unnilindell.no

HER ER KNUT !

Publisert den 14.09.2010 i Uncategorized

I dag har han sovet i høstsola. Nå regner det. Jeg elsker ham, katten min, bløtdyret, solskinnsgutten, særingen,  den arrogante jyplingen som spiser torsk og går sin vei.  Forever Knut (14 1/2 år) !

Unni

29 kommentarer til “HER ER KNUT !”

 1. Lisbeth K. Kvisten sier:

  For en kul fyr! Man ser klart at han er en skikkelig personlighet 🙂

  Lisbeth.

 2. Unni Lindell sier:

  Han gir ikke ved dørene. Brekker seg nesten hvis jeg prøver å klappe ham, men sniker seg opp i senga mi om natten. Troner OPPÅ meg, helt til jeg ser på ham, da stikker han igjen. Og det gjør ikke noe, for han er tung å ha på brystkassa.
  Unni

 3. RS sier:

  Har du lagt ut bilde av gogutten? jeg får ikke fram bilde. imponerende alder på en katt,det tyder på at han har det godt:)

 4. Krimelsker sier:

  Hei Unni

  For en flott mann med en holden alder:)

  Du er min store HELT(inne), elsker bøkene dine, og nå om dagen klarer jeg nesten ikke legge fra meg Sukkerdøden.

  Selv er jeg en jente(dame) på 36 år som fortsatt strever litt med det å finne ut av livet, Vet hva jeg vil, men får det ikke til! Det er vel egentlig noe man hører fra barn, men men:) Jeg ble fortalt en gang at man ikke skal gjemme seg for livet, men leve det:) men de er fryktelig vanskelig. Vi mennesker har jo lett for å streve mot å skli inn blant mengden og være perfekte (hvertfall etter min mening). Nerven i hjernen min som skal styre både mot og selvtillit tror jeg ikke har fungert på mange år. Du er et av mine store forbilder når det gjelder å være den du er og ikke være redd for å skille deg ut.Så du kan tenke deg vor glad jeg ble da du hadde laget den bloggen og gi oss der ute muligheten til å komunisere med deg.
  jobber med journalistikk og sitter fast i en sumpmyr med selvtilliten min. skriver masse selv, og lever fortsatt i boblen om at et forlag faktisk skal komme å ringe på døren min og hente meg her i min lille trygge hule. Naiviteten lenge leve…he..he
  Trenger sårt noen gode råd fra deg ang hvordan jeg bør gå frem???

  Uansett syntes jeg du har fått en super blogg som jeg kommer til å følge ivrig med på videre:)

  • Unni Lindell sier:

   Kjære deg.

   Jeg tror det er kjempeviktig å skjønne at de aller fleste sliter med den følelsen. Jeg også. Kan love deg at jeg har mange dårlige dager og er helt på bånn. Jeg har tenkt at det alltid vil være sånn, men at det innimellom er fantastiske ting som skjer. Om man lengter etter å få til noe, må man TRÅKKE RETT UT I UBEHAGET, dvs levere ting og orke å få dem i retur, gang, på gang, på GANG. Kanskje lærer man noe underveis i alle fall å takle nederlag og kanskje, kanskje den 20 gangen man leverer noe så GÅR det.
   Jeg tenker sånn. JO MER SLIT OG UBEHAG, JO MER GODFØLELSE I BETALING I DEN ANDRE ENDEN.
   Du skal få mitt hemmelige motto:

   DEN SOM VIL SE REGNBUEN MÅ TÅLE REGNET !

   Jeg vet ikke hva mer jeg kan si enn dette. Du skal vite at selv om jeg virker veldig vellykket utad, så har jeg mange stunder der jeg er «en centimeter» høy.

   Vi må bare holde kontakten. Du må bare orke å prøve.

   Jeg heier på deg.

   Klem UNNI

 5. besart sier:

  hey unni. jeg gleder meg til helga. skal feire bursdagen min. jeg hadde bursdag 5 september da.
  men skal feire den på lørdag med bestevennina mi og familien min. blir sikkert kake og brus og smågodt og noe sånt.
  gleder meg.

 6. Grace Elisabeth sier:

  Hei!
  I dag har jeg hatt en fin opplevlse, Besart har overtatt norktimene og fortalt om deg og ditt forfatteskap. Takk for at du er på nett med eleven min!

  mvh Elisaabeth

 7. Joakim Skjerpingstad sier:

  Hei jeg er en god venn av Besart, vi går på samme skole. Han har fortalt litt om deg. Jeg bare lurer, åssen er det å være forfatter?

  • Unni Lindell sier:

   Hei Joakim.

   Det er flott, slitsomt, ensomt, fatastisk og krevende.

   …men sånn tenker jeg at de fleste har det. Jeg beundrer mer de som går på vanlige jobber DAG etter DAG etter DAG !!!

