unnilindell.no

Velkommen inn i min blogg!

Publisert den 02.09.2010 i Uncategorized

Hei Oslo, hei Jomfruland, hei Okstveit, hei Grimstad, hei Ringebu, hei Todalen, hei Majaklumpen, hei Trondheim, hei Hinnøya, hei Stavanger, hei Målselv, hei Kjækan, hei Stjernøya, hei Porsanger, hei Steinvåg, hei Høvik, hei NORGE, hei VERDEN!

KJÆRE LESERE og IKKE-LESERE!

Det er stort for meg å tenke på at jeg nå kan få «snakke» med dere alle sammen der ute, med dere som har lyst å si noe om dere selv, som har lyst til å spørre meg om noe, meddele noe fint, dumt eller trist.

Jeg skal blogge så mye jeg orker, men på dager hvor jeg er på reise eller har fullt opp med program kan det bli stille en stund. WARNING: Når jeg skriver kan det i perioder bli TYST. Men nå skal jeg altså IKKE skrive på en stund. Det har jeg lovet min hardt prøvede mann, min katt og mine venner.

Jeg skal prøve å være litt sosial og være med på ting med hodet på «greip», ikke med tankene langt inni et eller annet manus.

Jeg er GLAD og stolt over å ha fått utgitt enda en bok. NÅ HAR JEG FINE DAGER. Og jeg er nysgjerrig på DEG!!!!!!

VELKOMMEN INN I MIN BLOGG !!!

UNNI

188 kommentarer til “Velkommen inn i min blogg!”

 1. Severin sier:

  Hei, bare ett forsøk på å være først..

  • Unni Lindell sier:

   Endelig er vi på. Litt tekniske problemer. SEVERIN, HURRA, du var først!!!!!

   Takk for mange fine kommentarer. Jeg leser på spreng nå.

   Velkommen alle !

   Unni

   • KARI ODLAUG BERGRRSEN sier:

    GRATULERER MED SUKKERDØDEN GLEDER MEG TIL Å LESE DEN.KLEM FRA KARI

   • Jeg ble 100% fysisk ufør etter et bussuhell. Var tidliger maskinskriverske i det offentlige. For å ikke også bli ufør i hodet skriver jeg så godt som hele dønet. Jeg melte min interesse til Norsk Forfatterutvikling. Sitter å leser studieheftene hvor vi blir gjort oppmerksom på at vi bare må skrie litt om gangen og ikke ta skippertak. Hva skal jeg da gjør den tida utenom. Hadde jeg vert kommet så langt at jeg kunne drive med produkttiv skriving er dette ett luksusproblem.Har sikket mange spørsmål men håper å kunne skrive flere ganger også.

 2. Tine sier:

  Flott Unni. Gleder meg til å følge med på bloggen og til å lese den nye boken din. Du er toppen!

 3. Silje sier:

  Jeg ser på bloggen og liker den!! 😀

 4. Therese sier:

  Gratulerer så mye med blogg. Har skrevet om deg flere ganger på min 🙂 Elsker bøkene dine, og gleder meg til Sukkerdøden!
  Ha en strålende dag i solen.
  Hilsen Therese

 5. Gratulerer med ny blogg:) Hvor lang tid bruker du på å skrive en bok?

 6. Britt sier:

  Hei! Jeg er 55 år og har aldri lest noen av dine bøker, men etter det du leste i dag, fikk jeg lyst til å gi meg i kast med denne boken! Lykke til videre!

 7. Renate Olsen sier:

  GRATULERER MED BLOGG!!!!! 😀 😀

 8. Kenneth sier:

  Hei! Gratulerer med Blogg 🙂 Blir moro å følge deg her.

  🙂

 9. Heidi sier:

  Hei
  Gleder meg til å lese boka, håper den er på lydbok også siden det er det eneste jeg kan lese.
  Prøvde å komme inn med en gang han sa nettsiden men det bare hang. Og fikk feilmelding.

  Gratulasjonsklem fra Heidi

 10. Hanne Cecilie sier:

  Så gøy med blogg fra deg! Det går ganske tregt her inne foreløpg, antar det er mange som er inne å titter! Gleder meg til å lese mer fra deg. Klem

 11. Kari sier:

  Hei
  Endelig kom det ei ny bok. Den låg i min postkasse når jeg kom hjem i går. Gleder meg stort til å lese den. Takk for flotte bøker

 12. Irene Jømne sier:

  Gratulerer med utgivelse av ny bok og med blogg.
  Gleder meg til å lese boka di.
  Lykke til videre i blogg verdenen.

  Hilsen Irene

 13. Camilla F. Henriksen sier:

  Det her tok tid. Brukte en evighet å komme inn på siden din. Gratulerer med egen blogg 🙂 Gleder meg som ett lite barn til å lese den nye boken din. Du er skremmende god!

  Camilla

 14. trine sundsvåg sier:

  den nye boken din høres kjempespennende ut:-)

 15. tove moum sier:

  Gratulerer med bloggen. Du er en fantastisk forfatter, som har gitt meg mange spenende stunder

 16. Linda sier:

  Så bra med en ny bok igjen!!
  Bøkene dine er spennende og svært gode å lese 🙂

  Skal følge med på bloggen din framover!

  Hilsen fra ei som leser bøkene dine opp i Trøndelag:)

 17. Irene Jømne sier:

  Gratulerer med utgivelse av ny bok og med blogg.
  Gleder meg til å lese boka di.
  Lykke til videre med bloggingen.

  Hilsen Irene

 18. Ann Chr. sier:

  Gratulerer med ny flott blogg! Gleder meg til å lese boken din!

 19. Marit sier:

  Så gøy at du endelig har egen blogg. Fulgte deg og Anne B på bokklubben(?) sin blogg for noen år siden og STORKOSTE meg med hvert eneste innlegg! 🙂

 20. Berit Olaisen sier:

  hei har lest noen av dine bøker men det er som lydbok jeg syns det er så flott å høre på når jeg kjører bil og ordner i huset. Så må jeg jo si at Reidar Sørensen passer fantastisk inn i rollen som Cato Isaksen Reidar og jeg er fra samme plass altså Hemnesberget kjenner han godt, mammaen hans var som vår reserve mamma. klem fra Berit (gleder meg til denne lydboka)

 21. Rolf Johannessen sier:

  Hei på deg Unni.
  Gratulerer så mye med ny blogg.
  Virker som en kjempe fin side.
  Det tok litt tid å komme inn på siden men det gikk til slutt. Ha en fortsatt kjempefin dag.

  MVH
  Rolf

 22. Gisle Ingebretsen sier:

  Hei Unni!

