unnilindell.no

UT OG REISE MED HØNEKAMMEN STRUNKT TIL VÆRS !

Publisert den 07.09.2010 i Uncategorized

I dag startet dagen med besøk av en søt journalist og en fotograf. Har nå tatt bilder både her og der, sittende, stående og liggende og innimellom rukket et telefonintervju. Nå skal jeg på lunsj med min gode venn lyrikeren Henning Kramer Dahl. Det skal bli koselig. Han skriver så nydelig. Så drar jeg rett til Stockholm. Tilbake i morgen kveld.

Jeg er så glad for tiden. Må være lov å si det. Fikk en fantastisk anmeldelse i Tønsberg blad i går. Stolt som en høne !! Retter ryggen, bruser med hønekammen. Tar hårspray på den, så den skal stå strunkt rett opp. Etter all den jobbingen jeg har bedrevet  vinter er det NYDELIG å ha på høyhælte sko og gå med rett rygg.

Tenker på dere, spesielt på Belinda, Marion, Severin Suveren og deg Gunn Hild. Og på alle dere andre som jeg blir kjent med etterhvert som vi møtes «her» i Bloggomanialand. De har veldig god vin «her» !

Klem fra Unni

6 kommentarer til “UT OG REISE MED HØNEKAMMEN STRUNKT TIL VÆRS !”

 1. besart sier:

  hey unni. god tur. kos deg masse. det fortjener du.

 2. besart sier:

  selv har jeg vært på skolen idag. også har jeg kost mg med margit sandemo

 3. Camilla sier:

  Du må ha litt bilder på bloggen da Unni 🙂

  • Unni Lindell sier:

   Kanskje jeg skulle lagt ut bikinibilde? Det gjør jo alle disse filmstjernene. Må bare lære meg teknikken, så kommer det bilder.

   U

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)