unnilindell.no

BACK in town!!!

Publisert den 08.09.2010 i Uncategorized

Jeg er hjemme igjen. Må bare si dette. Mannen min er DRØMMEMANNEN 10. Han hadde vasket hele huset, satt frem vin og mat og gredd katten !!! Han er en drøm!!!

Og jeg er en skikkelig bortsjemt dame, fikk jo så fin kritikk igjen, i Dagsavisen. Men dette er deilig, for det er mange slitsomme hverdager når man skriver og Skriver og SKRIVER !!!

Dere etterlyser bilder. Ja, jeg skal legge inn når jeg skjønner hvordan det gjøres. 

Nå må jeg ile og svare på ca 60 mail.

Klem UNNI, som lover mer ORDENTLIGE innlegg når jeg bare får hodet over vannet.

Unni Lindell, født 3.4.1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Hun er ikke minst kjent for sine kriminalromaner med førstebetjent Cato Isaksen i hovedrollen. Men hun har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell er prisbelønnet både for sin voksen- og ungdomslitteratur, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk. (mer)