unnilindell.no

BOKFESTIVALHELG !

Publisert den 14.09.2010 i Uncategorized

Fredag begynner Oslo Bokfestival. Jeg har masse program, signeringer og møter foran meg. Jeg gleder meg sånn ! Skal møte lesere og andre forfattere. Også har jeg egen «livvakt», Vidar fra forlaget, som er en supermann. (riktignok uten propp i øret). Han har bursdag på lørdag, blir 29 år!!!!

Også tror jeg det kommer et oppslag i Dagbladet, Magasinet på lørdag om hvordan jeg traff «Drømmekvinnen 10″, redaktøren min, Mia. Hun skal feire 50 årsdagen sin på lørdag. Gratulerer til BEGGE!!!

Sukkerdøden» fyker jo ut som varmt sukkerspinn. Om du har lyst til å se Kari Helene «i levende live», så gå inn på You Tube og trykk på Sukkerdøden, så ser du henne. Jeg er blitt så glad i henne. Hun er en utrolig nydelig og spesiell person. Ikke alle skal være A-4. ( Gå inn og se på Besarts kommentar under forrige innlegg) Besart RULER !!!!!!

Om jeg selv ikke hadde hatt et lite gnagsår i hjernen hadde jeg aldri fått en sånn boksuksess. Det er helt sikkert! 

Jeg ønsker meg flere tips om bøker som dere anbefaler og jeg lover at det snart blit bilder her på bloggen. Katten Knut skal få åpne billedkavalkaden, han er tross alt min gode skrivemakker i vinduskarmen.

Klem UNNI

25 kommentarer til “BOKFESTIVALHELG !”

 1. besart sier:

  ååå takk unni lindell.
  det betyr masse for meg.
  jeg ble glad i hele kroppen nu.
  glad i deg.
  klem besart

 2. Unni Lindell sier:

  Og da blir jeg også kjempegladog varm om ørene!
  U

 3. Andreas Bentzrød sier:

  Hei Unni
  Jeg ønsker deg lykke til på bok festivalen i operaen. Håper jeg kan komme og møte deg (face to face), jeg så deg en gang på Larvik bibliotek sammen med kollegaen din Tom Egeland (som jeg også digger.)I dag har jeg snakket med en kamerat og bøker, og vis du vil unne deg en roman så les:
  Alle Duene, av Harald Rosenløw Eeg, språket hans er fantastisk bra, han bruker så mange fine ord til og beskrive, og han er en utrolig fin forfatter. Jeg leser i grunn aldri vanlige romaner og nesten aldri for ungdom, ( bortsett fra Pelle og Proffen), men denne liker jeg, i alle fall språket
  Hilsen Andreas på fortsatt 15, fra Stavern ( en skikkelig krimelsker)

 4. besart sier:

  håper ikke jeg er masete. hvis jeg er det så si fra

 5. besart sier:

  hey unni. har du noen gang møtt tshawe fra madcon?
  han virker kul utifra det jeg har sett av han på tv

 6. Hege Hjørnevik sier:

  Unni, denne bloggen blir jo bare bedre og bedre! Så flott! Den virker så oppriktig og ærlig! Det trenger vi! Jeg kjøpte meg Anne B. Ragde sin siste bok i dag, jeg… (Liker å lese bøkene når anmelderstormene har gitt seg…Din var et unntak..)Dere får kose dere i hovedstaden! Vi i andre deler av landet får tenne stearinlys og se dere på TV-underholdningen, vi… Ler!Kose deg med Vente, Blinke;-)

  • Unni Lindell sier:

   Vente, Blinke venter littegranne på bordet. Jeg begynte på «Sorg og Sommerfugler» og griner litt. Ute regner det. Men alt er fint.

   Unni

 7. RS sier:

  Gleder meg til å se bilder av Knut,katter er herlige dyr:)Har du noen gang tenkt på å lese inn bøkene dine selv på lydbok?Kunne vært skikkelig artig å høre hvordan du selv mener de skal være,dialekt,tonefall etc.Har alle Cato bøkene på lydbok,og når sant skal sies er det ikke alle som er like flinke til å fortelle.

  • Unni Lindell sier:

   Nils Ole Oftebro leser Sukkerdøden. Han er veldig bra! Anne B og jeg leste inn vår felles humorbok «To kvinner i en smekk rir igjen». Vi fikk latterkrampe hele tiden, var som to tiåringer. Utrolig flaut ! Barnslig! Håpløst ! Tror ikke jeg orker, det er VELDIG mye jobb å lese inn.

   Klem UNNI

 8. Lisbeth K. Kvisten sier:

  Gleder meg til å dra til Oslo for å delta på bokfestivalen – hvis bare ryggen bedrer seg…

  Blir stas og møte deg og alle dine flott kollegaer.

  Hilsen Lisbeth

 9. besart sier:

  hehe..
  gleder meg til lørdag. da skal jkeg se på deg på bokklubben nett tv

 10. besart sier:

  har du lest shantaram?

 11. Lin sier:

  Hei Unni!

  Jeg lurer på om du kan hjelpe meg med en liten ting. På forsiden av den siste boken din, Sukkerdøden, så er det et bilde av ryggen til en liten jente. Den lille jenta er min datter som i dag er 7 år. Hun ble så stolt da hun så bilde av seg på en bok i bokhandelen!!!

  Tror du at du kunne ha skrevet en hilsen til henne (Thea Johanne) inne i boken? Hun ville synes det var utrolig stort! Også jeg da, som den stolte mammaen jeg er!!!!

  Send meg gjerne en mail.

  Hilsen Lin

  • Unni Lindell sier:

   Hei.

   Så utrolig rart. Jeg så bildet i et ukeblad for lenge siden og rev det ut, så fant formgiveren det i et byrå. Jeg så også at Aftenposten ved en anledning brukte et bilde av samme jente forfra, men hun lignet ikke «min» jente egentlig. Måtte le litt, går så med alvor inn i det.

   Klart jeg kan signere.

   Unni

 12. Lin sier:

  Så moro, vil du at jeg skal sende boken til deg eller hvordan løser vi det?

  Hadde vært veldig moro om datteren min og jeg kunne møtt deg en dag, tror hun hadde syntes det var litt stas.

  Har ikke fått begynt å lese boken ennå, men gleder meg skikkelig til å sette meg ned og kose meg med den.

  Hilsen Lin

Legg igjen en kommentar

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)