unnilindell.no

INSPIRASJON !

Publisert den 11.10.2010 i Uncategorized

Det er så rart med inspirasjon, for når jeg først begynner å skrive går den veldig fort over. Straks jeg har bikket side ti er det kun vilje som får meg til å gjennomføre å skrive en bok. Men NÅ, når jeg ikke skal skrive, når ideene får flyte som rent vann gjennom hjernen er jeg lysegrønn av fantasi og overskudd. I går fant jeg en fabelaktig artikkel i en avis som jeg har revet ut. Den handler om tro, men på en helt bestemt måte. Nå begynner handlingen til den neste krimmen min å forme seg. Menneskene er foreløpig litt duse, men jeg vet at en dame blir drept på et fabrikkområde, jeg vet hvorfor to ungdommer kommer ut av en bygning. Og jeg VET slutten. Jeg vet imidlertid ikke navnene på noen ennå. Jeg vet ikke hva slags hus de bor i, men er på randen av alt sammen. Det surrer i hodet, bildene glir rundt og kommer snart til å feste seg. En baby er med, en ektemann, Cato og Marian er med. Kari Helene og Juha fra Sukkerdøden også. Men jeg vet ikke helt hvordan de er med. Jeg vet imidlertid at Marian må pusse opp huset hun arvet i Sukkerdøden, for det har Anne B Ragde sendt meg en sms om, at hun vet om noen polske håndverkere som hun kan bruke. Så vet jeg at Marian må skjerpe seg, for det har en mann stoppet meg på gata og sagt. Og jeg vet at bokseren Birka må få flere tisserunder, for det har en dame sendt meg et brev om. Og jeg har mottatt en slankekur i et annet brev, til Kari Helene. Gresskarkuren. (he, he, det skal i alle fall IKKE boka hete!!!)

I det hele tatt, jeg er så glad for at «Sukkerdøden» lever så bra der ute blant leserne. Får så veldig mye fin tilbakemelding og det inspirerer dessverre. Jeg har lovet mannen min å IKKE BEGYNNE Å SKRIVE ! Men om få dager må jeg snikbegynne, bare såvidt. Skal selvsagt ikke si det til ham, bare falle ned på stolen et øyeblikk når han er ute av huset. Ikke begynne ordentlig, bare lage en bitteliten åpningsscene og kaste ned noe om slutten. Så skal jeg gå ut i hagen og sette ned tuliupanløk og invitere svigermor på kaffe og være sammen med sønner og venner og late som om jeg er et helt normalt menneske, helt avslappet uten en eneste ide. Bare helt, helt hemmelig at det durer sånn under krøllene nemlig. Deilig følelse av forventning til «hvem» jeg vil møte i min neste bok. Og litt trist fordi den pene dama allerede ligger død i den fabrikkbygningen. Og jeg vet jo ikke helt hvorfor. Også helt til slutt: For første gang blir det en lang tittel. Kan ikke røpe det, men den er så fin.

God høstkveld

LOBE U

Unni

56 kommentarer til “INSPIRASJON !”

 1. Hege Hjørnevik sier:

  Du har meg!Spennende! (Gud skje lov for kvinnens evne til multitasking?!)

 2. besart sier:

  hey unni. gleder meg til 1000 til din nye bok.
  vi har fått besøk av kjæresten til søstra mi. og det er hyggelig. hehe. koser meg masse

 3. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Ja dette lover jo veldig bra, Unni. Veldig interessant å høre litt om hvordan du får inspirasjon!
  Lykke til med snikskrivingen 🙂

  Lisbeth.

