unnilindell.no

HØSTENS BESTSELGER =OSLO !

Publisert den 21.11.2010 i Uncategorized

I morgen, mandag skal jeg være med og lansere høstens store julebestselger, nemlig bladboken = Oslo. Jeg har fått kikke på den og er stum av beundring. DEN designen og de flotte tekstene. Og en STOR hemmelighet skal avsløres på pressekonferansen i morgen. Når den er ute, skal jeg fortelle om den på bloggen min.

Uansett er jeg kjempestolt over å ha fått lov til å bidra. Det kjennes så godt langt inne i sjela, for meg er det balsam når jeg kjenner at det jeg gjør betyr noe. Har tenkt mye på det. Er det ikke sånn at vi vokser når vi vet at vi «ser» noen og sier eller gjør noe som får andre til å vokse. I det siste har jeg fått bidra i pelsdyrsaken og nå også i = Oslo. Men NÅ kommer jeg til poenget. I disse to sakene får jeg masse tilbake, mye godord og aktelse føler jeg. Det står om det i avisen og jeg kjenner meg stolt. Så da vokser jeg. MEN: Det som gir meg den aller varmeste følelsen er når jeg gjør bra ting i det stille. Da får jeg mest sympati fra min egen sjel og kjenner meg aller mest anstendig. Det kan være små ting, eller store ting. Ting jeg bidrar med som ingen ser, som det ikke står om i avisene. Som nå, når jeg har begynt signeringsrunden. Fredag og lørdag var jeg i Sandvika, Asker og på CC Vest. Jeg signerte bøker i hopetall og det er så mange som vil snakke med meg, vil fortelle meg ting om seg selv. For meg er det stort å få lov til å høre !! Og mange barn og unge kommer bort for å få klem. Bare det, de spør «kan vi få en klem». Ofte er de to tre stykker sammen. Men i Sandvika kom en jente alene, kanskje elleve år. Jeg så «deg». Du hadde mørke ringer under øynene, en bamse i armene og du var sliten. Følelsen av å gi deg en klem var stor. Så ble du borte i menneskehavet. Du skal vite at jeg har tenkt på deg hele helgen og at jeg aldri vil glemme deg. Aldri deg heller, Herman, som jeg snakket med på CC Vest. Jeg skrev en lapp til deg og senset at livet ditt ikke bare er lett, nei kanskje mest vanskelig. Jeg tar dere med meg videre og er takknemlig for at jeg får møte akkurat dere.

Hvordan har dere det? Har dere fått gjøre ting som betyr noe, store eller små? Har dere merket den gode følelsen av å gjøre gode ting som ingen andre ser ?

Spent på å høre!

Klem UNNI

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)