  Dette er litt merkelig. Når jeg leser bøkene dine eller ser noen av dine utspill i media sitter jeg ofte igjen med spørsmål det skulle vært intressant å stille, men nå da man helt uventet og plutselig har muligheten kommer det berømmelige «teppet»…

  Uansett syntes jeg det er en super idé med blogg . lykke til og du skal ikke se bort ifra at bloggen din blir flittig brukt av mange med meg fremover…
  Fantastisk!

 23. Hei og gratulerer med ny blogg.
  Håper du kommer til å oppdage hvor kjekt det er med blogg og hvor fantastisk bloggverden er når du får bloggvenner 🙂
  Lykke til med innleggskriving og videre forfatting.
  Jeg elsker krim og leser nesten bare norsk/nordisk krimforfattere.
  Kom gjerne inn på bloggen min og ta en titt. Jeg har en blogg som handler mest om hverdagsliv, familieliv og hvordan tankene mine spinner rundt ulike emner.
  Du har fått en fin header med lyse fargerike bilder

 24. May Brit sier:

  Denne bloggen skal legges til favoritter. 🙂
  Gleder meg til å følge den Unni.

 25. Gratulerer med bloggen!

  Du er en super krimforfatter som med dine bøker og tekst gir meg gåsehud på armene, sorg og glede i hjertet og noen øyeblikk i en annen, skummel verden.

  Takk for ditt skrivetalent!

 26. Liv Norland sier:

  Hei, stor fan. gleder meg til hver nye bok som alle er like spennende.

 27. Jerry Halvorsen sier:

  Velkommen med blogg Unni.
  Gleder meg til den nye boka di, har lest de fleste du har.

 28. Bente Sundby sier:

  Hei 🙂 Gratulerer med blogg. Jeg er en dame på 41 år . Jeg bor på Modum nærmere bestemt, Vikersund. Jeg elsker å sette meg ned i kosekroken med dine bøker, å bare være der. Hyggelig om vi kan bli bedre kjent her i denne blogg verden 🙂 Ønsker deg fantastiske dager <3 Hilsen Bente

 29. Ferdinanda sier:

  Jeg kom inn!! 🙂 Det var ikke lett! Mange som heiv seg på for å se siden din!
  Så flott med en blogg fra deg – gleder meg!
  Jeg leser mange blogger – og «alt» annet også, forresten… 😉 Og jeg skriver blogg selv. Det er når jeg skriver at jeg finner gleden!
  Det kan nok hende at jeg spør og fisker litt om råd, ja! Det er jo drømmen min å kunne skrive ferdig boka jeg driver med, og få utgitt den! Men det går sakte… 🙁
  Det blir så stille rundt meg når jeg forteller at jeg skriver på en bok… Det er jo bare en urealistisk drøm. Å skrive skaffer ikke salt i maten…
  Men drømmen er der…
  Jeg ønsker deg lykke til med bloggen – jeg skal ihvertfall følge med! 🙂 Venter forresten på at «Sukkerdøden» skal dukke opp i postkassa mi snart! Gleder meg!

  Mvh Ferdinanda

 30. Robert Øyan sier:

  Hei Unni!

  Har lest en del av dine bøker og liker de godt. Ønsker deg lykke til som blogger, og at dette kanskje kan gi deg ideer til nye bøker i fremtiden (ikke det at jeg tror det trengs).

 31. Ida Berg sier:

  Hei Unni.
  Jeg bare digger bøkene dine, og kan trygt si at det var dine bøker som fikk frem lesehesten i meg. Elsker måten du skriver og klarer sjelden å legge fra meg bøkene dine når jeg først starer. Likte godt Honningfellen, og gleder meg til å begynne på Sukkerdøden.

  Ida fra Vikhammer

 32. Helen sier:

  Gratulerer! Og velkomen til verdsveven 🙂

 33. Bente Myklebust sier:

  Liker å lese dine bøker. Spennende og morsomme på samme tid. Kan ikke være lett å sette seg inn i de forskjellige menneskene som utfører grusomme handlinger. Går vel ikke an å spørre om hvordan den skjer?

 34. Lillemari sier:

  Hei ^^
  Gratulerer med skinnende ny blogg!
  Synes det er kjempefint at du tar deg tid til å skrive til omverdenen. En av tingene jeg lurer på er hvordan du klarer å bygge på historiene slik at det blir bøker, hvordan får man «kjøtt på beina»? Og hvordan går man i gang når man har en ide, men ingen tro på seg selv ?

  Klem fra Lille

 35. wenche skaarseth sier:

  Hei Unni ! Dette er like nytt for meg som for deg. Mitt første møte med en blogg. Satt og så på God Morgen norge, og syntes den boka så så spennende ut. Har aldri lest noe av dine bøker før, men en gang må være den første. Så da skal vi se på den saken ja. Lykke til videre.Ha en flott høstdag.

 36. Aud E Johnsen sier:

  Flott blogg. Jeg har alle dine bøker, og i går kom din siste hjem til meg i posten. Ser fram til flere fra deg i årene som kommer.

 37. Annette Kleppa sier:

  Så deg på God morgen tv og skal iallefall ut å kjøpe siste boka di, da jeg har lest alle de tidligere bøkene. Du er super:)

  Annette

 38. Helen Rambech sier:

  Hei Unni, gratulerer med blogg, du har fått fantastiske forteller evner. Skulle gjerne ha sett deg heroppe med et foredrag i leseringen vår. Ja, jeg bor på Svalbard og kunne godt tenke meg å se deg og ikke bare Anne som jeg så her forleden dag! Her går vi vintermørke i møte og jeg ønsker meg et eksemplar av Sukkermordet for å kunne foreslå det for leseringen vår! All the best, fra Helen på Svalbard

 39. Marit H sier:

  Hei. Jammen ikke lett å komme inn på bloggen din….men etter maaaange forsøk/klikk lykkedes jeg! Gratulerer med ny blogg og ny bok. Jeg gleder meg til å lese den.