 4. Fiskerjenten sier:

  Med alt dette snakket om å drepe begynner jeg å lure på om du ikke egentlig kunne blitt en bra norsk soldat i Afganistan, Likevel er jeg mest glad du skriver bøker – Bøker er bedre en sex 😉

  • Unni Lindell sier:

   Jeg er i alle fall en kriger. Det med sex kan jeg ikke svare på, for jeg har to voksne sønner som nok er inne og kikker på siden min, he, he.
   Klem igjen U

 5. Krimelsker sier:

  Heisan:)

  Man skjønner hvorfor du er en av norges beste forfattere når man leser dette…..Gleder meg til neste bok kommer ut, ikke bruk for lang tid da:)

  Og ja det er mottoet om regnbuen som henger oppe:)

  • Unni Lindell sier:

   Regnbuen er viktig. Jeg kommer nok til å bruke et par år på den. Skal nemlig lage noen barenebøker innimellom også, og leve bittelitt.

   U

 6. Andreas Bentzrød sier:

  Hei Unni
  I dag, er dagen da jeg virkelig ble glad. Glad over og høre at du Norges beste Krimperle ( som jeg er så glad og få blogge med,ja du er bare en helt, helt fantastisk krøllete dame) har spekulert en ny ide til din nye bok, med den lange tittelen… det gleder meg virkelig. Som sagt så er jeg veldig opptatt av titlene dine, et mørkt og et lys ord. Kanskje det blir flere i din neste…? ( Kan du ikke bare røpe litt av den..:-) I alle fall så fikk jeg høre en melding fra min norsklærer på Brunla Ungdomskole at jeg var blitt anbefalt av en fra fylkesbibloteket. Til og være med og bestemme norges beste ungdommsbok, som jeg også var i fjor ( bare helt utrolig kult) Men denne gangen skal jeg møte to andre som jeg skal til sammen lese ca 100 anmeldeleser og plukke ut fem, disse fem blir en av kanditatene til Norges neste beste bok. I fjor vant Landet Under Nynorsk, en 500 langs siders fantasybok av Lars Mæhle. (og den var på nynorsk til og med) Men jeg er glad for og få dette tilbudet, læreren min Anne spurte meg umiddelbart om jeg, lille meg hadde lyst til og være med på dette prosjektet. JA, JA, og atter JAAA! jeg elsker bøker, og få være med på og plukke ut anmeldelser høres spennende og fint ut. I tillegg er jeg ferdig med boken min Silkespinneren en 100 sider bok mens jeg nå holder på og avslutte min andre bok og Førstebetjent Nicholas Falck i Nattengelen ( den vil blir rundt 150 sider), den nye ideen min presser frem og jeg hopper frem hvor jeg er og skriver det ned. Med en gang… så dette ble jeg gald for, kos deg masse Unni så blogges vi!!!
  Hilsen Andreas 🙂

  • Unni Lindell sier:

   Så fantastisk da, Andreas, at du er så involvert i litteratur som du er. Ungdomslitteratur er kjempeviktig. Lenge siden jeg har gjort noe der. Fikk faktisk kritikerprisen for Sugemerket for mange år siden, og Anna+Didrik=Baby selger fortsatt bra etter så mange år, men det er jo ikke akkurat fantasy. Jeg kan ikke røpe tittelen, for da går prosjektet mitt litt i oppløsning, men du som skriver og skriver, jeg håper inderlig at det blir noe av det for deg. Har du lest Cornelius Jakhellen? tror du vil like noe av det han har skrevet.

   Hilsen krøllete meg, midt i fårikåltiden.

   Klemz U

  • Andreas Bentzrød sier:

   takk han skal jeg prøve

 7. Lin sier:

  Hei Unni!

  Vil du at jeg skal ta kontakt med forlaget slik at de kan ordne med signering av boken til Thea (hun som er på forsiden) eller hvordan skal vi gjøre det?

  Du har mailadressen min, så send meg gjerne en mail med hvordan vi ska løse det.

  Hilsen Lin

  • Unni Lindell sier:

   Hei igjen.

   Jeg har ikke mailadressen din.

   Det letteste er at du mailer din adresse til min redaktør mia.bull.gundersen@aschehoug.no (for du vil vel ikke offentligjøre den her) så skal jeg signere en bok og få sendt den når jeg er på møte i forlaget den 19 oktober. OK? Var det Thea Johanne hun het?

