unnilindell.no

Velkommen inn i min blogg!

Publisert den 02.09.2010 i Uncategorized

Hei Oslo, hei Jomfruland, hei Okstveit, hei Grimstad, hei Ringebu, hei Todalen, hei Majaklumpen, hei Trondheim, hei Hinnøya, hei Stavanger, hei Målselv, hei Kjækan, hei Stjernøya, hei Porsanger, hei Steinvåg, hei Høvik, hei NORGE, hei VERDEN!

KJÆRE LESERE og IKKE-LESERE!

Det er stort for meg å tenke på at jeg nå kan få «snakke» med dere alle sammen der ute, med dere som har lyst å si noe om dere selv, som har lyst til å spørre meg om noe, meddele noe fint, dumt eller trist.

Jeg skal blogge så mye jeg orker, men på dager hvor jeg er på reise eller har fullt opp med program kan det bli stille en stund. WARNING: Når jeg skriver kan det i perioder bli TYST. Men nå skal jeg altså IKKE skrive på en stund. Det har jeg lovet min hardt prøvede mann, min katt og mine venner.

Jeg skal prøve å være litt sosial og være med på ting med hodet på «greip», ikke med tankene langt inni et eller annet manus.

Jeg er GLAD og stolt over å ha fått utgitt enda en bok. NÅ HAR JEG FINE DAGER. Og jeg er nysgjerrig på DEG!!!!!!

VELKOMMEN INN I MIN BLOGG !!!

UNNI

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)