unnilindell.no

LØPER MED VENNER !!!!

Publisert den 10.09.2010 i Uncategorized

Vi har fått herlig besøk fra Damnark. Det ble sent i natt og mye vin. Nå skal vi til byen for å se Operaen og tusle litt rundt. Vi har snakket masse om litteratur, hvor forkjellige ting som slår an i Danmark og her. Kulturforksjeller, Samarin f.eks, har nesten ingen hørt om i Danmark. Det er merkelig. Her er hun jo bokdronning nr 1.

Ok, jeg løper med venner, ikke men ulver!

Klem Unni

12 kommentarer til “LØPER MED VENNER !!!!”

 1. Hege Hjørnevik sier:

  …Bare pass deg for ulvene i fåreklær! (Men de oppdager du nok,da de ofte i sine ubetenksomme øyeblikk stormer hurtigere enn andre og uler litt… Det gjør nemlig ikke sau!) Ha en riktig god helg!

  • Unni Lindell sier:

   Ja, eller fårene i ulveklær. De er ganske koselige!!! Har nå vært i Holmenkollen ( herregud, har ikke vært der på år og i operaen osv. TURIST i egen by. Gøy.

   Snakkes, må lage middag nå. Øve meg. Skal jo delta i Firestjerners middag, he, he.

   U

   • Andreas sier:

    Hei Unni
    Hittil har jeg lest alle bøkene om førstebetjent Cato Isaksen, og jeg sier som alle andre mennesker: DE ER BARE HELT SUVERENE, FANTASTISKE, OG IKKE MINST SPENNENDE. Det er noe med måten du skriver på som fanger en. I dag sitter jeg og skriver på mine kriminalhistorier. En dag håper jeg på og få ut en bok. Helst i Aschehoug. Og inspirasjonen til og skrive fikk jeg, da jeg leste alle bøkene om Cato Isaksen. jeg syntes han er så utrolig fin karakter. Navnet og personen. Og jeg gleder meg til og se mer av Cato på Tv ( hvis det kommer??) Men i alle fall så har jeg sprintet til butikken og kjøpt din nye fete krim. Og jeg sier bare, jeg kan ikke legge den i fra meg. En skikkelig fin og spennende bok. Jeg heier på deg UNNI!!
    Hilsen Andreas på 15 fra Stavern ( en skikkelig Krimelsker!!)

    • Unni Lindell sier:

     Men Andreas, dette var fantstisk hyggelig å høre fra deg. Jeg skal lagre navnet ditt i bakhodet. Om det en dag dukker opp et manus av Andreas i Ashehoug, så noter i hjørnet at JEG HEIER PÅ DEG!!!!

     Stor LYKKETILKLEM HAENFINDAG
     Unni

 2. besart sier:

  hey unni. når tid kommer neste cato bok?

 3. Hege Hjørnevik sier:

  Ja, «får» i ulveklær» pleier vel igrunnen å være veldig sexy! Ler! Med hæler og gel i krøllene?!og veldig god vin! Men ja, de er veldig snille, jeg vet;-)

  Kjenner en bra kokk om du trenger hjelp!
  Fortsatt god helg…

 4. Hege Hjørnevik sier:

  Lykke til! Meg heier på deg!
  Og husk; Noen ganger er såre enkelt rett og slett genialt;-)

 5. besart sier:

  når tid begynner firestjerners middag?
  er det det på tvnorge eller tv tre?

 6. Unni Lindell sier:

  Det blir spilt inn nå, men kommer ikke før etter jul. Tar så laaaaaaang tid alltid,

  Klem UNNI

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)