   Klem UNNI

 8. Stella sier:

  Hei Unni! Håper det går bra med skrivingen din!
  Jeg bare lurer på om du vet hvor gammel du var når du skrev din første bok? 🙂
  Hilsen Stella

  • Unni Lindell sier:

   Hei, hei. Da den første boka utkom var jeg 29 år, siden haar det kommet 62 stk til og nå er jeg 53 !!!!!!!!

   Klem UNNI

 9. Hei Unni,
  jeg gleder meg veldig til din neste krim! 🙂 Nesten ferdig med Sukkerdøden. Det leie med krim er at man har så lyst til å vite slutten, samtidig som man ikke har lyst til å bli ferdig med lesingen…

  Jeg fortalte en gjest at jeg skal ta seks måneders permisjon for å skrive (for det skal jeg fra 1. november!:-)) Han mente at for å få utgitt en krim måtte jeg skrive like bra som deg. Det blir som å kreve at hvis jeg skulle spille i band måtte jeg være like god som Madonna først. Jeg har forresten begynt på en barnebok først siden du tipset meg. Det virker ganske lett, men vi får se hva forlaget sier. 🙂

  Det hadde vært kjempehyggelig om du sendte meg en mail til gunnlem@gmail.com.

  klem

 10. Andreas Bentzrød sier:

  Hei Unni
  Hver mandag er jeg med på skrivekurs med Jørn Lier Horst. Nå holder vi på med et teater manus som jeg fant på tittelen til, dette er andre året jeg er med og jeg kjenner Jørn godt nå, dette føler jeg er et fremskritt. han er en utrolig fin fyr, kan mye og hjelper meg med noen gode råd. I tillegg visste jeg boken min Silkespinneren til han, og han syntes det var utrolig at en så ung mann som jeg skrev en kriminalroman, riktignok var den ikke så lang med allikevel. han tipset meg om en manus konkurranse hos Schibsted forlag. ( jeg tenker og tenker men vil først ha en tilbakemelding fra han) Nå sitter jeg og venter på boken fra biblioteket du anbefalte, så … venter i spenning.
  Smakte maten foressten, hadde Norges nasjonalrett i forrige uke.
  Har du hørt om Frode Granhus foressten boken hans høres utrolig spennende ut. » Malstrømmen»
  Krimklem fra Andreas

  • Unni Lindell sier:

   Hei Andreas
   Maten til 4 stjerners ble strålende, om det var den du mente. Jørn er en strålende mann. Har vært sammen med ham flere ganger, både i Rivertonklubben og andre steder. Så fantastisk at du står på som du gjør, Andreas. Vet du hva som er det aller viktigste, å lese mange bøker ! Så lærer man masse. «Malstrømmen», har jeg ikke hørt om før, om det ikke var den som ble filmet «på engelsk» for drøssevis av år siden da?

   Hils Jørn fra meg.

   NattKlem fra UNNI

 11. Belinda sier:

  Hei Unni,

  jeg har skrevet på en mail til deg den siste uken, om det jeg selv synes er et glitrende forslag:)
  Hadde tenkt å sende den via sentralbordet på Aschehoug, men spør nå pent om jeg kan få sende den direkte til deg i steden for (jeg har en tendens til å tro at mailene mine sporer av som tog på elektroniske skinner og forsvinner der «inne» på internett, er ikke så teknisk av meg:)

  Har selvsagt full forståelse om du ikke har mulighet til å sende meg en mail, men fordi man da lever bare en gang forsøker jeg meg likevel: hnneik28@gmail.com

  Så det.

  Ha en flott helg! Med sukkerdryss på, som min kjære tante pleier å si.

  • Unni Lindell sier:

   Å, Belinda, jeg har en slags sekretær som tar seg av mailene mine, så det blir littegranne dumt. Jeg makter ikke å svare alle skjønner du. Om det er noe spesielt er det nesten bedre at du sender meg et brev. Send det via Mia Bull Gundersen, Aschehoug forlag, postboks 363 Sentrum, 0102 Oslo. jeg LOVER å svare deg !!!