 40. Berit Selbæk sier:

  Gratulerer med en flott blogg!
  Jeg synes det er tøft og kanskje litt dristig å gjøre seg mer tilgjengelig for leserne sine som du gjør nå. Du vil helt sikkert få mange positive tilbakemeldinger og kan få innsikt i hvordan leserne oppfatter det du leser. Samtidig åpner du også for at leserne ganske åpenlyst kan kritisere det du skriver om eller måten du skriver på. Men når det er sagt; positivt at forfattere i større grad går i dialog med sine lesere:)

 41. Aud Midtsund sier:

  Hei Unni!
  Først og fremst, gratulerer med flott blogg!
  Har hyllene fulle av bøke, blant annet av deg! Jeg gleder meg veldig til din siste bok, egentlig er jeg lei av krim … – er for mye av det over alt, men jeg blir aldri lei av å lese dine bøker. Så boken skal i hus og med på hytta til helgen!
  Lykke til videre, og vær så snill, ta deg en pause nå, senk skuldrene og gå ut og plukk tyttebær eller noe! He-he …. det skulle jeg ha gjort også!
  Aud 🙂

 42. margit halvorsen nesbyen sier:

  Hei Unni.Gratulerer med ny bok. Gleder meg til å lese den.Har hatt stor glede av bokene dine før,både krimmen og ikke minst «fra barnemunn.Lykke til videre med salget.Morsomt at det går så bra. Ha en fin og mordfri dag.Hilsen Margit

 43. rita sier:

  Gratulerer med ny blogg – gleder meg til å lese den nye boka di! Du inspirerer!

 44. Lene sier:

  Hei Unni!
  Flott blogg, gleder meg til å følge deg og til å lese din nye bok! Ha en fin dag:) Hilsen fra Lene i trøndelag!

 45. yvonne sier:

  Hei,Gratulerer så mye med ny bok 🙂 Jeg gleder meg til jeg får lest den. Du er en fantastisk forfatter og jeg er en ivrig leser og fan av deg.
  Ønsker deg alt godt og masse lykke til med eventuelt ny bok. Gleder meg til jeg får satt meg ned i godstolen og lest boka di.
  Ha en god dag.

  Klem Yvonne

 46. Vibeke sier:

  Gratulere med boggen Unni 🙂

 47. Torgeir sier:

  Hei Unni,

  Har ikke lest noen av dine bøker, men får vel gjøre det.
  Jeg har lyst til å skrive en bok Tittel Mens vi venter på Døden.

  Hvordan starter jeg???

  Vennlig Hilsen Torgeir

 48. Aud Midtsund sier:

  Ja, men jeg har jo trykket på sendt??? En gang til:
  Hei Unni, og gratulerer med flott blogg!
  Har hyllene fulle av bøker, blant annet av deg! Jeg er egentlig litt lei av krim, for det er for mye av det overalt, men jeg blir aldri lei av dine bøker.
  Lykke til videre, og vær så snill, ta deg en pause nå, senk skuldrene og gå ut og plukk tyttebær eller noe! Hmm – det skulle jeg ha gjort også!
  Aud 🙂

  • Unni Lindell sier:

   Er ikke så mye tyttebær her i Oslo, men jeg plukker opp hjemløse katter og fugler og halvdøde mus som knut har tygget på pleier jeg på badet mitt og slipper dem løs igjen.

   Klem U

   • Aud Midtsund sier:

    *ler* – det er bedre med tyttebær enn katter og mus! Dessuten bør du komme deg ut i skog og mark, du trenger ikke plukke bær,bare gå og tenke ut nye plot og riste løs stive skrivemuskler!
    En riktig god «blogg-dag» til deg, ser du har fått litt å gjøre!
    mvh Aud 🙂

 49. Rigmor Hansen sier:

  Hei på deg,har ikke så mye greie på blogg,men tenkte å prøve å kommenter for første gang:-)
  Har ikke lest noen av dine bøker,men skal begynne nå,så vist du kan anbefale en av dine bøker,hadde det vært flott.Ha en fin dag:-)

 50. Bente Gandrudbakken sier:

  Velkommen på nett håper du får mye inspirasjon her :-)))

  Bente

 51. Karina K. Wold sier:

  Gratulerer med blogg!! Jeg har fått den nye boka di i posten, etter at jeg glemte å avbestille den… Så da er det vel bare å hive seg rundt å lese tenker jeg! Bør man ha lest dine andre bøker, og kjenne personene for komme inn i den nye boka di? Med vennlig hilsen Karina

 52. Robert sier:

  Halla unni grabba med ny blogg,jeg har aldri lest en bok av deg men det har kona mi.kanskje du kan signere din nye bok og sende den til meg så har jeg en flott gave til min elskede.har skjønt at du er konge.mvh Robert Halfvarsson.

 53. Anette sier:

  Hei Unni! Sender deg en hilsen fra Askøy. Fin blogg du har fått deg. Jeg vil bare sende deg en hilsen å fortelle at du har vært til stor inspirasjon for meg opp igjennom årene. Du er en av de forfatterne som har gjort sitt til at jeg har den lesegleden jeg har i dag.Noe jeg er veldig takknemmelig for. Jeg ble kjent med Cato og de andre i tenårene, og siden har de fulgt meg.Ditt forfatterskap er en av årsakene til at jeg selv har begynt å skrive. Nå er jeg 25 år og utdannet journalist og mange bokideer svirrer rundt i hodet, men det er ikke alltid like lett å vite hvilken ende man skal starte i. Jeg gleder meg til å lese din siste bok, og håper det kommer flere bøker.

  Ha en fin dag!

 54. Tove sier:

  Gleder meg til å lese din siste bok.
  Du er en av mine favorittforfattere, skriver kjempebra bøker :))

 55. Charlotte D sier:

  Kjære Unni!
  Jeg gleder meg så voldsomt til å lese din nye bok.
  Jeg er mildt sagt hektet på bøkene dine!

 56. Gunn sier:

  Kjære Unni Lindell,
  Takk for at du gir oss leserene mulighet til å kommunisere med deg!
  Jeg lurer på om du alltid har elsket å skrive, selv fra barndommen av?
  Selv har jeg en datter på snart 13, som bobler over av skrivelyst. Hun begynte å skrive korte historier i 9 års alderen, og nå har det utviklet seg til historier på 80-90 sider.
  Hun har et bedre språk enn jeg, og skriver om ungdom og temaer som skremmer. Mitt inntrykk er at hun skriver om ting hun selv er redd for.
  Hva gjør vi som foreldre? Hun klarer ikke alltid å disponere tiden sin riktig i forhold til lekser og skriving. Vi tror hun har «en krimforfatter i magen», men vi vet jo at det skal mer til for lykkes. Av og til er det de små tingene man gjør, eller ikke gjør, som gjør den store forskjellen.

  Ellers gleder jeg meg til å lese «det er fred på do», og ønsker deg lykke til med bloggen!

  Mvh
  Gunn

  • Unni Lindell sier:

   Datteren din må bare stå på. Skrive mye og sende det inn til forlagene. Negativt svar derfra må hun renge med, det er DA man ikke må gi seg, men sende inn på nytt og nytt og nytt. Og tenke: DET GÅR TIL SLUTT. Men jeg må orke og ville det!!!!!

   Hils henne lykke til !
   Klem UNNI

 57. Mille Berit Aag sier:

  Hei!
  Endelig gikk det an å legge inn svar her, rene gåten for å finne det ut 🙂

  Må bare få takke deg for dine ordmalerier, hvem trenger film når man kan lese dine bøker?

