unnilindell.no

HEMMELIGHET ANGÅENDE MARION RAVN !

Publisert den 05.09.2010 i Uncategorized

Signeringen gikk supert i går, tenk det, at så mange ville kjøpe Sukkerdøden selv om det ikke er JUL. 65 000 eks er faktisk snart utsolgt og 25 00 nye trykkes nå. 90 000 allerede, himmel så MYE har jeg aldri solgt SÅ FORT før.

Men dere, jeg var nettopp inne og hørte på Marian Ravns siste singel som en anmelder har dømt nord og ned. Jeg gruet meg faktisk litt, for jeg er glad i Marion Ravn. Jeg fikk hakeslepp. Låta er jo så FANTASTISK FIN!!!!!!!

Anmeleren heter nok Jante Janteson og har hatt behov for trehogst. Jeg skjønner ikke den anmeldelsen, den er HELT FEIL!!!! Håper hun kan SYNGE DEN AV FULL HALS UT I HELE NORGE!!!!…og verden.

Jeg har  forresten en spesiell historie med Marion. For noen år tilbake fant Se og Hør og et par andre medier ut at min sønn og Marion Ravn var kjærester. De jaktet vilt på oss i en uke for å finne ut hvor kjæresteparet var og hvordan de kunne få tatt bilde av dem. Det kom sogar tilbud til vår uforstående sønn som var i Nordnorge på pilotskole om å dra til syden gratis med Marion og fotografer  på slep. Fredrik smilte fårete og sa at han kunne jo i og for seg tenke seg det, problemet var bare at han aldri hadde møtt Marion. Det hele var visstnok en misforståelse, he, he. Gøy i ettertid. 

Men jeg har ved flere anledninger møtt Marion. Hun er FANTASTISK VAKKER, MODIG, DYKTIG, SØT, BESTEMT og VELDIG OPPEGÅENDE. EN BEGAVELSE. Jeg får litt Liv Ullmannfølelse når det gjelder henne. Først nå har Liv Ullmann blitt akseptert her hjemme. Hun måtte bli 72 år først. Idiotisk. Nå har Marion altså spilt inn en fantastisk låt. JEG DIGGER DEN OG HENNE!!!!!! Jeg gleder meg enormt til hun kommer med ny CD og spår henne en fantastisk fremtid. Hun er jo bare 26 år, heldiggrisen henne. Hun har GOOOOOOD TID!!! Bare vent om noen år TAR HUN VERDEN. Og nå skal jeg røpe en godt bevart hemmelighet. Da jeg skulle finne navn på Cato Isaksens nye etterforskerkollega ble jeg inspirert av navnet Marion til å kalle henne Marian. I Honningfellen står det spesifikt at Marian utales som Marion og ikke som Mariann, som mange tror.

HEIA MARION og MARIAN ! 

Unni

9 kommentarer til “HEMMELIGHET ANGÅENDE MARION RAVN !”

 1. besart sier:

  hey unni.
  så morsomt det med mariann dahle. hu er ei skikkelig godjente.
  jeg er foresten 17 og har asperger. og jeg er spessielt interesert i bøker. har lest alle dine bøker og syntes de er gode. så skriv mere.

  klem besart

 2. Unni Lindell sier:

  Stå på og les masse besart.

  Stor klem
  Unni

 3. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Hei Unni.

  Så bra at du «turde» å høre på Marions sang på tross av dårlig kritikk. Det er nok mange som dropper akkurat det når de leser slike nedslående anmeldelser. Heldigvis er smaken som baken…

  Artig at du lot deg inspirere av hennes navn til karakteren Marian Dahle, som jeg forøvrig synes er både dyktig og sprø. Gleder meg til å lese mer om henne i «Sukkerdøden».

  Hilsen Lisbeth.

 4. Malin (L) sier:

  Marion Ravn er kul !

 5. siw sier:

  hei Unni
  Har just lest ferdig Sukkerdøden. enda en klassiker. Har likevel noen spørsmål. leste at Marian kjøpte en litersflaske med pepsiMax. Finnes de lenger? Senere i boken kommer hun hjem, sliten og sultet. hun varmer lapskaus. Hun spiser rett fra kasserollen. Dagen etter rydder hun «middagstallerkenen» etter gårsdagens middag… – Men hun spiste jo rett fra kasserollen? Eller…

 6. Evelinn sier:

  Hei Unni. Så morsomt at du har fått deg blogg 🙂

  Vil bare si at jeg liker bøkene dine ganske godt. Har lest flere av dem, og det «spilles av» en skrekk film inne i hodet på meg. Du har en utrolig god evne til å forklare så godt, i bilder. Å så er det så spennende. Det er veldig sånn «aha, det er h*n som er morderen». Men så viser det seg at «nei kanskje er det h*n som er morderen».

  Takk for at du er en sånn dyktig forfatter. Nå vet jeg i alle fall hva jeg skal ønske meg til jul, dvs. om jeg klarer å vente så lenge da med å lese. Burde vel strengt tatt lest (kjedelige) pensumbøker istedet….*KREMT* ;p

 7. Ida sier:

  Hei!

  Så morsomt at du lot deg inspirere av nettopp Marion Ravn! 🙂 Jeg har likt henne og musikken hennes siden barnsben, og kan vel så å si alle sangtekstene utenat – fremdeles! Hun har alltid minnet meg litt om meg selv 🙂 Og ikke minst kjenner jeg meg igjen i mange av sangene hennes.

  Jeg synes også at det var helt ufortjent å bli slaktet i media på den måten. «Flesh and Bone» har gått i ett på iPoden min siden sangen ble sluppet, og jeg kan ikke vente til hele cd’en kommer! Skal kjøpe den på dagen! 🙂 Gleder meg til ny musikk på øret!

  Ville bare legge igjen denne kommentaren da jeg med ett følte et umiddelbart behov for det.

  Og til slutt, du er en dyktig forfatter – selvfølgelig 🙂

  Hilsen Ida.

 8. nikken sier:

  Fy søren, du er god! Og jeg elsker den nye singelen til Marion !

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)