   STOR fredagsklem fra Unni

 12. RS sier:

  kjære Unni. Har et spørsmål og en stor bønn til deg,kanskje for stor,men jeg prøver likevell. Har en svigermor som jeg setter utrolig høyt som fyller 70 år i begynnelsen på November,hun er en utrolig flott og tøff dame.Så min bønn/spørsmål til deg,er hadde det vært mulig å fått deg til å signere en bok til henne,og sendt den?hun i likhet med meg er en stor fan av bøkene dine. Har veldig lyst å gi henne noe spesiellt. Klem fra nord

 13. Unni Lindell sier:

  Ok.

  Klem fra unni

 14. RS sier:

  Supert. Du er en knupp. Skal jeg sende mail til forlaget med navn og adresse?

 15. Belinda sier:

  Helt fint, da gjør jeg det. «Gammel» brevform er jo dessuten koselig!

  🙂

 16. Viktoria sier:

  Hei 🙂
  Jeg vet ikke om noen ville kalt meg masete, men du er en av mine favorittforfattere 🙂 Jeg driver å skriver litt selv, og har en liten drøm om å bli en forfatter senere. Jeg har drivd å skrivd på noe, men lurer på om jeg skal publisere det, og i så fall hvor? Jeg skulle gjerne vist deg noe, og høre din mening som forfatter, men det er litt vanskelig. men men, jeg skal prøve å bli ferdig med mine prosjekter 😉
  Har lest en del av dine bøker, og gleder meg til Sukkerdøden, som jeg begynne på på tirsdag, og gleder meg veldig til den nye boka, som forhåpentligvis kommer snart. Jeg liker å lese, og er det en bra bok, er jeg ferdig med den på veldig kort tid 🙂
  Jeg finner masse god inspirasjon i det du skrive, både i bloggen og i bøkene.

  Fortsett på denne måten, gleder meg veldig 🙂
  Klem Viktoria.

 17. RS sier:

  Hei Unni. Angående den boka til svigermor,skal jeg sende mail til forlaget med navn og adresse?vet ikke hvordan man gjør sånn.

 18. Unni Lindell sier:

  Hei. Ja, gjør det, så signerer jeg og forlaget sender med en regning på 389.- i pakken.

  Klem fra UNNI

 19. RS sier:

  Tusen takk,du er bare den beste:)har sendt mail til den mail adr du henviste til litt lengre opp. Nok en gang tusen takk,dettte blir svigermor glad for.

 20. Andreas Bentzrød sier:

  Hei Unni i helga var jeg i Oslo, jeg syntes byen er i grunn fantastisk fin alle de tingene man kan se på. Dessuten var jeg foran Aschehoug huset, en fint og gammelt bygg. Logoen digger jeg. I tillegg var jeg på «Lady Gaga konsert», jeg er ikke akkurat fan av henne men denne forestillingen tok virkelig hele kaka, en utrolig … fin og morsom forestilling. Hun bare rocker på scenen. Gleder meg til skrivekurs på mandag med jørn, han hilser tilbake. ( jo forresten jeg kjøpte måneorkesteret, nhå har jeg alle bøkene dine. En vanlig roman leser jeg sjelden men denne må jeg jo prøve. Om Wilhelm Becks liv, tittelen Måneorkesteren og Blomsterteateret er utrolig fin:-)

  • Unni Lindell sier:

   Å, du er herlig Andreas. Sikker på at lady Gaga var SUVEREN. Jeg digger folk som gjør eksplosive ting. Også digger jeg Pippi Langstrøpe som sier: Det har jeg aldri prøvd, så det er jeg sikker på at jeg kan!!!!

   STÅ på Andreas. Du klarer garantert å skrive en bok om du er utholdende og sta og kjenner stor glede!!!