  Ha en nydelig dag!

  Mille Berit Aag

 58. Wenche Norheim sier:

  Hei fra Jeløy

  Gleder meg veldig til å lese din nye bok. Dine bøker er så intenst fengende at jeg har problemer med å legge de fra meg. Man blir nesten litt trist når slutten er der, og skulle gjerne hatt den neste for hånden med en gang.

  Jeg vil følge med på bloggen din!

  Mange hilsener fra en katteglad bokorm
  Wenche Norheim

 59. Eva-Mari Solberg sier:

  Hei, gratulerer med ny bok. Eg er flittig leser av dine bøker, særleg glad for utgåver på lydbøker, MP3, BOOK 2 GO eller CD ? Har alltid lydbøker med på reiser, i bilen eller når eg gjer husarbeid. Veldig kjekt og inspirande 🙂 Kjem denne boka snart på lydbok ?

 60. Anni sier:

  Endelig er du der Unni.
  Fikk nesten frysninger da jeg oppdaget deg på frokost Tv i dag. Kaffen skvulpet ørlite i koppen min. Må innrømme det.
  Du er en fantastisk inspirasjon for oss «hjemme alene forfattere».
  Med det mener jeg, vi som skriver mye, men ikke tørr å fortelle om det til noen.
  Dine bøker har gitt meg en unik evne til å utvikle både skriving, detaljer i historiene mine og ikke minst : Når tastene løper under fingrene, slipper man seg løs, er fri og tenker ikke på noe som helst.
  Din måte å studere personkarakterer og beskrive dem, har gitt meg nok gys og fnis til å fortsette med min hemmelige skrivelyst.
  Jeg har nok av dikt og noveller liggende.
  Nå har jeg en blodfersk bok liggende helt ferdig på Pc`n.
  Er jeg dum eller kun klok ved å la den bli værende i skjulet sitt ?
  Alt dette private livet som handler om skrivelyst.
  Hvordan deler man slike «lyster» med andre ?
  Man blir jo naken ved å fortelle om dette.
  Naken helt til sjelen.
  Vi kvinner er litt sårbare når vi på en måte stiger fram.
  Om noen skulle trekke på skuldrene. Eller at en betrodd skulle utrykke skepsis fordi man tror på denne egenskapen en brenner inne med, hva da ?
  Den sarte forfatterspiren inni meg, ville falle død om på stedet.
  Har du, min egen hemmelige venn, noen forslag til hva en stakkars kvinne på din egen alder foretar seg med denne evige lysten til å dele skrevne tanker ?
  En helt uten erfaring med dette.
  Når man ikke våger seg fram, har man alltid flere påskudd for å la være enn de alternativer som skaper muligheter for å dele.
  Jeg er 1956 modell. Godt voksen og rik på erfaringer.
  Livet har vært såpass turbulent at jeg har oppdaget at skrivingen løser en rekke floker som ligger i bagasjen man reiser med.
  Jeg blir nok din faste plageånd i tiden som kommer.
  Du blir ufrivillig lærer for slike som meg, antar jeg med et usikkert smil.
  Takk for at jeg fikk denne anledningen, til å rose ditt arbeid og albue meg litt fram selv.
  Masse klem fra en gammel beundrer.
  Fortsett opp hilsen fra Anni.

  • Unni Lindell sier:

   Kjære faste plageånd.

   Hurra for deg !!!! Skriv på og send smakebiter inn til forskjellige forlag. Gi aldri opp og husk du kan skrive under psevdonym om du ikke vil bruke eget navn. Trøkker i trynet kan jeg love deg. Det hører med og er egentlig ganske fint.

   Du skal få mitt hemmelige visdomsord med på veien. «DEN SOM VIL SE REGNBUEN, MÅ TÅLE REGNET».

   Klem UNNI

 61. Maria sier:

  Gratulerer med bloggen! Jeg har akkurat fått boka di i posten (i går) og ser fram til å lese den.

 62. Line Rønning Hanssen sier:

  Hei Unni.

  Jeg må jo bare takke deg for at du har gjort krimbøker til noe av det mest spennende som jeg kan lese. Jeg har lest alle Cato Isaksen bøkene dine og jeg elsker de.
  Min favorittbok er nok slangebæreren. Kjempe spennende og helt uventet avslutning som alltid 🙂
  Du får bare forsette å være produktiv. Skulle gjerne blitt inspirert til å skrive selv, men vet ikke om min tålmodighet hadde fikset det.
  Lykke til videre i hvertfall! c’,)

 63. Ann Helen sier:

  Gleder meg ti lå lese din nye bok. Har også en bok med hilsen fra deg. Du er en alle tiders dame.Hilsen fra Eidskogen

 64. Heike sier:

  Gratulere med blogg.
  Er allerede i full gang med sukkerdøden- rundet side 100 og gleder meg til min lille gullgutt sover igjen- for da leser jeg videre.
  Utrolig flotte og ikke minst vannvittig spennende bøker du skriver.
  hilsen Heike

 65. Inger Marie sier:

  Gratulera med blogg:)
  Elsker bøkene dine, du er en fantastisk forfatter:)
  I går fikk jeg den nye boken din «Sukkerdøden» i hus, gleder meg til å begynne på den:)
  Lykke til med blogging :))

 66. Dagny Lykken sier:

  Gratulerer med din nye blogg:-)

  Har nettopp «kastet» meg over boken «Sukkerdøden», og jeg ser frem til fortsettelsen med spenning:-)Har lest det meste av dine krimromaner og liker godt at du skriver om det hverdagslige livet på godt og vondt. Herlig at du gir oss innsikt i etterforskernes turbulente liv:-)

 67. FatallyYours sier:

  Grattis med blogg 🙂

  XoXo-FatallyYours

 68. Linn Therese sier:

  Gratulerer med ny blogg! Er kjempefan av dine bøker, gleder meg til å lese den nye boken 🙂

 69. Elisabeth sier:

  Hei Unni:)
  Gratulerer med blogg! Jeg digger deg, og elsker bøkene dine:D

 70. LENA MARIE sier:

  Velkommen med ny blogg i internettverden..Vil følge deg videre..

 71. Marte sier:

  Hei Unni!
  Sitter og ser på God Morgen Norge for første gang på lenge, og fant ut at jeg måtte jo legge igjen en liten hilsen nå som du har startet bloggen din=)
  Favorittboken min fra deg er forresten «Fire dager til fullmåne», jeg elsker den boka! Ha en fortsatt finfin dag=)

 72. Irene sier:

  Fantastisk forteller. Gratulerer med bok og blogg. Stå på videre, men hvil innimella

 73. Kine sier:

  Hei. Har lest alle bøkene dine, og liker de virkelig godt! måten du skriver på er veldig bra. Og nå ser jeg virkelig fram til å lese den nye boka.

