slemme, slemme Gobelinspøkelsene forsøker å rive Nella i filler. Hun møter også spøkelset Columbus, som har trykket en jordklode på stoffkroppen sin og som flyr sammen med henne over havet til Amerika.

STOLT AV SØNNEN MIN.

En hemmelighet, er at pilotsønnen min Fredrik (29)(Ikke Skavlan altså, så gammel er jeg ikke)har laget en ny fin sang som dere kan høre på lydboka. Nellabøkene utkommer i 13 land foreløpig. Nå skal hun altså ut på en ny farlig reise.

Hun og alle de andre spøkelsene fra Syfabrikken  hilser dere alle.

klem fra UNNi


Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)