   KLEM UNNI

 21. Andreas Bentzrød sier:

  Vet du hva, jeg har en eller annen følelse av jeg kommer til og sende inn til et forlag, og du vet hvem. Jeg vil helst gjøre det med en gang. Takk Unni når jeg hører dette er inspirasjon på tipp topp.
  Klem Andreas

 22. Rie sier:

  Hei:-)

  Leser bøkene dine med stor iver, og syns karakterene som du har fått inn i «Sukkerdøden» gir den det lille ekstra! Men på slutten av boka ble jeg sittende og irretere meg grønn… Hvorfor kjører du over Lillestrøm til Ytre Enebakk? Det er jo feil vei og 20 km ekstra!
  Gleder meg til neste bok:-)

  • Unni Lindell sier:

   Jeg studerte veien sammen med Eva B Ragde i politiet. Hun mente de ville ha kjørt der ? Hvor ville du ha kjørt?

   U

   • Rie sier:

    Hei igjen:-)

    Du kjører E6 mot Klemetsrud og tar av der mot Enebakk.
    For oss som bor ut den veien er dette helt naturlig, og faktisk den ruten du får opp hvis du kjører etter gps! En liten detalje, men når man leser en god del krim og spesielt de som har handling i og omkring Oslo så blir man litt ophengt i detaljer;-) Mange spennende miljøer hos oss i Oslo syd!

    Hilsen Rie

 23. Sarahmor sier:

  Leser og ler…. Gresskarkuren! Den hørtes trasig ut. Så promofilmen på You Tube og har vist den til flere. Ble så overrasket over å se Kari Helene, hun kjenner jeg jo! En ordentlig gladjente.

  Driver dere krimforfattere og sender hilsener til hverandre i bøkene deres? Kom til å tenke på det da jeg leste en av Läckbergs bøker, som beskrev et nattbord – der lå Åsa Larssons krim. Her har vi produktplassering! Morsomt!

  Hyggelig å lese at du blir inspirert om dagen. Var på kunstmuseum i helgen og fikk kjempelyst til å lære mer om kunst, om så bare basal forståelse.

  Men da kan jeg ikke sitte her og gjesteblogge. Dessuten kommer det ikke bare rosenduft av bleia på frøkna som ligger ved siden av og sparker meg i leggen…

  PS Leste Orkestergraven for nylig. Får lyst til å la Cato sove sammenhengende i 12 timer snart. Får se i Sukkerdøden.

  • Unni Lindell sier:

   Hei.

   Ja, Anne Holt og jeg har lagt igjen noen småspor til hverandre i bøkene våre. Stakkars Cato, han sover dårlig. Og nå vekker jeg ham snart opp til ny bok. Kos deg med bleiene til datteren din. TIden går så altfor fort. Mine babyer er 32 0g 29, he, he.

   Klem UNNI

 24. Kine sier:

  Hei Unni!

  Var på Bokbadet i går kveld, du er en kjempeflott dame. Har opp gjemmom årene lest alle krimbøkene dine, etterhvert som de har kommet ut. De har virkelig vært flotte, fordi du ofte kretser rundt temaer jeg har vært veldig opptatt av. Har i mange år jobbet med unge og voksne mennesker som har opplevd seksuelle overgrep som barn og unge, de har ikke skjelden også mange andre familiære svik og foreksempel mobbing o.l i sin bagasje.

  Jeg er virkelig så imponert over hvordan du klarer å bake inn viktige samfunnsmessige temaer og den tidlige personlige utviklingen til hoved personene i persongalleriet ditt inn i bøkene. Samtidig ser jeg at du har en dyp psykologisk innsikt etter mitt skjønn, i hvorfor og hvordan folk utvikler sine karaktertrekk, valg og handlinger utfra hva de har opplevd av traumer eller hendelser i sine liv, spesielt i barne eller ungdomsårene. Om de er ofre, etterforskere eller mordere, klarer du å få historiene deres til å henge sammen på en særdeles toverdig og forståelig måte.

  Jeg er å blir en «beundrerinne» av din skrivekunst.