 74. katrine sier:

  Dette blir spennende. Elsker å skrive men er kanksje litt dårlig å formulere ting. Det er lettere å skrive enn å snakke om hva man føler. Fikk bukt med angst pga skriving. Gikk på en måte ut av meg selv når jeg skrev. Skrev om meg selv i annen person. Som jeg så meg selv som en annen.
  Det blir gøy å lese dine ord.
  Klem 🙂

 75. Lill-Lene Mathisen sier:

  Gratulerer med bloggen :)Elsker bøkene dine og gleder meg til å ta fatt på sukkerdøden 🙂

 76. Velkommen i bloggverden og gratulerer med ny bok. Gleder meg til å lese den;) Ha en kreativ og fin helg;)

 77. Line sier:

  gratulerer med bloggen 😀
  jeg er en jente på 15 år og har lest mange av bøkene dine <3 jeg er fast leser på bloggen din <3 i love your blogg and you <3
  Stor klem fra en unni lindell fan <3

 78. Ingrid kjesæth sier:

  Hei. Mottok boken din fra Bokklubben i går, og gleder meg til å lese den. Har lest flere av dine bøker tidligere.

 79. Trine-Marit Wiik Kyte sier:

  Gratulerer med ny blogg er stor fan av deg, gleder meg til å kjøpe den siste boken din sukkerdøden.
  Lykke til
  Mvh
  Trine-M

 80. Henrikke sier:

  Ville bare si at jeg heier på deg! Og gratulerer med den nye boken.

 81. Irene sier:

  Gratulerer BLOGG og ny bok! Tok litt tid for å komme inn på siden, det er vel tegn på at du er populær :o)

  Lykke til med bloggingen …. hilsen Irene

 82. Renata sier:

  Hei 🙂

  Gratulerer med blogg!
  Jeg har lest bøkene dine siden ungdomskolen, da «måtte» vi lese, nå kan jeg ikke stoppe å lese bøkene dine… blir nok å besøke bloggen din ofte.

  Lykke til 🙂

 83. Cath sier:

  Gleder meg veldig til den siste boka de kommer på lydbok.. Har hørt alt du har skrevet…

  Gratulerer med ny blogg og….

 84. Cicilie sier:

  Hei:) Spennende at du skal blogge, og gleder meg til å følge med her framover:)

  Jeg har lest alle bøkene dine og venter bare på å komme i gang med den siste:)

  Ønsker deg lykke til, både med bloggen og med videre skriving.

  Klem Cicilie:)

 85. heidi sier:

  hei!

  Jeg må si jeg beundrer slike som deg, som kan skape noe så flott som en virkelig god bok. Når jeg er ferdig med å lese en god bok får jeg nesten en sorg, en tomhetsfølelse. Jeg er nok typen som blir avhengig av ting, men heldigvis for meg fant leselysten meg først. Jeg blir rusa på en god bok jeg:-) Ofte tenker jeg at jeg også har lyst til å skrive. Men så blir jeg helt utmatta bare ved tanken på all research som må gjøres, for at alt skal stemme… Kanskje jeg må satse på barnebøker, hvor man kan bruke litt mere eventyr?

 86. Hege sier:

  Gratulerer så masse med blogg,og lykke til!

 87. Ellen sier:

  Jeg sitter her med brukkey ankel, takk for sukkerdøden ! Jeg leste den ut på en dag ;)fantastisk bok <3

 88. Grete Folden sier:

  Gratulerer med flott blogg, og med ny bok! Gleder meg til å lese den. 🙂 Jeg vil nok være en av dem som er innom og kikker på bloggen din med jevne mellomrom. Jeg er fra ei nydelig solskinnsbygd som heter Bartnes og ligger i Steinkjer kommune. Vi er ikke veldig mange i denne bygda, men vi er en aktiv gjeng. Har blant annet ei dame som heter Bjørg Vollan som driver Embla forlag, og det fikk meg til å tenke en litt freidig tanke… Finnes det en biteliten mulighet for at du kunne tenke deg en tur til en fantastisk flott grend for å holde en bokkveld i ungdomshuset vårt? Vi lover gode opplevelser, god mat og masse folk hvis du har lyst til å prøve noe nytt. Kommer du under elgjakta kan det kanskje også bli en mulighet for en tur sammen med elgjegerne våre. Hadde vært kjempespennende å få respons på dette forslaget. Ønsker deg en strålende dag! 🙂
  Solskinnsklem fra Grete F. på Bartnes 🙂

 89. Kari M. Granly Olsen sier:

  Hallo fra Duken (Nøtterøy)Kjempeflott at du har fått deg blogg!! Har veldig sans for deg og det du har fått til.Tror du at det kan bli mulig å ønske seg en drømmedag med deg og Anne B. Ragde – stor fan av dere to, og tror du at dere noen gang kommer til å skrive noe sammen. Dere er jo litt av et team!! Gleder meg til å følge deg her. Klarte ikke å logge meg inn, får bare beskjed at alt er ugyldig. får prøve igjen senere. Klem fra Kari

 90. Ellen sier:

  Jeg sitter her med brukket ankel, takk for sukkerdøden ! Jeg leste den ut på en dag ;)fantastisk bok <3

 91. Gry-Helen Tomren sier:

  Hei Unni :o)

  Skrudde på tven akkurat i det du var på frokosttv i dag. Så at du publiserte bloggen din. Spennende!
  Ble glad for å høre at du har gitt ut en ny bok – skal løpe og kjøpe! Har lest alle bøkene dine. Da kobler jeg ut «alt» og leser fra perm til perm. Mann og barn synes det er litt kjedelig når jeg hiver meg over en ny bok, men jeg håper bare de vil få samme leseglede en dag :o)
  Det er den beste avkoblingen i en travel hverdag.

  Ha en fin dag,

  hilsen fra Gry, Eidsvoll

 92. Bitte sier:

  Hei Unni! Gleder meg veldig til»Sukkerdøden». Bor på Billingstad, så det blir nok ekstra spennende. Bitte

 93. tove sier:

  Hei.

  Har så vidt begynt med den siste boka og gleder meg til å fortsette. Elsker bøkene dine og har lest de fleste som har kommet de siste årene.

  Ha en fin dag videre. Klem fra meg.

 94. Per-Ola sier:

  Hei Unni!
  Grattis med blogg og grattis med ny bok. Må vel
  i bokhandelen igjen nå da… Hils PC!