   Klem UNNI

 8. rodney sier:

  Hei Unni

  Jeg kan ikke skjønne at du klarer å skrive så mye bøker, men ossen kom du på at du ville bli forfatter og ikke noe annet? men du er jo en god person som klarer dette her, vis jeg hadde vært forfatter så hadde jeg skrevet litt om deg i min bok men jeg har egentlig ikke så mye intresser for bøker men jeg synes du er helt topp jeg skulle ønske jeg var forfatter, Men jeg håper du kommer ut med flere bøker for faktsik så skal jeg faktisk begynne å lese bøkene dine.

  Hilsen Rodney

  • Unni Lindell sier:

   Takk Rodney. Får jeg gi deg et boktips. Les. DEN MERKELIGE HENDELSEN MED HUNDEN DEN NATTEN.

   jEG LOVER DEG EN FANTASTISK OPPLEVELSE.

   klem unni

 9. besart sier:

  jeg ble 18 den 5. september.
  men skal feire litt ekstra på lørdag hehe.
  skal spørre vennina mi om hu kan lage den gode kaken. det er masse fyll i den. hehe.
  Du er fantastisk!!

 10. Krimelsker sier:

  Takk for et ærlig og flott svar.
  En ting er helt sikkert, du gir av deg selv:)

  Skal lage en lapp med mottoet du ga meg og henge på speilen så jeg ser det hver morgen!!!

  Nå er det slutt på å sitte for meg selv og tenke negativt, skal tråkke rett ut i ubehaget som du sier og sende inn skribleriene mine:)

  Supert at vi kan holde kontakt, skal følge med på bloggen din:)

 11. besart sier:

  tror jeg brygger på noe. begynner og bli syk. føler meg ikke helt bra

 12. RS sier:

  Der kom bildet fram:) for en flott herremann. Man ser hvem som er sjef der i huset:)

 13. Hege Hjørnevik sier:

  Fine pusen!

 14. Viktoria sier:

  Hei =)
  Kjempesøt katt=) jeg har en katt, 9 år gammel pus. kjempesøt og kresen=)
  Jeg har en skoleoppgave i norsken, som går ut på å lese en bok, og så skrive litt om boka og forfatteren.Jeg valgte din bok Rødhette, fordi jeg liker boka og fordi jeg elsker krim.
  Læreren min sa vi kunne ta kontakt med forfatteren vi valgte, for å litt info. Jeg lurte på om jeg kunne få eposten din, så jeg kunne sende noen spørsmål?
  Jeg drømmer også om å bli forfatter, så hvis det er greit, vil jeg gjerne ha noen tips. Og hvis det ikke er for mye bry, vil jeg gjerne sende noe jeg har skrevet, høre din mening osv. Jeg liker mange av bøkene dine=) de er god inspirasjon=)

  MVH

  Viktoria
  15 år

  • Unni Lindell sier:

   Hei Victoria,

   Jeg kan ikke sende ut e-posten min på bloggen, for da er den ute i det fri og det kommer til å eksplodere av henvendelser. Jeg har ikke kapasitet til å svare på så mange spørsmål. Du skjønner da får jeg ikke gjort annet. Men jeg si deg at Rødhette er en veldig spesiell bok, som jo avviker fra Cato/Marian serien. den er nærmest en thrillergrøsser, der jeg beskriver et grusomt kvinneunivers.Så gøy at du liker den. et filmselskap i Tromsø har tatt filmopsjin på den, så dette blir spennede.

   LYkke, lykke til

   Klem UNNI

 15. Viktoria sier:

  Nei, okei, det skjønner jeg.
  Takk 🙂

  Viktoria

 16. Ingridmv sier:

  Så nydelig katt. Jeg elsker katter med personlighet, da jeg har en selv også. 🙂

 17. Jeanette 95 sier:

  Kan du si litt om deg å katter. je har hørt du er veldig glad i katter å vil gjerne vite hvorfor OSV, trenger det til en skoleoppgave skjønner du, så hadde vært fint å vite litt om det siden det itte står så mye om det på nettet 🙂

 18. Adrian B. Netlandet sier:

  hei 🙂 det er gamle katten min bare når jeg ga den bort het den Mons Erik:P bra å se du tar godt vare på den 🙂 lever den enda ? du har fora han godt ser jeg 😛

 19. shabana Razmenda sier:

  jeg skal skriv om live din og forfatterskapen din
  kan du fortelle om live din og forfatterskapen din

 20. Nikolai Poverud sier:

  Hei Unni. Jeg har en skoleoppgave og dette kan kanskje være litt personlig. Men jeg lurer på om du hadde noen søsken? Og hvor du vokste opp, evt med foreldre?

 21. Dina sier:

  Hei.
  Jeg påla meg å lese noe annet enn pensum denne uken, og endte opp med boken du har skrevet om Knut. Tusen takk for alle øyeblikkene, latter og tårer igjennom hele boken. Og takk for avbrekket fra hverdagens stress og mas, før studiene starter igjen.

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)