unnilindell.no

LANGT INNE I VILLSVINSKOGEN !

Publisert den 30.09.2010 i Uncategorized

Kjære alle.

Jeg er nå i Provence, i en villsvinsskog uten internettdekning, må svare dere om en laaaang uke når jeg er hjemme igjen. Her er det fabelaktig. Mye deilig vin, stillhet og INGEN mennesker, bare villsvin utenfor det elektriske gjerdet. Sitter nå på en luguber kafe i et skakt hus med en SUR restaurantvert som stirrer uggent på meg. Jeg må nesten drikke litt vin og slå av denne, men jeg ER PÅ IGJEN SNART;

Au revoir Unni

10 kommentarer til “LANGT INNE I VILLSVINSKOGEN !”

 1. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Dette høres jo ganske så eksotisk ut, Unni 🙂 Fortsett og kos deg med vin, villsvin o.a

  Lisbeth

 2. Fiskerjenten sier:

  En sur Stirrende restaurantvert, det høres nesten skummelt ut. Håper han ikke putter arsenikk i vinen din 🙂

 3. Sarahmor sier:

  Men jammen dukket du ikke opp i Aftenposten også! Hyggelig, synes jeg. Håper du er fornøyd med å blogge. Heller blogge enn jogge! S

  • Unni Lindell sier:

   Absolutt heller blogge enn å jogge. Likeledes heller lese enn å ese, skrive enn å «klive», he, he osv.

   UNNI

 4. Cecilie sier:

  Hei Unni

  Jeg har følgt bloggen din siden den ble åpnet på god morgen norge. Du er ei spennende dame som jeg er inspirert av. Det skal sies at jeg ikke er en lese hest men skulle ønske jeg var det. Har i alle år slitt med dyseleksi og har ikke hatt tolmodighet til å lese så mye. Men jeg har sett alle filmene dine om bøkene som har vært vist på NRK. 🙂

  Det jeg lurer på er en liten veiledning på det å skrive bok. Jeg er pedagog i en barnehage og har to små barn 2 og 5 år. Jeg ønsker å skrive barne bok men kommer liksom ikke i gang, eller jeg kommer i gang men alt kommer på en gang så det blir bare grøt. Jeg ønsker å skrive både faktabok,en serie om barn og deres underlige spørsmål som eks døden, kjærlighet , foreldre, besteforeldre og ikke minst en bok om søsken.Noen tips til ei som har skrive kløe og trenger hjelp ?

  ellers kos deg med vin og villsvin 🙂

  klem Cecilie

  • Unni Lindell sier:

   Kjære Cecilie.

   Jeg har bare ett eneste råd; Skriv !!! Dessverre må du bare sette i gang, rydde vekk unger og menn, svigermødre og venninner. La rotet flyte og skriv !!! Ta deg i nakkeskinnet og i mageskinnet og begynn!!!!!!!

   Kontakt gjerbe et forlag også, men da bør du ha NOE å vise for deg, så igjen; SKRIV!!!!

   Klem og lykke til

   UNNI

 5. Belinda sier:

  Med ditt vinnende, vakre vesen er jeg sikker på at du temmer både den sure kelneren og villsvinene:D

  Skal se du kommer hjem med en flokk tamme villsvin i kofferten. Eller kanskje Knut hadde syntes det var litt i overkant? Selv om griser er svært så renslige? Jeg så forresten en villgris med lang, heftig krøllpels en gang (og strak struttehale. Det var jo egentlig som en omvendtgris).

  Håper du har det herlig på tur!:D

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)