unnilindell.no

REGN I DAG ! SOL IGJEN I MORGEN !

Publisert den 04.10.2010 i Uncategorized

Kjære alle.

I full fart fra skeiv internettkafe hvor vi har spist og fått masse hår i maten. (Æsj!) Men dette er France og her inne i denne bittelille byen kan man ikke være finslig, noe jeg heldigvis ikke  er heller. Skyller alt ned med dårlig rødvin i bøtter og spann. Har kikket litt på et stort bondehus, men får se hvor mye boka mi selger først. Nyter ALT her. Kunne virkelig ha skrevet her. Har regnet i dag og har sittet i senga og lest Thomas Engers krim, Skinndød i dag. FIN !  Onsdag kveld er jeg hjemme og torsdag skal jeg svare dere ALLE på fine innlegg. Jeg slapper sånn av her og fikk melding igjen i dag om at jeg er nr 2 på bestselgerlista fortsatt, etter Samartin. HELT TOPP !!!! Fantastisk. Kanskje det blir Provencehus.

Her inne på kafeen er det en liten hund og mange franske eldre menn i helsetrøye og damer meg sneip i munnviken og en katt på disken. HERREGUD, jeg FLYTTER HIT!!!!! Her er det gode liv !

KLem UNNI

6 kommentarer til “REGN I DAG ! SOL IGJEN I MORGEN !”

 1. Fiskerjenten sier:

  Du er en brukbar forfatter, men ingen slår Dostojevskij, right?
  Nå er jeg i gang med ‘Forbrytelse og straff’ Det er jo på en måte kriminalroman det også, så du skulle kjenne deg igjen..
  Ha det fint i france 🙂

  • Unni Lindell sier:

   Right, Dostojevskij skal jeg ikke skryte på meg å være. Men han fikk sikkert hår i maten av og til han også, og dårlig vin, så sånn sett er vi nok like.

   Klemz UNNI

 2. Hanne sier:

  Farfar brukte alltid helsetrøye…gode minner. Je kan godt forstå at du liker det lite pompøse livet der nede, det høres flott ut i mine ører også 🙂

  • Unni Lindell sier:

   Farfaren din var sikkert en herlig mann. Det skjønner jeg på innlegget ditt. Plutselig ser jeg ham liksom for meg.

   Klem UNNI

 3. Belinda sier:

  Åh, for et herlig innlegg!:-D

  Det hørtes ut som veldig mye livskvalitet i å ha et hus i Provence! Sommerkjole på og sko av, deilig deilig deilig!

  Forresten, på den mer spøkefulle siden løser dette også mine fantasiproblemer. For: jeg kom til å tenke på at det kunne bli vanskelig å få villsvinene gjennom tollen. Det er jo ikke sikkert villsvin liker karantenetid. Mens nå kan du jo bare ta de med på bussen og så vips- har de fått en plass å bo. En nydelig løsning:-D

  • Unni Lindell sier:

   He, he. I går kveld kom faktisk et stort beist og gryntet ved det elektriske gjerdet. Det er helt sant. Jeg vil faktisk ikke ha det med meg på flyet hjem. På en måte kunne alle villsvinene godt stått i karantene for meg. Imidlertid lengter jeg etter katten min, Knut.

   VELDIG FAKTISK !!!

   UNNI

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)