 95. EgoIST sier:

  Lykke til med bloggen 🙂

  Et spennende verktøy med fantastiske muligheter for kommunikasjon med OmVerden.

  Ser du har litt jobb igjen å gjøre med systematisering av info som kategoriser og ordning av widgets til sidekolonnen.

  Mvh
  Ingebjørg J;_)))

 96. mariann hvitstein sier:

  Så flott med blogg, da jeg endelig kom inn vel og merke.. Gleder meg til å følge med, og ikke minst til den nye boken din.. Er fullt opptatt med å gjøre huset mer høstlig, trekker fram puter, pledd og feller, kjøper inn stearinlys i mengder, garn og bøker – nå kan høsten bare komme!!!
  Lykke til videre – med både blogg og nye bøker.

 97. Marita sier:

  Hei Unni,

  Gratulerer med blogg:) Jeg er stor fan av dine bøker og gleder meg til den nye kommer i postkassa:)

 98. Hei Unni!

  Så deg på frokost tv idag, og gratulerer med enda en bok! Jeg er selv i siste fase med å gjøre ferdig en egen inspirasjons- og lærebok om fotografering som skal i trykken om 14 dager, og jeg må si at jeg har fått enda større respekt (og jeg hadde mye fra før) for dere forfattere og hvor ekstremt mye jobb det ligger bak det et slikt prosjekt… Imponerende!!!

  Hilsen fotograf Eivind Røhne

 99. Vegard sier:

  Hei Unni!

  Gratulerer med blogg – og med ny, prima kriminalroman!

  Hilsen Vegard

 100. Sarah sier:

  Gratulerer med ny blogg. Gleder meg til å lese Sukkerdøden. Selv om det jo egentlig heter Prikkedøden, eller Sukkersjokket. Men alle kan jo ta feil en gang i mellom.

 101. Karin Erland sier:

  Hei Unni! Endelig kom boka jeg har lengtet etter sååå lenge, har lest annen god litteratur i ventetida, men det er du som teller! Varte lenge før jeg ble oppmerksom på deg som den eminente forfatteren du er, men i det øyeblikket jeg leste den første boka di var det gjort. Siden er det blitt flere, har vel lest de aller fleste av voksenbøkene dine nå. Fantastisk spennende historier fra første til siste side. Herlig, gleder meg stort til å sette meg ned i godstolen og lese. Takk Unni

 102. Marie Helene sier:

  Gratulerer med ny blogg, Unni.

  Du er en fantastisk forfatter og ikke minst en flott dame å jobbe med. Du sprer mye glede og fremtrer på en ekte og fin måte at alle som opplever deg bare ønsker å heie deg opp og frem. Lykke til med lanseringen av Sukkerdøden. Vi i Cynergi jobber gjerne mer med deg i tiden fremover også. 🙂

  Hilsen Marie Helene (på vegne av Cynergi)

 103. Per Christian sier:

  Kjære Unni! Gratulerer masse med blogg! Da forstår jeg at du blir sittende enda mer på kontoret ditt…
  Hilsen mannen din

 104. Elin sier:

  Hei Unni!

  Jeg er stor fan av deg, jeg har lest mangemange av bøkene dine!! Håper du fortsetter og fortsetter og fortsetter!… Men unner deg en god friperiode nå altså!=) Jeg ser det er flere her som ønsker tips som kan hjelpe forfatterspiren i seg, jeg er også en av dem… Jeg har både barnebøker og voksenromaner, litt nedskrevet, og masssse i hodet..! Som mange andre jenter, mangler det litt på selvtilliten… Finnes det informasjon om hvordan skrive på et nivå som er GODT NOK, om du skjønner hva jeg mener? Og så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med det jeg skriver.. Hvor sender man det, sender man til et forlag om gangen, er det spesielle kontaktpersoner man bør få fatt i, er det ulike forlag som har sine «spesialiteter»…? En helt ukjent- og litt skummel…- verden..!
  Kunne det være en idè at du kan legge ut litt diverse informasjon her på bloggen??
  Jeg beundrer deg, ditt talent og skaperevne, ønsker deg en riktig god og solfylt høst!

  Klem

 105. Berit Johansen sier:

  Det var så koselig å se deg på GOD MORGEN NORGE i dag! Jeg fikk den nye boka di i posten i går, og gleder meg til å lese den. GRATULERER MED BLOGGEN DIN, OG LYKKE TIL!! Klem

 106. Karin Erland sier:

  Hei Unni! Endelig kom boka jeg har ventet på sååå lenge, har lest annen god litteratur i ventetida, men det er du som teller! Varte lenge før jeg ble oppmerksom på deg som den eminente forfatteren du er, men i det øyeblikket jeg leste den første boka di var det gjort. Har vel fått med meg de aller fleste voksenbøkene dine nå. Fantastisk spennende historier fra begynnelse til slutt. Herlig, gleder meg stort til å sette meg ned i godstolen og lese. Takk Unni. Klem fra Karin

 107. Jonas sier:

  Hei, fin blogg!
  Kan du gi meg noen «Tips» på hvordan man kan forlenge storyen sin? Jeg går i 10 klasse nå, og det hadde vært super-kult å få et par tips av en proff forfatter…

  Hilsen
  jonas, 15 år

 108. Jan sier:

  Heisann. Du skriver utrolig godt, og jeg bare elsker karakterene dine. Selv prøver jeg å skrive en roman. Ga opp litt etter at den første ble refusert med konsulentuttalelse i retur. men nå er jeg i full gang igjen. Tar gjerne imot råd og tips 🙂

  Ha en utrolig flott kveld 🙂

 109. Tine sier:

  Hei Unni,
  Gratulerer med ny bok og blogg – gleder meg til å lese boken, men den må nok kose seg litt i bokhyllen for pensumlitteratur må komme først:)
  Jeg kjenner ditt forfatterskap godt, bøkene dine skuffer aldri. Men jeg kjenner ikke deg – jeg går ut i fra at du ikke alltid har vært heltidsforfatter? Så da er mitt spørsmål, hvordan fikk du tid til å skrive mens du balanserte jobb og familie?
  Beste hilsen
  Tine

  • Unni Lindell sier:

   He, he. Jeg balanserte kanskje ikke familien så bra når jeg skrev. Heldigvis er barna blitt voksne menn. Nå kan jeg skrive og skrive. Men det går utover mann og katt i perioder.

   Klemz U

 110. Anne Grethe Harsheim Bergersen sier:

  Hei, gratulerer med ny bok, gleder meg til å lese den, klem.

