unnilindell.no

AYLAR VANT FOR MEG!!!

Publisert den 27.11.2010 i Uncategorized

Røping: jeg har fulgt med å Skal vi danse i høst, kanskje fordi jeg selv takket nei til å være med. Er jo for gammel, dessuten mine sønner forbød meg å «vise rumpa i korte skjørt på tv». Skjønner dem !!

Åsleik danset fantastisk i finalen, men Aylar vant for meg. Ble så deppa da det ikke «ble» henne. Vel, vel. Tar et glass vin nå, skåler for dem begge, men Aylar vant for meg!!!

Har hatt en fantastisk signeringsturne i Østfold i dag. Vært i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss. Solgt lassevis av bøker, snakket med mange flotte folk, fått mange godord. Heldiggsrisen meg !!! …men så fikk jeg en sms fra en nær venninne, en ung mann, sønnen til nære venner av henne var funnet død. RAR, RAR verden. Dans og Død !! Fjas og alvor !!

Kjenner meg plutelig sliten jeg, og gjennomsiktig av ALT!!

I morgen skal jeg signere på Julemesse. Nå skal jeg sove litt.

Unni

10 kommentarer til “AYLAR VANT FOR MEG!!!”

 1. Helene sier:

  Hei Unni Lindell 🙂
  Jeg har valgt å ha særemne og deg og Jo Nesbø i norskfaget på videregående skole. Jeg lurer på om du kan svare meg på et spørsmål? Problemstillingen min er; Hva gjør Unni Lindell og Jo Nesbø sine bøker så populære? Er det fordi dere bruker samme hoverperson i noen av bøkene deres? Eller fordi krim er en kjent sjanger som folk liker å lese? Eller en annen grunn? Jeg lurer på om du kunne svart meg på hva du tror? 🙂 Har akkurat lest nattsøsteren og mørkemannen, to kjempe gode kriminalromaner!! Håper på svar:) Hilsen Helene.

  • Unni Lindell sier:

   Hei.

   Ja, kort sagt tror jeg at leserne liker å «møte» den samme hovedpersonen igjen og ijgen. OG VI liker å skrive om dem. Så har vi vel kanskje begge to en historie å fortelle og er så heldige at vi klarer å klore det ned.

   Kanskje det rett og slett er sånn.
   Lykke til.
   STOR KLEM UNNI

 2. Sarahmor sier:

  Bare sov, bare hvil. Døden kan gjøre noen og enhver trett. Kontrasten mellom hektisk og deilig suksess og det stille intet er til å ta og føle på.
  Vennlig hilsen Sarahmor

  • Unni Lindell sier:

   Ja, men i dag har jeg småbegynt på en ny bok. Ikke krim da, men en liten søt en. Hjelper å jobbe litt. Og lade opp. Torsdag skal jeg presentere to debutanter på litteraturhuset. Det gleder jeg meg til.

   Klem U

 3. Belinda sier:

  ÅH, så fint skrevet, Sarahmor!:)

 4. Unni Lindell sier:

  Mente onsdag. Onsadag skal jeg i Litteraturhuset og presentere to debutanter. Det bir en finfin kveld. Kom da vel!!!!!

  UNNI

 5. Pia sier:

  Hadde vært gøy å se deg på parketten, men har full forståelse for sønnene sine 🙂

  Det var veldig urettferdig at Åsleik vant. Aylar var den beste danseren uten tvil, men folk ble vel «lurt» av gjøgleriet til Knerten. Han var også dyktig, men det var ingen tvil om at seieren burde ha gått til den som danset best.

  Lykke til på onsdag 🙂

  Pia

 6. Lotte sier:

  hei, jeg lurer på noe. Hvor mange krimbøker har du skrevet om Cato Isaksen? Trenger svar til en skoleprosjekt om nattasøsteren og fakta om Unni Lindell! 🙂

 7. Frida sier:

  Hei jeg lurer på noen spørsmål. Jeg har en skole oppgave der jeg skal skrive en biografi om deg, dette viser seg å være høyst umulig etter som at det er lite fakta om deg. Kan du gi en kort stikkordsliste med livet ditt , slik at jeg kan ta utgangspunkt i noe ? 🙂

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)