unnilindell.no

STRESSEDAG!!!

Publisert den 17.09.2010 i Uncategorized

I går og i dag ble stressedager. Hundre telefoner, mails og ting som må gjøres i rad og rekke. Måtte slå av mobilen i dag, tre sms fra ulike journalister om å stille i radiodbatter om e-bøker og div i dag. HJELP!!!! Det straffer seg å gi ut bok.

Nå raser jeg inn til Tanum på Karl Johan for bokbad der. DET gleder jeg meg til, Helene Uri skal intrevjue meg og hun er en fantastisk DYKTIG dame. Blir nok borte fra bloggen under BOKFESTIVALEN og mandag er det full rulle med TV innspilling med Anne B. Skal møte henne i morgen, DET blir HERLIG. Vi snakkes.

Klem fra UNNI

14 kommentarer til “STRESSEDAG!!!”

 1. RS sier:

  lykke til og god helg. klem fra nord:)

 2. Marikken sier:

  Så og hørte på deg på Tanum i dag. 🙂 Blir like fascinert over klærne dine hver gang jeg ser deg. Og håret. Det er fantastisk! (Helt ulik min stil, som er «bitteliten-blondine-med-briller og pasteller-typen) Burde sikkert kommentere dine litterære ferdigheter, men det er ganske åpenbart at de er gode, så jeg deler heller min entusiasme for helt andre ting.

  Er katten oppkalt etter mister Nærum forresten? Siden dere er i slekt og alt mener jeg…? ;P
  Husker jeg leste om Knut og letingen i min pure ungdom. Skjønner desperasjonen!
  Min katt, Ragnar-Kato, var min kjæresten venn til jeg var 16. Nå har han vært død i 9 år og jeg forventer fremdeles en sulten Ragnar rundt føttene hver gang jeg åpner en hermetikkboks. (Han var litt for glad i mat… og like skuffa når det viste seg å bare være mais eller tomatbønner.)

  Uansett. Ikke stress for mye! (Og det er vel litt feilinfo med «nyheten» om at du har blogg? Jeg fulgte deg da du var på forfatterbloggen.

  • Unni Lindell sier:

   Å, så utrolig hyggelig. Den toppen min kostet 299.- på H & M, så den er ikke av fint merke, men veldig fin synes jeg også. Og håret er jo bustete. Så dumt at du ikke nappet meg i armen etterpå så vi kunne ha sagt hei. Katten Knut er oppkalt etter Knut Hamsun(forparten) Knut Faldbakken(Bakparten, he, he) og midt på katten er det en centimeters stripe som er oppkalt etter Knut Nærum. Ungene hans mente for noen år siden at det «måtte» være noe av deres far der også, siden vi er i en slags slekt. (jeg er gift med tremenninegn til moren hans).

   Nå iler jeg for nye Festivaloppdrag. GLEDER MEG.

   Klem UNNi

   • Unni Lindell sier:

    Glemte å si at det var forferdelig da Knut forsvant. Lottogevinstfølelse å finne ham etter 8 uker. Ragnar var sikkert en fantastisk fyr. Leit når de dør. Dra ut på kattehuset på Mosseveien, til Kari Berdahlen og finn den en ny kjærlighet da vel.

    Unni

    • Marikken sier:

     For et funn det var, da! Toppen altså. Klær skaper folk – men folka bak klærne trenger ikke hete Armani. 😉
     Knut er en nydelig pus, så du har vært heldig der!
     Takk for tips om kattene i Mosseveien, men venter til jeg får meg en hage. Ikke godt dyrehold å stenge den inne på 15kvm i 3.etasje midt i byen.

     Burde kanskje nappet tak i deg, men så alle menneskene som ville ha en bit av deg, selv om det er de/vi/oss som gjør det mulig for deg å leve av hobbyen din. Må være slitsomt å være kjendis hele dagen lang, særlig på slike arrangementer. Ergo donerte jeg bort mine 2 minutter selv om det hadde vært hyggelig med litt snakk! Jeg valgte å være observatør, jeg. ;P

     Ha en fin mandag og hvil ut etter en hektisk helg!

 3. Hei Unni! Tusen takk for både autograf og signert bok! Jeg må atter en gang si at du er så fantastisk. Jeg har lest nesten alle bøkene dine, spesielt om etterforskeren Cato Isaksen. Du skriver både engasjert, morsomt og kreativt. Min drøm er å bli forfatter, fordi jeg har fått gode komplimenter for skrivingen min. Jeg kom i avisen for noen år tilbake, med en bok jeg hadde laget selv. Jeg har skrevet siden jeg var 5 år, og trives veldig godt. Jeg lurte på om du har annen kontakt, om jeg kunne stilt deg spørsmål eller om du har noen gode tips til meg? Med vennlig hilsen, Stella Semb Kloster

  • Unni Lindell sier:

   Hei Stella.

   Jeg kan svare på spørsmål på bloggen så langt jeg klarer. Du må bare lese mange bøker og se hvordan andre skriver og så må du bare sette igang.

   Klem UNNI

 4. besart sier:

  hey unni. idag har jeg kjøpt meg den siste til anne holt.
  hu er også flink syntes jeg.
  hva har du lest av hu?

  • Unni Lindell sier:

   He, he. Anne og jeg er sammen nå og da. Vi er venner!!!! Enig, hun er superduper. Kona hennes Tine er min forlegger i Piratforlaget, der jeg har Nifse Nellabøkene og nå, nettopp utkommet der med GULLKORN 2 «-bok, der jeg har intervjuet barn og en tegner har laget striper av svarene.

   Klem UNNI

 5. Andreas Bentzrød sier:

  Hei Unni
  Først og fremst vil jeg takke deg for signering av boken,jeg takker mye, hele den dagen var jeg så glad, glad for at en slik bokfestival i det hele tatt ble til, glad for at jeg fikk både se og møte så mange dyktige forfatter, men spesielt deg. Jeg var så nervøs da jeg sto i køen i Spikersuppa men jeg ble så glad når jeg fikk signerigen din. Du virker som en fantastisk person Unni. HELT INFERNALSK BRA. Så hørte jeg på deg i operaen, du og Gunnar var fabelaktige ( fikk forresten autograf og signering av hans bok og) Boken til Siri Lill syntes jeg hørtes interessant ut, og den vil jeg lese. Jeg gleder meg til og lese videre på Sukkerdøden, før Varg Veum inntar neste bok, deretter Tom Egeland ( som jeg ikke fik signering av :-(, men lykke til videre med anmeldelser og intervjuer videre. JEG HEIER PÅ DEG UNNI!

  • Unni Lindell sier:

   Det var koselig å se deg i bokteltet Andreas. Det har vært en super helg. Nå gjør jeg meg klar til tvinnspilling i morgen, så er det full rulle med det hele uka. Vi sees. Du er super selv!!!

   Klem UNNI

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)