 111. Hege Hjørnevik sier:

  Hei, på deg!
  Håper virkelig du har tatt kvelden!
  Jeg ville bare si; -Tusen takk for at du er innviklet nok til å produsere litterær underholdning som min mann kan kjøpe til meg i presang, og dermed vise at han ser meg! Du gjorde ham til verdens beste ektemann… og et godt forbilde for vår sønn!(Og han var svært fornøyd med seg selv!Ler!)Fredag morgen iforrige uke var det min 36 års dag, og mine to menn på 9 og 41 kom stolt med pakke på sengen! TUSEN TAKK! Og ja, jeg synes «Sukkerdøden» er svært god!

 112. Hei hei, Unni!

  Så supert at du har åpnet blogg! Det blir gøy å følge den – og du er hjertelig velkommen til å titte inn på min om du har lyst.
  Jeg gleder meg til å lese den nyeste boken din. Og om jeg gleder meg mye, gleder datteren min seg dobbelt. Hun er fullstendig blodfan, og tjuvlånte lydbøkene mine lenge før hun nådde ”passende” alder (hun er 16 nå). For et par år siden skrapte hun sammen det hun klarte fra lommepenger og bursdagsgaver for å gå på bokbad hvor du skulle – på Nøtterøy kulturhus, og skuffelsen var stor da det ikke ble noe av, men hun fant snart en bok hun ikke hadde, og hun har lovet seg selv at en dag skal hun få kommet og sett og hørt på deg.

  Ha en herlig høst og nyt skrivefrie dager (så lenge du klarer).

  Klem fra May-Monica

 113. Belinda sier:

  Hei Unni,

  har et spørsmål du gjerne ikke vil svare på, men fordi svaret betyr så mye for meg spør jeg likevel:)

  Jeg fikk nylig den staselige diagnosen «bredspektret angstlidelse». Jeg har levd tett med dette kjæledyret hele livet, men det er først nå etter at jeg fikk barn, et råttent hus og en litt for prestasjonsrettet jobb (+ en perlesnor av rumperistende opplevelser som vel ikke trenger utbroderes her:) at pelsspøkelset ikke lenger lar seg tvinge ned i skuffen, men heller vil ut og gjøre livet mitt enda mer merkelig.

  Jeg er vant fra barndommen til å være redd alt, men nå er jeg så fryktelig redd alt at jeg ikke synes det er noe gøyalt lenger, det begynner tvert om å bli ensformig og kjedelig:)

  Så, etter ti års steiling med nakken på legekontoret vurderer jeg nå sterkt å kaste inn håndkledet og begynne på medisin. Men den sitter langt inne, gitt.

  Beklager, dette tok lang tid, men nå kommer spørsmålene jeg håper du kan svare rundt om du ikke kan svare direkte på:
  1. har du noen gang (bortsett fra i barndommen) gått på angstdempende
  2. dersom svaret på spm 1 er ja- har du følt at medisinen påvirker din kreative evne, skriveevne eller ja… «sjelefølelse»?:)

  Jeg skulle gjerne spurt om så meget mer, men det får være nok.

  Takk for de hintene du har lagt igjen i avisene angående din angst og hvordan det har påvirket din skriveevne- det er til stor trøst og inspirasjon!

  Belinda

  • Unni Lindell sier:

   Kjære Belinda.

   For et fantastisk innlegg. Bare måten du beskriver angsten din på, som en boa. Ser den for meg med pelshårene struttende rett opp. Jeg har ikke gått på angstdempende siden jeg som jeg sa i Dagbladet gikk det en kort forferdelig periode i fjerde klasse. Det skal sies at jeg i mange år trodde at alle mennesker hadde samme smerte som meg, at det var en del av det å leve. Det har jeg skjønt at det ikke er. Jeg bruker smerten min til å skrive. Ja, jeg har hintet litt i avisene fordi det er viktig for meg å formidle at det å leve ikke alltid er så lett. Jeg vet også, at om jeg MÅ en gang vil jeg ikke se på det som et nederlag. Kanskje du kan prøve det. Vi lever bare En gang og vi må alle bruke de timene, dagene, månedene og årene vi har til å forsøke å ha så mange BRA stunder som mulig. Det er ikke noe nederlag, ikke mer enn å bruke epidural når man føder eller Ibux om man har vondt i hodet. Jeg skal heretter se for meg et taggete brunt kjæledyr når jeg kjenner angstsymptomene komme. Og vet du jeg skal bøye meg ned og klappe DYRET, klø det bak øret.

   TAKK FOR DIN VAKRE BESKRIVELSE. Sleng pelsboaen rundt halsen og GÅ UT OG LEV. Kanskje den til og med varmer litt. Vi holder kontakten. Du er FLOTT!!!!!

   STOOOOOOOOOOOOOOOOR KLEM UNNI

 114. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Hei Unni!

  Gratulerer med blogg 🙂 Blir spennende å følge med.

  Har vel lest de aller fleste av bøkene dine og gleder meg til å ta fatt på «Sukkerdøden» etterhvert.

  Andre gleder framover blir bokfestivalen i Oslo. Lesesirkeldamene kommer flyvende fra trøndelag for å ta del i en helg full av herlige forfattere og deres bøker. Kan det bli bedre? Regner med at jeg ser deg der i hvert fall 🙂

  Hilsen fra Lisbeth.

 115. Linken sier:

  Hei.
  Hyggelig at du strekker ut en hånd til oss her ute. Det setter jeg pris på. Nettopp du er en stor inspirasjonskilde for meg. Det var du som fikk meg til å ville skrive for fler enn meg selv. Foreløpig sitter jeg på et meget grovt utkast til en roman, og derfor trenger jeg hjelp av en «ringrev» som deg. Er du villig til å lese utkast og ideer fra meg (kanskje flere enn meg også), eller blir det å ønske for mye? Forstår at du er ei meget opptatt dame, men håper likevel inderlig.
  Linken

  • Unni Lindell sier:

   Hei Linken.

   Bare skriv på. Vet ikke om jeg rekker å lese, men uansett det er DERFOR alle forlagene er der ute. De er STAPPFULLE av lesehester, som er sultne på å lese.

   STÅ PÅ DA!!!!

   VARM KLEM UNNI

 116. Randi C sier:

  Hei Unni
  Så hyggelig at du skriver her mellom bøkene dine, og at du stiller deg åpen for spørsmål. Det som for meg gjør bøkene dine x-tra spennende er at de foregår rundt døren min her i Asker.. Gleder meg alltid til dine utgivelser, og jeg undrer meg alltid over hvordan i all verden du klarer å komme opp med disse tvetydige titlene som faller på plass ettervhert som en leser.