  Ser frem til å lese Sukkerdøden, som jeg fikk signert i går kveld 🙂

  Synes det er flott du har en fin tittel på neste bok, uansett hvor lang den er. En regel for deg selv eller andre, er til for å brytes. Et ord som falt meg inn var «Unghevnen» Vet ikke hvorfor, for jeg aner jo ikke helt hva de unge du så komme ut har med drapet å gjøre. Det å være ung er antagelig veldig oppskrytt og et positivt ladet ord i dagens samfunn. Dessuten er det mye i dine bøker som i enkelte personer utarter seg som en form for hevn, eller en måte å slå tilbake på, når de selv har blitt behandlet dårlig, tidligere i livet. Men likevel hold på den flotte du har, om du ikke kommer på noe bedre da 🙂

  Jeg har aldri blogget før, hehe!!! Dette ble sikkert alt for langt, til den slags form for innlegg.

  Lykke til med å holde deg unna skrivingen. Husk det er denne kløen som er fryktelig god å ha, så sug på den så lenge du kan, plutselig er du på side 10, før du vet ordet av det.

  Med vennlig hilsen Kine

 25. Heidi sier:

  hei 😉 jeg synes boka sugemerket var veldig bra;-)hvor fikk du inspirasjonen til den egentlig? 🙂

 26. Oda Lindsetmo sier:

  Hei Unni. Jeg er ei jente på 15 som har et forfatterskap på skolen, hvor jeg skal skrive om en forfatter og lese ei bok. Derfor valgte jeg deg. Jeg lurte litt på om du kunne svare på noen spørsmål? Jeg prøver å finne informasjon, men det hadde jo vært supert om jeg hadde fått svar fra deg.

  1: Hvor bor du i dag? Er du gift og har barn?
  2: Hva er du opptatt av når du skriver? Hvilke tema synes du er viktig i bøkene dine?
  3: Tar du inspirasjon i fra barndommen din? Eller bare fra opplevelser fra dager?
  4: Hvar syns DU er det beste med å være forfatter? Er det noe spesielt som har gjort inntrykk på deg i tiden som forfatter?

  Håper du har tid til å svare.

 27. Hej Unni!
  Tack för att du skriver trevliga och spännande böcker. Har en liten episod som jag skulle vilja berätta då du ofrivilligt rädda mig ur en knipa i Cambodja i höstas:
  jag är i samma ålder som du är och har i många år rest, ofta ensam då det ökar spänningen, i hela världen för att se och uppleva olika världsnaturarv, både vad människan åstadkommit och vad naturen själv har skapat.
  När jag efter ca 32 timmars flygning inklusive 3 transfers hamnade som enda turist pga off season i Siem Reap i Cambodja och går in i immigrationceterhallen för att inhandla ett visa som jag noga i god tid tagit reda på går att inhandla på plats upptäcker jag till min fasa att jag glömt ett passfoto. Besitter oxå vetskapen om att detta inte går att lösa på plats så jag böjer mig över mitt enda bagage, min lilla ryggsäck (min farhågor besannades då det gällde resväskan kom aldrig fram. Visste att jag hade en del vetenskapliga artiklar och dylikt med mig samt att jag behövde betänketid och som enda person iaktogs jag av flera par ögon. Kände minsann att jag vägrade ge upp och erkänna mitt misstag och därmed riskera att depoteras till Kina som jag kom ifrån. Hitter till min förtjusning boken Honungsfällan av ovanstående författare dessutom med en färgbild på baksidan. Fattar snabbt beslutet att det får duga och för att stärka mitt självförtroende så resonerar jag som så att vi i västvärlden tycker att tex alla kinesiska män ser «likadana ut» så det tycker säkert människorna här om oss medelsålders vita kvinnor från andra sida jordklotet. Jag börjar då så obemärkt jag kan att riva ut fotot med orden «excuse me, just trying to find the picture». Fler blir då intresserade av vad jag pysslar med så för att avleda manövern lossas jag spilla ut allt innehåll på golvet. Samtidigt som jag diskret försöker riva ut bilden från insidan på pärmen, då det naturligtvis är enklare från sista sidans utsida men ger en misstänkt vit skvallrande kant på bilden, och dessutom rädd att ha sönderden eller riva fel samtidigt som jag oxå omständigt plockar upp respektive råkar tappa vissa papper igen. Efter den omständiga, men framgångsrika proceduren reser jag mig upp och utbrister «oh, here is the photo» var på den mörka mannen bakom disken tittar på bilden och sedan mig och jag tänker koncentrerat på att «ett säkert uppträdande kan dölja oceaner av brister». Jag ler och ställer frågor om landet oavbrutet och plötsligt är mitt visa klart. Jag lyckades och skickar en tacksam tanke till Unni och beslutar mig för att skriva och tacka! Många hälsningar/ Nina Roepstorff =)

