unnilindell.no

FEST OG FJAS !

Publisert den 04.09.2010 i Uncategorized

I går var jeg på TV2 festen til Dorthe Skappel. Deilig å ha det litt gøy. Hadde ny kjole og min vakre mann med meg. Det kommer nok på åpningen av Go kveld Norge i kveld, tenker jeg.

Men det ble litt kaldt uten strømper og bare med telt over. Uansett er jeg litt sliten i dag, men nå skal jeg kjøre til Sandvika Storsenter for signering, etter Samartin, som er der nå. Regner med at hun har tatt alle kundene, he, he. Uansett blir ette min første Sukkerdødsignering og det er veldig stas.

Klem fra Unni

6 kommentarer til “FEST OG FJAS !”

 1. besart sier:

  hey unni. du er en god forfatter. norges BESTE KRIMDRONNING!!!!!!
  noen spørsmål.
  1. lest noe av margit sandemo? hva da?
  2. hva syntes du om karin fossum sine bøker?
  glad i deg
  besart

  • Unni Lindell sier:

   Hei
   Takk for fine ord.
   Jeg har ikke lest noe av Sandemo, men jeg har heller ikke lest Nesbø, så det betyr ikke at hun ikke er bra nok, om du skjønner. Etter min mening burde Sandemo og Ingulstad og andre såkalte underholdningsforfattere få bli medlem av Forfatterforeningen om de Ønsker det, noe de ikke får. Det et jåleri at de ikke får det. Jeg har lest noen av Karins bøker, min favoritt er Djevelen holder lyset. Den er fantastisk.
   Unni

 2. besart sier:

  hey unni. takk for et fint svar.
  har bursdag idag skjønner du. hehe.
  håper vi kan ha kontakt her i bloggen.
  og jeg skal lese sukkerdøden jeg og. venta på den i 2 år. hehe
  klem besart

 3. Heidi Hasner sier:

  Hei.

  Vil bare si at jeg elsker krimbøkene dine!!! At du skriver så lett og så kjempe spennende!

  Siste bok er kjøpt inn og jeg gleder meg masse til å lese.

 4. Cecilie Heggem Flaa sier:

  Hei.

  For en time siden bladde jeg om til siste side i Sukkerdøden. Tusen takk for nok en herlig leseopplevelse. Jeg er glad for å ha blitt bedre kjent med Marian Dahle og hennes historie, tanker og følelser. Jeg liker Marian Dahle bedre og bedre for hver bok.

  Jeg har gledet meg til denne boka i lang tid, og derfor er det nesten vemodig at jeg er ferdig med den. Nå står den i bokhylla sammen med de andre bøkene dine. Jeg gleder meg allerede til neste gang navnet ditt dukker opp på et nytt bokomslag i bokhandelen. Takk for mange gode timer med Cato Isaksen og Marian Dahle.

  Hilsen fra Cecilie.

 5. Unni Lindell sier:

  Nå ble jeg virkelig glad. Takk for en nydelig tilbakemelding. Den tar jeg med meg videre når ideene flagrer i hodet på meg..

  Klem fra UNNI

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)