 117. Kjære Unni. Jeg sendte noen Ord den første dagen du hadde åpnet en bloggeside. Ser at min blogg til deg er registrert den 4/9 klokken 10.57. Det er ingen jeg har spurt som kan fortelle meg hvordan blogging fungerer. Jeg kan bare skive mail. Det er ikke sikkert du vil gi meg noe håp om at livet er vert å leve selv etter å ha blitt 100% fysisk ufør. Jeg vil ikke kaste inn håndkledet. Føler at jeg har alt formye å kunne dele med andre. Jeg ser for dårlig til å lese ei bok. Min skrivekunskap gjør det mulig for meg å skrive selv i mørke. Det viktigste for meg er å få litt oppmuntring. Dette er nok ikke lett for en som ikke har prøvet mer en å brekke et ben eller bare fjernet ett bryst. Dette har jeg også prøvet, men vil kalle det for bagatellmesig. Det er ingenting som skremmer meg da jeg har vert igjennem flere dødelige ting. Jeg har allerede levd 50 år på overtid. Var bare 20 år da jeg fikk første dommen. Håper du vil se på mitt første brev som jeg skrev de 2/9 men ser det er registrert den 4/9. Jeg kunne også skrevet selvopplevd krim, men tørr ikke for er redd det kan bli gjenkjent og da vil jeg vere i fare. Håper du kan svare meg. Du kan jo i det minste sende en mail å be meg slutte å skrive til deg.
  Mvh.Ida-magnfrid

 118. Etter som du ikke har skrevet noe til meg har jeg ingen komentar.
  Har du lest hva jeg har skrevet?
  Hva råder du meg til å gjøre med alt på laptoppen? Også de som befinner seg melem ørene.
  Overskuddstiden bruker jeg til skriving.
  Skulle hatt kontakt likesinnede.
  Har du skrevet noe som ikke har gått til min mailadresse så ser jeg det ikke.
  Ida-Magnfrid

 119. Randi C sier:

  Gleder meg til inspriasjonkurs hos Aschehoug på onsdag.

 120. Randi C sier:

  Det ble jo helt feil!! INSPIRASJONSKURS skulle det være… Uansett – jeg gleder meg! Sånn er det med den saken….

 121. Ingrid sier:

  hHei, jeg heter Ingrid 🙂
  Jeg går i 10.klasse.
  Jeg er veldig innteresert i dine bøker. På skolen skal vi ha et foredrag om en ungdomsforfatter, så jeg valgte deg 😀
  Kan jeg få din e-post adresse, så jeg kan sende deg spørsmål om det jeg vil ha med i foredraget?
  Håper du svarer meg på dette 🙂
  STOR FAN! 🙂

 122. Josefine sier:

  Hei! Jeg elsker bøkene dine, og er en stor fan!
  Etter å ha lest «Mørkemannen» så sitter jeg igjen med et spørsmål.
  -Hva var buskapet du ville gi i boka?
  Blir glad for svar:)

 123. Maren Iren sier:

  Hei Unni, håper det går bra med familien? 🙂 håper å få se deg igjen en dag, men det blir kanskje litt vanskelig? Det hadde ihvertfall vært fint å bli litt bedre kjent med slektningene mine 🙂 håper å se deg igjen 🙂 Hilsen Maren

 124. Kjære Unni
  Jeg forstår ikke hva blog egentlig er.Prøver igjen for å se om det finnes respons der ute. Jeg prøvet fra åpnngsdagen din i septemper. Leser ikke serlig mye etter som synet er sviktende. Kommer ikke ut da jeg er bevegelseshemmet. slik at jeg kan snakke med noen om hvordan jeg skal gå frem. Ellr finne noen til å lese gjennem det jeg skriver. Plages med ett uvesen jeg kaler for «datanissen». Regner med at du forstår hva jeg mener med det. Har noen av din bøker kommet ut som Lydbøker? IDA

 125. Mathilde sier:

  Hei Unni.

  Synes du er en så fantastisk dame!(og forfatter da!) Håper du leser dette. Jeg blir så innspirert av deg! Jeg får liksom håp selv om verden ikke alltid er like lys. Elsker bøkene dine også, har ikke lest alle, men liker de jeg har lest.

 126. Beate sier:

  Hei Unni!
  Mamma er en stor fan av deg.. Kunne ikke du skrevet en hilsen til henne? Hun er en så fantastisk mamma og det hadde gjort henne veldig glad. Hun har bursdag den 10 februar så om du hadde hatt muligheten kunne du ha sendt henne en bursdagshilsen? Litt spesiellt ønske det her, men det r jo mamman min 😀 Hun blir 52 år og heter Gro.
  Håper dette er mulig

  Mvh
  Beate

 127. Embla sier:

  Hei! Jeg elsker bøkene dine! Som foreksempel » Elsker deg av hele mitt jærte» og »kyss meg på tirsdag». Oja, også »Krokodiller snakker ikke norsk»!!

  Mvh Embla, 9 år.

 128. May-Britt sier:

  Hei Unni
  Jeg er stoor fan av deg og har lest alle bøkene du har skrevet om cato isachsen og sett filmene.. Jeg har en liten skrive spire i magen men vet ikke helt hvordan jeg skal få den ut. Jeg skriver litt i en blogg, men sliter veldig med angst og depresjoner, og tør ikke sende inn noen av mine ting til forlag, har du vært redd for det noen gang? jeg er vel mest redd for å bli avvist for det er så personlig og en stor del av meg det og skrive, og det jeg skriver om er mye selvopplevd og om mitt liv. Tar gjerne i mot tips og råd fra deg, du er mitt store forbilde 🙂
  Klem fra May-Britt

 129. Tina sier:

  Jeg skriver om en forfatter i en oppgave og jeg skriver om deg Unni. Jeg vet allerede ganske mye, men ikke alle spørsmål finner jeg overalt, så har du en e-post eller noe som jeg kan bruke for å få svar på noen av mine personlige spørsmål angående bøkene dine og hva din inspirasjon er…?

 130. Hilde Julsrud sier:

  Hei.

  Her kommer en liten hilsen fra Nærsnes :O)
  Vi er et par kollegaer på barneskolen som har begynt å glede oss til Verdens bokdag. Tenk om vi kunne få til noe gøy…invitere en spennende forfatter…en som kan snakke med/for barn…en som har bodd i nærheten! Unni Lindell!
  Kunne du tenke deg å komme på besøk hit og fortelle litt fra bøkenes verden?
  Nå har jo skolen alltid lite med ressurser. Er det mulighet at vi kan få til dette via forfatterforeningen eller DKS?

  Vennlig hilsen
  Hilde Julsrud

 131. Wenche Tveråen sier:

  Hei. Hvordan kommer man i kontakt med deg?
  Finner ikke noe tlf.nr, profil på Facebook eller mailadresse.
  Mvh Wenche

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)