 28. Kathrine sier:

  Hei! jeg har et skoleprosjekt på skolen og jeg har valgt å skrive om deg! så jeg lurer på noe :)hva fikk deg til å ville bli forfatter? hvilke temaer er du opptatt av/liker du og skrive om? hvorfor? håper du vil svare meg 🙂 på forhånd takk 😀

 29. Rand Lovise Olsen sier:

  Hei 🙂
  Mitt navn er Randi, jeg går i 10.klasse ved en liten skole i Nord- Trøndelag. jeg er ikke så glad i å lese bøker men dine bøker treffer meg. Elsker bøkene dine 😉
  I 10.klasse så skal jeg skrive om en bok og forfatteren av boken.
  så jeg hadde håpet at du kunne sende meg en mail (randi.lovise@hotmail.com) om dine interesser og hva som fikk deg til å bli forfatter? og ikke minst hvor får du inspirasjonen fra?
  håper du har tid til å svare meg, da hadde oppgaven min blitt komplett.

 30. Martin Østbye sier:

  Jeg har en særoppgave der jeg skal skrive om deg og din bok, jeg bare lurte på om det gikk an å sende meg en tilbakemelding på om det er en side der jeg finner mye å skrive om deg eller om du har lyst til å sende en mail som du skriver litt om deg selv. 🙂

 31. Kine sofie sier:

  Hei jeg skal lage en rapport og fremføring av deg så hadde jeg noen spørsmål til deg. Er det et sted jeg kan kontakte deg eller går ikke det? :O har blitt super glad hvis det hadde gått 🙂

 32. Natalia J. sier:

  Hei Unni! 🙂
  Jeg har ein oppgave om særemne på skolen og har valgt å skrive om deg og boka di djevelkysset (P.S. veldig bra bok! 😉 ) men jeg finner ikke så mye informasjon om inspirasjonen din på internettet. Derfor vil jeg stille deg dette spørsmålet her.

  Hva er inspirasjonskildene dine og har du førebilete?

  Håper det ikke er ein problem for deg, og håper også om rask tilbakemelding. 😉

 33. Marine sier:

  WILD LANDERPUS APPEARS.DO YOU:1) Ride a Missingnocycle up a mountain to conorfnt LANDERPUSor2) Bawl about your abandonment issues then proceed to 1)or3) Tell N to cheer the hell up and put on some armor, then proceed to 1)

 34. Anonym sier:

  Hei Unni!!!

  Jeg Skal ha ein Norskpresentasjon om deg og boka di Rødhette. Kunne jeg fått mailen din slik at jeg kunne spurt deg noen spørsmål?

 35. Marianne sier:

  Hei Unni!!!

  Jeg Skal ha ein norskpresentasjon om deg og boka di Rødhette. Kunne jeg fått mailen din slik at jeg kunne spurt deg noen spørsmål??

 36. Hanna sier:

  Hei! Jeg bare lurte på hvilke temaer du skriver mest om og hvorfor? Skriver du om det pga noe i fortiden din?

  Takk for svar på forhånd, du er en stor inspirasjon!:)

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)