unnilindell.no

LANGT INNE I VILLSVINSKOGEN !

Publisert den 30.09.2010 i Uncategorized

Kjære alle.

Jeg er nå i Provence, i en villsvinsskog uten internettdekning, må svare dere om en laaaang uke når jeg er hjemme igjen. Her er det fabelaktig. Mye deilig vin, stillhet og INGEN mennesker, bare villsvin utenfor det elektriske gjerdet. Sitter nå på en luguber kafe i et skakt hus med en SUR restaurantvert som stirrer uggent på meg. Jeg må nesten drikke litt vin og slå av denne, men jeg ER PÅ IGJEN SNART;

Au revoir Unni

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)